• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaş farkı

30'a 45 belki olabilir. Jenerasyon farkı yok gibi.
Ancak bu yaşlar için zor uzun vadeli bir ilişki..
Sevmişler yapacak bisey yok.Allah yardım etsin..

Kadın neredeyse ununu eleyip asmak üzere
çocuk ise test sürüşlerinde
olmaz tabiki

ilk tanıştıklarında bebe 18 hanım 33 imiş
şimdi ise bebe 23 hanım abla 38

bana sacma sapan geldi acikcasi.
Nasil olurda birbirlerinin yasinidan habersiz olurlar ya mumkunmu bu?
18 yasindaki bir erkek daha cocuk gorunumundedir olgunlasmamistir bile.
Ama arkadasim dediginiz olgun bir bayan 33 yas
Acikcasi hic hos bir goruntu olmuycak jigolo gibi durucaj yaninda

hımmm kadın büyük yani....
bence kesinlikle olmaz diye birşey yok, ama çok iyi düşünülmeli her 2taraftada olmak üzere, çünkü çok ince düşünülmesi gereken bir konu.....
haklarında hayırlı olan olur inş.

Bu kadın hiç. evlenmemiş mi yani evlenip boşanmış mı hep bekar mıydı nedir yani bence olmaz bilemiyorum kendine bakan biriyse yaşını göstermiyorsa belki ama dediğinize göre gösteriyor da yaşını. Adamın tam olgunlaştığı kendini bulduğu yaşlarda kadın belki de menapoza girecek cinsel hayatları her şeyi etkilenecek. Şimdi o kadar farkedilmeyebilir ama ilerisi için sorun olur kadın kıskanır genç kızlardan ister istemez sorunlar olur yani. Bence herkes yoluna gitsin.

30 yaşındayım ve 19-21 yaş arasında 3 ergen (!) ile çalışıyorum.. o tripleri, atarları, tavırları yüzünden bir gün birini kesecem o olacak.. çalışmak bile imkansızken bir de ilişki yaşamak için gerçekten sağlam sinirlere sahip olmak gerek.. arkadaşınızda kesinlikle bir problem var, arada ciddi bir kuşak farkı olacak onu nasıl aşmayı düşünüyor acaba?

Aynen ya ben de üniversitede çalışıyorum hazırlık okulunda yani üniversiteyi yeni kazanmış gençler ilk hazırlık okuyorlar akılları bir karış havada, laf dinlemiyorlar, sözden anlamıyorlar, çok tepkililer herşeye ben 32 yaşına giricem onlar daha 19 ve ben yok böyle değildik ya bizim zamanımızda cümleleri kuruyorum artık bildiğiniz büyüklerimizin zamanında bizim için söylediklerini ben onlar için söylüyorum bazen çileden çıkarıyorlar. Bir de bu yaşta bekar olup birine gönlümü kaptırdığımı düşünemiyorum hiç çocuk eyleyemezdim valla.

istanbul da aynı iş yerinde çalışırken aşık olmuşlar birbirlerine ikisi de birbirinin yaşından habersiz sonra engel tanımayan bir aşk ve hazin sonu...
ne oyaladını yahu sanki erkekler sıraya girmişti onunla evlenmek için . Komik bir gerekçe .Oyalanmasaymış o zaman .

Sadece şunu söyleyebileceğim.. Benim annem 38 abim 20 yaşında.... Bu iş olmamalı, olmamalıydı .... Kadın bunu düşünebilecek kadar olgun olmalıydı. Oğlu gibi görünüyordur sevgilisi yanında ..... Bir de çocuk oldum mu düşünemiyorum.. Çocuk çok genç bunun farkında değil bence.. Yazık..

hadi diyelim evlendiler 5 sene sonra bu çocuk arkadaşını aldatır.. daha genç daha güzel kızları görücek.. hadi onuda geçtim arkadaşın afetti ilerde arkadaşlarının yanına karısını götürmicek utanıcak yaşlı olduğu için 15 yaş çok büyük fark kaldıkı kadınlar her zaman daha çabuk çökerler.. bence arkadaşın beklediği zamanı boşversn kendıne uygun birni bulsun şimdi üzülse bi kaç aya acısı geçer ama ilerde daha kötü olur onun için..

