14 yaş farkı

Kime sorarsaniz sorun bu evlilik yürümez. Evlilik sevgili olmaya benzemez ayni çatı altina girince pembe hayat griye dönüyor. O toy delikanli bu yükü taşıyamaz nerdeyse annesi yaşında bir kadınla.

Oglanin ailesinin de 5 yıla göz yummalari hata zaten.

Kocaman kadın biraz daha mantikli davranmalıydi

çocukla arkadaşınız arasında bir çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Bu evlilik hiç başlamadan biterse iki taraf için de en iyisi olur.

23 yaşında erkek, 38 yaşında kadın.
Yahu zorlasan annesi olacak yaşta, ne bulmuş o yaşta bir erkekte.
Yaşıtlarının suyu mu çıkmış?

Bunu kadın büyük diye söylemiyorum.
Erkek de 15 yaş büyük olsa ona da aynı tepkiyi verirdim.

valla bana göre de çok yanlış bizde istemiyoruz hepinize katılıyorum ama kendileri çok kötü onlar için çok üzülüyorum onca yıl ve büyük bir aşk zamanında yapılan hata simdi ikiside aşk acısında. kız beni oyaladın bunca yıl düşüncesinde çocugun annesi de haklı hakkımı helal etmem bu iş bitmiştir asla olmaz demiş yataklara düşmüş işler zor :(

evet gelinle kaynana arasında 7 yaş var. kesinlkle kabul edilemez bi durum. hiç bir çıkar ilişkisi yok çok masum ilişkileri var simdiye kadar hep duygusal düşünüyodum aşk engel tanımaz diye belki çok mutlu olurlar diye ama mantıken zaten ilerde derin çatlaklar oluşacak

yaş farkı çok büyük.

erkek 15 yaş büyük olunca bile "acaba" mı diyoruz ama.

erkek hem daha geç olgunlaşıyor, hem de kadın daha çabuk yıpranıyor.
maalesef gerçek bu.
dolayısıyla 38 yaşında bir kadınla 23 yaşındaki erkek arasındaki fark bariz bellidir.
bir 5 sene sonra adam 28 yaşına geldiğinde kadın 43 yaşında. çok daha belli olacaktır.
seneler geçtikçe daha da fazla.

arkadaşın "beni 5 sene oyaladın" diye sitem ediyormuş ama akıl var izan var.
oyalanmasaydı.
işlerin bu noktaya geleceği bence baştan belliymiş.
kimseyi suçlamaya hakkı yok.
:KK12:

gerçekten zor bir durum gelin de damatta biz herşeyi göze aldık yeterki birlikte olalım birbirleri olmadan nefes alamıyolar şimdi kötü haldeler kaynana ve ailesi de başka sazdan. bizde nasıl yaklaşacağımızı şaşırdık:(

Arkadaşın bence bunu fırsata dönüştürsün kaçsın kurtulsun o çocuktan. 15 yaş ne demek ya. O çocuk 25 yaşını geçtikten sonra gözü dışarda biri olacak. kendi yaşıtlarıyla ilgilenmeye başlicak. Arkadaşın mutsuz olacak bariz

yaklaşık 5 senedir en yakın kız arkadaşım kendinden 15 yaş küçük bir çocukla görüşüyor çok büyük bir aşkla sevdiler birbirlerini o yai farkı hiç bir zaman sorun olmadı aralarında. sorunsuz bir 5 yıldı. arkadaşımın sevgilisi sürekli vaadler verdiği için arkadaşım yorulmadan bekledi. 23 yaşındaki sevgilisi askere gitti geldi ve simdi ailelere söylediler evlilik adımı atmak için aslında çocuğun annesi en başındandır bildiği halde iş ciddiye bindiğinde kıyametleri kopardı kız tarafına görmeye geldiler ama saçları az bu kızın ayrılacaksın demiş arkadaşım yüzük bile beğenmişti simdi herkes çocuğu vazgeçirmeye çalşıyor yaş farkından dolayı sizce boyle bir dırumda yaş farkı kadar önemli arkadşım için çok üzülüyorm 5 yıl bekledi çocuğu :KK43: sizce durup savaşmalı mı yoksa susmalı mı
23 38 ne erkekte ne kızda bunu normal bulmuyorum. yalnız takıldığım şu. oğlan 23 yaşında.5 yıldır görüşüyorlar. oğlan 18 miş . kız 33
33 yaşındaki kız 18 lik çocuğa bakıyorsa bunda ben normak şeyler aramam. kız arkadaşın pek doğru gelmedi bana.

