• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14şubat ve eş kisisinden istemsizce beklenti içine girmek

Takmak istediginiz neyse gidin alin konu sahibi.
Sakin esinize imitasyon bile yeter demeyin. Bir bakmissiniz sonraki 10 yil boyunca ayni seyi alip getiriyor 🤣

Hediyeyi kendi düşünmeli kisi. Dusunmuyorsa belki direk siparis edilebilir, ama su kadarcik bari olsa yeter diyerek sevmeyeceginiz bir seyi soylemek dogru degil.

Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelse😔salak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece😔
Eşiniz tam bir hıyarmış diyeceğim ama demiyorum, malum artan fiyatlardan sonra hıyar bile hıyar bey oldu artık :eek:

Bir şeyi özel olarak istiyorsam direkt soyluyorum. 😁 Sonuçta o gün bir şey alacak ve ne istedigimi soylemedigim için haliyle başka bir şey alacak ve ben yine o istediğim şeyi özel olmayan bir gunde almak isteyecegim nasil olsa, 2 defa masrafa ne gerek var? 😁
Artık ben de böyle yapıcam ya. Zaten genel anlamda birşeye ihtiyacım olmuyor beğendiğimi alıyorum. Eşim asla iyi bir gözlemci değil saçma sapan şeylere bakıp delirtiyo beni🥺 dümdüz 1 ay öncesinden kuyumcumun wp storylerini atcam düzenli 😵‍💫

Artık ben de böyle yapıcam ya. Zaten genel anlamda birşeye ihtiyacım olmuyor beğendiğimi alıyorum. Eşim asla iyi bir gözlemci değil saçma sapan şeylere bakıp delirtiyo beni🥺 dümdüz 1 ay öncesinden kuyumcumun wp storylerini atcam düzenli 😵‍💫

En iyisi öyle yapmak.
Özel bir istegim yoksa bazen eşime birakiyorum kafasina gore takiliyor genel olarak zevkimi, sevdiğim şeyleri biliyor, özel bir şey begendiysem direkt gönderiyorum İŞTE BU diyorum cunku o kadar kesin bir nokta atişi yapamaz. 😁 Ben olsam ben de yapamam cunku.

En iyisi öyle yapmak.
Özel bir istegim yoksa bazen eşime birakiyorum kafasina gore takiliyor genel olarak zevkimi, sevdiğim şeyleri biliyor, özel bir şey begendiysem direkt gönderiyorum İŞTE BU diyorum cunku o kadar kesin bir nokta atişi yapamaz. 😁 Ben olsam ben de yapamam cunku.
Ya benimki tarzımı biliyor ama ısrarla kendi tarzı olan şeylere bakmış?? Columbia mont bakmıs mesela hiç sevmem asla tarzım değil, giyersem birazdan birinin cantasını cüzdanını ceplicek gibi duruyorumkdfjfkflfl sevmiyorum diyorum güzel olur diyo ahshdjdjdj ya kardeşim bas git Allah aşkına 🥲🥺 o yüzden beni sevenler link için yukarı kaydırabilir😍😍 yeni stratejim🤪

Bende ilk araba alirken verdim herşeyimi. Şuanda hiç merakim yok, hatta cocuklarin vardi. Onları bile korkuma takamadim, artik bu fiyatlardan sonra da takmam. Gümüşe yöneldim ben açıkçası. Hem farkli çeşit şeyler alabiliyorum. Yaza birkac iyi parca alip ozel zamanlarda takmayı düşünüyorum

Ya benimki tarzımı biliyor ama ısrarla kendi tarzı olan şeylere bakmış?? Columbia mont bakmıs mesela hiç sevmem asla tarzım değil, giyersem birazdan birinin cantasını cüzdanını ceplicek gibi duruyorumkdfjfkflfl sevmiyorum diyorum güzel olur diyo ahshdjdjdj ya kardeşim bas git Allah aşkına 🥲🥺 o yüzden beni sevenler link için yukarı kaydırabilir😍😍 yeni stratejim🤪

Öyle yapiyorsa hiç bir zaman eşine birakma zaten. 😁 Geç bile kalmissin.

