14 yıl sonra yeniledigim sade salonum:)

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
birturlu resim ekleyemiyoruz cep tenmi olmuyo

Son düzenleme:
evet olmyor...
teldeki resimleri bigisayra atıcam artık...
onuda esim gelsin hele denedim yapamadm pööööffffff

Harikaaa olmus hersey yaaaaaaaaaaaa !!!!

Cok zevkli birisin,hele o etajer'e ve gri duvar kagidina bittim

güle güle oturun Cerene de opucuklerrr

kütüphanene ba[/U]yıldımmmmm çok güzel bir salon güle güle kullan

çok güzel olmuş evim şahanedeki evlere benzettim bi tek nişi eksikyemek masanı beyaza boyattın sanırım ben de mutfağımdaki bu tarz masamı buyatmak istiyorum ama kremrengine bakalım bu kadar güzel olur inşallah..duvar kağıdı çok güzel olmuş...bi de köşe koltuktan memnun musun yani temizlik yaparken altlarını temizlerken ikisi birbirine bitişik mi zor oluyor mu?

çook sıcak bir salonun var canım çok begendimmmmm
cok sagol canm.
kütüphanene ba[/U]yıldımmmmm çok güzel bir salon güle güle kullan

cok tesekrler canm.
Gerçekten çok hoş olmuş, güle güle kullan.
cok sagol canm.

:)) masami boyatmadm hersey boyle beyaz alindi...kose koltuklarimdenda cok memnunum cok rahat ve genisler. temizligide rahat. kiz kardesimde 3hafta sonra evleniyor oda kose koltuk aldi bende gordu cok begendi ve kullanisli...sagol canm.

Bende beğendim evini canım köşe takımın güzel ve duvar kağıdın sanki gerçek taş gibi duruyor güle güle oturun..

çok güzel olmuş.özellikle yemek masasının altındaki halıya bayıldım..
ve kütüphane de çok güzel,okumayı seven ve sevdiren bir anne olduğunu düşünüyorum,ne güzel:)

güle güle otur güzel olmuş perdelerini çok beğendim yalnız

Bende beğendim evini canım köşe takımın güzel ve duvar kağıdın sanki gerçek taş gibi duruyor güle güle oturun..
cok sagol canm.
çok güzel olmuş.özellikle yemek masasının altındaki halıya bayıldım..
ve kütüphane de çok güzel,okumayı seven ve sevdiren bir anne olduğunu düşünüyorum,ne güzel:)
tesekkrler canm...kitaplarimiz evimizin en degerli esyasi kucuk kizim bile simdiden kitap delisi oldu:) oyuncak yerine kitaplar dergiler bunlara bakmaya bayiliyor.
çok hoş olmuş güle güle kullanın.
sagol canm.
bu hali güzel olmuş ,eski halini merak ettim doğrusu ..
sagol canm. eski halide kilasik mobilyaliydi...herkes begeniyordu...ama bize kitaplik cok gerekliydi...butun kitaplarimiz rahat simdi:)
güle güle otur güzel olmuş perdelerini çok beğendim yalnız

sagol canm...evet tul perdem cok guzel

koltuk bolumu halisi kisin kullandgim buyuk oldugu icin iyi oluyor kizim kucuk yerlerde usumesin diye bunu kullaniyorum halim 14 senelik ilk ceyiz halm. masa altindaki yeni...aynisindan alcam yaza kismetse...ve bu yazda kizima oda yapcaz oturma odasini iptal edicez kendi yatak odamida yeniliyorum Allahin izninle. artik yaz kis hep salonda oturcaz odalar dolu:)

güle güle kullanın beyaz kahve kombini güzel olmuş her sey hoş ama keşke halı da değişse daha modern olsa çünkü koltuklaın modern halın klasik..
bu arada bebeğin bayagı geç olmuş nasıl oldu konu dışı ama merak ediyorum..güle güle eskit ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…