14şubat ve eş kisisinden istemsizce beklenti içine girmek

Ya altın heveslisi biri de değilim aslında ama varken yaparmi yapacakmi diye nabız yokladım.ve aldığım tepki beni kırdı malesef.gumus altın vs.hediye bekledim galiba ya da daha da vefa.cunku son birkaç yıldır ne 14subat ne evlilik yıldönümü.hicbir aksiyon yok.sadece doğum günü.onuda pastayı kendi ailesinin yanında kestirmeyi tercih eder.dediginiz gibi altın akcede senin benim olmaz ama şu anki mal varlığımızı hep maddi manevî yanında olarak aldık.ama eşim sağolsun hissiyatina nail olamadım.birak lafını.o çok çok lüks zaten
sen şimdi bana altınları ver ben sonra yapacağım diyip de yapanını hiç görmedim maalesef...
ama altın maltın yok tepkisi de kötü olmuş

siz nasıl istediniz bide istemek var istemek var
birde bu alınanlar kimin üzerine oldu yaa merak ettim :)
siz çalışıyor musunuz birde?

O ev ve araba sizin değil mi ortak malınız
insanlar size altını zaten rahat yaşayın diye takıyor
hadi bir mal varlığınız olmaz o altınlar benim garantim diye düşünürsünüz ama
edinilmiş bir mal var keşşşke evim olsa da beş bilezim olmasa en kötü ev olmuş bey yüz bin Ankara da

Bileziklerimi araba için sattım zamanında. Kimse yerine koyucam demedi, ben de istemedim. Alyans bile takmam ben takı sevmiyorum. Zaten daha düğün planı yaparken borçsuz evlenelim arabaya gömeriz kafası vardı bizde. Bilezikleri kişisel de görmüyorum. Kocamla bana takıldı onlar bende olması direkt benim yapmaz.

Ama herkesin sevdiği şeyler var, mesela ben kahve makinesi seviyorum konu sahibi bilezik. Bizde de kocam ağzına kahve sürmez makine gayet benim kişiselim, bilezik de konu sahibinin kişiseli.
Eşin talebine göre olması mantıksız. Niye izin alıyoruz yani. Kim karar mercii yaptı bu erkekleri?
ama sizin kahve makinesi ucuz bi bilezik en kötü dokuz bin şıngırdatmak için 27 bin lazım (iki tane de az olur) :KK70:

bende 14 şubatta bi sevdiğim markanın keklerden turuflardan yapılan çiceği var onu bekliyorum işte ..
Arada bi 14 şubat geliyor diyorum bakalım inş onu almayı düşünür yoksa ağzımla istiycem:KK14::rolleyes:

bende 14 şubatta bi sevdiğim markanın keklerden turuflardan yapılan çiceği var onu bekliyorum işte ..
Arada bi 14 şubat geliyor diyorum bakalım inş onu almayı düşünür yoksa ağzımla istiycem:KK14::rolleyes:
Bikaç sene önce evlilik yıldönümünde pandora bileklik istiyordum. Ablalar, görümceler, yeğenler, arkadaşlar herkes örgütlendi birine sorarsa pandora al dicekler. Kimseye sormadan gidip 1936279. kolyeyi aldı 😂

Bikaç sene önce evlilik yıldönümünde pandora bileklik istiyordum. Ablalar, görümceler, yeğenler, arkadaşlar herkes örgütlendi birine sorarsa pandora al dicekler. Kimseye sormadan gidip 1936279. kolyeyi aldı 😂
bizde sadece evlilik ve doğum günü kutlarız
eşimde kendi kafasına göre takılır
ben bi kaç kere şu da ne güzell diye aa bayıldım falan yaptım da
yok işe yaramıyor kendim alıyorum :KK48:

Keşke eşim de altınları satalım da ev alalım dese adama yatirim yaptiramiyorum ya. O kadar borca girmissiniz eviniz arabanız olmuş altın fln önemsiz seyler. Alyans alır tabi güzel bir dille rica edersiniz ama kolların bilezik dolu olması saçma geliyor bana

bizde sadece evlilik ve doğum günü kutlarız
eşimde kendi kafasına göre takılır
ben bi kaç kere şu da ne güzell diye aa bayıldım falan yaptım da
yok işe yaramıyor kendim alıyorum :KK48:
Biz kutlayabildiğimiz her günü kutluyoruz valla. Bize kutlama olsun yeter ki 😂 Hediyeye falan gerek yok, birlikte ya da sevdiğimiz insanlarla zaman geçirme vesilesi olarak görüyoruz.

Biz kutlayabildiğimiz her günü kutluyoruz valla. Bize kutlama olsun yeter ki 😂 Hediyeye falan gerek yok, birlikte ya da sevdiğimiz insanlarla zaman geçirme vesilesi olarak görüyoruz.
ne güzel benim eş biraz orjinal herkesin kutladığı gün bize özel olmazmış
bahane :))

ne güzel benim eş biraz orjinal herkesin kutladığı gün bize özel olmazmış
bahane :))
Yani öyle sevgililer gününde, yılbaşında falan dışarı çıkmıyoruz. Çok kalabalık oluyor her yer bi de fena kazıklıyorlar. Bu sene bi arkadaşımız davet etti yemeğe onlara gideriz muhtemelen. Dubble sevgililer günü kutlarız 😂 Hediye falan da yok.

