14şubat ve eş kisisinden istemsizce beklenti içine girmek

Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım

Valla konu sahibesi senin adam kazma ötesi al kredi kartını istediğini al sonra bunlar senden hediyeymiş de bu adamdan öyle incelik falan çıkmaz🤦‍♀️ Bunu anca 5 yıla falan yontarsın öyle hediye alır gelir

Arkadaşlar ben konumda bileziklerimi verdim dedim yerine bilezik istiyorum demedimki ne bilim.bir yüzük olur künye olur kolye olur.sadece satarken yine maddi değeri olsun yeter.bazilariniz aşağı çekmiş beni bilezikdi şuydu buydu diye.yillarca sakladım o bilezikleri takmadım bile zaten.ayrica zevk meselesi gerçekten sevenlerde olur olabilir saygı göstermek lazım
Bir hevesle aldığınız künyeyi, alyansı neden satasınız ki?
Ben sizi haklı buldum.
Ama eşiniz hatir, gönül bilmeyen biri malesef işin kötüsü bu adam tek bu konuda böyle değildir.

konuyu ilk okuduğumda öyle anladım valla ... Ama yorumları okuduğumda sizi daha iyi anladım
derdiniz kocanızın sizin için zahmete bile girmemesi, kadının yüzüğüne kadar aldım eli kolu boş bari şu gün x hediye alayım diye düşünmemesi ,haklısınız tabii

Ay ben size demedim zaten, diğer geri almak zorunda düğünde takılan kadınındır diyen üyelere dedim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Satınca maddi değeri olacak bişey istemeyin ama bence. Takı takılacaksa, kullanılacaksa maddi değeri önemsenmemeli. Sizin de zaten eviniz arabanız var, şu saatten sonra satmanız gereken bir acil durumunuz da olmaz umarım. Bozdurunca değer kaybetmesin diye düşünmeyin, alın keyfinize zevkinize göre takın. Sevgililer günü falan boşverin. Kocadan da beklemeyin kendiniz alın. Alyansınızı da alın. Paraya erişiminiz vardır umarım.

Yani sabaha kadar tekrarlayabilirim bunu ama ısrarla anlamak istemiyorsun. Muhtemelen zaten kadın vermeye cok gönüllü değilmiş ki adam sana alacağım ver diyerek ikna edip almış. Anlaşılması çok zor değil ki.
Yoo kadının umurunda değilmiş, isteyerek vermiş. Geri alınması gibi de bir amacı yokmuş.

Benimde oturmuyor ama şimdi hukuki açıdan bakınca kadına has olanlar kadının düğünde takılanlar bir ara erkeğindi sonra kime ne takıldıysa onun oldu en son yine her şey kadının oldu erkekler her haltta mokoko oluyor yazık🤣
Erkek altınlarla ev aldığını ispatlarsa mahkeme geri ödetmiyor bildiğim kadarıyla. Yani yok öyle evim de olsun altınım da benimdir olayı.

Ne oldu kız sen de mi kaptırdın😱😱
Yoksa KV mi kaptı
Yok yok ama ilk kez bir kv sinir oldum olunmayacak gibide değildi 😒 Ailemle eşimin aldıklarını zaten aileme emanet ettim evimde çalınır diye onların ev baya güvenlikli kasaları var vs diyede ama arkadan benim bileziklerin planı dönmüş hemde başkaları için o aklıma geldi😒 Anlatırsam herkes emin ol sinir olur o derece ki gamsız olan ben acayip irite oldum

Konunun bilezik olduğunu düşünmüyorum konu gönül almak adamın eşinin merakını mutluluğunu önemsememesi borç içinde yüzerken bilezik almak istenmemiş zaten mevcut bi para varken söylenmiş açıkçası kaba saba herşeyi kendi bilen hödük kocalardan
Allah razı olsun bir kişi de olsa anlamış beni

Yok yok ama ilk kez bir kv sinir oldum olunmayacak gibide değildi 😒 Ailemle eşimin aldıklarını zaten aileme emanet ettim evimde çalınır diye onların ev baya güvenlikli kasaları var vs diyede ama arkadan benim bileziklerin planı dönmüş hemde başkaları için o aklıma geldi😒 Anlatırsam herkes emin ol sinir olur o derece ki gamsız olan ben acayip irite oldum

Valla bekar olduğuma şükrediyorum bazen vallahi kaparlar benimkileri 🤦‍♀️🤦‍♀️ kaptıracağıma öleyim daha iyi canım takılarımmmm❣️❣️❣️

ya birde düşündüm de...

erkeklerde bi zahmet kadınların gönlünü hoş etsin ya ,niye hep en azıyla yetiniyoruz , genel olarak çoğu görev kadının üstünde ,kadının emeği yadsınamaz evlilik birliğinde erkeğin bir yaptığı sadece işe gidip gelmek genel olarak
kadın çıkarıp bileziğini vermiş adam hala çen çen konuşuyor sağol karım iyiki varsın demek yerine

doğru siz isteyin konu sahibi

hiçbirşey beklemeyerek aman idare edelim diyerek belkide hata yapıyoruz her zaman sonsuza kadar sınırsız verici ve sabredici olmamalıyız bazen de eşlerimiz bizi düşünmeli

ya birde düşündüm de...

erkeklerde bi zahmet kadınların gönlünü hoş etsin ya ,niye hep en azıyla yetiniyoruz , genel olarak çoğu görev kadının üstünde ,kadının emeği yadsınamaz evlilik birliğinde erkeğin bir yaptığı sadece işe gidip gelmek genel olarak
kadın çıkarıp bileziğini vermiş adam hala çen çen konuşuyor sağol karım iyiki varsın demek yerine

doğru siz isteyin konu sahibi

hiçbirşey beklemeyerek aman idare edelim diyerek belkide hata yapıyoruz her zaman sonsuza kadar sınırsız verici ve sabredici olmamalıyız bazen de eşlerimiz bizi düşünmeli
Kadın gümüş yüzük bile olsa sevinirim demiş çıtayı daha ne kadar düşürebilirmiş ki zaten kocası su katılmamış odun tamamen üzüldüm gerçekten

Back
X