- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.696
- 158
- Konu Sahibi Semavarol43
-
Hayır derslerini çok önemsiyordu 2,5 ay önce TEOG'a girdi çok güzel sonuçlar aldık yakında puanı belli olacak ama yaptığı çok tuhaf zamanında bizde ergendik ama ben anneme asla böyle şeyler yapmazdım
Rehber öğretmene gitmem de psikoloğa götürsem olmaz mı başka çare yokSizin zamaninizla su zaman cok farkli.
Kendi doneminizle kiyaslamayin. Sizin doneminizdeki uyaranlarla simdiki uyaranlar ayni degil.
Alin karsiniza kizmadan sinirlenmeden konusun onunla. Sorunlarini size anlatmasi icin rahat bir ortam olusturun. Konusurken endiseli panik halinde olmayin. Yoksa annem cok kizar diyip bir dersi varsa da anlatmaz.
Bu soylediklerim sonuc vermezse okulun rehber ogretmeniyle baglantiya gecin ama onun bundan haberi olmasin. Cunku bir derdi varsa annemle iletisim icinde diye rehberlik ogretmenine de anlatmaz.
Rehber öğretmene gitmem de psikoloğa götürsem olmaz mı başka çare yok
Bu yaşta sevgilimi olurmuş yasevgili bulmuştur muhtemelen
Aynı annem gibisiniz, biz de 14 yasında olduk ben 5 yasındayken bile annemin bir göz hareketiyle anlarmışım ne demek istediğini,çok abartıya kaçmamak şartıyla anneden çekinmek her zaman iyidir :)Benımde 14 yasında kızım var,asla saygısızlık yapmaz,herseye tahammul ederım saygısızlıga asla..tlf var arada muzık dınlemek ıcın alır onun dısında ıznım olmadan almaz..cocuklarımız mutlu olsun dıye zamanında ses cıkarmadıgımız şeyler bugun karsımıza gelebılıyor,o yuzden yetıstırırken saygı perdesı kalkmamalı,cocuk kac yasında olursa olsun duracağı yeri bilmeli.
Aynen katılıyorum.Bende o yaslarda annemle konusmazdim. Bana hic baski yapmadi hatta telefonu kendi verdi elime ama her seferinde ben sana guveniyorum, yanlis bisey yapmayacagini biliyorum dedi. Ustune varmayin, zorla telefonunu almayin, baski yapmayin. Ne kadar baski yaparsaniz o kadar cok yalan soylemeye, gizlemeye baslar.
Benimki daha ortaokula gidiyorDüzelmiyorlar aynısı bizim evde var 17 yaşında kendisi oturup düzgünce konusuyoruz olmuyor tartısıyoruz olmuyor elinde telefon mesaj üstüne mesaj ders calısmak yok zaten birde ağzında yıllardır okuyorum dıyor delirecem lisede kendisi.
Benim kardeşim evimiizin en küçüğü inanın çok üstüne düştük ne dediyse oldu niye ders çalışmıyorsun diyoruz yardımcı kitabım yok alıyoruz yine aynı tekrar konusuyoruz herkes dersaneye gidiyor oraya da yazdırdık şimdi ise artık ses tonunu da yükseltiyor hakarete kadar gidiyor artık ders calış dediğimiz için.Benimki daha ortaokula gidiyor
Hadi kendinden 1-2 yaş büyüklerle ya da yaşıtlarıyla takılmasına bişey demem de çok büyüklerle Allah korusunDikkatinizi ona yoğunlaştırın. Bu dönem boş bırakmaya gelmez. Evde WiFi kullanıyorsa evde başka bir tablet varsa ona bağ Kaya bilirsiniz. . Bilen biri kolayca yapar. Yazışmalarını ona belli etmeden okuyabilirsiniz. Okulda telefona izin vermeyin. Aynı yaşlarda bir tanıdığımızın kızı hiç tanimadığı 21 yaşında bir genç ile buluşmuş geçenlerde. Fotoları arkadaşlarına gönderince ortaya çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?