14 yaş farkı

Ileride mutsuz olma ihtimalleri cok yuksek.Ben su an 38 yasindayim.O yastaki gencler cok toy cocuksu gozukuyor gozume.Ne bileyim kavusamadikca takintiya dondurmus te olabilirler mi bu iliskiyi.Arkadasina cok sasirdim ya.Yas 35 ten sonra kadinlar hayata daha gercekci bakar oncelikler degisir bi olgunluk gelir hayata bakisa.Arkadasindaki israr ikisini de yakmis gibi.Cunku arkadasin vazgecse o delikanli da hayatina devam ederdi.En deli caglari sonucta.Koca 5 yili cope atmis yazik gercekten.Ben cocugun annesi olsam ben de karsi cikardim bu iliskiye.Kadinin menapoza girdigi yaslarda cocuk hayatinin en guzel yillarinda olacak.40 YAS erkek ile 55 yas kadin.Kulaga pek hos gelmiyor.Ha tasiyan tasir da mesele tasiyabilecekler mi?Bu romantik bulutlar dagildiginda gercekler sivasi dokulen duvarlar misali siritacak

Ben olsam bende istemem çocuklarımın kendilerinden bu kadar büyük birisiyle evlenmesini yorum yapmak istemiyorum kınamakta istemiyorum. Hayırlısı

çözemedim ben şu kafaları size ne evlencek olan onlar ama miletin baskısı olur rahat bırakmazlar bence sıkıntı yok hayat onların sonuçta

evlenıp ayrılır arkadaşın bukadarını söylım .23 yas daha çocuk arkadaşınsa bırkoca bır kadın olmus artık.

İleride sorun olur mu mutlu olur mu bilmem ama şu an da savaşmalı eğer birbirlerini çok seviyorlarsa 5 yıl geçmiş zaten ama ileriyi de görmeleri de lazım

yaklaşık 5 senedir en yakın kız arkadaşım kendinden 15 yaş küçük bir çocukla görüşüyor çok büyük bir aşkla sevdiler birbirlerini o yai farkı hiç bir zaman sorun olmadı aralarında. sorunsuz bir 5 yıldı. arkadaşımın sevgilisi sürekli vaadler verdiği için arkadaşım yorulmadan bekledi. 23 yaşındaki sevgilisi askere gitti geldi ve simdi ailelere söylediler evlilik adımı atmak için aslında çocuğun annesi en başındandır bildiği halde iş ciddiye bindiğinde kıyametleri kopardı kız tarafına görmeye geldiler ama saçları az bu kızın ayrılacaksın demiş arkadaşım yüzük bile beğenmişti simdi herkes çocuğu vazgeçirmeye çalşıyor yaş farkından dolayı sizce boyle bir dırumda yaş farkı kadar önemli arkadşım için çok üzülüyorm 5 yıl bekledi çocuğu :KK43: sizce durup savaşmalı mı yoksa susmalı mı

aşka saygım var ama asla anlayışla bakamayacağım ve yadırgadığım bir durum bu 15 yaşşş diyosunuz
en nefret ettiğim kadın tipleri çocuğu yaşındaki bir erkekle ilşki yaşayan kadınlar
yavrusu gibi gezdiriyorlar kocalarını yanlarında
kadınlar 15 yaşında doğurabiliyor benm annem benden 15 yaş büyük mesela
insan oğlu yaşındaki birine nasıl o gözle bakar bilmiyorum belki fikrim bazılarına ters gelebilir ama tüylerim diken diken oluyor böyle şeyler duyunca 10 sene sonrayı düşünyrmu arkadaşınız çok merak ediyorum
muhtamelen o çocuğn 2 sene sonra aklı başına gelecek pişmanlıktan kıvranacaktır ve ya aldatacak yada boşanacaktır çünkü bakacak herkes gencecik karısıyla dolaşıyor kendi eşine bakacak annesi gibi duruyor çok yazık

Back
X