15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Kızlar şimdi ben eğer hamileysem inşallah 😅 bu teste göre hcg kaç çıkar sizce reglime 5 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_3486.webp
    IMG_3486.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3485.webp
    IMG_3485.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 62
Sorun olduğunu düşünmüyor çünkü ilişki oluyor problem yok diyor anlatamıyorum
Canım bi an önce versin biz 6 aydır falan deniyoruz olmuyor bu ay ben eşimi götürdüm test verdi ultrasona girdi variskoler çıktı hiç bi belirti yoktu ge o da kendinden emindi bi sorunum yok diye neyseki sperm hızı sayısı vs normal çıktı ilerde ameliyat olacak bikaç ay daha deneycrpiz hamile değilsem

Canım az önce yaptım koyulaşmış awox yineeee ay çok heyecanlandım
😍😍😍aynen koyulaşmışşş hadi hayırlısı.. bide ben kendimde şunu tecrübe ettim sabah yaptığım testler daha silik çıkıyor. Ama gün içinde 2 saat sıvı tüketimi yapmadan ve çok afedersiniz zorla gelen idrarla yaptığım testler daha belirgin çıkıyor.

Böyle bir konusu var ama elalemin çocuğunq beddua edebiliyor Allah dağına göre kar veriyor işte ;)

Eklentiler

• Screenshot_20250501_212043_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250501_212043_Samsung Internet.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 58
😍😍😍aynen koyulaşmışşş hadi hayırlısı.. bide ben kendimde şunu tecrübe ettim sabah yaptığım testler daha silik çıkıyor. Ama gün içinde 2 saat sıvı tüketimi yapmadan ve çok afedersiniz zorla gelen idrarla yaptığım testler daha belirgin çıkıyor.
Ben normalde yarın sabah yapacaktım dayanamadım yarın kan vermeye gideceğim

Canım bi an önce versin biz 6 aydır falan deniyoruz olmuyor bu ay ben eşimi götürdüm test verdi ultrasona girdi variskoler çıktı hiç bi belirti yoktu ge o da kendinden emindi bi sorunum yok diye neyseki sperm hızı sayısı vs normal çıktı ilerde ameliyat olacak bikaç ay daha deneycrpiz hamile değilsem
Nasıl test verdiniz canım ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misin sormaktan yoruldum doktora falan tecrübelisin bu konuda

Back
X