- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.180
- 358
- Konu Sahibi Semavarol43
-
ergenlik falan ama bunun ki çok farklı
İşde sorunu siz kendiniz yaratmışsınız,tek çocuk diye her dediği yapılmaz benimde bir kızım,bir oğlum var ikiside tek sonuçta ,her dediklerinide yapabilme gücünede sahibiz şükür ama yapmıyoruz..çünkü her şsdedikleri kolay ellerine geçince kıymetsiz oluyorlar,mutlulukları uzun sürmüyor..mesela yemeğe gidiyorlarsa o hafta sinema yok,sinemaya gideceklerse yemek yok,ikşsi aynı anda yok..harclıklarından bırıktırıp bırse almak ıstıyorlarsa benım onayımla alabılırler,özel gunler dısında ekstra bır hedıye falan almamaya dıkkat ederım..boylece özel gunde alınan hedıyenın bır kıymetı oluyor..bunlar kucuk detaylar gıbı görünsede önemli şeyler..Morali bozulmasın diye her istediğini yapıyoruz 14 yıldır tek çocuk şimdi bişey söylesem duymamazlıktan gelecek
O zamanlar çok eskide kaldı canım maalesef.Bende de iki tane ergen var,onları anlamakta çok zorlanıyorum.Bazen gel yemek ye desem bile tersliyorlar.Ortaokulda dersler süperdi,sbs puanları çok iyiydi.Ama ergenlik her şeyi mahfediyo.Eşim ve ben elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahHayır derslerini çok önemsiyordu 2,5 ay önce TEOG'a girdi çok güzel sonuçlar aldık yakında puanı belli olacak ama yaptığı çok tuhaf zamanında bizde ergendik ama ben anneme asla böyle şeyler yapmazdım
Şaka babında telefonuna mesaj atabilirsiniz belki aranız kaynaşır uyurken de bakın bence telefonuna allah korusun insalar kötü kimse kötü yola çekmesin yada beraber film izlemeyi teklif edin gezmelere gitmeyi teklif edin nasıl ne istiyorsa onu yapın anne gibi değil dostu arkadaşı gibi anne olarak değilde dostuyla konuşuyormuş gibi bide en yakın arkadaşı yokmu o bilir ne yaptığını en son çare bu arkadaşlarıyla konuşun yada kızınızı alın ben seni çok seviyorum diye başlayın lafa ve anlatın onu yargılamadan umarım işe yararMerhaba hanımlar 14 yaşında bir kızım var şu son günler de sürekli beni tersliyor akşamları yanımızda durmuyor direk odasına geçiyor ve eline telefonunu alıyor telefonda kiminle mesajlaştığını bilmiyorum ergenlik falan ama bunun ki çok farklı okulda da öğretmeniyle konuştum hiç dersi dinlemiyormuş ve yaşından çok büyük davranıyormış nasıl düzelticem bunu napayım bir fikir verin nolur
Bu yaşta sevgilimi olurmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?