- 24 Aralık 2024
- 1.919
- 972
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
Aminnnİnşallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnİnşallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz![]()
Evet çok ilginç.gecen gün benim de ağrım oldu acaba ömürdür.bwnde takip edeyimBen de tecrübe ettikçe anladım çatlama günü hep ağrım oluyormuş da ben fark etmiyormuşum meğerneler neler öğrendik bu süreçte
Döngünüzün ortasına denk geliyor genellikle. Regl düzenliyseEvet çok ilginç.gecen gün benim de ağrım oldu acaba ömürdür.bwnde takip edeyim
Ya biliyormusun benim de göğüs uçlarım çatlamadan beri hep dik ve dokununca agrı oluyor böyle olmazdı.. İnşallah tutmuşturKızlaaar benim bat 1 Mayıs ve 3. Günden itibaren klomen kullandım 15 mayısta 19 mm olmuştu yumurtam doktor çatlatma iğnesi vermedi %99 çatlar dedi ve 10 gün boyunca gün aşırı değerlendirin dediilk defa klomen kullandım. Ama kasık ağrım oluyor böyle batma tarzında bende pcos var onda da oluyordu ama bu kadar çok değil 2 mayısa kadar bekle sonra kan testi ver dedi. Bu ay umutluyum
1 senedir istiyoruz ama bu kadar düzenli ilişki hiç yapmamıştık sanki göğüs ucumda büyüme var gibi ama istediğim için her belirtiyi ona yoruyor olabilirim
![]()
Benim de öyle acaba oldu mu diyorum sonra yok yaa dur bir heyecan yapma diyorumYa biliyormusun benim de göğüs uçlarım çatlamadan beri hep dik ve dokununca agrı oluyor böyle olmazdı.. İnşallah tutmuştur![]()
Aynen ümitlenmemeye çalışırkenki garibanlığımızBenim de öyle acaba oldu mu diyorum sonra yok yaa dur bir heyecan yapma diyorum![]()
Bu ay bende cok heyecan yaptımBenim de öyle acaba oldu mu diyorum sonra yok yaa dur bir heyecan yapma diyorum![]()
Bekleyebiliyorsan en mantıklısı bu evet:)Erken test de yapmak istemiyorum çünkü negatif çıkarsa erken yaptığımı düşünüp duracağım gebelik yoksa da eğer tekrar bir ümitlenme olacako yüzden gününü bekliyorum Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin tez zamanda
![]()
3 gün üst üste değerlendirme yapılıyor geneldeBenım sızlere bır sorum olacaktı pık ve çat günlerini nasıl degerlendirdınız
Ben pik den iki gün önce pik ve pikten sonraki gün değerlendirdim toplam üç günBenım sızlere bır sorum olacaktı pık ve çat günlerini nasıl degerlendirdınız
Bebiş ben döngü günü olarak söylemek istemiştim karıştırmışımKız senin 18 inde çatlamamış mıydı
Nasip inşallah uğurlu gelir başlık![]()
Hoş geldiiinnn bu ay müjdeleri veririz inşallahhhhhGeldim canımmmmmm nabersiniz kızlarrr![]()
İnşallah canım benim inşallaaahHoş geldiiinnn bu ay müjdeleri veririz inşallahhhhh![]()
Benimde öyle yaaaValla güzelim belirti bi geliyyy bi gidiyyy kendimi dinlemiyorum artık![]()