15.16 haftalık hamileler ☺

% 90 erkek dedi.hamilelik su aralar iyi bulantilar bitti şükür sizin nasil

Benim ki daha göstermedi pazartesi gidecegim cinsiyetini ögrenmeye mide bulantım falan hiç yok ama başdönmesi çok oluyor belim agrımaya başladı

İki farkli doktora gittim birisi erkek dedi birisi daha kücuk dedi net bisey soyleyemem dedi tecrube isi galiba.Allah hakkinizda en hayirlisini versin...doguma kadar bitmiycek galiba bu agrilar sizilar

Bnim bulantım filan hiçbir rahatsızlığım yok kızlar herşey yiyorum sadece kıllandım biraz hamileliğimde sizce bunların cinsiyetle alakası varmı

İki farkli doktora gittim birisi erkek dedi birisi daha kücuk dedi net bisey soyleyemem dedi tecrube isi galiba.Allah hakkinizda en hayirlisini versin...doguma kadar bitmiycek galiba bu agrilar sizilar
Hayırlısı olsun kızmı erkek mi istiyorsun aynen bu agrılar bitmeyecek sanırım

Bnim bulantım filan hiçbir rahatsızlığım yok kızlar herşey yiyorum sadece kıllandım biraz hamileliğimde sizce bunların cinsiyetle alakası varmı
Cinsiyetle bir alakası yok bünye meselesi bazılarının tüyleri azalıyor bazılarınınki dahada çogalıyor

Kizim olacak gibi hissettim sürekli ama rabbim erkek evlat nasip etti.herseyin hayirlisi

Ilk bebeginiz mi...siz ne istiyorsuniz kiz erkek... ben cinsiyetini ogrendigimde hic bisey hissetmedim çünkü bulanti ve halsizlik beni mahvetmisti ama esimin gozleri dolmustu..

Ilk bebeginiz mi...siz ne istiyorsuniz kiz erkek... ben cinsiyetini ogrendigimde hic bisey hissetmedim çünkü bulanti ve halsizlik beni mahvetmisti ama esimin gozleri dolmustu..
İlk bebegim hangisi olursa olsun yeterki saglıklı olsun diye düşünüyorum ilk zamanlar kız istiyordum şimdi farketmez diyorum ama içimede erkek doguyor kaç haftalık hamilesiniz siz

Pardon ya kaçıncı hafyada ögrendiniz cinsiyetini hala mide bulantınız falan var mı

15 haftalik hamileyim..13. Haftada ogrendim cinsiyeti 14. Hafta ayri bi doktora gittim o küçük felan dedi...bulantim cok sukur gecti ama arada yine oluyo

15 haftalik hamileyim..13. Haftada ogrendim cinsiyeti 14. Hafta ayri bi doktora gittim o küçük felan dedi...bulantim cok sukur gecti ama arada yine oluyo
Ya bende 13 haftada gittim ama doktor birşey demedi keşke söyleseydi şuanda 15+2 günlük acaba yarın gitsem söyler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…