15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Kızlar yardım eder misiniz 28inde pik görünüyor fakat herhangi bi ağrım olmadı en son yaptığım testte çok şiddetli kasık agrısı yaşadım acaba o gün çatlamış olabilir mi 28inde ilişki olmadı bir gün önce olmuştu bide ağrı yaşadıgım gün ilişki oldu yumurtlama gününü kaçırmamışımdır değil mi Eki Görüntüle 3584355 Eki Görüntüle 3584356 Eki Görüntüle 3584357
28 Nisan da aynı gün daha da koyulaşıp çstlamış olabilir

Şeffaf akıntı var 2gündür iç çamaşırım kirlenecek kadar
O zaman yumurtlama olmuş olabilir ertesi gün silikleşiyorsa çatlama ama sana tavsiyem devam et regl olana kadar bazı kişiler ayda bir bazıları da 2 ayda bir yumurtlama görüyorlar ben regden 5 gün sonra hep görüyorum bunu da testlerle takıp ettim hep

Benim de 9 ay oldu 😞
Yoruldum artık üç ay sonra rahim filmi düşünüyorum.. İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize 🌷
Bende cidden sürekli değerlerim tüm testleri yaptım yumurtlama oluyor çatlama var golün asit kullanıyorum devamlı jel de denedim bir türlü nasip olmadı inşallah o zaman bu aydır 🙏

1buçuk yıl pardon
O zaman yumurtlama olmuş olabilir ertesi gün silikleşiyorsa çatlama ama sana tavsiyem devam et regl olana kadar bazı kişiler ayda bir bazıları da 2 ayda bir yumurtlama görüyorlar ben regden 5 gün sonra hep görüyorum bunu da testlerle takıp ettim hep
Devam etmeyi düşünüyorum zaten ama ben sanmıyorum 2kere yumurtlama olacagımı çünkü yumurtlama olması için yumurtaları hapla büyütüyorum femera kullanarak yoksa büyümüyor kendiliğinden kendiliğinden çatlıyor fakat büyümüyor

Ya gölge gibi bir şey ama karartı yani o da çok dikkatli bakılınca görülüyor. Bu sanırım testin kendi çizgisi
Canım laboquick testin cizgileri telefon flaşıyla bakınca iki çizgi gibi görünüyor ama gözle görülmüyor ben dün yaptığım testte de baktım resmen negatif ama bugün yaptığım elime ilk aldığım an gözüme çarpıyor.

Canım laboquick testin cizgileri telefon flaşıyla bakınca iki çizgi gibi görünüyor ama gözle görülmüyor ben dün yaptığım testte de baktım resmen negatif ama bugün yaptığım elime ilk aldığım an gözüme çarpıyor.
İçindeki kendi çizgileri sanırım gördügümüz ya.. 😓hayal kırıklığı olmaz inşallah

1buçuk yıl pardon

Devam etmeyi düşünüyorum zaten ama ben sanmıyorum 2kere yumurtlama olacagımı çünkü yumurtlama olması için yumurtaları hapla büyütüyorum femera kullanarak yoksa büyümüyor kendiliğinden kendiliğinden çatlıyor fakat büyümüyor
Takviye de alın folik asit falan daha iyi olur diye düşünüyorum

Bende internetten prodoctor sipariş vermiştim daha gelmedi yarın büyük ihtimal elime geçer yarında regl günü zaten ahahah olmazsam bir umut yapacam
İlk 5 dk içinde görülen bu kırmızı çizgi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ancak üst kapağı çıkardığımda görebiliyorum bunu. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Eklentiler

• EED63F37-64A0-4812-A274-A2A0E0824522.webp
    EED63F37-64A0-4812-A274-A2A0E0824522.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 36
İlk 5 dk içinde görülen bu kırmızı çizgi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ancak üst kapağı çıkardığımda görebiliyorum bunu. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Eklentiler

• EED63F37-64A0-4812-A274-A2A0E0824522.webp
    EED63F37-64A0-4812-A274-A2A0E0824522.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 42
Back
X