Konut için bende veririm yani sonuçta ortak. Ama eşinizin tekrar alacağını sanmıyorum altınları.

Bende bileziklerimi verdim eşime bir durum oldu. Ama ailemin taktıklarını çok zorda kalmadıkça vermem duruyor onlar. Alyansa kadar neden verdiniz onu merak ettim?

Yani öyle sevgililer gününde, yılbaşında falan dışarı çıkmıyoruz. Çok kalabalık oluyor her yer bi de fena kazıklıyorlar. Bu sene bi arkadaşımız davet etti yemeğe onlara gideriz muhtemelen. Dubble sevgililer günü kutlarız 😂 Hediye falan da yok.
Bende böyle günlerde dışarda değilde arkadaşlarla yemeği daha çok seviyorum

Bir şeyi özel olarak istiyorsam direkt soyluyorum. 😁 Sonuçta o gün bir şey alacak ve ne istedigimi soylemedigim için haliyle başka bir şey alacak ve ben yine o istediğim şeyi özel olmayan bir gunde almak isteyecegim nasil olsa, 2 defa masrafa ne gerek var? 😁

Bir şeyi özel olarak istiyorsam direkt soyluyorum. 😁 Sonuçta o gün bir şey alacak ve ne istedigimi soylemedigim için haliyle başka bir şey alacak ve ben yine o istediğim şeyi özel olmayan bir gunde almak isteyecegim nasil olsa, 2 defa masrafa ne gerek var? 😁
Ben genelde bişey istemem. Kocam sağolsun güzel analiz eder ne isterim neye ihtiyacım var. Genelde ihtiyacım olan şeyi alır ya da sorar bişeye ihtiyacın var mı diye. İhtiyaç yoksa takı toka falan alır işte. Bir kere bişe istedim onu da sormadı 😂😂😂 sonra hevesim kaçtı zaten almadım bilekliği de.

Iyi de adam bilezikleri ev ve araba almak için kullanmış.Sacma sapan yorumlar yapılıyor.Yok almışsa yerine koysun bilmem ne.Neden yerine koymak zorunda ki özel bir işi için satmamış kendilerine ev ve araba almışlar.Konu sahibi de evde oturuyor arabaya biniyor.Bazi kadınların tek derdi kolumda 10 tane bilsek olsun hayat bundan ibaret.

Ben genelde bişey istemem. Kocam sağolsun güzel analiz eder ne isterim neye ihtiyacım var. Genelde ihtiyacım olan şeyi alır ya da sorar bişeye ihtiyacın var mı diye. İhtiyaç yoksa takı toka falan alır işte. Bir kere bişe istedim onu da sormadı 😂😂😂 sonra hevesim kaçtı zaten almadım bilekliği de.

Eşim ihtiyaclarimi gözlemlemez. 😁 İhtiyac varsa bana soyleme sorma al veya alalim der. O işlere girmez.
Hediyeler ihtiyaç dışı şeylerdir bizde. 😬

Yeni oyun konsolu istiyorum şu ara ama bunu soylemedim farkinda bence. 🙊

Eşim ihtiyaclarimi gözlemlemez. 😁 İhtiyac varsa bana soyleme sorma al veya alalim der. O işlere girmez.
Hediyeler ihtiyaç dışı şeylerdir bizde. 😬

Yeni oyun konsolu istiyorum şu ara ama bunu soylemedim farkinda bence. 🙊
Bizde hediye çok sık alındığı için ihtiyaç gözlemliyoruz. Eşim saat delisi mesela, bin tane olsa da kadranı ve kordonu siyah olan yoktur mesela o ihtiyaçtır ona. Ben minimalist yaşamaya çalışıyorum, bir şeyden bi tane varsa kolay kolay ikinciyi almam. Eşim öyle değil ama onun iş ortamı bunu gerektiriyor biraz. Her rengin bilmemkaç tonundan ceketi ayakkabısı ıvırı zıvırı olmak zorunda. Karısından çok ayakkabısı olan nadir adamlardan olabilir benim bey 😂

Bizde hediye çok sık alındığı için ihtiyaç gözlemliyoruz. Eşim saat delisi mesela, bin tane olsa da kadranı ve kordonu siyah olan yoktur mesela o ihtiyaçtır ona. Ben minimalist yaşamaya çalışıyorum, bir şeyden bi tane varsa kolay kolay ikinciyi almam. Eşim öyle değil ama onun iş ortamı bunu gerektiriyor biraz. Her rengin bilmemkaç tonundan ceketi ayakkabısı ıvırı zıvırı olmak zorunda. Karısından çok ayakkabısı olan nadir adamlardan olabilir benim bey 😂

Siz herşeyi hediyeye cevirmişsiniz. 😁 O nasıl bir iş merak etmedim degil. 😬

Back
X