15 - 21 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.788
2.659
50bc348fb525f9be832ad7af28476d017dada0e3.jpg



KOÇ

Bu hafta kendinizle ilgili kararlar alabilir , daha enerjik ve girişimci bir ruh hali ile haftaya başlayabilirsiniz sevgili Koçlar. Boğa Dolunay ‘ı 2.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu parasal konularda azimli bir şekilde çalışarak maddi kazançlar sağlamayı anlatıyor. Öncesinde aksilikler, sıkıntılar yaşasanız da parasal konularda rakiplerinize karşı başarı sağlayabilirsiniz. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılarınız varsa maddi anlamda kazanç elde etmeniz söz konusu olabilir, olumsuz açılar varsa tam tersi maddi kazanç elde etmede zorlanma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

BOĞA
Bu hafta kendinizle kalmak, içsel olarak ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz, sevgili Boğalar .Boğa Dolunay’ı 1.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizdeki kızgınlık ve öfke özellikle de ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa toplum önünde tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi toplum önünde zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

İKİZLER
Sevgili İkizler haftaya hareketli başlıyorsunuz, sosyal gruplar, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Boğa Dolunay’ı 12.evinizde gerçekleşecek, geçmişiniz, hatıralarınız, kalıplarınız, inançlarınız bu süreçte ortaya çıkabilir ve sizi geride tutan şeylerin farkına varabilirsiniz. İçinizdeki derinliklerden kaynaklanan sorunlar ortaya çıkabilir, bunlarla yüzleşebilirsiniz. Bu zamanda rüyalarınız çok canlı olabilir. Birtakım elinizde olmayan koşullar yüzünden yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde gizli veya özel bir konu açığa çıkabilir veya bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir ya da yaptığınız bir iş projesi doruğa ulaşabilir

YENGEÇ

Bu hafta kariyer konuları ile harekete geçeceğiniz bir süreçte olacaksınız sevgili Yengeçler, bazılarınız da sözlenme, nişanlanma, evlilik kararı alabilir, Boğa Dolunay’ı 11.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizdeki kızgınlık ve öfke özellikle de arkadaşlarımızla ve sosyal çevremizdeki ve iş alanımızdaki ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa toplum önünde özellikle de sosyal alanınızda tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi topum önünde zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar haftaya hayat amaçlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçeceğiniz bir enerji ile başlıyorsunuz, seyahatler, medya, internet ile ilgili işler , yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Boğa Dolunay’ı ile kariyer hayatınızda ve statünüzü etkileyen durumlarda aksilikler yaşamanıza sebep olabilir. Bazılarınız bu dönemde bir iş projesine veya kariyerine son verebilir. Daha kişisel bir düzeyde, yaşam yolunuzu ve kariyer yönünüzü çevreleyen gerçek hisleriniz ortaya çıkabilir. Bu Dolunay sizi hayatınızda yapmanız gerekenler konusunda aydınlatabilir. 10. Ev anneyi de anlattığından ve Algol sabit yıldızı Ay ile kavuşumda olduğundan daha önce fark etmediğiniz annenizle ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Aynı zamanda iş yerinizde kazalara veya sakarlıklara maruz kalabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda vardı

BAŞAK
Haftaya bütçe ayarlamaları, vergi, sigorta işleri ya da ameliyatlarla ilgili konular, miras konuları veya okült konularla ilgilenme gündemlerinizle başlıyorsunuz sevgili Başaklar. Boğa Dolunay’ı 9.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçimizde kızgınlık ve öfke özellikle de çevrenizdeki kişilerle ve yabancılarla veya eşinizin akrabaları ile ilgili olarak görünür hale gelebilir. Seyahatler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir, kazalara açık bir süreçte olabilirsiniz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler bu hafta gündeminizde her türlü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve davalarla ilgili konular gündeminizde olabilir, bazılarınızın taşınma konuları gündeme gelebilir, bu konularla ilgili inisiyatif alma , harekete geçme söz konusu olabilir. Boğa Dolunay’ı 8.evinizde gerçekleşiyor, bütçe ayarlaması yapmak gerekebilir. Borçlarınızın bir kısmını finansal veya başka bir şekilde tahsil etmek için uygun bir zamandır. Ortaklıklardan gelen kazançlarla ilgili konularda, vergi, sigorta, kredi ile ilgili konularda daha önce fark etmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir, Algol sabit yıldızı ile kavuşumda olan Dolunay tüm bahsettiğimiz konularda gözü karalık verebilir, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazılarınız ameliyat olabilirler. Bazılarınız psikolojik rahatsızlıklar çekebilirsiniz.

AKREP

Sevgili Akrepler bu hafta günlük rutin işler , çalışma hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda hareketli olacağınız bu konularla ilgili harekete geçmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Boğa Dolunay’ı 7.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçimizde kızgınlık ve öfke özellikle de yakın ilişkilerinizle, eşinizle, ortaklarınızla ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa eşinizle, ortaklarınızla aranızda beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi her türlü yakın ilişkilerinizde , davalarda , taşınma ile ilgili konularda zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

YAY
Sevgili Yaylar haftaya ; aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, yaratıcılık gerektiren çalışmalar ve hobilerinizle ilgili konularda harekete geçeceğiniz, girişimlerde bulunacağınız bir gündemle giriyorsunuz. Boğa burcundaki Dolunay 6.evinizde gerçekleşiyor, bu Dolunay tamamen vermek ve almakla ilgilidir. Çalışma hayatınız , günlük rutin işleriniz ve sağlıkla ilgili konularda daha önce fark etmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir, Algol sabit yıldızı ile kavuşumda olan Dolunay tüm bahsettiğimiz konularda gözü karalık verebilir, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazılarınız ameliyat olabilirler. Bazılarınız psikolojik rahatsızlıklar çekebilirsiniz.

OĞLAK
Bu hafta gündeminiz, ev, aile ,kariyer ve ebeveynlerinizle olacak sevgili Oğlaklar bu konularla ilgili harekete geçeceğiniz , girişimlerde bulunacağınız bir süreçte olacaksınız. Boğa Dolunay’ı 5.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizde kızgınlık ve öfke, özellikle de arkadaşlarınızla, çocuklarınızla ve partnerinizle ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa yaratıcı yönleriniz ve yetenekleriniz sayesinde toplum önünde özellikle de sosyal alanınızda tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi topum önünde zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

KOVA

Sevgili Kovalar haftaya yakın çevre ile ilgili ilişkiler, eğitim, kısa seyahatler konuları, kardeşler ve kuzenler akrabalar ile ilgili gündemi ile başlayacaksınız. Boğa Dolunay’ı 4.evinizde gerçekleşiyor, bu Dolunay tamamen vermek ve almakla ilgilidir. Ailevi konularda ,ev ve yuvaya ait konularda ,ebeveynlerinizle ilgili konularda daha önce fark etmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir, Algol sabit yıldızı ile kavuşumda olan Dolunay tüm bahsettiğimiz konularda gözü karalık verebilir, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

BALIK

Sevgili Balıklar haftaya parasal konularla ilgili konularda harekete geçmek ,inisiyatif almak ile başlıyor olacaksınız. Boğa Dolunay’ı 3.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizde kızgınlık ve öfke, özellikle de yakınlarınızla, çocukluk arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa yaratıcı yönleriniz ve yetenekleriniz, yazarak kendinizi anlatma sayesinde özellikle de toplum önünde, sosyal medyada tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir. Ancak olumsuz açılar varsa tam tersi topum önünde, sosyal medyada zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir. Hepimiz için iyi bir hafta olsun sevgiler.






Astrolog Yasemin Özbek
 

Haftalık Şarkılar 🎶


♈ Demet Akalın - Seven Sever
♉ Tan & Rubato - Ezberleri Bozalım
♊ Soner Arıca - Ben Bu Yoldan Gönüllü Çıktım
♋ Serdar Ortaç - Asrın Hatası
♌ Deniz Seki - Masal
♍ Sezen Aksu - Şanıma İnanma
♎ Sibel Can - Hayat
♏ Derya Uluğ - Sen Maşallah
♐ Funda Arar - Ateş Düştüğü Yeri Yakar
♑ Sezen Aksu - Şanıma İnanma
♒ Nalan - Zalimin Zulmü
♓ Sertab Erener - Rengarenk



Haftalık Motivasyon Cümleleri 💪


♈ "İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır."

♉ "Yaşamdaki en büyük yenilgi girişimden vazgeçmektir."

♊ "Sabredin. Her haberin kararlaştırılmış bir zamanı vardır."

♋ "Bir yere gitmek yalnızca cesur olmak değil, yanlış yapmayı göze almaktır. Çünkü yanlışı göze alamayan doğruya talip olamaz."

♌ "Galibiyetin rehaveti, bir şey öğretmez. Asıl öğreti, yenilgilerdedir."

♍ "Bütün gündüzlerin ve gecelerin sonunda, meltemi senden esen, soluğu sende olan yeni bir başlangıç vardır."

♎ "En güzel köprü, acıdan tevekküle doğrudur. Korkma, tevekkül et ve vazgeç. Her şeyden vazgeçen her şeye malik olur."

♏ "Farkına vardığın seçimleri uygulamak, güç ve kendini özgür olmaya adamakla mümkündür."

♐ "Hedefi görmene gerek yok, sen yaklaştıkça o netleşir."

♑ "Dışarıdaki zaferleri, içerideki zaferleri kazandığında elde edersin."

♒ "Sıkı sıkı tuttuğun ve sana iyi gelmeyen her şeyi bırak ki hayatına güzellikler girdiğinde ellerin boş olsun."

♓ "Bir dağı yerinden oynatan insan, küçük taşları taşıyarak işe başlar."




Aygül Aydın
 
a.jpg

Peşinen yazayım.Çok zor bir hafta...

Bu haftanın meydana gelen gündemleri önümüzdeki altı ay boyunca etkin...

Hafta boyunca ve altı aya yayılan bir süreçte global çapta bizleri neler bekliyor?
👇
-Deprem,volkan patlamaları,heyelan,tsunami,yangın ve patlamalar
-Ölüm teması
-Para piyasaları sıkışık yani iflaslar
-Savaş atmosferi
-Darbe ve devrim
-Yeni virüsler ve yeni salgın (sürüngen hayvanlar...)
-Altın,dolar ve borsada iniş çıkışlar
-İdam teması
-Cinayetler
-Seks skandalları
-Uçak ve tren kazası
-Trafik kazaları
-Şiddet ve kaba kuvvet
-Tarımda krizler
-Maden kazaları
-Nükleer kazalar
-Meteor düşmesi
-Ekstrem hava olayları

HAYATIMIZDA SAĞLAM SANDIĞIMIZ BİRÇOK ŞEYİN SAĞLAMLIĞI TESTTEN GEÇİYOR.
SIKI TUTUNUP KEMERLERİ BAĞLAMA ZAMANINDAYIZ.‼️

Boğa, Aslan, Kova ve Akrep burçlarının son beş gününde doğmuş olanlar ve Oğlak burçları (19 derece bandında)
en büyük etkiyi alacaklar.(Doğum haritanız esastır.Bu yüzden hemen panik yapmayın.)

Ay tutulmaları neticede bir dolunay...Dolayısıyla hayatımızda bir dönem kapanıyor.Yeni şeylerin gelişini ben doğumlara benzetirim.Ve her doğum sancılıdır.Kısacası yeni bir bebek doğuyor.Biraz dayanmak ve diş sıkmak gerekiyor.İnşallah uzun vadede sonuçlar güzel olacak.Sabır ve sağduyu🙏

Buket Nizamoğlu
 
✏️15/25 Kasım arası;
Toprak ve topraktan gelen zararlar,toprak mahsullerine gelebilecek zararlar,tarım/zirai sorunlar! #sarsıntılar !!!

✏️boyun/boğaz hastalıklarında ,viral enfeksiyonlarda zirve,bende olduğu gibi ses kısılmaları…
Boyun/boğaz bölgenizi koruyun!

✏️ paranızın hesabını iyi yapın! Banka kredi borç olaylarına dikkat! Para/ekonomi,krpt para ,bankalar gibi mevzularda da ciddi olumsuz durumlar olası!