istanbul da aynı iş yerinde çalışırken aşık olmuşlar birbirlerine ikisi de birbirinin yaşından habersiz sonra engel tanımayan bir aşk ve hazin sonu...

evet çocuga vicdan yaptırıyo bunca yıl oyaladın diye aşık ettin diye ama gerçekten çocuga haksızlık kesinlikle uzaklaşmalı elimden geleni yapcm inş

ilişkinin yaşı değil,
rengi, karakteri, uyumu olur
ancak 6-7 den fazlası da sağlıklı olmaz bence

not:nedense konunun kurgu olduğuna inanıyorum!

yaklaşık 5 senedir en yakın kız arkadaşım kendinden 15 yaş küçük bir çocukla görüşüyor çok büyük bir aşkla sevdiler birbirlerini o yai farkı hiç bir zaman sorun olmadı aralarında. sorunsuz bir 5 yıldı. arkadaşımın sevgilisi sürekli vaadler verdiği için arkadaşım yorulmadan bekledi. 23 yaşındaki sevgilisi askere gitti geldi ve simdi ailelere söylediler evlilik adımı atmak için aslında çocuğun annesi en başındandır bildiği halde iş ciddiye bindiğinde kıyametleri kopardı kız tarafına görmeye geldiler ama saçları az bu kızın ayrılacaksın demiş arkadaşım yüzük bile beğenmişti simdi herkes çocuğu vazgeçirmeye çalşıyor yaş farkından dolayı sizce boyle bir dırumda yaş farkı kadar önemli arkadşım için çok üzülüyorm 5 yıl bekledi çocuğu :KK43: sizce durup savaşmalı mı yoksa susmalı mı

tabiki de yanlış yapmış kardeşim yaşın zaten kaç olmuş beş sene ne demeye bekledin artı bu kadar genç kız varken çocuğun ailesi tabiki de istemez kaşını gözünü bahane eder ayırır. hadi diyelim evlendiler sürekli yaşını başına kakarlar kızın dünyanın en yanlış evliliği olur davul bile dengi dengine

kız arkadaşın 40 a yaklaşmış. oğlan 2o nin başlarında. 23. sence normalmi bu konu sahibi. arkadaşsan uyar kızı

18 yasinda cocuk olsa.olsa kurye olur bir isyerinde otesi degil.Fazla hikaye gibi geldi bana da hadi hayirlisi.Birbirlerinden habersizmis.Komik olmayin.33 yasinda bir abla 18 yasinda kardesini farketmez mi?

valla bana göre de çok yanlış bizde istemiyoruz hepinize katılıyorum ama kendileri çok kötü onlar için çok üzülüyorum onca yıl ve büyük bir aşk zamanında yapılan hata simdi ikiside aşk acısında. kız beni oyaladın bunca yıl düşüncesinde çocugun annesi de haklı hakkımı helal etmem bu iş bitmiştir asla olmaz demiş yataklara düşmüş işler zor :KK43:
annesi çok da yatağa düşmesin öyle zaten demiş olmaz diye sonra 15 yaş küçüğü ile evlendirir 15 yaş büyüğünü almadığına bin pişman olur.tamam uygun değil de çok büyük konuşmanın alemi de yok yoksa neyi yapmam derse başına gelir kader böyle. bir de şimdi çok şiddetle karşı çıkarsa daha kıymetli olur ilişkileri böyle de bir şey var.

Back
X