Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün ne yedim uzun bi aradan sonra yazıyorum kaydirigubbakcemile3
sabah azcık peynirle 1 parça lavaş zemuszemus
arada 1 gofret :kedi:
öğlen sebze yemeği,pirinç pilavı,hoşaf
pilavı filan az verdiler zaten Çok üzgünüm çoook
hmm sonra yolda eve gelirken 1 küçük çükolata yedim şimdi de yemeğimi yiyeceğim biraz geç oldu ama hafif yerim artık zemuszemus
sanırsam annem de sebze yemeği yapmış :roflol:
ama çorba da var sositososito
hadin görüşürüz kızlar ama görüşemiyoruz ki bu ne yaa kimse girmiyor :1no2: :sm_confused:

günaydın kızlar sabahtan beri daha bişey yiyemedim.yapılacak işler vardı onları yaptım.birazdan bişeyler atıştıracağım.öğlene taze fasulye yemeğim var. aklıma gelmişken bir bardak su içeyim şimdi.yine gelirim sonra.gerçi hep böyle diyorum ama bir daha uğrayamıyorum.öptüm sizi.

issiz ada merhaba!!!!!!!!!!! nihyate site duzelmis sorunsuz girebildim........ kizlar bugun cok hastayim ben gece hic uyuyamadim sarhos gibi dolasiyorum sabah tan berimafoldumben sizlerden ne haber neler yaptiniz bakalim ..... kaptan donuyorsun artik demi bak bu hafta gecti artik haftaya kilo vermeni bekliyoruz sende ona gore:hulya: hadi kizlar toparlanin bakem:oklava: nazco hiray usarem hursultan domi kaptan haysem abla!!!!!!!! nazcodan baska kimse gelmemis bugunlerde hursultan hirya nerelerde zemus saglik sorunlari oldugu icin ayrilacakti en son ama ...... nazco unutmadan kiz snei gordum gecen gun ruyamda kk girmeye calisiyom senden baska kimse yok resimlerini koymusun sayfaya boy boy diyorum ay nazco nasil guzelsin resimleri dukkaninda cekmisin arka planda elbiseler falan varkaydirigubbakcemile3

issiz ada merhaba!!!!!!!!!!! nihyate site duzelmis sorunsuz girebildim........ kizlar bugun cok hastayim ben gece hic uyuyamadim sarhos gibi dolasiyorum sabah tan berimafoldumben sizlerden ne haber neler yaptiniz bakalim ..... kaptan donuyorsun artik demi bak bu hafta gecti artik haftaya kilo vermeni bekliyoruz sende ona gore:hulya: hadi kizlar toparlanin bakem:oklava: nazco hiray usarem hursultan domi kaptan haysem abla!!!!!!!! nazcodan baska kimse gelmemis bugunlerde hursultan hirya nerelerde zemus saglik sorunlari oldugu icin ayrilacakti en son ama ...... nazco unutmadan kiz snei gordum gecen gun ruyamda kk girmeye calisiyom senden baska kimse yok resimlerini koymusun sayfaya boy boy diyorum ay nazco nasil guzelsin resimleri dukkaninda cekmisin arka planda elbiseler falan varkaydirigubbakcemile3

eve yeni geldim akannehir şimdi dersaneye gidicem birazdan :sinifsinif: off yaa ne zor işmiş :gitme: dua edin bana olar mı mirmirmirmir
aman neyse hee kendinize gelin bak bu hafta listedeyim ona göre kötükedihüso

geçmiş olsun canım kendine iyi bakopuyorumnanaktan

usarem görüyom seni ses ver bakim çabuklaelaelaelaelae

sağol canımmmmkaydirigubbakcemile5

şimdi iyiyim
antibiyotik almadan geçirmek istedim ama olmadı
ialaca başlayınca iyileştim

ben artık buralardayım kızlarr:lepi:

