14 yaş farkı

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
yaklaşık 5 senedir en yakın kız arkadaşım kendinden 15 yaş küçük bir çocukla görüşüyor çok büyük bir aşkla sevdiler birbirlerini o yai farkı hiç bir zaman sorun olmadı aralarında. sorunsuz bir 5 yıldı. arkadaşımın sevgilisi sürekli vaadler verdiği için arkadaşım yorulmadan bekledi. 23 yaşındaki sevgilisi askere gitti geldi ve simdi ailelere söylediler evlilik adımı atmak için aslında çocuğun annesi en başındandır bildiği halde iş ciddiye bindiğinde kıyametleri kopardı kız tarafına görmeye geldiler ama saçları az bu kızın ayrılacaksın demiş arkadaşım yüzük bile beğenmişti simdi herkes çocuğu vazgeçirmeye çalşıyor yaş farkından dolayı sizce boyle bir dırumda yaş farkı kadar önemli arkadşım için çok üzülüyorm 5 yıl bekledi çocuğu :( sizce durup savaşmalı mı yoksa susmalı mı

cok fazla ya 4-5 yas olsa okey ama 15 yas cok fazla arkadasın kendini dusunsun ilerde onun yası ilerledikce adamın ona bakıs acısı nasıl olur acaba

Saclari az ayrilacaksn ne demek yas sorun değil sacimi dert olmuş bence çocuk yas farkini şuan onemsemiyo ama ilerde bakasna bakma ihtimali yüksek erkekler kendinden küçük kizlaari tercih eder genelde hadi 1234 olsa yine neyse dicemde 15 mümkün değil allahbbilir tabi ama sonu pekolumlu gelmedi bana

kuzenimin eşide 11 yaş büyük kocasından.herkesden yaş farkını gizliyorlar ama bariz belli.eskiden çok belli değildi ama 2 çocuk doğurdu dahada yaşlandı gibi oldu.dış görünüş olarak yakışmıyorlar ama çok iyi anlaşıyorlar.erkek büyük olunca sorun olmuyorda kadın büyük olunca pek güzel durmuyor maalesef.gerçi 15 yaş büyük bi erkekle birlikte olmakta tuhaf gelirdi bana

Savaşınca ne olacak ki? Bugün, saçın az. Yarın, çocuğun bile olmuyor, öteki gün kocanı genç bir kızla görmüşler vs. İlla bir yerlerden gerçek olmasa bile laflar duyacak. 38 yaşındaki kadının, 33 yaşındayken de biraz daha mantıklı karar vermesini beklemek çok mu abes ya? Üzülünecek bir durum yok, sevmiş, katlansın laflara. 33+5 yılda aklı başına gelmediyse zaten gelmez.

En yakın arkadaşı olarak size de rol düşüyordu bu duruma gelmeleri için de neyse, "çok büyük bir aşk" dediğiniz için neden fikrini değiştirmediği de belli veya başından beri hiç oturup düşünmüş müydü zaten?

Arkadasiniz 32 yasindayken, karsisindaki 18 yasinda bir COCUKmus.
Olmaz bu is. Ailesi de ne de olsa ayrilirlar gözüyle bakmistir, ondan daha önce birsey dememistir. Cok merak ettim nerde tanismislar kadin lise de hocasi falanmiymis çocuğun.
18 yasindaki cocugu kandirmis resmen, sonucta o cocuk ama arkadasiniz 32 yasinda koca kadin duygularini mantik cercevesinde dizginleyememis mi.
Simdi biraksin bari cocugu da, cocukta yasitlariyla takilsin.
Koca kadin yapismis resmen cocuga.
Hayir 25den sonra tanisa cocugu yine kizmazdim ama 18 ne demek ya??

Tanıştıklarında "çocuk" 18, kadın 33 yaşındaymış.
Hadi burayı geçelim.
Kadın şu an 38, adam 23 yaşında.
Hadi bi şekilde evlendiler diyelim.
10 yıl sonra adam tam işinin gücünün zirvesinde, hayatının tam tadındayken, karısı neredeyse 50 olmuş olacak.
Bu durumda adamın kadını aldatması ne yazık ki çok beklenir olacak.
Ha, arkadaşınızın beş yıl beklemiş olması yazık, evet. Ama o kadar beklerken onu durumun mantıksızlığı hakkında uyaracak bir arkadaşı (!) falan olsaymış, bu kadar beklememiş ve yazık olmamış olurdu, buna da yazık.

Son düzenleme:
Bu evlilik olmamali olursada yillar icinde sallanmaya baslayip biyerdede yikilacagi su goturmez bi gercek koskoca kadin hic mi akilli dusunemiyor yazik

Hem şunu da ekleyeyim, ben 25 yaşındayım ama şu an bile bana 18 yaşındaki, hatta 19-20 yaşındaki erkekler bile çocuk gibi geliyor. Bir büyükleri gibi hissediyorum. Tabi ki yaşamadan bilemeyiz ama tuhaf bir durum gerçekten. .

Erkekler zaten kadınlara göre geç olgunlaşıyor, 15 yaş küçük olanını düşünemiyorum :eek:

1-çocukta olgun kadın tercihi olabilir fakat 15 yaş çok fazla,peygamber efendimizin evliliği dışında pek duymadım.
2- kadın menapoza girene kadar problem olmayabilir.sonrası cinsel yönden üretken bir adam için facia.kendi sadık olsa da çevresindekiler bilecek yada anlayacak ve bunu hep adamın gözüne gözüne sokacaklar.yani bu evlilik olsa da yani erkeğin peygamber gibi üstün meziyetli olması lazım ki sürsün.bizim gibi basit nefisli insanlarla biraz zor o işler.
3-benim eşimle 5 yaş var aramda ben 5 yaş büyüğüm.kesinlikle olgun değil kendini hiçbir zaman haksız görmüyor.üstüne çocuğum olmasını istiyorum 35imi aşıp kendimi ve bebeğimi riske sokmak istemiyorum..karpuz gibi maalesef bir sezonda güneşin alnında olgunlaşmıyor erkekler.onun olgunlaşmasını bekleyemeyeceğim.bi yönden baktığım çocuk sayısı artacak.

Ya adamlar kendilerinden 7-8 yaş küçük eşlerini bile aldatırken,
Bu adamın ewlendikten sonra bu kadını ileride aldatacağı bariz ortada...
Erkekler zamanla çıtır arayaşına giriyorlar...
Bence ayrılmalılar....

Back
X