✏️lütfen gereksiz diyaloglara girmeyin! Algol boyundan gelen zararı ve idam edilme gibi durumları da arttırır! Dünyada idam vb . Durumlar gündem olabilir!

🍀bol bol ağaç dikin,toprak anaya armağan edin,tohum/çekirdek ekin! Toprağın kıymetini anlamaya gayret edin!
🍀bolca sadaka verin!!!
🍀viral enfeksiyonlara karşı korunun! Ağız/boğaz sağlığına dikkat! Daha özenli olun! Ters boyun hareketleri yapmayın
🍀bolca yeşil/kahve karışımı renkler tercih edin ve gül yağı/gül kokuları kullanın!

ccb587973cae90288c0dc4532fbb895cf4dfd357.jpg

KOÇ/TERAZİ parasal konular ön plana çıkıyor! Gelirlerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz! Paraya dikkat!
BOĞA/AKREP; hayatınız değişiyor,dikkatli ilerleyin! Önemli kararlar vereceğiniz bir dönem! #ilişkiler mercek altında!
İKİZLER/YAY; sağlık sorunları ve gizli düşmanlıklara dikkat! iş hayatınız değişiyor!
YENGEÇ/OĞLAK; #aşk #çocuklar #sahne #hobiler ön planda! Bazı dostluklar biterken yenileri başlıyor! Aşk 💓 sizinle!
ASLAN/KOVA; kariyerde ve aile/emlak/yerleşim konularında önemli adımlar söz konusu! Ailevi konularda daha özenli olun!
BAŞAK/BALIK; iletişim,yakın çevre, yolculuklar,eğitimler ön planda! Önemli anlaşmalar/sözleşmeler yapma vakti! Kardeş ve akrabalarla ilgili konular düzenlenecektir ya da bu konular meşgul edecektir!


Mine Ölmez
 
tumblr_09d8e44e5f73a3dd09dc8c439bc787ee_43d42546_500.png


Koç & Yükselen Koç: Koç burcu için hafta hızlı başlıyor ve enerjiniz yüksek bir şekilde haftanın ilk 2 gününü geçiriyorsunuz… Çarşamba gününe kadar devam edecek Ay’ın burcunuzda ilerlemesi ise sizi daha hareketli yapacakken kendinize bakım konuları, hayatınızla ilgili bazı kararlar için önemli günler olacak. Haftanın işlerinizde ilerlemek, kendinizi ön plana koymak ve enerjinizin yüksek olması için en güzel günleri olacak.

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile biraz daha yavaşlayacağız, daha temkinli ilerlemek isteyeceksiniz ve parasal konular aklınızı meşgul edecek. Boğa Burcunda Cuma günü yaşanacak tutulmanın etkisini yoğun olarak hissedeceksiniz ve bu tutulma etkisi ile bu hafta parasal konular, borsa, yatırım konuları son derece hızlanacak… Beklediğiniz bir haber gelebilir veya birşeylere acil karar vermeniz gerekebilir, bir mal alım – satımı konusu da gündemde olabilir…

Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile iletişim yüksek olacak, kısa bir seyahat yapmanız mümkün, görüşmeler, konuşmalar ve yakın akrabalarla ilgili bazı konular için iyi bir gün olacak.. İletişim, işbirlikleri, konuşmalar ve görüşmelerin yoğun olduğu bir haftasonu olacak…


Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz aslında hızlı ve dışa dönük etkiler mevcut ama bilmediğiniz bazı konular gündemde olabilir o yüzden biraz daha içe dönük olacaksınız ve yalnız kalarak tek başınıza çalışmak, kendi içinizde planlamalar yapmak için etkiler devrede olacak. Bu hafta burcunuzda bir dolunay – tutulma yaşayacağımızdan sizin için beklenmedik ve ani bazı gelişmeler ve tamamlanmalar mümkün olabilir…

Çarşamba gününde Ay’ın burcunuzda ilerlemesi ile ise kendinizi daha iyi hissedeceksiniz hem daha sağlıklı hem daha moralli olabilirsiniz… Görünüşünüze, işlerinize odaklanmak için iyi günler olacak. Perşembe günü biraz daha gergin ve hızlı gelişmelere açık olacak, borsa, yatırımlar ve hayatınızla ilgili önemli kararlar ve bazı zorunlu değişimler bugünlerde aktif olabilir. Bitmesi gerekenleri zamanında bitirmek ve bırakmanız gerekenleri zamanında bırakmak önemli sevgili Boğalar yoksa bunlar bir kırılım olarak gerçekleşebilir.

Cuma gününde burcunuzda son derece önemli bir ay tutulması yaşayacağız ve bu da sizin hayatınızda değişmesi gereken tüm konuları gündeme getirecek. Yeni bir iş, yeni bir hayat ve yepyeni kararlar için önce nelerin bitmesi gerektiği size gösterilecek….

Haftasonunda aktif olacak İkizler burcu etkisi ile ise parasal konular ve bu konularda ne yapabilirim soruları aklınızda olacak ve girişimler yapma isteğiniz yükselecek… .. Güzel bir hafta olsun…


İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Koç burcu etkisi ile hepimizin içi kıpır kıpır olarak başlıyoruz ve hareket etme ihtiyacında olacağız. Koç etkisi sizin hayalleriniz yolunda adımlar atmanız ve harekete geçmeniz için çok güzel destekli etkiler getirecek… Bugünlerde sosyal çevreniz ve bazı arkadaşlarınız ile ilgili konular devrede olabilir ve onlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Hızlı gelişmeler ve haberler haftanın ilk 2 gününde mümkün…

Çarşamba gününde aktif olacak Boğa burcu etkisi ile tutulmanın etkisini hissetmeye başlayacağız. Sizin bilinçaltı, sizden saklanan bazı konular ve sağlık konularını anlatan alanda olacak bu tutulmanın etkilerini Cuma akşamına kadar çok yoğun hissedeceksiniz. Bilmediğiniz bazı konuların gündeme gelmesi, saklanan veya yalan söylenen konuların ortaya çıkması bugünlerde mümkün…

Haftasonunda ay burcunuzda ilerleyecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, kendinize, görünüşünüze odaklanmak, arkadaş buluşmaları, eğitimler ve keyif yapmak için iyi bir haftasonu olacak…


Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Koç burcu etkisinde hızlı başlıyoruz daha dışa dönük ve hareketli olma ihtiyacındayız, aklınızda ise kariyeriniz ve ilişkiler konuları olabilecek. Kendinizi ön plana koymak, ben demek ve göz önünde olmak için iyi etkiler devrede.

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile daha yavaş ve keyif modunda olacağız, yeme – içme konularını abartmamaya dikkat! Sosyal çevreniz ve buluşma konuları ön planda olacakken hayalleriniz ile ilgili gelişmeler olabilir. Cuma günü Boğa burcunda bir de tutulma yaşayacağımızdan dolunayın etkisini yoğun olarak hissedeceksiniz ve bazı hızlı gelişmeler ve durumlar gelişebilecek…

Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile aklınıza birşeyler takılabilir, biraz yalnız kalmak, okumak, düşünmek isteyebilirsiniz ve aklınız eskilere gidebilir. Güzel bir hafta olsun..


Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Koç burcu etkisinde hızlı bir başlangıç yapıyoruz, enerjiniz yükseliyor ve bugünlerde uzaklarla, seyahatlerle ilgili bazı konular, akrabalarla ilgili bazı durumlar gündemde olabilir. Önemli haberler, bir seyahat etme gerekliliği ve yabancılar, eğitimlerle ilgili bazı konular ve gelişmeler bu hafya gelebilir ne de olsa Boğa burcunda önemli bir dolunay – tutulma yaşayacağız ve hızlı gelişmeler mümkün…

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile biraz daha miskinlik modu yüksek olabilir, kariyeriniz ile ilgili konular, evlilik, ilişkiler ve kendinizi ön plana koymak için iyi etkiler devrede olacak. Cuma gününde bu alanda bir de tutulma yaşayacağımızdan beklediğiniz önemli bir haber gelebilir, işiniz ve kariyeriniz ile ilgili önemli kararlar gündemde olabilir.

Haftasonunda aktif olacak İkizler burcu etkisi ile ise sosyal çevrenizle ilgili konular gündeminizde olacak, arkadaşlarınızla buluşmak, onlarla keyifli ve güzel zamanlar geçirmek için iyi etkiler devrede .. Güzel bir hafta olsun…


Başak & Yükselen Başak: Haftaya Koç burcu etkisi ile hızlı bir tempoda başlıyoruz, sizin için parasal konular aklınızda ve gündeminizde oluyor. Bankalar, yatırımlar, alım – satım ve borsa konuları ilgi alanınızda olabilir, bu konularda hızlı gelişmeler ve bazı haberler gelmesi de mümkün..

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile biraz daha sakin ve dinlenme modunda olacaksınız, aklınızda seyahatlerle ilgili konular, uzaklarda olan kişiler olabilir. Yine hukuksal konular, neye inandığınıza dikkat etmeniz ve inançlar alanında sabit kaldığınız konulara dikkat etmeniz gereken günler olacak çünkü Cuma gününde bu alanda bir de dolunay – tutulma yaşayacağız. Bu tutulma ile birlikte hızlı gelişmeler ve bazı sonlanmalar yaşanması mümkün. Bir yer değişimi konusu da aktif olabilir…

Haftasonunda aktif olacak İkizler burcu etkisi ile ise kariyer, işiniz ile ilgili bazı konular aktif olabilir ve birisi ile buluşarak bazı şeyleri konuşmak ve danışmak isteyebilirsiniz…


Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz ve hızlı bir başlangıç olacak bu etki ile birlikte sizin için ikili ilişkiler, denge, evlilik ve ortaklık ile ilgili konular ön plana gelecek. Bugünlerde hareket ihtiyacımız artıyor ve sabırsızlanıyoruz, sizin için ikili ilişkiler konuları ön planda, dengeye gelmesi gereken alanlara, fazla vericilik yapmamaya dikkat!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile biraz daha sakin ve dinlenme modunda olacaksınız, aklınızda parasal konular olabilir. Yatırımlar, bankalarla ve miraslarla ilgili konularda bazı kararlar ve gelişmeler olabilir. Cuma gününde bu alanda bir de tutulma yaşayacağımızdan parasal konular ve yatırımlarla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Haftasonunda İkizler burcu etkisi ile seyahatler, uzaklardaki kişilerle konuşmalar ve haberleşmeler aktif olacak. Güzel bir hafta olsun…


Akrep & Yükselen Akrep: Pazartesi gününde aktif olacak Koç burcu etkisi ile hareketleniyoruz ama sizin için evin düzeni ile ilgili konular daha ön planda. İşiniz ile ilgili konular,iş yeriniz ve çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konular ön planda olurken bu konularda bazı önemli gelişmeler de olabilir. Sağlıkla ilgili konular ve bazı rutin kontroller de haftanın ilk 2 gününün gündeminde olabilir.

Çarşamba gününde aktif olacak Boğa burcu etkisi ile ikili ilişkiler konuları ön planda olurken bu alanda Cuma gününde bir de tutulma yaşayacağımızdan ikili ilişkiler, ortak yapılan işler sizin için bu hatfanın ana konus olacak… Evlilk veya ilişkiniz ile ilgili önemli bir gelişme veya karar da bu haftanın ana gündemleri arasında olacak… Haftasonunda İkizler burcu etkisi ile parasal konular ön planda olacak ve aklınıza bazı planlamalar yapabileceksiniz.


