14şubat ve eş kisisinden istemsizce beklenti içine girmek

Valla bekar olduğuma şükrediyorum bazen vallahi kaparlar benimkileri 🤦‍♀️🤦‍♀️ kaptıracağıma öleyim daha iyi canım takılarımmmm❣️❣️❣️
Allahtan eşim gereken cevabı yapıştırmış hoş bir ara laf attı bir konuda bende başka bir şey söylüyor sandım. Konusu geçince durumu eşim söyledi.

O dugunde takilan bilezikleri koluna dizmek ya da ceyrekten yapilmiş bilezikler berbat duruyor gercekten. 🙄

Onun disinda aranizda madem yerine koyacağım gibi bir anlaşmaya girmişsiniz eşinizin sözünü tutması gerekirdi. Uste cikip o şekilde konuşmasi çok kotu, insan eşinin sözüne de güvenemeyecekse, eşi de kandiracaksa bu nasıl evlilik olacak ve devam edecek? Eşim boyle yapsa bir daha başka konularda da sözlerine guvenemezdim, altin maltindan ziyade guven sarsici bir defa.

Ben olsam eşime bu şekilde dusuncelerimi aktarirdim, guvenimi kirdigini soylerdim. Normalde rahatsiz olmasi lazim yaptigindan.

ya birde düşündüm de...

erkeklerde bi zahmet kadınların gönlünü hoş etsin ya ,niye hep en azıyla yetiniyoruz , genel olarak çoğu görev kadının üstünde ,kadının emeği yadsınamaz evlilik birliğinde erkeğin bir yaptığı sadece işe gidip gelmek genel olarak
kadın çıkarıp bileziğini vermiş adam hala çen çen konuşuyor sağol karım iyiki varsın demek yerine

doğru siz isteyin konu sahibi

hiçbirşey beklemeyerek aman idare edelim diyerek belkide hata yapıyoruz her zaman sonsuza kadar sınırsız verici ve sabredici olmamalıyız bazen de eşlerimiz bizi düşünmeli
Araba alınmış ya konu sahibi arabayı kullanabiliyor mu acaba?
Bu araba konusu da son zamanlarda şahit olduğum bir iki olaydan sonra sinir etmeye başladı beni. Gümüşde olsa birşey alsa diyecek kadar bir kadının isteklerini yok saymak eşlikten başka herşeye benziyor.

Son düzenleme:
Ay ben size demedim zaten, diğer geri almak zorunda düğünde takılan kadınındır diyen üyelere dedim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Satınca maddi değeri olacak bişey istemeyin ama bence. Takı takılacaksa, kullanılacaksa maddi değeri önemsenmemeli. Sizin de zaten eviniz arabanız var, şu saatten sonra satmanız gereken bir acil durumunuz da olmaz umarım. Bozdurunca değer kaybetmesin diye düşünmeyin, alın keyfinize zevkinize göre takın. Sevgililer günü falan boşverin. Kocadan da beklemeyin kendiniz alın. Alyansınızı da alın. Paraya erişiminiz vardır umarım.
Yok estağfurullah bende direk size demedim genel olarak yazdım bilinsin diye

Ay ben size demedim zaten, diğer geri almak zorunda düğünde takılan kadınındır diyen üyelere dedim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Satınca maddi değeri olacak bişey istemeyin ama bence. Takı takılacaksa, kullanılacaksa maddi değeri önemsenmemeli. Sizin de zaten eviniz arabanız var, şu saatten sonra satmanız gereken bir acil durumunuz da olmaz umarım. Bozdurunca değer kaybetmesin diye düşünmeyin, alın keyfinize zevkinize göre takın. Sevgililer günü falan boşverin. Kocadan da beklemeyin kendiniz alın. Alyansınızı da alın. Paraya erişiminiz vardır umarım.
Kıızzz niye herşeyi kendimiz aliyoruz ya bi zahmet kocalarımız gönlümüzü hoş edecek seyler alsım arada o kadar da değil 😒

konuyu ilk okuduğumda öyle anladım valla ... Ama yorumları okuduğumda sizi daha iyi anladım
derdiniz kocanızın sizin için zahmete bile girmemesi, kadının yüzüğüne kadar aldım eli kolu boş bari şu gün x hediye alayım diye düşünmemesi ,haklısınız tabii
Malesef hislerim tamda dediğiniz gibi😔

