coooook sagol canmm amiiin.çok şirinnnnnnn. Allah güle güle huzur içinde oturmayı nasip etsin
çok beğendim güzel olmuş darısı başıma böyle rahat bir salon yapıp salonda günlük oturmak tek hayalim..güle güle eskitin.
sagol canm.güle güle kullanın beyaz kahve kombini güzel olmuş her sey hoş ama keşke halı da değişse daha modern olsa çünkü koltuklaın modern halın klasik..
bu arada bebeğin bayagı geç olmuş nasıl oldu konu dışı ama merak ediyorum..güle güle eskit ..
cooook güzel özellikle kitaplığa bayıldımm :)
Güle güle otur canım
taş duvar ne güzel olmuş.. farklı bi hava katmış ortama,beğendim..
güle güle eskitin
sagol canm.
evet halım bahsetmiştim zaten eski klasik mobilyalarımın halısı...degiştircem onuda şimdilik iyi oluyor küçük kızım için
benim 12 yaşında bir oğlum var 2. baya bi aradan sonra oldu çok istedik hemde çook...rabbime şükürler olsun.
coook sagol tatlım
rica edrim canm.sağ ol cevabın için canım allah bağışlasın..evet aslında halın bebeğin küçükken kirlensin eskisin biraz daha..tekrardan güle güle otur..
allah gülegüle eskitmeyi nasip etsin çok çok güzel olmus:)
birkaç sey sormak istiyorum salonunuz kaç metrekare ve sekil olaral L mi dikdötrgen mi acaba
Eki Görüntüle 657806 Eki Görüntüle 657807 Eki Görüntüle 657810 Eki Görüntüle 657811 Eki Görüntüle 657812 Eki Görüntüle 657814
resimleri sonunda ekleye bildim:)
güle güle kullanın çok kullanışlı olmuş rahat edersiniz...
bu arada bende 14 yıllık evliyim sadece koltuklarımı değiştirebildim ama şuan eşimin kafasının etini yemekle meşkulüm yakın zamanda bende değiştireceğim herşeyi:)))
çok sade ve çok güzel.kitaplık benimde çok ihtiyacım var.kitaplıklar ikea bilymi.yoksa özelmi yaptırdınız.
evin cok guzel olmus gule gule otum cnm..benim gibi kahve koltuk beyaz mobilya kullanmissin ben birde bir iki yastik koydum turkuaz renginde kose koltuguma..bence kahve beyaz cok yakisiyor..sade evlere bayiliyorum...
cok sagol canm...bende koyu kahveyi cok begeniyorum asil duruyo hele beyaz mobilyayla birbirini tamamliyor. bende sade seviyorum cok esyadan nefret ederim evin heryaninda susler sehpalar yerlerde vazalor vs vs...boyle ferah olmali insanin ici acilsinbende koltuguma yastk koycam bir kactane ne renk diye dusunuyorum...
canm cok sagol.salonunuz gerçekten çok hoş
duvar kağıdı ve beyaz kitaplık ve içindeki objeler vs çok güzel
güle güle aşk ile oturun inşaallah
anliyorum cnm bende cok dusunmustumturkuaz ile pembe arasinda kalmistim turkuazi sectim..benim gibi koltugun uzerine sevdigin renklerden koy en cok begendigini kullan..
canm cok sagol.
ilgin icin cok tesrkkur ederim canm...kahve rengine turkuaz super olur ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?