Yay & Yükselen Yay: Pazartesi gününe ve haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz ve hayatımız hareketleniyor. Sizin çin haftanın ilk 2 gününde aşk konuları, hobi gibi yapılan işler, çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Bazı hızlı gelişmeler ve haberler de bu hafta mümkün…

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile, çalışma, üretme modunuz yüksek olacak, sağlık konularına dikkat etmek gerek bugünlerde.. Cuma gününde Boğa burcunda bir de dolunay yaşayacağımızdan bu konularda önemli gelişmeler ve haberler söz konusu olabilecek… Sağlık kontrolleri, iş konuları ve çalışma alanında önemli gelişmeler bu haftanın gündeminde olacak…

Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile ikili ilişkiler aktif olurken, bir yandan da iletişim yoğun olacak. Güzel bir hafta olsun…


Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz ve haftanın ilk 2 gününde aileniz ile ilgili konular ön planda olacak, alım – satım konuları da bugünlerde aktif. Bu hafta önemli gelişmeler ve kararlar olabilecek etkiler devrede sizin içinde yatırımlar ön planda olacak…

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile aşk, çocuklar, keyif, sanatsal konular, eğlence ve keyif modu yüksek olacak. Cuma gününde bu alanda bir dolunay ve tutulma yaşayacağımızdan bu konularla ilgili hızlı ve önemli gelişmeler yaşanabilir…

Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak ve çalışma, üretme ve ev işleri ile ilgilenme modu aktif olacak. Güzel bir hafta olmasını dilerim.


Kova & Yükselen Kova: Bu haftaya Koç burcu etkisi başlıyoruz, hareketleniyoruz ve enerjimiz yükseliyor. Koç burcu etkisi ile haberleşmeler ve konuşmalar gündemde olabilir. İletişim, sözleşmeler, kardeşler ve bazı akrabalar ile ilgili konular aktif olacak bugünlerde.

Çarşamba gününde başlayacak olan Boğa burcu etkisi ile aileniz ve eviniz ile ilgili konular ön planda olacak. Alım – satım ve kiralama konuları da bugünlerde aklınızda olabilir… Cuma gününde bu alanda bir dolunay ve tutulma yaşayacağımızdan bir mülk alımı veya satımı gündeme gelebilir. Yine taşınma veya evin içinde değişiklik gerektiren bazı konularda söz konusu olabilir. Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için ise çocuklarla ilgili konular, aşk konuları ve eğlenceli aktiviteler gündemde olacak…


Balık & Yükselen Balık: Pazartesi gününe Ay Koç burcunda başlıyoruz ve bu etki ile hızımız artıyor ve birşeyler yapma modunda ouyoruz. Koç burcu etkisi ile parasal konular ön plana geliyor haftanın ilk 2 gününde ve aklınızda hem parasal konular hem de neler yapmak gerektiği olabilecek.

Çarşamba gününde başlayacak olan Boğa burcu etkisi ile ise akrabalarla görüşmeler ve iletişim alanı aktif olacak. Kısa bir seyahat, bir eğitim konusu veya bir sözleşme imzalama bugünlerde ön planda olabilir. Cuma gününde bu alanda bir de Daha planlı ve kararlı olacağınız günler olacak. Pazar gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için ise ailenizle ilgili konular, evinizde veya ailenizle vakit geçirme veya iletişimde olma modu yüksek olacak…



Güliz Kına
 

PİREYİ DEVE YAPMAYALIM!​

OLAYLARI ABARTMAYALIM!​




KocKoç Burcu:
Koç ve yükselen Koçlar, haftaya hareketli ve enerjiniz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Bu hafta sizin için önemli. Kendi istek ve beklentilerinizi devreye koyacaksınız ve kendi kafanıza göre hareket etmek isteyeceksiniz. Maddi konular çok önemli olacak. En fazla sıkışmaları bu alanda yaşayacaksınız.
Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulmasını para alanlarınızda yaşayacaksınız. Para ile ilgili bir mevzu gündeme gelebilir, parasal konularda neler yapıp neler yapamayacağınızı fark edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa bu tutulmayla beraber bu konuların hareketlendiğini göreceksiniz. Eğer işinizle ilgili konularda doğru adımlar attıysanız, doğru ilişkiler kurduysanız patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirdiyseniz bu 19 Kasım’daki Ay tutulması size güzel sonuçları getirecek ve bazı noktalarda kendinizi iyi hissedeceksiniz.
Çarşamba günü yatırımlarınız konusunda, parasal konularda dengeyi tutturmaya özen gösterin. Sevdiğiniz insanla para konuları yüzünden tartışmalara girmeyin, risk almayın, tehlikelerden uzak durun. Tehlikeler daha çok parasal konulardan gelebilir. Bu ara arkadaşlarınızdan çok güzel teklifler alabilirsiniz, hayatınızda önemli açılımların oluştuğunu hissediyor olabilirsiniz. Geç kaldığınız noktalardan çok hızlı bir giriş yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu hafta hem Pazartesi hem Cumartesi günleri bu konulara dikkat edin ve beraber iş yaptığınız kişilerle olan bağlantılarınızı sağlam bir noktaya oturtun.
Bu hafta ilişkiler bazında çok büyük olaylar beklemeyin. Daha çok ticari faaliyetler, iletişim ve parasal konularla daha fazla ilgili olacaksınız.

BogaBoğa Burcu:
Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günleri büyük beklentiler içerisine girmeyin daha sakin daha kendi halinizde bulunacaksınız. Eğer bir şirkette çalışıyorsanız işlerinize gömülmek sizi mutlu edebilir, işlerinizde fayda görebilirsiniz. Ama eğer biraz daha rahat harekette bulunacağınız ve girişimlerinize dayalı işleriniz varsa işte bu noktalarda evde durmak, kendi halinizde olmak isteyebilir, insanlara karışmayı tercih etmeyebilirsiniz.
İlişkiler bu hafta mercek altında. Kendi hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Hem sağlığınız hem görüntünüz hem de hayat girişimlerinizle ilgili konularda bir Ay tutulması yaşayacaksınız. Hayatınıza dair almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu Ay tutulmasında bu kararlar gündeme gelebilir. Özel hayatınızı ilgilendirecek bu kararlarınızda önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Boyun ve baş bölgenize lütfen dikkat edin. Aynı zamanda gözleriniz ve dişleriniz bu tutulma zamanı hassas olacak. Hormonal dengesizlikler, şeker intoleransları da yaşayacağınız sağlıkla ilgili konular arasında. Sağlıkla ilgili önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz.
Sevdiğiniz insanla çekişmelere dikkat edin, riskli zamanlarda olacaksınız. Çarşamba günü bir konunun çok fazla büyümesi gündeme gelebilir, risk alabilirsiniz, belki şimdiye kadar söylemediğiniz, içinizde tuttuğunuz konuları karşı tarafa aktarabilirsiniz. Çarşamba günü yaşayacağınız bu olaylar Perşembe günü yaşayacağınız Ay tutulmasında önemli kararlar almanıza ve 6 ay boyunca ilişkilerinizde bu kararları uygulamanıza neden olacak.
Kariyer ve iş alanlarınızda iyimser bir havada olacaksınız. Güzel fırsatlar ve sonuçlar karşınıza gelecek. Ortaklıklarınız, iş birlikleriniz varsa sözleşmeler ve anlaşmalara adım atacaksanız abartıdan uzak durun. Gözden kaçırdığınız detaylar ileride başınıza iş açabilir ya da çok büyük sözler verebilir ve bu sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Eşinizin ya da partnerinizin ailesiyle olan ilişkileriniz bu hafta güzel olacak ama kendisiyle olan ilişkilerinizde birbirinizi zorlayabilirsiniz. Sağlığınızla, görüntünüzle ilgili önemli kararlar alacaksınız demiştik bu kararlar daha önceden düşündüğünüz hayat gelişiminize etkisi olan kararlar olacak.


İkizlerİkizler Burcu:
İkizler ve yükselen İkizler, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla görüşmelerinizle haftanız başlıyor. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler çok yüksek olabilir ya da onlarla bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu hafta başında biraz kendi bildiğinizi okuyacaksınız.
Bu hafta en çok iş alanlarınıza dikkat etmeniz gerekecek. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular önemli olacak. İş arkadaşlarınızla bazı noktalarda anlaşmazlıklar yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Beraber çalışıyorsanız karşı tarafın yaptığı bazı hareketlere çok büyük tepkiler verebilirsiniz. İş gücünü kullandığınız bir işiniz varsa tehlikeli aletler, makineler kullanırken dikkatli olmaya özen gösterin. Bu hafta risk almamanız gereken bir hafta olacak.
Cuma günü gerçekleşecek parçalı Ay tutulması sizin kadersel alanlarınızı tetikleyecek. Önümüzdeki 6 ay boyunca şartlar ve koşullar elinizde olmayabilir. Aynı zamanda spiritüel konulara, ruhsal çalışmalara hayatınızda daha fazla yer vermek isteyebilirsiniz. Sizi aşağıya çeken, sizi zorlayan kötü alışkanlıklarınız varsa bunlara dair vereceğiniz önemli kararlar da gündeminize yerleşebilir. Bu tutulma esnasında para ile ilgili konuları da halletmek isteyeceksiniz. Diğer taraftan annenizin akrabalarının hayatında önemli duygusal kararlar gündeme gelecek. Onlarla bazı konuları konuşmak anlamında bir araya gelebilirsiniz. Partneriniz ya da eşinizin sağlığı ve işi ile ilgili konular da önümüzdeki 6 ay boyunca hayatınızda etkili olabilir.
İşinizle ilgili konular bu aralar önemli ve siz bununla ilgili bazı planlar yapmış olabilirsiniz. Seyahate çıkmak istiyor ya da işinizin kendi kaynaklarını ve gücünü kullanmak istiyor olabilirsiniz. Pazartesi ve Cumartesi günü karşınıza güzel şans ve fırsatlar gelebilir ama bu şans ve fırsatları lütfen abartmayın. İşiniz çabuk bitsin diye etrafınızdaki insanlara tutamayacağınız sözler vermeyin, kendinizi dar koşullara sıkıştırmayın. Diğer taraftan maddi konularda güzel koşulları da sağlayacağınız bir hafta içinde olacaksınız. Hafta sonuna doğru kendi gücünüzü de etkin bir şekilde hayatınızda kullanacaksınız.


YengecYengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza kariyer, iş koşturmalarınızla ve bu alanda kendinizi göstermekle başlıyorsunuz. Hızlı, aktif bir hafta başlıyor, çalışmayanlar aileleriyle daha fazla vakit geçirebilir ya da toplum içinde kalabalıklar içerisinde olmak isteyebilir.
Bu hafta en çok aşk hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olaylar da hayatınızın merkezine yerleşebilir. Cuma günü gerçekleşecek tutulma sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı tetikleyecek. Arkadaşlarınızla aranızda bir mevzu gündeme gelebilir. Aynı zamanda kendinizi arkadaş ortamınızda güvende hissetmek onlardan destek almak isteyebilirsiniz. Ama bu tutulma zamanı ve sonraki 6 ay boyunca buradaki şartlar çok hızlı değişebilir ve aradığınız o güveni bulmakta zorlanabilirsiniz. Diğer taraftan çevre değişimlerine de açık bir süreç olacak. Arkadaşlarınızın hayatında hızlı, beklenmedik olaylar, bazı sorunlar gündeme gelebilir. Özel hayatınıza, kendi hobilerinize, çocuğunuza harcamanız gereken zamanlar varsa bu zamanlarda aslında kendinizden daha fazla vermek durumunda kalacaksınız. Çünkü aynı zamanda sosyal çevrenizdeki olayları da idare etmek önemli olacak.
Mars ve Uranüs karşıtlığı sosyal çevrelerde ve ortamlarda gerginliklere işaret ediyor. O yüzden bu gerginliklerin özel hayatınızdaki insana yansımaması adına riskten ve kafanıza göre davranmaktan bu hafta uzak durun. Yatırımlarınız varsa, borsada yatırım yapıyorsanız Çarşamba günü itibariyle hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Harcamalarınızın arttığı ama parasal yönden de şanslı olduğunuz bir dönem olacak. Para bir taraftan gelebilir ama bu getirileri kafanıza göre ve rahat bir şekilde harcamaktan da geri durmayacaksınız. Ev, aile ve özellikle ilişkiler konusunda hayatın sizi desteklediğini görebilirsiniz.


