Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydıııınnn

ben yeni yeni iyileşmeye başladım oğlan hastalandı eşim hastalandı yeğenim bende misafir bu günde o hastalandı

vallahi kilomu yazmam gerekiyor ama

korkuyorum ve utanıyorum yazmaya:kedi:
yazmam lazımm:1ninca:

bu haftada 2 kilo almışımm:kedi:

malum dönemdeyim onunda etkisi vardır heralde öyle avutuyom kendimi
affedin beni ne oluuurrr:Saruboceq:
bidaha olmuycak çok pişmanımm
hastayım diye ağzımın tadı yoktu ama yinede yedim yani tad alabilmek için heralde

bu gün soğuk yoğurt çorbası yaptım 2 gün ondan yiycem inşallah

şimdi çıkmam lazım işim çok geçmişşe bakamadım

öpüyorum hepinizizŞeniz

14. TAKIM ** 128. ETAP **

eylülce ( 79,5 / 78,5 / 1,0 / 1,26%)
nazco ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,0 %)
hürsultan ( 91.2 / / / %)
usarem ( 63,1 / 63,1 / 0,0 / 0,0%)
hiray ( 66,0 / 68,0 / -2,0 / -3,03 %)
zemus ( 68,0 / / /%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 432,1 / / / % )

inş biran önce zemus ve hürsultan gelir kk ye girmek çok zor

3.TAKIM **128. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 74.8/74.8/0.0/0.00% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (82.0/82.0/0.0/0.00%)
semo (64.5/64.5/0.0/0.00%)
güzelresim (75.0/75.0/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (539.9/539.9/0.0/0.00%)

KIZLAR BU HAFTA BİZİM TAKIM SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR:çok üzgünüm:

kızlar zemus ve hürsultandan haber yok ben aynı yazacam ama bundan böyle kurallar çok sert olcak gelmeyen ve günlük paylaşımda bulunmayan takımdan diskalifiye olcak haberiniz olsun yoksa bu takımda olmanın bir anlamı yok değil mi

kızlar bu hafta sonuncuyuz
bu böyle gitmeyecek önce benim düzelmem lazım tabi kaptan düzelsinki üyeler kendine gelsin elimden çekeceğiniz var haberiniz olsun

Son düzenleme:
bu böyle gitmeyecek önce benim düzelmem lazım tabi kaptan düzelsinki üyeler kendine gelsin elimden çekeceğiniz var haberiniz olsun

bencede kızlar acilen düzelmemiz lazım ben de bundan sonra daha sık gelicem her gün girmeye çalışıcam(tabi sınavlar olmadığı zaman kaydirigubbakcemile3 )
zaten yarından itibaren işi sıkıya alıyorum sıkı bi diyet + spor bu işi en geç marta kadar bitirmeye karar verdim kaydirigubbakcemile
leslie tayzeyi bugün yapıcam zemuszemus
yarın da kafama göre bişeyler yaparım dersaneye gitmeden önce
geldikten sonra da tekrar leslie teyze hihoyyyt
tabi dersaneye gidiş-dönüşte 30+30 dk hızlı yürüyüş oluyor delikafadulden :sm_cool:
korkun benden -tatlicadiarzu-
hmm ben bu anı daha önce de yaşamış gibiyim ama delikafadulden

hah şunu bileydin güzelim be :umursamaz:dağıldık kızım bu yüzdende kimse kilo falan veremiyo:olmaz::olmaz:
bencede kızlar acilen düzelmemiz lazım ben de bundan sonra daha sık gelicem her gün girmeye çalışıcam(tabi sınavlar olmadığı zaman kaydirigubbakcemile3 )
zaten yarından itibaren işi sıkıya alıyorum sıkı bi diyet + spor bu işi en geç marta kadar bitirmeye karar verdim kaydirigubbakcemile
leslie tayzeyi bugün yapıcam zemuszemus
yarın da kafama göre bişeyler yaparım dersaneye gitmeden önce
geldikten sonra da tekrar leslie teyze hihoyyyt
tabi dersaneye gidiş-dönüşte 30+30 dk hızlı yürüyüş oluyor delikafadulden :sm_cool:
korkun benden -tatlicadiarzu-
hmm ben bu anı daha önce de yaşamış gibiyim ama delikafadulden

bende yaşamış gibiyim nedenki:umursamaz::umursamaz:

evet geldim ve yine dükkanı açıyorum herkeze hayırlı olsun
sondan ikinciliğimizde hepimize hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar
bugün biz oğluşumla çok güzel bir kahvaltı yaptıkdışarıda herşeyden azcık azcık yedim güne güzel başladık diğer öğünlerim epey hafif olacak çünkü ben bu hafta en az bir kilo vereceğim
şimdi form çayımı içiyorum bir yandan
hadi artık sizde kalkın gelin arkadaşlar olmuyo böyle kendi kendime

