14şubat ve eş kisisinden istemsizce beklenti içine girmek

Ya altın heveslisi biri de değilim aslında ama varken yaparmi yapacakmi diye nabız yokladım.ve aldığım tepki beni kırdı malesef.gumus altın vs.hediye bekledim galiba ya da daha da vefa.cunku son birkaç yıldır ne 14subat ne evlilik yıldönümü.hicbir aksiyon yok.sadece doğum günü.onuda pastayı kendi ailesinin yanında kestirmeyi tercih eder.dediginiz gibi altın akcede senin benim olmaz ama şu anki mal varlığımızı hep maddi manevî yanında olarak aldık.ama eşim sağolsun hissiyatina nail olamadım.birak lafını.o çok çok lüks zaten

Eşinizi tanımıyor musunuz? Niye bu kadar beklenti içindesiniz?
Merak ettim, böyle parlayıverip tersleyen adamla ilgili açılan ilk konu bu değildir diye eski konularınıza baktım. Sizin eşinizin size saygısı, isteklerinize kıymet verdiği, lafınızı taktığı filan yok ki; hizmetçi gibi bir şeysiniz evde. Ne umuyordunuz?

Ya altın heveslisi biri de değilim aslında ama varken yaparmi yapacakmi diye nabız yokladım.ve aldığım tepki beni kırdı malesef.gumus altın vs.hediye bekledim galiba ya da daha da vefa.cunku son birkaç yıldır ne 14subat ne evlilik yıldönümü.hicbir aksiyon yok.sadece doğum günü.onuda pastayı kendi ailesinin yanında kestirmeyi tercih eder.dediginiz gibi altın akcede senin benim olmaz ama şu anki mal varlığımızı hep maddi manevî yanında olarak aldık.ama eşim sağolsun hissiyatina nail olamadım.birak lafını.o çok çok lüks zaten

Adam güpegündüz kazma, aileyle 14 şubatı ilk kez duyuyorum🙄 Böyle bir kazmadan hediye falan beklenmez adam Allahlık😶 En iyisi siz güzel bir yere rezervasyon yapın, Atasay Altınbaş Allah ne verdiyse linklerini atın bunları beğendim sen seç diyin🤭🤭🤭

O zaman boşanma durumunda evden hak istemesin kadın. Güzel olur mu? Nedir bu almak zorunda yapmak zorunda halleri. Üstelik hiç beklemediğim üyelerden. Çok isteyen çalışıp alsın bileziğini kocadan beklemesin. Ev almak için takı toka verecem sonra bunları bana geri ödemelisin diyecem kocama. Ne biçim evlilik bu? Hatta evlilik mi bu?
Evet almak zorunda çünkü almak için “söz” vermiş. “Alacağım” diyerek kandırmış binevi. Hak isteyip istememesi kendi inisiyatifinde, zaten düğünde takılan takıların hepsini koca takmıyor ki.

Ya sana göre değil, bana göre değil, ona göre değil, berikine göre hiç değil ama birilerine göre öyle demekki bunun üzerine pazarlık yapılmış eğer söz vermişse tutacak yani kaçarı göçeri yok bu işin

Olmayınca olmuyor benimkinde reklamlardan görmüş” biz sevgili değiliz ki demi değiliz “diyor
Evet değiliz birbirimizden nefret ediyoruz dedim
Sanki adamdan beklentim kaşıkçı elması bi Gül alsan yeter gönül almayı bilmiyorlar sonradanda öğrenmiyorlar
Birikimse birikim alın kendinize hazır elinizde varken yatırım yaptım deyip geçin

Ev için istemiş eşi, ev ikisininde diyoruz ama kendine birşey almak istediğinde eşinden izin alması gerekiyor. Kadının alyansı bile yokmuş. Beyfendi ne zaman uygun görürse o zaman alabilecek.
Bu zihniyete tek altın vermeyeceksin aslında.