Arkadasiniz sübyancimi? Kendiniz diyorsunuz bekledigi "cocugu" diye, ne isi var coluk cocukla? Hic etik degil, hatta bence igrenc bi durum, biraz zorlasan oglu yasinda olacak, baska erkek mi kalmamis? Ask Mesk gecin allah askina, bu Dünya nereye gidiyor, allahim sen benim cocuklarimi bu yollara sokma, amin...:KK14:

Erkek 30- bayan 45 yaşında olmuş olsaydı sorun olmazdı ama, 23 yaşındaki erkekle 38 yaşındaki bayan biraz göze çarpıyor..
Çünkü erkek daha ergenlikten dahi çıkamamış, askerden yeni gelmiş.. Belki işi gücü bile yoktur.. Tabi ailelerde bunu çok sorun etmişler, vallahi ne diyeyim.. Arkadaşınıza allah sabır versin.. Birde şu var her şeyden önce arkadaşın bir kadın.. erkek arkadaşı da bir erkek.. yani 15 yaşındaki de erkek, 60 yaşındaki de.. neden olmasın..

Yaş farkı çok fazla, arkadaşınızda da nasıl bir özgüven varsa taktir ettim kendinden 15 yaş küçük birisiyle birlikte. Herzaman sevenleri ayırmamak taraftarıyım ama benim çocuğum olsa ben bile razı gelmezdim ya.

Nickiniz bana Semra kaynanayi cagristirdi, bebeginiz erkek mi ? :KK3: Allah bagislasin bu arada.
semra kaynana benzetmesine çok güldüm ama oğlum olsa izin vermem eşimle aramızda 12 yaş farkı var ben23 o 35 ben bi doğum yaptım ikinciye hamileyim bunu da doğursam azda kilo alsam eşimle aramızdaki yaş farkı fark edilmeyecek şimdi yaşımı gösteriyorum ama dikkat etmezsem daha büyük görüncem o yüzden olmaz bu iş diyorum
bebeşimizde bi kız oluyo bi erkek bugün erkek oldu öyle kalır heralde gönlümden hep kız geçti ama olsun sağlıklı olsunda geri boş. çok teşekkürler

semra kaynana benzetmesine çok güldüm ama oğlum olsa izin vermem eşimle aramızda 12 yaş farkı var ben23 o 35 ben bi doğum yaptım ikinciye hamileyim bunu da doğursam azda kilo alsam eşimle aramızdaki yaş farkı fark edilmeyecek şimdi yaşımı gösteriyorum ama dikkat etmezsem daha büyük görüncem o yüzden olmaz bu iş diyorum
bebeşimizde bi kız oluyo bi erkek bugün erkek oldu öyle kalır heralde gönlümden hep kız geçti ama olsun sağlıklı olsunda geri boş. çok teşekkürler

Oglan mi diye ilerde Semra kaynana olacak misiniz diye sordum :KK19: Allah huyunu benzetmesin :KK3:

yaklaşık 5 senedir en yakın kız arkadaşım kendinden 15 yaş küçük bir çocukla görüşüyor çok büyük bir aşkla sevdiler birbirlerini o yai farkı hiç bir zaman sorun olmadı aralarında. sorunsuz bir 5 yıldı. arkadaşımın sevgilisi sürekli vaadler verdiği için arkadaşım yorulmadan bekledi. 23 yaşındaki sevgilisi askere gitti geldi ve simdi ailelere söylediler evlilik adımı atmak için aslında çocuğun annesi en başındandır bildiği halde iş ciddiye bindiğinde kıyametleri kopardı kız tarafına görmeye geldiler ama saçları az bu kızın ayrılacaksın demiş arkadaşım yüzük bile beğenmişti simdi herkes çocuğu vazgeçirmeye çalşıyor yaş farkından dolayı sizce boyle bir dırumda yaş farkı kadar önemli arkadşım için çok üzülüyorm 5 yıl bekledi çocuğu :KK43: sizce durup savaşmalı mı yoksa susmalı mı
Bi kadin oglu yasindaki cocukla nasil iliski yasiyo acaba ya midesi nasi aliyo

Back
X