- Konu Sahibi Miraclessss
ama sizin kocanız öyle biri değil işteSorun gidip almak degilki insanın eşinin düşünüp alması.sevilmek dusunulmek
ağzına banyo terliğiyle vurmalık bir kocanız var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama sizin kocanız öyle biri değil işteSorun gidip almak degilki insanın eşinin düşünüp alması.sevilmek dusunulmek
Allahtan eşim gereken cevabı yapıştırmış hoş bir ara laf attı bir konuda bende başka bir şey söylüyor sandım. Konusu geçince durumu eşim söyledi.Valla bekar olduğuma şükrediyorum bazen vallahi kaparlar benimkilerikaptıracağıma öleyim daha iyi canım takılarımmmm
![]()
Düşünmicek işte en azından mutlu olacaksınız düşünmesini beklerseniz imkansız öyle kodlanmamış adamSorun gidip almak degilki insanın eşinin düşünüp alması.sevilmek dusunulmek
Araba alınmış ya konu sahibi arabayı kullanabiliyor mu acaba?ya birde düşündüm de...
erkeklerde bi zahmet kadınların gönlünü hoş etsin ya ,niye hep en azıyla yetiniyoruz , genel olarak çoğu görev kadının üstünde ,kadının emeği yadsınamaz evlilik birliğinde erkeğin bir yaptığı sadece işe gidip gelmek genel olarak
kadın çıkarıp bileziğini vermiş adam hala çen çen konuşuyor sağol karım iyiki varsın demek yerine
doğru siz isteyin konu sahibi
hiçbirşey beklemeyerek aman idare edelim diyerek belkide hata yapıyoruz her zaman sonsuza kadar sınırsız verici ve sabredici olmamalıyız bazen de eşlerimiz bizi düşünmeli
ne olmuş anlamadımAraba alınmış ya konu sahibi arabayı kullana
Yok estağfurullah bende direk size demedim genel olarak yazdım bilinsin diyeAy ben size demedim zaten, diğer geri almak zorunda düğünde takılan kadınındır diyen üyelere dedim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
Satınca maddi değeri olacak bişey istemeyin ama bence. Takı takılacaksa, kullanılacaksa maddi değeri önemsenmemeli. Sizin de zaten eviniz arabanız var, şu saatten sonra satmanız gereken bir acil durumunuz da olmaz umarım. Bozdurunca değer kaybetmesin diye düşünmeyin, alın keyfinize zevkinize göre takın. Sevgililer günü falan boşverin. Kocadan da beklemeyin kendiniz alın. Alyansınızı da alın. Paraya erişiminiz vardır umarım.
Kıızzz niye herşeyi kendimiz aliyoruz ya bi zahmet kocalarımız gönlümüzü hoş edecek seyler alsım arada o kadar da değilAy ben size demedim zaten, diğer geri almak zorunda düğünde takılan kadınındır diyen üyelere dedim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
Satınca maddi değeri olacak bişey istemeyin ama bence. Takı takılacaksa, kullanılacaksa maddi değeri önemsenmemeli. Sizin de zaten eviniz arabanız var, şu saatten sonra satmanız gereken bir acil durumunuz da olmaz umarım. Bozdurunca değer kaybetmesin diye düşünmeyin, alın keyfinize zevkinize göre takın. Sevgililer günü falan boşverin. Kocadan da beklemeyin kendiniz alın. Alyansınızı da alın. Paraya erişiminiz vardır umarım.
Malesef hislerim tamda dediğiniz gibikonuyu ilk okuduğumda öyle anladım valla ... Ama yorumları okuduğumda sizi daha iyi anladım
derdiniz kocanızın sizin için zahmete bile girmemesi, kadının yüzüğüne kadar aldım eli kolu boş bari şu gün x hediye alayım diye düşünmemesi ,haklısınız tabii
Konudaki adam almayacak bibi. Belli yani. Beklentiye girip kendini üzmektense gider kendin alırsın istediğini.Kıızzz niye herşeyi kendimiz aliyoruz ya bi zahmet kocalarımız gönlümüzü hoş edecek seyler alsım arada o kadar da değil![]()
arabayı adam kendisine almıştır ohoo adamda o göz var mıAraba alınmış ya konu sahibi arabayı kullanabiliyor mi acaba?
Bu araba konusu da son zamanlarda şahit olduğum bir iki olayda art sonra sinir etmeye başladı beni. Gümüş de olsa birşey alsa diyecek kadar bir kadının isteklerini yok saymak eşlikten başka herşeye benziyor.
Bende hep neler düşünüyorum benimki için ama hep hûsran oysa çokda düşünceli romantiktir ama senin beğeniceğim şeylere bütçem yetmiyor diyorKonudaki adam almayacak bibi. Belli yani. Beklentiye girip kendini üzmektense gider kendin alırsın istediğini.
Ne güldüm ya gece gece.banyobterligi nereden geldi aklına kızama sizin kocanız öyle biri değil işte
ağzına banyo terliğiyle vurmalık bir kocanız var
HaklısınızBazı gerçeklerin de kabul edilmesi lazım yoksa mutsuz olur dururuz kavak ağacın meyve beklesek ne olur yok ki o ağacın kimyasında üzülecek okadar çok şey oluyor ki ben saldım herhalde o yüzden beklentilerimi bıraktım
Bozulan altın gelmezMerhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
![]()