- Konu Sahibi banaderlerelif
Bastırınca benim de var ama 2 gün önce fenaydı bakalım yarın kan sonucum çıkacak bu ay olmazsa diğer devam maalesef 6 aydır devam ediyorumBenim de öyle canım bastırınca göğüs yanında ağrı var bir de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bastırınca benim de var ama 2 gün önce fenaydı bakalım yarın kan sonucum çıkacak bu ay olmazsa diğer devam maalesef 6 aydır devam ediyorumBenim de öyle canım bastırınca göğüs yanında ağrı var bir de
28 Nisan da aynı gün daha da koyulaşıp çstlamış olabilirKızlar yardım eder misiniz 28inde pik görünüyor fakat herhangi bi ağrım olmadı en son yaptığım testte çok şiddetli kasık agrısı yaşadım acaba o gün çatlamış olabilir mi 28inde ilişki olmadı bir gün önce olmuştu bide ağrı yaşadıgım gün ilişki oldu yumurtlama gününü kaçırmamışımdır değil mi Eki Görüntüle 3584355 Eki Görüntüle 3584356 Eki Görüntüle 3584357
Şeffaf akıntı var 2gündür iç çamaşırım kirlenecek kadarBazen şiddet oluyor ama daha bekle benim akıntım o gün fazlaca oluyor genelde yumurtlama oldu diyorum testte kırmızı çıkıyordu bugün yarın tekrar bak derim ben
Benim de 9 ay olduBastırınca benim de var ama 2 gün önce fenaydı bakalım yarın kan sonucum çıkacak bu ay olmazsa diğer devam maalesef 6 aydır devam ediyorum
Hayırlısıyla güzel haberler olsun inşallahAynen öyle bekleyecegiz![]()
Pik olunca mı çatlamış oluyor yoksa silik olunca mı 28inde ağrı falan olmadı en son yaptıgım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba o gün mü çatladı bilemedim28 Nisan da aynı gün daha da koyulaşıp çstlamış olabill
Benimde 1buçuk yıl olacak rahim filmi falan çektirdim hiç bir sorun yok sadece yumurtam kendiliğinden büyümüyor hapla büyüyor fakat daha gebelik hiç oluşmadıBenim de 9 ay oldu
Yoruldum artık üç ay sonra rahim filmi düşünüyorum.. İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize![]()
O zaman yumurtlama olmuş olabilir ertesi gün silikleşiyorsa çatlama ama sana tavsiyem devam et regl olana kadar bazı kişiler ayda bir bazıları da 2 ayda bir yumurtlama görüyorlar ben regden 5 gün sonra hep görüyorum bunu da testlerle takıp ettim hepŞeffaf akıntı var 2gündür iç çamaşırım kirlenecek kadar
Bende cidden sürekli değerlerim tüm testleri yaptım yumurtlama oluyor çatlama var golün asit kullanıyorum devamlı jel de denedim bir türlü nasip olmadı inşallah o zaman bu aydırBenim de 9 ay oldu
Yoruldum artık üç ay sonra rahim filmi düşünüyorum.. İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize![]()
Var gibi canım. İnşallah göz yapılması değildirEki Görüntüle 3584330 bunu da yeni yaptım görüyor musun bir şey![]()
Devam etmeyi düşünüyorum zaten ama ben sanmıyorum 2kere yumurtlama olacagımı çünkü yumurtlama olması için yumurtaları hapla büyütüyorum femera kullanarak yoksa büyümüyor kendiliğinden kendiliğinden çatlıyor fakat büyümüyorO zaman yumurtlama olmuş olabilir ertesi gün silikleşiyorsa çatlama ama sana tavsiyem devam et regl olana kadar bazı kişiler ayda bir bazıları da 2 ayda bir yumurtlama görüyorlar ben regden 5 gün sonra hep görüyorum bunu da testlerle takıp ettim hep
İnşallahBende cidden sürekli değerlerim tüm testleri yaptım yumurtlama oluyor çatlama var golün asit kullanıyorum devamlı jel de denedim bir türlü nasip olmadı inşallah o zaman bu aydır![]()
Canım laboquick testin cizgileri telefon flaşıyla bakınca iki çizgi gibi görünüyor ama gözle görülmüyor ben dün yaptığım testte de baktım resmen negatif ama bugün yaptığım elime ilk aldığım an gözüme çarpıyor.Ya gölge gibi bir şey ama karartı yani o da çok dikkatli bakılınca görülüyor. Bu sanırım testin kendi çizgisi
Varla yok arası bi gölgeye umut bağladım artıkVar gibi canım. İnşallah göz yapılması değildir
İçindeki kendi çizgileri sanırım gördügümüz ya..Canım laboquick testin cizgileri telefon flaşıyla bakınca iki çizgi gibi görünüyor ama gözle görülmüyor ben dün yaptığım testte de baktım resmen negatif ama bugün yaptığım elime ilk aldığım an gözüme çarpıyor.
Takviye de alın folik asit falan daha iyi olur diye düşünüyorum1buçuk yıl pardon
Devam etmeyi düşünüyorum zaten ama ben sanmıyorum 2kere yumurtlama olacagımı çünkü yumurtlama olması için yumurtaları hapla büyütüyorum femera kullanarak yoksa büyümüyor kendiliğinden kendiliğinden çatlıyor fakat büyümüyor
Bacım bu testleri anlamakta mümkün değil ha burdan okuyorum ben misal Awox prodoctor çok övüldü gittim hep Awox prodoctor sipariş verdim ben sipariş verdim Awoxun yüksek betayı ölçtüğü konuşuldu prodoctor yalancı çıkarır oldu ya nasip yani artık
İlk 5 dk içinde görülen bu kırmızı çizgi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ancak üst kapağı çıkardığımda görebiliyorum bunu. Böyle bir şey yaşayan var mı?Bende internetten prodoctor sipariş vermiştim daha gelmedi yarın büyük ihtimal elime geçer yarında regl günü zaten ahahah olmazsam bir umut yapacam
Prodoctor testİlk 5 dk içinde görülen bu kırmızı çizgi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ancak üst kapağı çıkardığımda görebiliyorum bunu. Böyle bir şey yaşayan var mı?