AslanAslan Burcu:
Aslan ve yükselen Aslanlar, uzaklardan alacağınız haberler ya da dış ortamlarda bulunma isteğinizle haftanız başlıyor. Bu hafta başında hızlı hareket edeceksiniz, kendinizi dışarıya atacaksınız. İş yapıyor olsanız bile işlerinizi bitirerek soluklanmak, yeni insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz.
Bu hafta en çok aile hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aile hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Cuma günü oluşan Ay tutulmasıyla beraber kariyerinizde önemli fırsatlar karşınıza gelecek. İş alanlarınızda neler yaptığınızı, neleri başardığınızı fark edeceksiniz ve bunun sonucunda da bu Ay tutulmasında kariyer ve meslek hayatınızda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Önümüzdeki 6 ay boyunca kariyerinizde yapılması gerekenler aynı zamanda ortaklıklar, iş birlikleri ön plana geçebilir. Bu dönem içerisinde annenizin konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olabilirsiniz.
Sevdiğiniz insanla aile ortamlarınızda gerginlikten, savaştan ve enerji çekişmelerinden Çarşamba günü uzak durun. Ev ortamlarınızda tehlikeli hareketlerde bulunmayın, çekişmeler altında olacaksınız. Olumlu tarafından baktığımızda ailevi konularda güzel gelişmeleriniz de var. Sevdiğiniz insandan göreceğiniz destekleriniz de yüksek olacak ama bazı noktalarda anlaşmak da kolay olmayacak. Çok abartılı hareketlerden ve olayları büyütmekten uzak durmaya özen gösterin. Sağlığınızda gayet güzel ve keyifli etkiler altındasınız. Bu hafta daha çok aile ve kariyer alanındaki zorlanmalar hayatınızda etkili olacak.

BasakBaşak Burcu:
Başak ve yükselen Başaklar, ortak parasal işleriniz, halledilmesi gereken konular ve bu alandaki atak, cesur yönlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Hemen hızlı bir şekilde ödenmesi gereken faturalar, banka işleri, gözden kaçırdığınız detayları halledecek ve yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu hafta iletişimle ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla coşkulu bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Güzel işler karşınıza gelecek ama bu işleri kaçırmamak anlamında hafta sonuna doğru tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Olayları biraz abartıyor olacaksınız, pireyi deve yapmamaya özen gösterin.
Bu hafta düşüncelerinize, girişimlerinize dikkat edin. Uzak ve yakın çevreniz arasındaki gerilimler sizi de ikiye bölebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, konuşmalarınızda gerginliklere ve kavgalara açık olabilirsiniz, Çarşamba günü buna dikkat etmeniz gerekiyor.
Cuma günkü parçalı Ay tutulması seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak olan her türlü iş, hukuki girişimler ve ticari faaliyetlere çok bağlantılı olacak. Bu 6 ay boyunca bu alanlarda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Hatta siz bu olaylarla uğraşmak istemeseniz bile hayat sizin karşınıza bu konuları getirecek ve bu konularla ilerlediğinizi fark edeceksiniz.
Diğer taraftan aşk hayatınız, eğitime dayalı işlerinizde çocuğunuzla olan bağlantılarınızda da güzel adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, bir eğitiminizi tamamlamak istiyor olabilirsiniz. İşte bu tutulma hem eğitim hem de seyahatle ilgili alanlarda önünüzde güzel kapılar aralayabilir. Tanımadığınız, tutkularıyla sizi yoracak bir kadınla iş yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta hem sağlığınızda hem işlerinizde güzel sonuçlarınız var ama düşüncelerinize ve girişimlerinize ekstra dikkat edin.

TeraziTerazi Burcu:
Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza ikili ilişkiler ve özel hayatınıza kendinizi vererek başlıyorsunuz. Hayatınızda bir insan olmasa bile bu hafta başında yalnız kalmak istemeyeceksiniz ve şartları karşı tarafın programına göre ayarlayacaksınız.
Bu hafta en çok para konularına dikkat etmeniz gerekiyor. Para kazançlarınızı artırmanın yollarını arıyor olabilirsiniz ya da parayla ilgili konular kafanıza çok fazla takılıyor ve sizi sinirli kılıyor olabilir. Ama bu hafta para ile ilgili konularda riske girmeyin. Paraya dayalı yatırımlarınız, harcamalarınız varsa Çarşamba günü bu etkilere dikkat edin.
Diğer taraftan aşka, keyfe ve eğlenceye yaptığınız harcamalar artabilir. Aslında hayatınızda güzel gelişmeler var. Özel ilişkilere dair kendinizi mutlu ve iyimser hissettiğiniz de bir süreç. Sadece maddi konularda büyük adımlar atmayın ve çok fazla harcamalarda bulunmayın. Çünkü biraz kafanıza göre hareket edeceksiniz.
Cuma günü devreye giren tutulma sizin ortak ve müşterek para alanlarınızda gerçekleşecek. Yani tutulmadan sonraki 6 ay boyunca partnerinizin parasal durumu, ailenizin ya da patronunuzun parasal durumuna yönelik hareketlenmeler devreye girebilir. Vergi, kredi, faiz, banka ile ilgili işler, aynı zamanda borç-alacak dengesi, mirasla ilgili konular, nafaka ile ilgili konuların bu Ay tutulmasıyla beraber hızlandığını görebilirsiniz. Bu konularda hassas kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Evinizde, ailenizde, yuvanızda kendinizi iyi ve güvende hissetmek istiyorsunuz. Eviniz için yapacağınız harcamalardan yana bu Ay tutulmasında bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacaksınız. Eğer evinize yönelik kafanızda birtakım planlar varsa bu tutulma sonrası yapabilirsiniz. Büyük harcamalardan bu hafta uzak durmaya özen gösterin.

AkrepAkrep Burcu:
Akrep ve yükselen Akrepler, gündelik iş hayatınızın hızlı akışıyla haftanız başlıyor. Bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi, karşıt burcunuzda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Tam da bu dönem bütün algınızı kendinize yönelttiğiniz bir süreç olacak. Sağlığınıza, kişisel girişimlerinize, neler yapabileceklerinize dair oldukça hırslı ve hareketli olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu Ay tutulmasıyla beraber ilginiz ve algınız ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki insana kaymaya başlıyor. Hayatınızda bir insan yoksa 6 ay boyunca ilişkilere odaklı olacaksınız ve hayatınıza bir insan girebilir. Hayatınızdaki insanın önemli olaylarla karşılaştığını görebilirsiniz. Taşınmaya yönelik işleriniz önem kazanabilir, ortaklı işler karşınıza gelebilir ama bu dönem içerisinde ne karar alırsanız alın, iş birliklerinden ve ortaklıklardan uzak durmayın. Çünkü 2022 yılında sizi büyütecek en önemli konu ortaklıklardan, iş birliklerinden gelecek. Özel hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber alacağınız önemli kararlar da bu tutulmayla beraber devrede olacak.
Yakın çevrenizden ve iletişime dayalı işlerinizden göreceğiniz çok güzel destekler var. Oldukça hareketli günler olacak ve siz de bunu kendi hayatınızda ve özel yaşantınızda yaşayacaksınız.
Çarşamba günü hayatınızda bir insan varsa bu insanla çekişmelere lütfen dikkat edin. Tehlikeden mümkün olduğunca uzak durun. Önemli bir girişiminizi, yatırımınızı, önemli bir ilişki başlangıcını bu tarihe denk getirmeyin. Diğer taraftan ev ve aile alanlarınızda güzel şanslar yakalayacaksınız. Hemen hafta başında yine aile hayatınızdan güzel bir haber karşınıza gelebilir ama ailenizdeki insanlara tutamayacağınız sözler vermeyin. Hafta sonu pireyi deve yapmayın, ilişkilere dikkat edin.


YayYay Burcu:
Yay ve yükselen Yaylar, aşka, keyfe ve eğlenceye daha fazla vakit ayıracağınız bir hafta başlıyor. Hemen hafta başında hayatı biraz daha eğlenceli yönleriyle ele almak isteyebilirsiniz.
Bu hafta en çok sağlığınıza ve iş koşullarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Diğer taraftan yakın çevrenizle olan işlerinizde güzel etkileşimler altında olacaksınız. Hafta başında beklediğiniz bir haber gelebilir, bu haberi aldığınızda çok aşırı sevinebilirsiniz. İşleri daha da devam ettirmek için verdiğiniz sözlere dikkat edin, tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz. İletişim halinde olduğunuz yakın çevrenizdeki insanlarla bu hafta iyi anlaşacaksınız ama beraber iş yaptığınız insanlarla bu hafta karşı karşıya gelmeye olasılığınız var. Spor yapıyorsanız, günlük egzersizleriniz varsa kaslarınızı çok zorlamayın. Tehlikeli sporlardan, tehlikeli durumlardan lütfen uzak durun.
Bu aralar kendi halinizdesiniz, biraz kendi köşenize çekilmiş gibisiniz, geçmişi çok fazla sorguluyorsunuz çok fazla özlemle anıyorsunuz. Sinirinizi kendinizden çıkarıyorsunuz. Siz bu süreç içerisinde plan yapmaya, hayatınızı nasıl daha fazla güzelleştireceğinize kafa patlatmaya çalışın.
Cuma günü gerçekleşecek parçalı Ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Gündelik hayatınızın düzeninde, iş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda 6 ay boyunca önemli konular karşınıza gelebilir. Sağlığınızda oluşacak hassas bir konu, sağlığınızla ilgili önemli kararlar almanıza neden olacak. Boyun, boğaz bölgesine, tiroidlere, lenf bezlerine aynı zamanda hormonal dengesizliklere, şeker intoleranslarına ve diş bölgesine, küçük dil alanındaki larenjit, farenjit gibi hastalıklara bu süreçte dikkat etmelisiniz.
Bu tutulma zamanı işleriniz hızlanabilir, parasal kazançlarınızın arttığını görebilirsiniz.



OglakOğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, evinize, ailenize, yuvanıza yönelik adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Aile hayatınızda hızlı kararlar almaya yatkın olacaksınız. Diğer taraftan sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızın genişlediği, daha fazla önem verdiğiniz ve enerjinizi bu alanlara harcadığınız bir dönem içindesiniz. Aktiviteler, organizasyonlar, davetler, toplantılar arasında koşturuyor olabilirsiniz.
Bu hafta sosyal ortamlarda çevre ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sizin bir oradan bir oraya koşturmanız sevdiğiniz insanın hiç hoşuna gitmeyebilir. Sevdiğiniz insanı ya da varsa çocuğunuzu ihmal ediyor olabilirsiniz ya da kendi hobilerinize vakit harcamıyor olabilirsiniz. İşte bu dönemde bu sıkışıklık arasında özel hayatınızdaki insanı ya da çocuğunuzu mutlu etmeyi de ihmal etmeyin.
Çarşamba günü spekülatif işlerden borsada yatırım yapıyorsanız bu konulara lütfen dikkat edin, riskten kaçının.
Cuma günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin aşk evinizde oluşacak. Önünüzdeki 6 ay boyunca aşkla ilgili konular gündeme gelebilir aynı zamanda hobilerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Eğitimle ilgili konuların hızlandığını görebilirsiniz. Çocuk istiyorsanız çocukla ilgili oluşumlar hareketlenebilir. Çocuğunuz varsa onun hayatında da önemli gelişmeler oluşabilir. Kendinize baktığınız, kendinizi önemsediğiniz bir dönem içerisindesiniz ve bu dönem ilişkiye dair verdiğiniz kararlar aşkı karşınıza çabuk getirecek ya da aşk yaşadığınız insanla beraber önemli planlar yapmanızı sağlayacak.
Pazartesi günü parasal konularda güzel açılımlar var. Ama olayları çok fazla abartmayın ve hafta sonu harcamalarınızı kontrol etmeye özen gösterin.