Siz de o evde otrumuyor musunuz tabi ki parayı verceksiniz bunun sözünü etmeniz garip :110:

Düğün bileziklerinin kola 3lü 5li takılmış şekli gerçekten çok korkunç duruyor, günlü kıyafetin kot pantalonun üstüne sapsarı altın çok rüküş duruyor:olamaz:İlle de bir şey takıcam diyorsanız bence daha modern, zarif , günlük tasarımlara yönelin.

Konuya geleyim, benim beklentim seveceğim bir hediye olmasıdır genelde koluma 10.000 tl 20.000 tl tak gibi bir beklentim olmadı hiç :olamaz:Madem yeni ev aldınız borca girdiniz boşverin bileziği falan güzel bir yere yemeğe gidin, daha modern ve uygun fiyatlı bir parça seçin olsun bitsin diyorum.

Neden vermek zorunda? hiçte değil. Annemin bana düğün hediyesi olarak taktığı takıyı kimseye vermek zorunda değilim. İstersem veririm. Hele alyans bozdurmak ne ya? Ev alıyorsun onu da kredi çek, kadının alyansına göz dikmiş. Ki borç almış ve saçma sapan böğürmüş altın konusu açılınca🙄 Alırken her türlü şaklabanlığı yapmayı biliyor.
İşlerine gelince kız tarafı bunu yapar, işlerine gelmezse biz moderniz.
Kendi ailesi ve çevresinin taktıklarını ne yaptılar çok merak ediyorum. Onları düğün borcu diye cukkalarlar, kadının bileziklerini de borç ver diye resmen dolandırırlar😀

Montu bana hediye edebilirsin inatla alırsa, sezon sonunu bekliyorum mont için 😂

Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelse😔salak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece😔
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk..
Yapar mı yapmaz mı o kısmı en iyi siz bilirsiniz, umarım gönlünüzü alır eşiniz.

En iyisi öyle yapmak.
Valla ben o konuda çok dikkatliyimdir birşey alicaksam kesin beğendiği birsey olmuştur ve ben gidip onu alırım :27: ay galiba bu 14 şubatta kocamda nokta atısi yapacak o kadar samsung kablosuz kulaklik dedim ki onuda almazsa daha umidim yoktur 🤣 yani bayadir onu istediğimi biliyor :27:

Valla ben o konuda çok dikkatliyimdir birşey alicaksam kesin beğendiği birsey olmuştur ve ben gidip onu alırım :27: ay galiba bu 14 şubatta kocamda nokta atısi yapacak o kadar samsung kablosuz kulaklik dedim ki onuda almazsa daha umidim yoktur 🤣 yani bayadir onu istediğimi biliyor :27:

Laf arasinda istiyorum, begeniyorum vs dendiyse nokta atişi olur tabi ama hiç en ufak konusu gecmediyse ve soylenmediyse nokta atişi olmaz, ben beceremem o kadar en azindan. 😬

14 şubatta bana hediye yok. Uyuz oluyor o güne ertesi gun alir ama o gun almaz oyle inattir. 😂 Senin topraklardan...😂
Ben de oyun konsolunu soyleyip duruyorum mesela biliyor, alir herhalde. 🙄

Anaaaam kendimi aşırı enayi hissettim. Evlendik arabam vardı sattık model yükselttik eşimin oldu araba. Her ay maaşımı getiriyorum ortaya koyuyorum adam kredi kartımı ödüyor. Ev almadık. Düğün takıları eşimde. Sevgililer günü doğum günü vs hediye almaz. Ve huzurum yerinde. Aptallık mutlulukmuş 😂😂

Laf arasinda istiyorum, begeniyorum vs dendiyse nokta atişi olur tabi ama hiç en ufak konusu gecmediyse ve soylenmediyse nokta atişi olmaz, ben beceremem o kadar en azindan. 😬

14 şubatta bana hediye yok. Uyuz oluyor o güne ertesi gun alir ama o gun almaz oyle inattir. 😂 Senin topraklardan...😂
Ben de oyun konsolunu soyleyip duruyorum mesela biliyor, alir herhalde. 🙄
Benim kocada sevmez aslinda hemseriyiz :deli:bende çok bugüncü değilimde karısını o gün mutlu etse ne olacak yani incilerimi düşer bu kadar inadı anlamiyorum bende 😁 oyun mu konsolu bak benimde hediyelerim boyle pahalı şeyler oluyor yani istediklerim kocamda fakir olunca bi supriz yapamiyor 😁

Back
X