Alyans satmayı asla anlayamam, zaten çok ahım şahım bir maddi değeri olmuyor. İnsan neden karısının alyansını parmağından çeker🙄

Bende buna katılıyorum zaten ama adamın söz verip öküzce cevap vermesi irite etti. Konu sahibi takmak istiyordur bizlik olmasada bu yüzden saygı duyarım bu tarz şeylere ki alyansı bile gitmiş enteresan yani
Dediğim gibi alyans ayrı mesele, ya da günlük takılabilecek şeyler yine ayrı. Söze falan da takılmam ben. Adam totişinden ter akarak yaptığı birikimin kolda taşınmasını istemiyordur. Bunu doğru düzgün anlatır. Burada mesele bilezik falan değil bence eşler arası iletişim sorunu. Kadın isteğini eşine anlatamıyor, bir yüzük bile alalım diyemiyor, adam karısına doğru düzgün bir açıklama yapmaktan aciz.

rahmetli dedem kuyumcuydu ,altınların içindeydim , bize serbestti istediğimizi alabilirdik seneler önce tabii çok da uygundu altın
hiçde merak edip şunu da takayım demedim ya... bende o heves olmadığı için anlamıyorum böyle heves edenleri ama en azından sizinde eviniz ,kendinize de yatırım yapmış oldunuz o bileziği vererek o yüzden üzülmeyin ve eşden bilezik beklemek de ne bileyim... hani kibar küpe ince bir bileklik günlük bir kolye falan tamam da bilezik bekleyene kadar alyansınız yokmuş önce alyans alın bari...
kollarda şıngır mındır altın gerçekten takıyor musunuz onu ya ?

Alyans satmayı asla anlayamam, zaten çok ahım şahım bir maddi değeri olmuyor. İnsan neden karısının alyansını parmağından çeker🙄
Yani alyans satmak için ciddi bir sıkıntı yaşanması lazım maddi olarak. Burada ev alınmış, araba alınmış. Üstüne kenara para konmuş. Kadın birşey isteyince de ağzına tıkamış lafı. Bana çok ters geldi eşin tepkisi.

Evet almak zorunda çünkü almak için “söz” vermiş. “Alacağım” diyerek kandırmış binevi. Hak isteyip istememesi kendi inisiyatifinde, zaten düğünde takılan takıların hepsini koca takmıyor ki.

Ya sana göre değil, bana göre değil, ona göre değil, berikine göre hiç değil ama birilerine göre öyle demekki bunun üzerine pazarlık yapılmış eğer söz vermişse tutacak yani kaçarı göçeri yok bu işin
Kandırmak ne alaka yahu ev alınmış ev... Vermeseydi evleri olmayacaktı şimdi. O kadar önemliyse o altınlar vermeyip kolunda tutsaydı, kirada otursaydı o zaman konu sahibi. Çok saçmasınız yahu 😂

Yani alyans satmak için ciddi bir sıkıntı yaşanması lazım maddi olarak. Burada ev alınmış, araba alınmış. Üstüne kenara para konmuş. Kadın birşey isteyince de ağzına tıkamış lafı. Ayıp cidden.
Ev alınmış, araba alınmış bunların üstüne birikim yapacak noktaya bile gelinmiş birkaç senede. Ama alyans yok. Enteresan.

O zaman boşanma durumunda evden hak istemesin kadın. Güzel olur mu? Nedir bu almak zorunda yapmak zorunda halleri. Üstelik hiç beklemediğim üyelerden. Çok isteyen çalışıp alsın bileziğini kocadan beklemesin. Ev almak için takı toka verecem sonra bunları bana geri ödemelisin diyecem kocama. Ne biçim evlilik bu? Hatta evlilik mi bu?
Bak burada sen benim yorumlarımı bilirsin ben senin az çok üyelerin kafa yapısını anlıyoruz. Bizim için bilezik vs takmak için değil yatırım için ki bende yeni evlendim durur kenarda şimdi evimizi aldık düğündeki takılarımızı borçlara ve ev için verdim. Bilezik vericektim istemedi. Kredi çekeriz ilerde onunla araç ya da büyük bir ev için kullanırız dedi. Kredi çekmeyelim boşa faiz ödenmesin diyede ailem yardımcı oldu. Bizde bilezikleri aileme verdik öyle olmaz diye kabul etmediler hoş ben takmam alyansı bile takmayı hep unuturum takı takan biri değilim. Ama ev araba için gözüm görmez veririm. Konu sahibine söz verip sonra hödükçe layık değilsin tarzı böyle bir adam için alsın diyesim geliyor

ayyy yorumları okudum da
iyiki varmışsınız konu sahibi bileziğiniz yüzüğünüz olmadan kocanız belliki hiçbirşey alamayacakmış

