15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

bu testlerin her günü ilişki mi yaşanmalı mesela çok fazla geldi bu kadar pozitif bir arada görmek :D bir ovülasyona mı ait hiç kullanmadığım için bilgim yok kusura bakmayın...
Yok canım hergün değil. İki cizğinizde aynı olduğu koyuluklarda yumurta gelişmiş oluyor. O zamanlar ilişkiye daha ağırlık veriyoruz

Hangi marka test benim de böyle oldu inşallah hamilesindir hamileyizdir

IMG_20250429_185204~2.webp
bunu da yeni yaptım görüyor musun bir şey 😓

Kızlar yardım eder misiniz 28inde pik görünüyor fakat herhangi bi ağrım olmadı en son yaptığım testte çok şiddetli kasık agrısı yaşadım acaba o gün çatlamış olabilir mi 28inde ilişki olmadı bir gün önce olmuştu bide ağrı yaşadıgım gün ilişki oldu yumurtlama gününü kaçırmamışımdır değil mi
1000001264.webp
61456d32-a3ee-47ef-9031-1ffb2b79bda7-1_all_635.webp
1000001321.webp

Kızlar yardım eder misiniz 28inde pik görünüyor fakat herhangi bi ağrım olmadı en son yaptığım testte çok şiddetli kasık agrısı yaşadım acaba o gün çatlamış olabilir mi 28inde ilişki olmadı bir gün önce olmuştu bide ağrı yaşadıgım gün ilişki oldu yumurtlama gününü kaçırmamışımdır değil mi Eki Görüntüle 3584355 Eki Görüntüle 3584356 Eki Görüntüle 3584357
28 Nisan da biraz kırmızı olmuş ama tam kırmızı olması lazım yumurtlama için benim hep öyle oldu

Bimiyorum ki 😓 bat cuma günü
Aslında daha belirgin bir çizgi olmalıydı da bilemeyiz de burda bir bakıyoruz kicuck bir degerle öğrenenler oluyor. Mesela ben kan verdim adetime 5 gün kala 0.2 çıktı yükselmez gözüyle bakıyorum geçti artık diyorum ama burda adetine 5 gün kala benim gibi yumurtlama görüp 0.2 çıkan çıkışı adet günü 33 betayla öğreniyor.. gerçekten hiç belli olmuyor döllenme geç olabiliyor

Aslında daha belirgin bir çizgi olmalıydı da bilemeyiz de burda bir bakıyoruz kicuck bir degerle öğrenenler oluyor. Mesela ben kan verdim adetime 5 gün kala 0.2 çıktı yükselmez gözüyle bakıyorum geçti artık diyorum ama burda adetine 5 gün kala benim gibi yumurtlama görüp 0.2 çıkan çıkışı adet günü 33 betayla öğreniyor.. gerçekten hiç belli olmuyor döllenme geç olabiliyor
Aynen öyle bekleyecegiz 😓😓

Back
X