- Konu Sahibi banaderlerelif
Awox 25 üstünü ölçüyormuş daha hassas bi test alabilirsinBugün ya da yarın regl olacağım. Eğer olmazsam tekrarlarım. Ya da bugün başka marka test alıp yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox 25 üstünü ölçüyormuş daha hassas bi test alabilirsinBugün ya da yarın regl olacağım. Eğer olmazsam tekrarlarım. Ya da bugün başka marka test alıp yaparım
evet öyleymiş. Yani neden erken gebelik testi ki o zamanAwox 25 üstünü ölçüyormuş daha hassas bi test alabilirsin
Bende kan vermeye geldim kargodada predictor testlerim varevet öyleymiş. Yani neden erken gebelik testi ki o zamanneyse biraz sonra gidip alayım bir tane daha başka marka
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın canımBende kan vermeye geldim kargodada predictor testlerim var
Predictor al canım bulursan baha hassasmışAy hadi inşallah güzel haberler alırsın canımbende eczaneden alayım bakalım bir iki tane
Tamam canım bir bakayım çok sağolPredictor al canım bulursan baha hassasmış
Yerleşme genelde az ve 2 3 gün süren bişey ve rengi normal kanama gibi olmuyor. Ya çoook açık akıntıyla karışık ya da kahverengi. Bi test daha yapsaydın canım emin olmak içinKızlar benim reglim hala sökülmedi rengi kırmızı ama bir ped kadar bile dolmadı acaba stresten mi olmuyor anlamadım yerleşme böyle bi şey değildir herhalde
Ne yaptın canım çıktımı sonuçTamam canım
Reglim söküldü malesef ya bu ay da olmadıYerleşme genelde az ve 2 3 gün süren bişey ve rengi normal kanama gibi olmuyor. Ya çoook açık akıntıyla karışık ya da kahverengi. Bi test daha yapsaydın canım emin olmak için
Laboquick canımBen de 7 aydır deniyorum 35 yaşındayım bende biraz şekerim çıktı ama o da etkili değil dedi eşim henüz sperm testi yaptırmadı pek inanmıyor ya jeli deneyeceğim bu ay folidays folik asite de başlayacağım inşallah olumlu olur canım ya yumurta takibini hangi testle yapıyorsun
Tebrik ederim canım hamilesin bize de dua airt sağlıkla kucağına al inşallahKızlar günaydın e nabıza düşmüş sonucum
İnşallah sağlıkla ilerler canım mayıs ayında sizde güzel haberler alınTebrik ederim canım hamilesin bize de dua airt sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Hayırlı olsunnn çok sevindim .Kaçıncı günde vermiştin canım sen kanı.Kızlar günaydın e nabıza düşmüş sonucum
Benim de reglime 6 gün varken bir kere böyle bir akıntı geldi. Şu an 3 gün var, bugün predictor negatif verdiKızlar reglime 6 gün kaldı sabah lavaboya gittiğimde peçeteye açık kahveli kılcal damarlı gibi akıntı tarzı bişe geldi çok azdı bu yerleşme olma ihtimali var mıdır acaba yoksa erken mi regl olucam![]()