toparlanalım lütfen kilo almaya başladım
birbirimize destek verelim
kurtulalım şu yağlardan yawwwvereliniortak

yeterrrrrrdelikafadulden aynaya baktığımda şişko bi hiray görmek istemiyoruuuuummmm

ben bi msj yazmıştım en son onu bulamadım cevap verilmişmi diye forumu açamıyordum sayfalar açılmıyordu

kızlar ne olur beni kurban bayramından sonra listeye sokarmısınız kesin olarak kararlı bir şekilde başlıycam buaralar sürekli misafirlerim vardı annemler bu hafta sonu gelecekler bayrama yakın giderler ve onlarla diyet yapamam hem gidn gelenim çok olur hemde annnemlerle senede bir kez görüşüyorum onların yanında diyet yapamam ne olur kızlar rica ediyorum

kizlar acil agri kesiciye ihtiyacim var regl oldum oluyom resmenmafoldumben agri kesici yok !!!!!!! bu sabah olmaz yine bana .... haysem abla sen bilirsin tabi ama takimda kimse kalmadi kaptan toparliyalim artik yaaaaaaaaaaa ben iyce saldim yine

şimdi iyiyim

yeterrrrrrdelikafadulden aynaya baktığımda şişko bi hiray görmek istemiyoruuuuummmm

of hiray offf ne zaman gidecek bu ilet kilolalar yaaa kötükedihüso iyce sinir oldum bende ama saldik yine ya tekrar takim olarak toparlamamiz lazim hursultani cok merak ediyorum nerelerde insallah kotu bi durum yoktur

kizlar acil agri kesiciye ihtiyacim var regl oldum oluyom resmenmafoldumben agri kesici yok !!!!!!! bu sabah olmaz yine bana .... haysem abla sen bilirsin tabi ama takimda kimse kalmadi kaptan toparliyalim artik yaaaaaaaaaaa ben iyce saldim yine

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan geçmiş olsun

bir an önce toparlanmamız lazım hadi kızlar
caydırıcı cezaları bekliyoruzzzzkaydirigubbakcemile4

meraba güzelim kız o gördüğün rüya değil gerçek nasıl gördün anlamadım ama telepati kurdun herhalde kaydirigubbakcemile5
zaten siteye benden başkası gelmiyordu bende gerçekten pazartesi günü facebooktaki resimlerimi buraya koyucam diye uğraşırken pcyi bozdum üç günde ancak yapabildiler nasıl becerdim anlayamadım valla çok güldük arkadaşla delikafaduldenüç tane resmi buraya kopyalamayı beceremedim sana malum mu oldu ne:roflol: nihayet dün akşam pc yi eski haline getirebildikte bu gün ben yine geldim resimlerden biri dükkanda çekilmişti gerçekten ama arka fonda iç çamaşırları vardı güzelim benim durduğum magaza çamaşır mağazasıdelikafaduldendelikafadulden

bendede oluyo canım
kaç kere yazdım uzun uzun mesajlarım çıkmamışbenneyaptımki

kızlar ben hala hastayım yaaaamirmirmirmir

haftasonu kızızmda ateşlendi

az önce doktordan geldik

bende muayene oldum

antibiyotiğe başlıyorum artık iyileşeyim yaaa:Saruboceq:

10 günü geçti hastayım paçavra gibi oldum bir yatıp dinlemiyorum kii

annelerin hasta olma gibi bir lüksü bile yok bir yatsam uyusamkafamçokkarıştı hazır bi yemek bulsammm bütün bir günü yatakta geçirsemm
geçmişolsun güzelim be bende hep bu hayallerle duruyorum biri beni hiç ellemesede birgüncük yatakta geçse ama olmuyo işte:1hug:
kızlar merhaba hiç giremez oldum biliyorum.ama geçen hafta çok hasta oldum,birde 29 ekim tatili falan olunca hiç uğrayamadım.vermem gereken 2-3 kilom kaldı onuda verseydim takımda boşu boşuna fazladan yer kaplamazdım.ama veremiyorum valla.motivasyonum iyice düştü.canım diyet yapmak falan istemiyor.yalnızca kilomu korumak için çaba sarfediyorum.sabah bir kase sütle mısır gevreği yedim.öğlen peynirli tost,biraz önce yarım halley yedim.akşamda sebze yemeği falan yiyeceğim.ayrıca öğle arasında leslie ablayla 3 millik yürüyüşün 1,5 yarısını yaptım.bugün yine suyu az içtim.sadece yarım litre.neyse çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine
sanada geçmiş olsun güzelim ama lütfen daha sık gelin böyle hiçbirimizin canı diyet istemiyoopuyorumnanaktan

şimdi iyiyim

bende aynaya bakınca on kilo daha zayıf bir nazo görmek istiyorum ama biraz hırs lazım hırsımızı kaybettik :olmaz:
gazeteye ilanmı versek ne bulan haber versindelikafaduldenşakkıdı

aaaaa aaaaaa kızlar bizim kilo çizelgeleri nerye gitti acep yoksa onlarıda ben mi hallettim ki
yok artık canım bukadarını yapamam herhalde

canlarım ben geldim çoook özledim sizi işyerinde nete giremiyorum yasak koydular :1no2: nasıl üzgünüm bir bilseniz evdeki de yurtdışından parça bekliyor 2 ay oldu hala gelecek sizlerle paylaşımda bulunamıyorum bu yüzden de diyetim doğru düzgün gitmiyor.sabah tartılcam yazarım kilomu inş almamışımdır hepinizi öpüyorum geçmişe azcık bakabildim aynalar geri döneceğine cok sevındım lütfen gelirken katı kurallarınıda getir buyrunnnnnnnnn

sabah bir kase mercimek çorbası içtim
şimdide biraz burçak bisküvü yiyiyorum başkada bişi yemedim
habire çay içiyorum
akşam ne yiyeceğimi daha bilmiyorum

CADIARZU
meraba güzelim kız o gördüğün rüya değil gerçek nasıl gördün anlamadım ama telepati kurdun herhalde kaydirigubbakcemile5
zaten siteye benden başkası gelmiyordu bende gerçekten pazartesi günü facebooktaki resimlerimi buraya koyucam diye uğraşırken pcyi bozdum üç günde ancak yapabildiler nasıl becerdim anlayamadım valla çok güldük arkadaşla delikafaduldenüç tane resmi buraya kopyalamayı beceremedim sana malum mu oldu ne:roflol: nihayet dün akşam pc yi eski haline getirebildikte bu gün ben yine geldim resimlerden biri dükkanda çekilmişti gerçekten ama arka fonda iç çamaşırları vardı güzelim benim durduğum magaza çamaşır mağazasıdelikafaduldendelikafadulden

geçmişolsun güzelim be bende hep bu hayallerle duruyorum biri beni hiç ellemesede birgüncük yatakta geçse ama olmuyo işte:1hug:

sanada geçmiş olsun güzelim ama lütfen daha sık gelin böyle hiçbirimizin canı diyet istemiyoopuyorumnanaktan

bende aynaya bakınca on kilo daha zayıf bir nazo görmek istiyorum ama biraz hırs lazım hırsımızı kaybettik :olmaz:
gazeteye ilanmı versek ne bulan haber versindelikafaduldenşakkıdı

CADIARZU:bbo:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah rızası için bulan duyan haber versin:roflol::roflol:

günaydın kızlarrrrrr:teytey::teytey:

ben bu haftada 500 gr almışım:gitme:

sizi bilmem ama ben şu andan itibaren dizginleri elime alıyorum böle olmuycak
ya zayıflıycam ya zayıflıycammkaydirigubbakcemile4

mideme ama öncelikle beynime sözümü geçiricem kim patronmuş görsün bakalım nalet olası yağlarrrrrrr kötükedihüso

Back
X