Araba alınmış ya konu sahibi arabayı kullanabiliyor mi acaba?
Bu araba konusu da son zamanlarda şahit olduğum bir iki olayda art sonra sinir etmeye başladı beni. Gümüş de olsa birşey alsa diyecek kadar bir kadının isteklerini yok saymak eşlikten başka herşeye benziyor.
arabayı adam kendisine almıştır ohoo adamda o göz var mı
resmen yerine koyacağım diyerek kandırmış karısınınyüzüğüne kadar göz dikmiş

konu sahibini üzmek istemiyorum ama bence olay bu yani buradan bakınca öyle görünüyor

doğru söylüyorsunuz...

Konudaki adam almayacak bibi. Belli yani. Beklentiye girip kendini üzmektense gider kendin alırsın istediğini.
Bende hep neler düşünüyorum benimki için ama hep hûsran oysa çokda düşünceli romantiktir ama senin beğeniceğim şeylere bütçem yetmiyor diyor :70: genelde teknolojiden hoşlaniyorum 🥲

Bence ikinizin oturacağı ev, kullanacağınız araba icin altınlarınızı vermenizde sıkıntı yok hatta yerine konulma sartı verilmese de olurdu. Buradaki olay adamın söz verip sonra verdigi sözü unutması. Bahsi gecen cöp bile olsa ortada bir söz varsa tutulmasını beklerdim ben.

Bu arada bilezik benim icin de gereksiz (cartier olsa takardim ayrı konu 🥳🥰🤗) ama arkadas cevreniz, ortamınızdaki insanlarda varsa sizin de istemeniz normal. Alyansınız bile yokmuş üstelik, ben aç kalacak duruma gelmedigim sürece satmazdım asla yüzüğümü. Umarım sevgililer gününde gönlünüzü alır esiniz.

Son olarak konunun altında pandora reklamı var, bilezik asırı hosmus. Fikrimi degistirdim benim icin bilezik gereksiz degilmis sadece fakir oldugum icin mok atıyormusum 🥺

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelse😔salak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece😔
Bozulan altın gelmez:sus::KK57::işsiz::işsiz:

Alyansta ne 🤭 bana okadar altın takıldı tabi ailemin taktıklarıyla beraber. hiç bigğn suraya giderken takayım vs demek aklıma gelmedi zaten sevmiyorum dugunden sonra hemen cıkaedım bir cantaya topladılar tam hatırlamıyorumda kimin topladıgını ablam veya gorumcemdir.alıp goturduler sonra verdiler ama dugunde kim kac tane ne taktı hiç bakmadım bile cok takıldıgnı biliyorum.ama hiç bigun biyerde takmadım.kauınvalıdem nereye gitsek bana derdi kızım yeni gelinsim niye takmıyosun altınlarını ziyaretlere giderken tak takıstır diye kızardı. Valla sattık araba aldık ev aldık hiçte esimden söz istemedim sana bunları verdim ama ilerde tekrar aynısından isterim diye.somucta ikimize ait daha iyi birşeyler aldık.evlilik yuzugu önemlidir tabi ama benim suan alyansım kayıp eşimin evlilik teklif ettigi tek tası hep saklarım ama alyans nerde nereye gitti hiç bilmiyorum tanısırken falan kaybolmustur diye pesiende dusmedım evliisin diye illa parmakta alyans olcak diye bişeyde yok.yani elinizde altın olsa nolur olmasa nolur ya da güms ya da takı işte.eşinisin size verdigi degeri takıyla falan ölçmek tuhaf belki alyans getirmez ama çiçek getirse veya aksam için film ayarlasa veya yemege çıkarsa mutlu olmaz mısınız? Konu dısı:yorumcu arkadaslar su hareketli emojıleri nerden koyuyorsunuz bende cıkmıyor

Ya kusura bakmayın konu dısı ama bu hareketli emojıyı nerden ekliyoruz ben de cıkmıyorda : ( telden giriyorum diye mi acaba

Back
X