şimdi kocanızın huyunu biliyorsunuz o kocadan incelik beklemeyin kocanız o kocalardan değil,
birde haketmeyene çok değer vermeyin kim olursa olsun...
altınınız yok diye üzülmeyin en azından eviniz var zamanla altında olur ama siz onu kocadan beklemeyin ,herşey kocanın tekelinde anladığım kadarıyla biraz sizde evde söz sahibi olun ben şunu almak istiyorum müsait zamanda alalım dersiniz sizin koca ancak böyle alır alacaksa

z
Bak burada sen benim yorumlarımı bilirsin ben senin az çok üyelerin kafa yapısını anlıyoruz. Bizim için bilezik vs takmak için değil yatırım için ki bende yeni evlendim durur kenarda şimdi evimizi aldık düğündeki takılarımızı borçlara ve ev için verdim. Bilezik vericektim istemedi. Kredi çekeriz ilerde onunla araç ya da büyük bir ev için kullanırız dedi. Kredi çekmeyelim boşa faiz ödenmesin ailem yardımcı oldu. Bizde bilezikleri aileme verdik öyle olmaz diye kabul etmediler hoş ben takmam alyansı bile takmayı hep unuturum takı takan biri değilim. Ama ev araba için gözüm görmez veririm. Konu sahibine söz verip sonra hödükçe layık değilsin tarzı böyle bir adam için alsın diyesim geliyor
Yok benim aklım almıyor bunu. Bana değerli olduğumu hissettirmeyen, mutlu etmeyen kocayı çöpe atarım. O ayrı mesele. Ama ev alırken aldığın bilezikleri geri ver, düğünde takılanlar kadınındır mevzusunu benim aklım almıyor, mantığıma oturmuyor hiç bir şekilde.

Konunun bilezik olduğunu düşünmüyorum konu gönül almak adamın eşinin merakını mutluluğunu önemsememesi borç içinde yüzerken bilezik almak istenmemiş zaten mevcut bi para varken söylenmiş açıkçası kaba saba herşeyi kendi bilen hödük kocalardan
gerçekten de böyleymiş ...

Benim takılar yatırımlık değil, takmalık. Maddi değerleri çok ama işçililikleri de çok. Kısacası herif istese vermem gebersin g.vat😂🥳 yatırımlık olsa da fark etmez yine vermem Gollum gibiyim benim mücevher severim canımı iste altınlarımı isteme ayrılamam ben onlardan😁😁😁

Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım

Kandırmak ne alaka yahu ev alınmış ev... Vermeseydi evleri olmayacaktı şimdi. O kadar önemliyse o altınlar vermeyip kolunda tutsaydı, kirada otursaydı o zaman konu sahibi. Çok saçmasınız yahu 😂
Yani sabaha kadar tekrarlayabilirim bunu ama ısrarla anlamak istemiyorsun. Muhtemelen zaten kadın vermeye cok gönüllü değilmiş ki adam sana alacağım ver diyerek ikna edip almış. Anlaşılması çok zor değil ki.

z

Yok benim aklım almıyor bunu. Bana değerli olduğumu hissettirmeyen, mutlu etmeyen kocayı çöpe atarım. O ayrı mesele. Ama ev alırken aldığın bilezikleri geri ver, düğünde takılanlar kadınındır mevzusunu benim aklım almıyor, mantığıma oturmuyor hiç bir şekilde.
Benimde oturmuyor ama şimdi hukuki açıdan bakınca kadına has olanlar kadının düğünde takılanlar bir ara erkeğindi sonra kime ne takıldıysa onun oldu en son yine her şey kadının oldu erkekler her haltta mokoko oluyor yazık🤣

Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım
İmkanınız varsa çalışıyorsanız gidin alın kendinize beğendiğiniz bişi gerçekten yerinizde olsam yapardım bunu maddi olarak zora sokmıyacak küçük bi hediye

Back
X