Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyy ayyyyyyyyyyyyyy beni bırakıp başka topiğemi kaçtınız yoksakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar yarın sınavım var bir uğradım geçerken zemuszemus
diyet işşini de sorarsanız bünyem mi istiyor noluyorsa günde 1 çikolata yiyorum ya :sinifsinif: şekerim düşüyor galiba çayı filan da şekersiz içince :sinifsinif: meyve ye diyeceksiniz onu da yiyorum ama :sinifsinif:
slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ya aynalar hala depresyondamısın kızım sen yıne ne oldudagırdın be ufff herkezz gırsın sen gırmee su depresyonaa ay sadece bu sayfayıokudum icim karardı
kız dominatıon sen hala 81,5musun ınanmıyorum sana guzelim yaa neden boyle veremedin kı senden mi oluyor yoksa metabolizmandanmı eger metabolizmandansa bır doktora gıt guzelıim zor ınankı
takımın hali nasıl bana biri ozet gecerse sevinirim ben hala turkıyedeyim 10 gun sonra gidecegim artık gorusuruz ınsallahh
:çok üzgünüm: benden dolayı çünkü o kadar sıkıya alamadım diyeti baya bi uzun zamandır :çok üzgünüm:
bu arada kızlar diyetisyen olmaya karar verdim ama üniversiteye başlamadan zayıflamam lazım delikafadulden e şişko bir diyetisyen ne kadar güven verir ki laelaelaelaelae
slm kilzar kac gundur hastaneyle ugrasiyorum ustune birde kirginlik var ustumde sormayin gitsin:umursamaz:
geçmiş olsun a.s.
ooooo bu saat olmuş bizim dükkanı kimse açmamış ben açım bari bismillahirrahmanirrahim
nerelerdesiniz kızlar ya hadi toparlanın artık bence bir saat belirleyip hepimiz burada bir toplantı yapmalıyız topiğimizi iyice boşladık toparlanıp yeniden motive olmamız gerekiyo bence yoksa sonuçları hiç iyi olmıyacak bu boşvermişliğin
bencede vereliniortak
ya ben canlanın uğrayın sık sık diyorum ama kendim giremiyorum laelaelaelaelae beni de mazur görürsünüz artık sınavlar başladı hiç giremem 1-2 hafta akannehir
kızlar akşam umut diye bir film izledim türk filmi eşimle ağla ağla içimiz çıktı çok etkilendim adam küçücük oğlunun ilik nakli için kendini feda etti kalbini bir başkasına verdi filmden sonra halimize binlerce kez şükrettim oğluma sıkı sıkı sarıldım biz küçücük şeyler için ne kadar üzülüyoruz ya böyle çaresiz şeyler gelse başımıza napıcaz bilmem allah kimseye göstermesin böyle şeyler izleyince ben daha çok anlıyorum üzüldüğüm kızdığım şeylerin ne kadar boş oldğunu hayat çok kısa ve biz malesef boşa harcıyoruz bu zamanı hepinizin seyretmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar çok güzel bir filmdi
haklısın aslında çok basit şeyler için kendinimi üzüyoruz ben zaten aslı ablam çıksın diye girdim depresyona :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa bu saat oldu hala kimse gelmedi benim bilmediğim bişimi var acaba bugün nereye gittiki herkez

hee suikast düzenliyoruz şakkıdı ama sürprizzz delikafadulden

napıyonuz kızlarrrrr

pek kimse uğramamış nerelerdesiniz

ben hala hastayım doktorada gitmedim 1 haftayı geçti öksürükye başladı

diyet pek yapamıyorum ne olacak böyle bilmiyorum 1 kilo almıştım zaten :asigim:

kızlar günaydın ben geldim.artık burdayım.bu aralar diyet falan yapmıyorum ama yediklerimide abartmıyorum.suyu pek içemiyorum bu ara,sporda yok.öğle aralarında yapıyordum leslie ablayla yürüğyüşümü ama şimdi amirimiz değişti.bu amir erkek ve öğle arasında dışarı çıkmıyor o yüzden burda yapamıyorum artık sporumu.evdede hiç fırsatım olmuyor.ama kendime bir proğram oluşturucam en kısa zamanda.geçmişi okuyamadım önemli bir şey varsa beni uyarın kızlar.şimdi çıkıyorum.ara ara uğrarım yine.öptüm hepinizi.

selam kızlar salı falan dinlemedim geldim ama hala pek kimse gelmemiş
hiray geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine useremde gelmiş sanada kolay gelsin güzelim bu arada hürsultan haysem nerelerdeler acaba

kızlar bu ne ya valla canlanın biraz.
Günde 1 sayfa bile dolmuyor akannehir
neyse ben gidiyorum görüşürüz sonra :gitme:

Slm kızlar kaÇ gÜndÜr ıŞlerımız yoĞun gelemedım bu arada 1 kılo almıŞım hemencık ama ınŞ cumaya kadar vercem ÖptÜm hepınızı yarın gÖrÜŞÜrÜk.

slm kzlar sayfa hata veriyior bende simdi msj alintilamak istedim cevap vermek icin oda olmada neyse.....usarem hosgeldin kilo vermek korumak kadar zor snein kilo az zaten yavas yavas ver .....nazco senide yanliz biraktik bu gunlerde:umursamaz: kusura bakma hursultan:oklava:nerden cikti o bir kilo yine dikkat et 2 verip bi alirsan benim gibi senelerin gecer burda:dilcikar:....domiiiicanlanmaya canlanacaz da hani kapantan yok sen izinlisin haysem izinli hiray yok ben hastaneyle ugrasiyom bu gunlerde:delphin: ama bak bizim takim yine super baska topiklere bakarsa bizim paylasimlarimizi guzel bu haftaya saymasak tabi yine toparlanirizi biz merak etme haysemin izini bitsin sen sinavlarini bitir kaptaninda depresyondan cikardikmi si tamamdira.s.

