• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Merhabalar 🌸 bat 2 Mayıs. Ayın 18 inde Ovulasyon testim silikleşti...şu anlık hiç bir belirtim yok. Çatlamadan iki gün önce, pik günü ve ertesi gün değerlendirdik. Sizin belirtiniz var mı kimisi çatlamadan hemen sonra belirti gördüğünü söylüyor 🤔
Evet o ben olabilirim 🙄... Benim bat 1 Mayıs yumurtlama 13 Nisan

Hooop hemen geldim kız 😂 15 ve 16 Nisan yumurtlamaydı 17 de catladı bugün çatlamadan itibaren 8.günüm belirti olarak her ay yumurtlamayla birlikte her zaman göğüs ağrım olur Oyüzden onu belirti saymıyorum ama üç gecedir özellikle geceleri vücudum alev alev yanıyor gece uyanıyorum elim ayağım inanılmaz sıcak bu bir belirtimi bilmiyorum aşırı yanıyordu yorgunluktan mı oldu bilmiyorum ama hep aynı tempoda çalışan biriyimde aslında anlamadım birde aynı şekilde üç gündür erkenden uykum geliyor normalde 11 gibi uyurdum en erken üç gündür 9 dedimi uykum geliyor ve uyuyorum da birde bugün hafif çok az arada olan kasık batmam oldu bilmiyorum bunları yazmak istedim veee 10.günden itibaren test yapmaya başlarım yani cumartesi günü ilk testimi yapacam 😂
Hamilelik belirtileri gibi hissettim 💝 hadi bakalimmm

Back
X