KovaKova Burcu:
Kova ve yükselen Kovalar, iletişimle ilgili işlerinizle yakın çevrenizin koşturmalarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Gerçekten hızlı haftalardan bir tanesi. Ajandanız çok hareketli ama bu aralar en çok da dinlenmeye ihtiyacınız var.
Bu hafta hem kariyer hem de ev, aile ve yuva alanlarınızda dikkatli olmanız gerekecek. Kariyerinize önem verdiğiniz, parladığınız bir dönem. Hızlı gelişmeler ve işler karşınıza gelebilir ama tam da Cuma günü parçalı Ay tutulması zamanı algınızı evinize, ailenize, yuvanıza döndüreceksiniz. Bu alanlarda önemli kararlar karşınıza gelecek. Vaktinizi sevdiklerinize, ebeveynlerinize ya da aile ortamınıza daha fazla harcamak durumunda kalacaksınız. Bu size iyi de gelebilir. Değişimleri hayatınıza almaya özen gösterin. Aile hayatınızdaki bir insanın hayatında zorlanmalar oluşabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi de unutmayın. Bu aralar iş mi, ev mi diye soracak olursanız evet işleriniz çok önemli ama ev hayatınız daha fazla dikkat istiyor olacak.
Bu aralar hayatınızla, işinizle ilgili konularda çok güzel açılımlarınız var. Önemli iş fırsatları karşınıza gelecek. Hatta bu iş fırsatlarınızı arkadaşlarınıza ve çevrenize anlatırken biraz fazla abartacaksınız. İş konularında tutamayacağınız sözler altına girmeyin.
Bu aralar kendi halinizde olmak, yalnız kalmak size çok ama çok iyi geliyor. Ailenizle ilgili değişmesi gereken konuları ele almanız için içinizdeki o güce güvenin ve bu hafta kendi sezgilerinizden faydalanın.

BalikBalık Burcu:
Balık ve yükselen Balıklar para ile ilgili konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Parasal konularda çok hızlı kararlar alacak, işlerinizi hızlıca halledeceksiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz bir dönem olacak. Uzaklardan güzel haberler var. Eğitim, seyahat ve yurt dışı fırsatlarının çok aktif olduğu bir süreç içerisindesiniz. Kafanızda bir sürü plan olabilir, bu planları çevrenize anlatıyor aktarıyor olabilirsiniz. Medyada, hukuki alanda bir işiniz varsa eğitmen ve öğretmenseniz bu aralar keyfinize diyecek olmayabilir. Ama diğer taraftan yakın çevrenizin konu ve olayları bu hafta önemli olacak.
Hafta ortası yakın çevrenizden bir insanla, akrabalarınızla bazı noktalarda karşı karşıya geldiğinizi görebilirsiniz. İş yaptığınız insanlarla tanıdıklarınız arasındaki gerilimler sizi yorabilir. Kafanızdaki ve düşüncelerinizdeki gel gitler sizi zorlayabilir. Araba kullanırken dikkatli olmanız gerekiyor.
Çarşamba günü tehlikeli yerlerden, durumlardan uzak durmaya özen gösterin, enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, insanlara bir şeyler yazıyorsanız en çok Çarşamba günü dikkat edin çünkü bir hukuk engeliyle karşılaşabilirsiniz.
Diğer taraftan sosyal çevre ilişkileriniz kuvvetleniyor, arkadaşlarınızdan güzel şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Beraber yaptığınız bir program varsa bu planları bu Ay tutulmasıyla beraber devreye sokabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında önemli olaylar oluşacak. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanında işleriniz varsa bu alanlarda önemli açılımlar elde edebilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenize gereken özeni göstermeyi unutmayın, daha çok yakın çevrenizdeki insanların konu ve olaylarıyla ilgili olacaksınız. Önünüzde büyük açılımlarınız var. Yurtdışına gidebilirsiniz, daha büyük projelerle uğraşabilirsiniz. Hassas, önemli duygusal kararlar yakın çevrenizin hayatında yer edebilir.





HANDE KAZANOVA
 
haftalık (1).png


Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.

Bu hafta tutulmanın da etkisiyle ekonomik konular sizi biraz sarsabilir. Kendinizi karar verme aşamasında hissedebilrisiniz. Ama hangi konu olursa olsun kararlarınızda iç sesinizden çok aklınıza güvenin, sonra “Ah keşke öyle yapmasaydım…” demezsiniz.









Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.

Hemen hemen önümüzdeki yılın portresini çizecek olan bu tutulma sizi bu hafta biraz şaşkın bırakabilir. Çevrenizde gelişen olayları anlamakta ve sindirmekte zorlanabilirsiniz. Aceleci olmayın derim. Dikkatiniz kendinize yöneleceği çok açık.








Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.

Yeni farkındalıklar yaşayarak, “Pes yahu, bunu da mı yaşayacaktım…” diyeceğiniz tatta bir hafta sizi bekliyor olabilir. İç aydınlanma yaşamanız ve kendinizle ilgili gerçeklere vakıf olarak, korkularınızla yüzleşebileceğiniz bir haftadan geçecek olabilirsiniz.








Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.

Yardımlaşma için zaten pek hevesli ve verici bir yapınız olduğu için, bu hafta bu yanınızı abartmaya pek müsait görünmekte. Bu hafta kimin yanında, ne zaman, nasıl olmanız gerektiği konusunda eğitim alacaksınız gibi görünüyor. Kullandırtmayın kendinizi!








Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.

Bu hafta tutulmanın da etkisiyle var olan hükümdarlığınızda çok ciddi bir gölgelenme riski yaşayabilirsiniz. Dediğim dedik tutumdan uzak kalmanız gerekecek, keza yan yana olduğunuz insanlara karşı da hemen parlayıp isyan etmeyin, siz zorda kalırsınız.








Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.

Yurt dışı ile ilgili yazışmalar, konuşmalar, iş bağlantıları varsa yeni atılımlar içine girme ihtiyacı duyabilirsiniz. O nedenle kendinizi bu hafta koştururken bulmanız muhtemel. Hukuki konularda birebir etkilenebileceğinizi de unutmamanızda fayda var.









Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.

Miras, eşinizin veya ortağınızın parası, yani paylaşımlı olan değerlerde bir yeniden yapılanma içine girebilirsiniz. Bunu yaparken tarafsız ve dikkatli olmaya gayret etmeniz bu haftayı daha olumlu geçirmenize neden olabilir.









Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

Bu hafta yaşanacak olan tutulma, Boğa burcunu olduğu gibi sizi de yakından ilgilendirecek. Özellikle hukuki meseleler dikkatinizi çekebilir ve evlilik, birliktelik konusunda kendinizi tekrar bir yapılandırma içine sokabilirsiniz.








Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.

İş ve çalışma koşulları başta olmak üzere, bu hafta sağlık konusunda daha dikkatli ve özenli olmanızda fayda var. Psikolojik anlamda kendinizi toparlamanız içinde güzel fırsatlar sunabilir. Kararlarınızda aynı zamanda net olmaya gayret edin.








Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.

Aşk ve ilişkiler konusunda hoş ve yeni bir başlangıç yapmaya yürekli olabilirsiniz bu hafta. Ve fakat entrikalarla bezenmiş bir halde de bulma olasılığınız var bu süreçte kendinizi. O nedenle bu hafta duygusal ilişkiler mevzusu sınav gibi geçebilir.








Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

Aile ilişkilerinde enteresan konuşmalar ve yaptırımlar yaşayabilirsiniz bu hafta. Taşınma, yer değiştirme veya tadilat kapınızı çalabilir. Kendinizi bu hafta bu tip düşünceler içinde bulmanız mümkün. Önümüzdeki üç ayda ise bunlar gerçekleşebilir.







Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

Bu hafta siz de çevreniz üzerinizde kurmuş olduğunuz yaptırımcı etkilerin altında kalabilirsiniz gibi görünmekte. Ne olursa olsun değişimi kabul etmeniz ve zamana uymanız konusunda bu hafta sıkı bir uyarı alabilirsiniz. Zor bir hafta sizi bekliyor gibi.



Murat İpek
 
haftalık (5).jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, bu haftanın ana teması maddi konular olacak. Hem gerçekleşecek tutulma hem de gökyüzündeki diğer açıları değerlendirecek olursam. Maddi anlamda kendinizi güvende hissetmek, gelir kaynaklarınızı artırmak, hayatınızdaki insanla maddi konuları düşünmek ve değerlendirmek için emek sarf edeceksiniz. Parayla ilgili beklediğiniz sürpriz haberler gelebilir. Özellikle ortaklıklardan yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Diğer yandan yatırım yapmak için fırsatınız olsa da şubat ayına kadar beklemenizi tavsiye ederim.





Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, sizin için önemli bir hafta. Tutulma burcunuz da gerçekleşecek ve gökyüzündeki diğer açılarını değerlendirdiğimizde farkındalığınızın oldukça yükselecek. İkili ilişkileri, hayatınızdaki maddi konuları, ortaklıkları, eğitimle ilgili alanlardaki sorunları çözümleyeceksiniz. Kendi konfor alanınızı yaratmak için belki de hayatınızdan bazı insanları çıkartmanız gerekecek. Sorumluluklarınız artacak. Zaman zaman bildiğiniz yolu değil farklı olanı deneyimlemek zorunda kalabilirsiniz. Güvenmediğiniz insanlarla kesinlikle iletişimde olmamanızı tavsiye ederim.





İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, bu hafta ana temanız kendi içinizdeki korkularınızla yüzleşmek ve bunları çözmek bunun için belki de işinin ehli bir insandan destek alabilirsiniz. Sağlığınızı ve ruhsal durumunuzu korumak için harekete geçebilirsiniz ve maddi kaynaklarınızı arttırmak için hamleler yapabilirsiniz. İçe kapanık olan ruh halinizi sevdiğiniz insanlarla açmanız gerekebilir. Hayatınızın kontrolünü almak için tutulmadan da destek alarak ilerlemelisiniz. Sağlık alanınız tetiklenecek. Rutin kontrollerinizi muhakkak yaptırın. Kendinizi güçsüz hissettiğiniz zaman da gıda takviyesi alabilirsiniz.





Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, bu hafta ana temanız arkadaş gruplarınızla ilişkileriniz olacak. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Geleceğe dair projelerinizi gerçekleştirmek için doğru insanlarla temasta olabilirsiniz. Aşk adına da çok güzel bir dönem en şanslı burçlardan biri sizsiniz. Mevcut ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. İlişkinizdeki sıkıntıları çözebilirsiniz. Bu anlamda oldukça güzel bir hafta. Diğer yandan çocuklarınızla ilgili yapmak istediğiniz girişimler varsa rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz. Hobilerinizden gelir elde edebilirsiniz. Farklı alanlarda yeni iş dalları oluşabilir.





Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, bu haftanın sizin için ana teması kariyer olacak. İşinizde kalıcı olmak, iş ortamındaki sıkıntıları çözmek, belki biraz evden çalışma adına hamleler yapabilirsiniz. Tutulma kariyerinizi tetikleyecek ve bu konuda güven arayışınızda olacağını gösteriyor. Yakın çevrenizden destek de alabileceksiniz. Diğer yandan uzun zamandır görmediğiniz aile bireyleri ile görüşebilir. Onlarla vakit geçirebilirsiniz. Yaşça büyük otorite figürlerinin istekleri doğrultusunda hareket ederseniz. Siz kazançlı olursunuz.





Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, bu haftanın ana teması eğitim, yurtdışı ile ilgili konular, seyahatler olacak. Tutulma sizi bu konu başlıklarında etkiliyor ve haftanın diğer açıları da eklenince yakın çevrenizin de size destek oluşturacağını söyleyebilirim. Hayatınızdaki insan için bir yolculuk yapabilir ya da onun yaptığı yolculukta yol arkadaşlığı yapabilirsiniz. Ayrıca kardeşlerinizin hayatındaki yeni girişimler sizi de olumlu etkileyecek. Onları uzun zamandan beri görmüyorsanız. Bu hafta onlarla vakit geçirebilirsiniz. Hayatınıza aldığınız yeni insanlar ise güven duygunuzu sınayabilir. Kolay kolay özelinizi anlatmamanızı tavsiye ederim.





Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, bu hafta sizin için ana tema maddi kaynaklar olacak. Ödemeler, borçlar, krediler yatırımlarınız, miraslar, tutulmayla beraber tetiklenecek ve buradaki güven arayışınız çok yüksek seviyede olacak. Riskten muhakkak uzak durmalısınız. Gerçekleşecek diğer açılarla beraber aile bireylerinizin de desteği olabilir. Ama yine de onlara güvenerek ilerlememelisiniz. Tırnağınız varsa başınızı kaşıyacağınız etkiler söz konusu. Uzun zamandır beklediğiniz gelir kaynaklarını ise bu hafta yapacağınız görüşmeler ile elde edebilirsiniz. Parayı konuşmak için ideal ama yatırım için ideal bir hafta değil.





Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, bu haftanın ana teması sizin için ikili ilişkiler olacak. Tutulma karşıt burcunuzda gerçekleşiyor ve ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konuları teker teker masaya getirirken. Bu alanda güven duygunuz, uzun vadeli istekleriniz oluşacak. Aynı zamanda burcunuzdaki Mars’ın gezegenlere yapacağı açılarla beraber mücadele gücünüz hırsınız çok yüksek olacak. Burada doğru hedefi belirlemek size kazanç sağlarken, yakın çevreniz kardeşleriniz sosyalleştiğiniz ortamlar size fayda sağlayacak.





Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, bu haftanın ana teması sağlık olacak. Tutulma iş ortamınızı, sağlıkla alanınızı, iş yaptırdığınız insanları ve evcil hayvanlarınızı tetikliyor. Bu konu başlıklarında güven arayışınız artarken, istikrar sağlamak isteyebilirsiniz. Haftanın diğer gezegen hareketleri ile para kaynaklarını gözden geçirmelisiniz. Yatırımlarınızı sezgilerinize göre yapmalısınız. İş ortamındaki insanlar sizden çok fazla şey bekleyebilir. İnsanların ihtiyaçlarını karşılamak için mesai harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın eşiniz dostunuz bu hafta sizden beklentisi çok yüksek olacak.





Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftanın ana teması sizin için aşk ve çocuklar olacak. Enerjisi yüksek verimli bir hafta sizin için kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Burcunuzdaki Venüs’ün yaptığı güzel açıları ve tutulmayı da eklersek. Hem arkadaş gruplarındaki popülariteniz artacak. Hem de insanlar çok fazla sizinle olmak isteyecek. Bir yandan da işlerinizi düzeltebileceksiniz. Haftayı güzel programlamak, zamanı iyi kullanmak ise daha çok başarı elde etmenizi sağlayacak. Bu hafta tanıştığınız insanlar ise önümüzdeki 1,5 yıl iş yapacağınız, hayatınızda olacak insanlar olduğunu da belirtmek isterim.





Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, bu haftanın ana teması sizin için aile, ev, yuva olurken, evinizle ilgili değişim kararı alabilirsiniz. Taşınma yer değişikliği, ev içinde tadilat ve tamiratlarla ilgilenebilirsiniz. Tutulma sizi bu alanda tetikliyor. Bu dönem aldığınız kararları belki mayıs ayında uygulamaya geçeceksin. Zaman değişim zamanı, bulunduğunuz yerde bir dönüşüm dönemi başladı. Diğer yandan kariyerle ilgili sıkıntı yaşadığınız alanlarda da riske girip korkularınızla yüzleşeceksiniz. Kariyerde oldukça verimli bir hafta sadece başka insanlar sorumluluklarını üstlenmemeye gayret etmelisiniz.





Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, bu haftanın ana teması yakın çevreniz ve kardeşler olacak. Tutulma sizi bu alanda etkilerken, onlar için bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda ise gerçekten farkındalığınız çok yüksek olacak. Kendinizi geliştirmeye adadığınız bir süreç olduğunu belirtmek isterim. Yolculuklar, yurtdışı ile alakalı konular bağlantılar, hep burada başarı sağlayacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu ise seyahatlerdeki sağlık problemleri olacak. Virüse karşı da bu hafta kendinizi korumaya almalısınız.



Sema Sidar
 
haftalık (1).jpg

YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında arkadaş ortamında kibirli tavırlar sergileme hali baskın olabilir. Ayrıca harcamalarda da riskli davranmamaya dikkat edilmeli. Kazançlara daha çok odaklanılacak bu hafta iş hayatında güzel fırsatlar yakalanabilir.


YÜKSELEN BOĞA
Hafta başında iş hayatında aşırı öz güvenli davranmaya bağlı gerilimler olabilir. Aşk hayatında da riskli davranmamak gereken bir hafta. Özellikle ikili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşamak mümkün.


YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek gerginliklere karşı daha mütevazi tutumlar sergilemekte fayda var. Ayrıca sağlık konularında da tedbirli olmak gereken bir hafta. Psikolojik süreçleri, bu konudaki çalışmaları destekleyen bir görünüm olacak.


YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta başında aşk hayatında abartılı tavırlar sergilememeye dikkat edilmeli. Arkadaş çevresindeki krizli konular gündem yaratabilir. İş birlikçi yaklaşımların güzel sonuçlar vereceği bir hafta olacağından uzlaşmacı davranmaya çalışılmalı.


YÜKSELEN ASLAN
Haftanın ilk günleri aile içinde rekabetçi tavırlardan, ikili ilişkilerde de baskın olma isteğinden uzak durulmalı. Hafta genelinde iş hayatındaki sorumluluklar gündemde olacak. İşle ilgili konularda daha planlı ve programlı olmak güzel sonuçlar verebilir.


YÜKSELEN BAŞAK
Hafta başında özellikle fikirleri ifade ederken iddialı söylemlerden uzak durmaya dikkat edilmeli. Çalışma arkadaşlarıyla da gerginlikler yaşanabilir. İkili ilişkilerde ise yoğun duygu paylaşımları gündemde olacak.


YÜKSELEN TERAZİ
Haftanın ilk günleri gereksiz harcamalardan, fazla ön planda olmaktan kaçınılmalı. Ortak paylaşımlı paralar, giderler gündeme gelebilir. Konuları kişisel algılamadan, süreci iyi yönetmek uzun vadede kazandıracak.


YÜKSELEN AKREP
Hafta başında ev kazalarına, aile içi çatışmalara dikkat edilmeli. Hafta genelinde de evliliklerdeki, ikili ilişkilerdeki konular gündemde olacak. Değişik fikirler geliştirebilir, yaratıcı bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz.


YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk günlerinde trafikte riskli davranmamaya dikkat edilmeli. Çalışma ortamı ve birlikte çalışılan kişilerle ilgili konular gündemde olacak. Bağımlılıkları bırakmak, günlük hayata bir düzen getirmek istenebilir.


YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında maddi konularda aşırı öz güvenli davranma, abartılı harcamalar yapma haline karşı dikkatli olunmalı. Aşk hayatıyla ya da çocuklarla ilgili konular gündemde olacak. Kendinizi daha net yaşam sahnesine koyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.


YÜKSELEN KOVA
Hafta başında çalışma hayatında aşırı öz güvenli davranıp, yapabileceğinizden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hafta genelinde aile-iş dengesi gündeminizde olacak. Ebeveynlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirmek size iyi gelecek.



YÜKSELEN BALIK
Haftanın ilk günlerinde fikirleri ifade ederken dayatmacı tavırlardan uzak durulmalı. Yakın çevreyle olan ilişkiler gündemi belirleyecek. Olaylara ön yargısız, daha çok mantık odaklı yaklaşmak gerekecek. Sosyalliğin artacağı bir hafta olacak.



Astrolog Aslıhan Doktoroğlu
 

haftalık (2).jpg

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar​

Yeni haftaya finansal olarak rahat bir nefes alabileceğimiz bir atmosfer altında başlayabiliriz. Kariyer alanlarımızda ve iş yerlerimizde yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Acele etmememiz ve hızlı kararlar almamamız gereken bir süreci deneyimlerken yaşamlarımızda önemli bir dönüm noktasında olabiliriz. Alma-verme dengemizi korumaya özen göstermemiz gereken hafta genelinde, geçmişten gelen, ödemeyi unuttuğumuz bir borç gündemimize gelebilir. Zamanı doğru kullanmayı öğrenebileceğimiz bir hafta olabilir. Haftanın enerjilerini bulunduğunuz ortamlarda tütsü kullanarak, aşırı kafein tüketmekten uzak durarak ve toprakla bolca temas ederek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar​

Yeni haftaya kendi gücümüzü keşfederek, güvenimizi tazeleyerek ve istediklerimizi gerçekleştirebileceğimiz yeni farkındalıklar yaşayarak başlayabiliriz. Ufak dokunuşlarla yaşam alanlarımızda ya da dış görünüşümüzde değişimler yapmak isteyebiliriz. Kadersel yol arkadaşlarımızın ve aile büyüklerimizin sağlığı ile ilgili ani, beklemediğimiz yönde gündemler gelişebilir. Hayatımızdaki ilişkilerimizi sorguladığımız, var olan sorunlarımızı hızlı ve kalıcı olarak çözüme kavuşturmak istediğimiz bir hafta olabilir. Özel ilişkilerimizde iletişimimize ekstra olarak özen göstermemiz gereken bu zaman içinde gereksiz ego ve güç mücadelesine girmemeye özen göstermek bizler için faydalı olabilir. Düşünmeden adım atmamamız gereken bir süreci deneyimleyebiliriz. Özellik baş, boyun, boğaz sağlığımıza özen göstermemiz gereken bu hafta genelinde, zihinsel olarak gergin enerjiler altında olabiliriz ve gece uykuya dalmakta sorun yaşayabiliriz. Haftanın enerjilerini soft tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, gece yatağımızın başında bir bardak su bulundurarak ve suyla bolca temas ederek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Yeni haftaya iş yaşamlarımızda ve günlük rutin işlerimizde sorumluluğumuzun arttığı bir atmosfer altında başlayabiliriz. İş ortamımızda gerginlik içeren enerjiler altında olabiliriz. Ruh ve beden sağlığımıza ekstra dikkat etmemiz gereken bu süreçte umumi tuvaletleri çok kullanmamaya özen gösterelim. Yaşamı biraz daha akışına bırakmamız ve şartlarımızı fazla zorlamamamız gereken bir süreçte olabiliriz. Kariyer ve iş alanlarımızda yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Gökyüzü önümüze yeni şanslar ve sürprizler sunabilir. Hislerimiz ve sezgilerimiz güçlenebilir ve bizden saklanmış, üstü örtülmüş gerçeklerle yüzleşebiliriz. Geçmişi sorgulamak yerine, yeni farkındalıklarla yaşamda sağlam adımlarla yol almak için ideal bir zaman içinde olabiliriz. Haftanın enerjilerini mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, iç sesimize yönelerek, bilinçaltı travmalarımızı şifalandırmak için bir uzmandan danışmanlık alarak ve bize huzur veren kişilerle beraber olarak olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler​

Yeni haftaya yaşamımızda mücadele ettiğimiz, emek verdiğimiz isteklerimizin gerçekleşebileceği enerjilerle başlayabiliriz. İkili ilişkilerimizde yeni farkındalıklarla güçlü kararlar almak isteyebiliriz. Kişisel gelişimimize yönelmek ve yaratıcılığımızı gün yüzüne çıkarmak için ideal bir zaman olabilir. Duygusal kararlar almaktan uzak durmayı öğrenmemiz gereken bir dönemde olabilir ve sabırlı olmayı deneyimleyebiliriz. Çocuklarımızla ilgi beklenmediğimiz yönde aniden gelişen gündemlerimiz oluşabilir. Haftanın enerjilerini yeşil ve mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, ailemizle birlikte huzur bulabileceğimiz ortamlarda olarak, çocuklarımızla birlikte vakit geçirerek ve kareoke yapmayı deneyerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar​

Yeni haftaya yoğun bir tempo ile başlangıç yapabiliriz. Kariyer hayatımızda köklü değişim ve dönüşümlerin başlangıcında olabilir ve iç sesimize yönelebiliriz. Bu süreç içinde yeni iş fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yolunda gitmeyen ikili ilişkilerimizde bitişler gündemimize gelebilir ve bize hizmet etmeyen her duygumuzdan arınabilir ve belki de hayata bakış açımızı değiştirmek isteyebiliriz. Küçük ev kazalarına açık bir dönem içinde olabiliriz, tedbirli ve sakin davranmayı ihmal etmeyelim. Duygusal değil mantığımızla karar almamız gereken bu süreçte dürtüsel hareket etmemek ve ailemizle, köklerimizle ilgili konularda hassasiyet oluşturmamız gereken bir zamanı deneyimleyebiliriz. Duygusal iniş ve çıkışlara açık hafta genelinde iç sesimize yönelerek, çözüm odaklı olarak, kafein alımını azaltarak, mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarları tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Başak Burcu ve Yükselen Başaklar​

Yeni haftaya yakın çevremiz, kardeş, kuzen gibi benimsediklerimizle olan ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmek isteyebileceğimiz enerjilerle başlayabiliriz. Planımızda olmayan kısa seyahatler gündemimizde yerini alabilir. Kazalara açık, dengesiz, sakar bir enerji akışı içinde olabileceğimiz bu süreçte trafik kurallarına uymaya ekstra olarak özen gösterelim. Enerjimizi doğru kullanmamız ve dengede kalmamız gereken hafta genelinde kendimizi önemsemeyi de ihmal etmemeliyiz. Yurt dışı bağlantılı bir işimiz var ise beklediğimiz yönde önemli imzalar gündemimizde olabilir. Haftanın enerjilerini duygusal anlamda kendimize önem vererek, kişisel gelişimimize katkı sağlayabilecek eğitimlere başlayarak, soft tonlarda kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bulunduğumuz ortamları bolca havalandırarak ve açık havada yürüyüşler yaparak olumlu yönde dengelemeyi deneyimleyebiliriz.


Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler​

Yeni haftaya önemli bir değişimin başlangıcında olabileceğimiz enerjilerle başlayabiliriz. Ortak gelirlerimizde yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Finansal anlamda şanlı ve bereketli bir süreci deneyimlerken aynı zamanda yanılgılara açık bir dönem içinde de olabiliriz, atmamız gereken bir imzamız var ise bu enerjinin farkında olarak tedbirli davranmayı ihmal etmeyelim. Gereksiz borçlanmalara karşı da dikkatli olalım ve haftanın ilk günlerini kişisel alışverişimiz için değerlendirmemeye özen gösterelim, abartılı ve gereksiz harcamalara yönelebileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Kişisel algılamamayı ve yaşadığımız sorunları içselleştirmemeyi deneyimlememiz gereken bir dönem içinde olabiliriz. Haftanın enerjilerini bol sıvı tüketerek, bulunduğumuz ortamlarda tütsü ve buhurdanlık içinde paçuli yağı kullanarak, mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek ve ruhumuzu dinlendirebileceğimiz aktivitelere yönelerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler​

Yeni haftaya kendimizi iletişim dilimizde daha net ifade edebileceğimiz, hayatımızda yeni değişimlerin ön ayak seslerini hissedebileceğimiz enerjilerle başlayabiliriz. Tartışmalardan, ani davranmaktan ve düşüncesiz davranışlardan uzak durmayı öğrenmemiz gereken bir haftayı deneyimleyebiliriz. Yeni ortaklıklar için uygun bir dönem içinde olmayabiliriz. Bekar olan Akrep burçlarının kapısını yeni bir aşk çalabilir. Karar vermemiz gereken bir süreç içindeysek fikrine, bilgisine güvendiğimiz kişilerle istişare etmek, ani harekete geçmemek bizler için faydalı olabilir. Yolunda gitmeyen ilişkilerimizi masaya yatırabilir ve ani farkındalıklarla yollarımızı ayırma kararı alabiliriz. Haftanın enerjilerini daha çok sakin, huzurlu bir atmosfer oluşturabileceğimiz kişilerle birlikte geçirerek, adaçayı, lavanta gibi bitki çaylarını tercih ederek, su kenarı yerlerde bulunarak ve bol sıvı tüketerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Yay Burcu ve Yükselen Yaylar​

Yeni haftaya kalabalıklar içinde yalnız kalmak isteyerek ve iç sesimize yönelerek başlayabiliriz. Ruh ve beden sağlığımızla ilgili yeni farkındalıklar yaşayabilir ve bağımlıklarımızdan kurtulmak isteyebiliriz. Kronik rahatsızlığımız var ise bu haftanın enerjileri ile beklemediğimiz yönde durumlarla karşılaşabiliriz. Yaşamı akışına bırakmayı ve yaşadığımız sorunları sorgulamamayı öğrenmemiz gereken bir sürecin başlangıcında olabiliriz. Gayrimenkul yatırımlarından yana şanslı bir dönem içinde olabiliriz. Kendimizi inzivaya çekmek isteyebileceğimiz bu süreç içinde bilinçaltı konularındaki travmalarımızı şifalandırmayı deneyebiliriz. Zihinsel olarak hızlı yol almak isteyebileceğimiz hafta genelinde yeni beslenme alışkanlıkları kazanarak, zihinsel şifa içeren çalışmalara yönelerek, bağışıklık sistemimizi yüksek tutabileceğimiz ekstra tabletler kullanarak ve ruhsal olarak huzur bulmak adına bir uzmandan destek alarak olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Yeni bir haftaya sosyal çevremiz içinde adeta güneş gibi parlayabileceğimiz ve fikirlerimize ihtiyaç duyabileceği enerjiler ile başlayabiliriz. Geleceğimizle ilgili yeni farkındalıklar kazanarak olumlu yönde fırsatlarla karşılaşabiliriz. Yeni yatırım fırsatları içinde olurken, spekülatif yatırımları acele etmeden değerlendirmemiz gereken bir süreç içinde olabiliriz. Beklenmedik bir şekilde, bekar olan Oğlakların yeni bir aşk kapısını çalabilir. Toplum önündeki statümüzün değişebileceği bir dönüşümün ayak seslerini duyabileceğimiz bir süreçte olabiliriz. Ailemizin ve kendi sağlığımızın kontörlümüz dışında olan değişimlere ve kayıplara açık olduğu bir dönemde olabiliriz, hijyen kurallarına uymaya özen gösterelim. Ebeveyn olmayı planlayan sevgili Oğlak burçlarına gökyüzü bu süreçte sürpriz enerjilerini gönderebilir ve müjdeli haberi alabilirler. Planımızda olmayan hızlı gelişen olaylara açık haftanın enerjilerini suyun ve toprağın şifasından faydalanarak, rüyalarımızda aldığımız mesajlara dikkat ederek, sezgilerimize güvenerek, açık hava yürüyüşlerinde kendi iç sesimize yönelerek ve soft renk tonlarında kıyafetler tercih ederek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Kova Burcu ve Yükselen Kovalar​

Yeni haftaya çalışma ve kariyer alanlarımızdaki sorumluluklarımızın artabileceği enerjiler ile başlayabiliriz. Yoğun çalışma tempomuzdan kaynaklı ruhsal iniş ve çıkışlara açık bir zaman olabilir, hızlı karar vermek isteyebiliriz ve zaman zaman dilimizi oktan çıkmış bir yay gibi kullanabiliriz. İletişimimize ekstra dikkat etmemiz gereken bir dönemi deneyimleyebiliriz. Yarım bıraktığımız işlerimizi bu haftanın enerjileri ile tamamlayabiliriz. Beklemediğimiz iş amaçlı kısa seyahatlerimizde artış olabilir. Annemizin sağlığı gündemimizde yerini alabilir. Beklettiğimiz bir emlak ya da gayrimenkul alım satım işlerimizi bu hafta hızlı bir şekilde sonuca ulaştırabiliriz. Daha çok içsel çatışma yaşayabileceğimiz bu süreç içinde haftanın enerjilerini kendimize dinlenebileceğimiz ortamlar oluşturarak, ruhsal ve bedensel detoks yaparak, bize hizmet etmeyen her duygumuzdan arınarak, yeşil ve soft tonlarda kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Balık Burcu ve Yükselen Balıklar​

Yeni haftaya uzaklardan beklediğimiz olumlu bir haberleri alarak ve kendimizi rahat akışta ortaya koyabileceğimiz enerjilerle başlayabilir ve yaşamımızda bereketli ve şanslı bir dönemi deneyimleyebiliriz. Önümüze çıkan fırsatları doğru değerlendirmek, ileriki günlerde bizler için önemli olabilir. Hafta ortasında finansal olarak rahat bir nefes alabiliriz. Yakın çevremizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabileceğimiz bu süreçte ani farkındalıklarla iş ve sosyal çevremizi yeniden dizayn etmeye karar verebilir ve bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Hayatımızda olumlu etkiler alabileceğimiz değişim ve dönüşümlerin ayak seslerini derinden hissedebiliriz. Sezgilerimizin çok güçlenebileceği hafta içinde enerjimizi astrolojik bir danışmanlık alarak, mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, duygularımızla değil mantığımızla hareket etmeyi tercih ederek, bulunduğumuz ortamları bolca havalandırarak, açık havada yürüyüşler yaparak ve suyun şifasından faydalanarak olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.



Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
 
haftalık (5).png

Koç
Pazartesi ve salı günleri ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacak. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri maddi konular gündeme gelebilir. Ay Tutulması sizin 2-8 ev aksında gerçekleşecek. Finansal konular ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yazılı, sözlü iletişim, medya, haberleşme konuları gündeminizde olabilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir.





Boğa
Pazartesi ve salı günleri kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ay Tutulması sizin 1-7 ev aksında gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz.





İkizler
Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılmak isteyebilirsiniz. Ay Tutulması sizin 12-6 ev aksında gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz.





Yengeç
Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşamanızı sağlarken, arkadaşlıklar, yeni bir sosyal çevreye girme olasılığını hayatınıza getirebilir. Ay Tutulması sizin 11-5 ev aksında gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir.





Aslan
Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminizde artma olabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizde gelişmeler gündeme gelebilir. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Ay Tutulması sizin 10-4 ev aksında gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Yeni gruplar ve eski dostlarınızla iletişim içinde olacağınız yoğun iki gün yaşayabilirsiniz.





Başak
Pazartesi ve salı günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri işinizle alakalı görüşmelerinizde artma yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Ay Tutulması sizin 9-3 ev aksında gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz.





Terazi
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili yeni tedavi yöntemleri karşınıza çıkabilir. Ay Tutulması sizin 8-2 ev aksınızda gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışındaki tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar yeni sözleşmelere imza atabilir.





Akrep
Pazartesi ve salı günleri partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacak. Kendinizi aşırı yormamalısınız. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacak. İkili ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir. Ay Tutulması sizin 7-1 ev aksınızda gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminizde olabilir.





Yay
Pazartesi ve salı günleri yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil bir hayvanınız varsa sağlık sorunu yaşayabilir. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Ay Tutulması sizin 6-12 ev aksınızda gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz.





Oğlak
Pazartesi ve salı günleri aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Partnerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Ay Tutulması sizin 5-11 ev aksınızda gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz.





Kova
Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aile içi iletişim konularını, ev ile ilgili dekorasyon konularını gündeme getirebilir. Taşınmak ya da evinizi satmak isteyebilirsiniz. Yaşlı aile bireylerinizle ilgilenebilirsiniz. Ay Tutulması sizin 4-10 ev aksınızda gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir.




Balık
Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminizde olacak. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Ay Tutulması sizin 3-9 ev aksınızda gerçekleşecek. Cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.