unutmadan benim protein rejimi cuma ve pazar kazaya ugradi o yuzden iki kilo verdim sadece ama sinir oldum baska mesele yarin tekrar bildigim gibi yapacam ne o ya et et gina geldi tiksindim offfffffffffff allahim beni ve tum arkadaslarimi kilolarinda bir an once kurtar allahim!!!!!!!!:delphin: hadi kizlar bol bol su icelim az yemek tuketelim sporumuzu aksatmayalimkaydirigubbakcemile2

slm kzlar sayfa hata veriyior bende simdi msj alintilamak istedim cevap vermek icin oda olmada neyse.....usarem hosgeldin kilo vermek korumak kadar zor snein kilo az zaten yavas yavas ver .....nazco senide yanliz biraktik bu gunlerde:umursamaz: kusura bakma hursultan:oklava:nerden cikti o bir kilo yine dikkat et 2 verip bi alirsan benim gibi senelerin gecer burda:dilcikar:....domiiiicanlanmaya canlanacaz da hani kapantan yok sen izinlisin haysem izinli hiray yok ben hastaneyle ugrasiyom bu gunlerde:delphin: ama bak bizim takim yine super baska topiklere bakarsa bizim paylasimlarimizi guzel bu haftaya saymasak tabi yine toparlanirizi biz merak etme haysemin izini bitsin sen sinavlarini bitir kaptaninda depresyondan cikardikmi si tamamdira.s.
voff off bilmiyorum ki :umursamaz: ya ben okuldayken sürekli birşeyler alma ihtiyacı duyuyorum :sinifsinif: ama neyse sporumu da yapıcam zaten tiaytroda oynarken şişko olmak istemiyorum :enbuyukkk: alın işte yeni bir amacım oldu vereliniortak
bu arada diyetisyen olmaya karar verdiğimi söylemiş miydim size -tatlicadiarzu-
unutmadan benim protein rejimi cuma ve pazar kazaya ugradi o yuzden iki kilo verdim sadece ama sinir oldum baska mesele yarin tekrar bildigim gibi yapacam ne o ya et et gina geldi tiksindim offfffffffffff allahim beni ve tum arkadaslarimi kilolarinda bir an once kurtar allahim!!!!!!!!:delphin: hadi kizlar bol bol su icelim az yemek tuketelim sporumuzu aksatmayalimkaydirigubbakcemile2

aminnnnnnnnn alkisalkisalkis
kızlar bu arada size kötü bir haberim var bizim sınavlar öyle 2 haftada hpsi yapılıp bitmiyor geçen sene tamamlanması 1 aydan uzun sürmüştü akannehir inşallah hemencecik halledip yanınıza dönerim kaydirigubbakcemile2 takım da o zamana kadar canlanır zemuszemus
Kaptanımız depresyondan çıkarsa tabii :umursamaz:
ben de sizi kandırdım zaten depresyona girmedim naniknanik

ben geldim ama geri gitcem delikafadulden
kızlar çok az kaldı yakında dönülmesi imkansız kurallarımla aranızdayım laelaelaelaelae

kızlarrrr :gitme:
düzenli spor yapmaya ve diyet işini sıkıya almaya karar verdim tabi diyeceksiniz ki sen ikide bir karar veriyorsun ortada birşey yok mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar moralim acayip bozuldu mafoldumben
stresten midem de ağrımaya başladı mafoldumben
of ya of mafoldumben mafoldumben mafoldumben
neden ben planladğım hiçbirşeyi yapamıyorum hep böyle oluyor ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar meraba bu gün sabah yarım simit peynir öğlende iki dilim börek yedim iki litrede suyumu şimdiden içtim akşamda elma yiyeceğim bakalım bu hafta bişii farkedecekmi

kızlar hayırlı günler a.s.
okadar üzgünümki anlatamamsenağlamasenağlama nerdeyse 10 gündür tartıya çıkmadım sürekli misafirim vardı dikkat etmedim edemedim hiç yoktan 1 kg almışımdır diye düşünüyordum biraz önce tartıya bi çıktım :1shok:70 gösterdi sanki yıkıldım nasıl oluyor anlamıyorum hiçmi yediklerimii yakmıyor benim vucudum:1no2: hemen buraya koştum derdimi paylaşmak için :çok üzgünüm:
utanıyorum :utangac:yazarken ama doğrusu bu 2 haftada 3 kilo verip 10 günde 3 kilo alınırmı ya çıldırcam benimle olanlar benimkadar yiyip hiç kilo almıyolar :kızgın:en sonunda bulanıma gircem vallahi okadar üzgünüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
2 haftaya annemler gelip kalacaklar 1 hafta kadar yine giden gelenim çok olacak ben evde misafirim kalıyoken yapamıyorum kızlar ne olur bi fikir verin ne yapıyım çıldırmak üzereyim

Son düzenleme:
kizlarrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! dun siteye giremedim bugun yine ayni simdi ise zor acildi sizdede aynimi kimse gelmemis benim gibi sizdede sorunmu var yoksa:gitme: bana gelince telasli bi gun daha biti sukur yarinki kiloma gelince = 1 kilo vermis yazin=al iste 2 kilo verdim 1 geri gelmis kosa kosakafamçokkarıştı yani haysem kelin ilaci olsa sacina surerdi ben ne digim sana bende ayni snein gibiyim:umursamaz:

kızlar günaydın çok acelem var fazla kalamıycam kilom aynı kızlar bir değişiklik yok kazık çaktım ben bu 64 lere

Back
X