pes yani kızlar koca gün kimsemi gelmez artık bakın ben artık yeni üye alımına başlıycam olmuyo böyle yanlız kalıyorum isyanlardayım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar topiğe zor girdim bu sıralar çekirdek yiyorum stres atıyorum ama bilmem nolacak yakında sivilcelerim azar akannehir
bugün de spora başlayamadım çok yorgunum yarın başlıyorum inşallah :Saruboceq:
görüşürüzü tabii kk sağlam kalırsa kaydirigubbakcemile3

kızlar bu ne yaa demin de girdim yazdıklarımı gönderirken hata verdi szde de öyle oluyor galiba :sinifsinif:
ufff akannehir

kızlar bu ne yaa demin de girdim yazdıklarımı gönderirken hata verdi szde de öyle oluyor galiba :sinifsinif:
ufff akannehir

bendede oluyo canım
kaç kere yazdım uzun uzun mesajlarım çıkmamışbenneyaptımki

kızlar ben hala hastayım yaaaamirmirmirmir

haftasonu kızızmda ateşlendi

az önce doktordan geldik

bende muayene oldum

antibiyotiğe başlıyorum artık iyileşeyim yaaa:Saruboceq:

10 günü geçti hastayım paçavra gibi oldum bir yatıp dinlemiyorum kii

annelerin hasta olma gibi bir lüksü bile yok bir yatsam uyusamkafamçokkarıştı hazır bi yemek bulsammm bütün bir günü yatakta geçirsemm

kızlar merhaba hiç giremez oldum biliyorum.ama geçen hafta çok hasta oldum,birde 29 ekim tatili falan olunca hiç uğrayamadım.vermem gereken 2-3 kilom kaldı onuda verseydim takımda boşu boşuna fazladan yer kaplamazdım.ama veremiyorum valla.motivasyonum iyice düştü.canım diyet yapmak falan istemiyor.yalnızca kilomu korumak için çaba sarfediyorum.sabah bir kase sütle mısır gevreği yedim.öğlen peynirli tost,biraz önce yarım halley yedim.akşamda sebze yemeği falan yiyeceğim.ayrıca öğle arasında leslie ablayla 3 millik yürüyüşün 1,5 yarısını yaptım.bugün yine suyu az içtim.sadece yarım litre.neyse çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine

bendede oluyo canım
kaç kere yazdım uzun uzun mesajlarım çıkmamışbenneyaptımki

kızlar ben hala hastayım yaaaamirmirmirmir

haftasonu kızızmda ateşlendi

az önce doktordan geldik

bende muayene oldum

antibiyotiğe başlıyorum artık iyileşeyim yaaa:Saruboceq:

10 günü geçti hastayım paçavra gibi oldum bir yatıp dinlemiyorum kii

annelerin hasta olma gibi bir lüksü bile yok bir yatsam uyusamkafamçokkarıştı hazır bi yemek bulsammm bütün bir günü yatakta geçirsemm

geçmiş olsun canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

usarem görüyom seni ses ver bakim çabuklaelaelaelaelae

kızlar merhaba hiç giremez oldum biliyorum.ama geçen hafta çok hasta oldum,birde 29 ekim tatili falan olunca hiç uğrayamadım.vermem gereken 2-3 kilom kaldı onuda verseydim takımda boşu boşuna fazladan yer kaplamazdım.ama veremiyorum valla.motivasyonum iyice düştü.canım diyet yapmak falan istemiyor.yalnızca kilomu korumak için çaba sarfediyorum.sabah bir kase sütle mısır gevreği yedim.öğlen peynirli tost,biraz önce yarım halley yedim.akşamda sebze yemeği falan yiyeceğim.ayrıca öğle arasında leslie ablayla 3 millik yürüyüşün 1,5 yarısını yaptım.bugün yine suyu az içtim.sadece yarım litre.neyse çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine

kızlar sınavım güzel geçtiii sositososito
bir de şu domuz gribi olayı var aslında bu sıralar çok sıkı diyet yapmamak lazım sağlıklı beslenip,salgın geçene kadar spor yapmak daha mantıklı gibim geliyor.Çünkü sıkı diyetler yapınca artık bünye o kadar dayanıklı olmuyor. :sinifsinif:
yani ben öyle yapmaya karar verdim.Yemeklerimi normal ölçüde yiyeceğim,abur cubur kesinlikle yasak fisfisfis bir de spor aypacağım haftada 2-3 defa kaydirigubbakcemile4
biraz uzun sürer ama hem sağlıklı olur :delphin: bence siz de böyle yapın çok tırsıyorummm akannehir

Back
X