15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

kızlar sizce çatlamış mı anlayamadım
1000001535.webp

Kızlar benim reglim hala sökülmedi rengi kırmızı ama bir ped kadar bile dolmadı acaba stresten mi olmuyor anlamadım yerleşme böyle bi şey değildir herhalde
Yerleşme genelde az ve 2 3 gün süren bişey ve rengi normal kanama gibi olmuyor. Ya çoook açık akıntıyla karışık ya da kahverengi. Bi test daha yapsaydın canım emin olmak için

Ben de 7 aydır deniyorum 35 yaşındayım bende biraz şekerim çıktı ama o da etkili değil dedi eşim henüz sperm testi yaptırmadı pek inanmıyor ya jeli deneyeceğim bu ay folidays folik asite de başlayacağım inşallah olumlu olur canım ya yumurta takibini hangi testle yapıyorsun
Laboquick canım

Bende bugün yine test yaptım biri laboquick biri innovite erken gebelik yumurtlamadan sonraki 11. Gün adete üç gün kaldı.

Eklentiler

• 1000067544.webp
    1000067544.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar reglime 6 gün kaldı sabah lavaboya gittiğimde peçeteye açık kahveli kılcal damarlı gibi akıntı tarzı bişe geldi çok azdı bu yerleşme olma ihtimali var mıdır acaba yoksa erken mi regl olucam 🙄

Kızlar reglime 6 gün kaldı sabah lavaboya gittiğimde peçeteye açık kahveli kılcal damarlı gibi akıntı tarzı bişe geldi çok azdı bu yerleşme olma ihtimali var mıdır acaba yoksa erken mi regl olucam 🙄
Benim de reglime 6 gün varken bir kere böyle bir akıntı geldi. Şu an 3 gün var, bugün predictor negatif verdi 😔

IMG_6052.webp
Kızlar bugün yaptım üstte ki bir gebenin günlüğü diğeri de innovita zaten yumurtlama değil mi adet başlangıç günüm de 16 Mayıs

Back
X