- 4 Kasım 2015
- 115
- 39
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gizemli213
-
Aaa bende 15+2 deyim ben 12. Haftada öğrendim büyük ihtimalle erkek Dedi Bi dahaki gidişimde de kesinleşir iyice heraldeYa bende 13 haftada gittim ama doktor birşey demedi keşke söyleseydi şuanda 15+2 günlük acaba yarın gitsem söyler mi
Benimki nub teorisine göre kız ama doktor çok büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi sanırım nub teorisi de doğru değil yada doktor yanlış gördüÇok merak ediyosan nub teorisinden bak 12 haftalık varsa usg
Ne güzel ya 12 haftalıkken ögrenmişsiniz maşallah benim ki neden söylemedi acabaAaa bende 15+2 deyim ben 12. Haftada öğrendim büyük ihtimalle erkek Dedi Bi dahaki gidişimde de kesinleşir iyice heralde
Benim girdigim ultrason biraz bozuktu resimde nub gözükmüyormuşBenimki nub teorisine göre kız ama doktor çok büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi sanırım nub teorisi de doğru değil yada doktor yanlış gördü
Ben tarama yaptırmadım4 lü tarama ve ayrintili ultrason dedi mi sizede doktor
Ben tarama yaptırmadım
Taramada down sendromlumu ona bakıyorlar bende doktora dedim ki ben bu çocugu öylede olsa doguracagım o yüzden yaptırıpta canımı sıkmama gerek yok dedim oda haklısın dedi yaptırmadım4 lü tarama ve ayrintili ultrason dedi mi sizede doktor
Hayır istemedimIstemediniz mi yaptirmayi...
Amin canım dayanamıyorum valla sabah doktora gidecegim cinsiyeti içinRabbim vermis aldirmak olmaz tabi.saglikli sihatli eli ayagi duzgun evlatlar versin cumlemize ins
erkek dedi doktor nasıl mutluyum anlatama sizeHaberlerini bekliyoruz
Amin canım hepimizin bebegini analı babalı büyütsünGozün aydin canim.Allah anali babali büyütsün..
Evet bende oldu ama bence bir alakası yok genelde bütün hamilelerde oluyorKızlar koku hassasiyetiniz oldu mu ve cinsiyetle alakası varmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?