Emel Açıkel
Milliyet
 

tumblr_4b40eb547c3b1582a22bc8d68c4650d4_4508ca9c_1280.jpg

KOÇ BURCU

Haftaya başlarken Ay sizin burcunuzda seyahat ediyor. Özgüveniniz çok yüksek olabilir, ancak hedefleriniz, plan ve projelerinizle ilgili fazla iddialı adımlar atmamaya dikkat etmelisiniz. Dönüşüme açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Çarşamba günü yöneticiniz Mars ile Uranüs arasında gerilimli bir açı olacak. Özellikle parasal konularda dikkatli olun. Cuma günkü Ay tutulması da yine para evinizde gerçekleşiyor. Yoğun şekilde maddi güvenlik ihtiyacı duyabilir, bütçenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yatırımlarınızı ve birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Haftaya biraz duygusal ve içedönük olarak başlayabilirsiniz. Ay tutulması öncesi yeni farkındalıklara açıksınız. Spiritüel çalışmalar yapın. Tutulma sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Aynı gün yöneticiniz Venüs’ün Uranüs’le olumlu etkileşimi sizi hayatınızla ilgili yeni kararlar alma noktasında destekliyor. Ani gelen ilhamlar, yeni fikirler, farklı bakış açıları sayesinde kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz. Hafta sonu ise parasal konular gündeminize gelecek. Mali açıdan sizi güçlendirecek yeni iş fikirleri bulabilir, gelirinizi arttıracak kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Farkına varmadan benmerkezci davranabilir, kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Empatiye ve konuştuğunuz kadar dinlemeye özen gösterirseniz ilişkileriniz güçlenecek. Sosyal çevreniz büyüyebilir, hatta değişimler olabilir. Ay tutulması ise sizi bilinçaltı düzeyinde etkileyecek ve yeni farkındalıkların kapılarını açacak. Özellikle Perşembe gecesi rüyalarınıza dikkat edin. Cuma akşamından itibaren Ay sizin burcunuza geçiş yapacak. Hafta sonunda hedef ve planlarınıza odaklanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Hafta başında kariyerinizle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Yöneticiniz ya da patronunuzla çatışmalar yaşanabilir ve krizler büyüyebilir. Soğukkanlı kalmanız, duygularınızı işe karıştırmamanız önem taşıyor. Salı günü bu anlamda daha rahatlatıcı enerjiler var. Ay tutulması Cuma günü sizi arkadaşlık evinizden etkiliyor. Sosyal çevrenizle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kalıcı dostluklara ihtiyacınız var, bu nedenle bazı kişilerle yol ayrımına gelmiş olabilirsiniz. İnsanlardan ayrılmakta zorlanıyorsunuz ancak zor da olsa bir karar vermeniz gerekecek.

ASLAN BURCU

Haftaya başlarken yöneticiniz Güneş’in Jüpiter ile olumsuz, Plüton ile olumlu etkileşimi var. Bu durum sizi yurt dışı hedefleriniz, seyahatleriniz ya da eğitim konularıyla ilgili dikkatli adımlar atmanız yönünde uyarıyor. Abartılı büyümek, fazla yatırım yapmak, aşırı iyimser olmak size zarar verebilir. Doğru kararlar ise sizi güçlendirecektir. Ay tutulmasının etkilerini de kariyer evinizden alıyorsunuz. Bazı bitişler yaşanabilir, ancak sizin hayrınıza olacaktır. Bitmesi gereken bir işi, projeyi tamamlamak ve elinizden çıkarmak için de uygun bir zaman.

BAŞAK BURCU

Hafta başında miras, ortak kazançlar ya da resmi kurumlardaki işlerinizle ilgili bazı krizler çıkabilir ve büyüyebilir. Ortaklık konularında zarar görebilirsiniz, para kayıpları söz konusu olabilir. Ay tutulması olan Cuma günü yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim konuları ya da seyahatler gündeminize gelebilir. Tamamlamanız gereken işler olabilir, bazı sonlanmalar yaşanabilir. Hafta sonu yöneticiniz Merkür’ün Jüpiter’le olumsuz, Plüton’la olumlu açısı var. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz ancak büyük risklerden uzak durmalısınız.

TERAZİ BURCU

Bu haftaya ilişki konularına yoğunlaşan bir gündemle başlıyorsunuz. Evliliğiniz ya da ilişkinizde ego çatışmaları, güç savaşları söz konusu olabilir. Empati yeteneğinizi devreye sokma zamanı. “Ben” dediğinizde kaybedecek, “ biz” dediğinizde ise ilişkinizi güçlendireceksiniz. İlişkiniz yoksa kadersel karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Ay tutulması ise krizli bir sürece işaret ediyor. Tam bir dönüşümün eşiğindesiniz, yapmanız gereken tek şey hayata ve kendi içsel kaynaklarınıza güvenmek. İlişkilere değil kendinize yaslanmayı öğreniyorsunuz.

AKREP BURCU

Haftanın ilk günlerinde sağlığınıza maksimum özen gösterin. Ufak tefek sorunlar büyümeden önleminizi almanızda ve kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var. Günlük rutinlerinizi de yeniden ele alıp düzenlemeniz gerekebilir. Daha fazla planlı programlı olmak sizi rahatlatacak. Ay tutulması etkilerini ise evlilik ve ortaklık evinizden alıyorsunuz. Bazı defterler kapanabilir, bitişler yaşanabilir. Bırakmakta ve kopmakta en çok zorlanan burçlardan birisiniz, ama hayat sınavlarınız tam da buradan geliyor. Size güven vermeyen bir ilişkiden çıkmak için gücünüzü toplayabilirsiniz.

YAY BURCU

Haftanın ilk günlerinde gündeminizde aşk var. Pazartesi günü yöneticiniz Jüpiter’in Güneş’le gerilimli açısı ilişkilerde büyüyebilecek gerilimlere, ego savaşlarına işaret ediyor. “Ben” yerine “biz” demeyi öğrenmeli ve zorlandığınızda kaçıp gitmemelisiniz. Yıkıcı değil yapıcı olduğunuzda ilişkiniz güçlenecek. İlişkiniz yoksa, kadersel karşılaşmalara hazır olun. Ay tutulması etkilerini ise sağlık evinizden alıyorsunuz. Sağlığınızı gözden geçirmek, size iyi gelmeyen nelerle vedalaşmanız gerektiğine bakmak için uygun zaman. Yeni bir günlük rutin oluşturabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Haftaya başlarken ailevi konular gündeminize gelebilir. Kişisel isteklerinizle ailenizin beklentileri çatışabilir. Fazla yöneten tarzda davranıyor olabilirsiniz ve bu bazı krizler doğurabilir. Cuma günü Ay tutulması etkilerini ise aşk evinizden alacaksınız. Hem bitişler, hem de yeni başlangıçlar olabilir, hazır olun. Güvenlik ihtiyacınızın maksimumda olacağı bu tutulmada size güven vermeyen bir ilişkideyseniz bitirebilirsiniz. Aynı şekilde geleceği olmayan ya da sağlam zemine oturmayan ilişkiler de sonlanabilir. Hafta sonu sağlığınıza dikkat edin.

KOVA BURCU

Haftaya başlarken yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Farkına varmadan benmerkezci davranabilir, kırıcı olabilirsiniz. Empatiyle yaklaşırsanız ilişkileriniz güçlenecektir. Ay tutulması etkilerini yaşadığınız yer, eviniz ya da ailenizle ilgili konularda alıyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmek sizin için önem kazanacak, bu nedenle özellikle emlak alım-satım konularında doğru kararlar vermeli, şehir değişikliği ya da taşınma gibi önemli adımları uygun şekilde atmalısınız. Hafta sonu ilişkiniz odak noktanızda olacak.

BALIK BURCU

Haftaya başlarken mali konular gündeminize gelebilir. Abartılı harcamalardan, yüksek miktarlarda borç ya da kredi almak gibi kararlardan uzak durun. Salı günü bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Ay tutulması etkilerini yakın çevre ilişkilerinizde hissedeceksiniz. İlişkilerinizde güven ihtiyacınız artıyor. Bazı dostluklarınızı sorgulayabilir ya da bir süredir ihmal ettiğiniz yakınlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Hafta sonunda ev emlak alım-satım kararlarında dikkatli olun. Bu hafta her türlü abartıdan ve aşırı riskten uzak durmanızda fayda var.




Astrolog Sibel Süslü
 
🍀

Haftanın Gündemi

  • 15 Kasım Güneş Jüpiter Karesi
  • 18 Kasım Venüs Uranüs Üçgeni
  • 19 Kasım Boğa Dolunayı
haftalık (3).jpg

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, haftanın ilk iki gününde Ay burcunuzda hareket ediyor olacak. Kendi doğanıza uygun bir günde olduğunuz için işlerinizle heyecanlı ve hızlı şekilde ilgileniyor olabilir. Psikolojik ve fiziksel kazalara maruz kalmamak için tamamen dürtülerinizi dinlemediğinizden emin olun.


Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, bu haftanın ve hatta bu ayın sizin için önemli gündemi 19 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulmasıdır. Başka bir sayfayı değil, başka bir defteri açmanız söz konusu olabilir. Bazı konulara direndiniz, şimdi bu direncin kırılması huzursuzluk ve yorgunluk verebilir. Bu noktada sağlığınızı ve motivasyonunuzu düşünerek hareket etmenizde fayda var. Sizi bu anlamda tehdit eden beslenme alışkanlıkları, insan ilişkileri ya da kendinizle ilgili tutumlarınız varsa artık hepsine son vermelisiniz. Özellikle ilişkileriniz konusunda önemli gelişmeler yaşayabilir, hayatınızda hangi değerlere ve insanlara yer vermeniz gerektiğinden emin olabilirsiniz.


İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Güneş Jüpiter karesinin etkileri hafta başı itibariyle günlük yaşantınızda bazı çıkmazlara girmenize neden olabilir. Kontrolü yitirdiğiniz noktalarda güç savaşına girmek yerine bir özeleştiri yapmanız, sorumluluklarınıza olan yaklaşımlarınızı değerlendirmeniz gerekebilir. Çalışmalarınızın istediğiniz sonuca bağlanamadığını düşündüğünüzde, olaylara bakış açınızı değiştirmeyi denemelisiniz. Dalgınlık psikolojik ve fiziksel bazı hasarlar almanıza neden olabilir.


Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, hafta başında yönetici gezegeniniz Ay Koç burcunda seyrediyor olacak. Ay’ın Koç burcundaki hareketiyle başlamak, sizi aksiyon almak konusunda zorlayabilir. birtakım yönetici figürlerinden manipülasyon ya da restleşmelere gitme kararı içine girebilirsiniz. Venüs ve Chiron arasındaki açıyı da hesaba kattığımızda, Kendinizi kısıtlanmış ya da size yakışmayacağını düşündüğünüz bir konumda hissedebilirsiniz. Aceleci olmak ya da dalgınlığa karışmak, hem fiziksel hem de duygusal açıdan size zarar verebilir. Sakin ve makul kalın, insanları dinlemeye ve anlamaya çalışın. Bu tüm sorunları çözmenize büyük katkı sağlayacaktır.


Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, yönetici gezegeniniz Güneş’in Kova burcundaki Jüpiter ile kare açısı ilişkileriniz konusunda sizi zorlayabilir. Farkında olarak ya da olmayarak sergileyeceğiniz bazı tutumlar, ailenizin ya da partnerinizin sizinle ilgili negatif kararlar almasına yol alabilir. Ne yaşadığınızın, nasıl bir aileye ve ortaklıklara mensup olduğunuzun farkına vardığınızda var olan sorunları çözebileceğiniz gibi durumu iyileştirmek adına da fırsatlar yakalayabilirsiniz.



Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Venüs ve Uranüs’ün gökyüzündeki etkileşimi bu haftayı sizi için farklı bir anlama taşıyabilir. Ne yönde çalışmak, yeteneklerinizi hangi alanda çalıştırmak istediğinize dair sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve bunların maddi yönleriyle ilgili haberler, daha sağlam bir plan yapmanızı sağlayacaktır.



Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yeni hafta Ay’ın Koç burcundaki seyriyle başlıyor. İlişkilerinizle ilgili önemli ve hareketli gündemleriniz olabilir. Ortaklarınız varsa aranızda gerilim yaşanmaması için dürtüsel davranmaktan kaçınmalısınız. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Uranüs ile işbirliği bu kişilerle yürüttüğünüz ya da farklı bir kanaldan gelir elde ettiğiniz noktalarda size şans verebilir. Planlarınızın dışında gelişen bir ödeme ya da harcama, hem korkularınızı aşmanızı hem de kendinizi fark etmenizi sağlayabilir. Değiştirmeyi, kazanmayı ve hayata cesaretle atılmayı öğreniyorsunuz; şaşırtıcı bir şekilde çok hazırsınız.



Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Ayın ikinci yarısı Ay’ın Koç burcundaki seyriyle başlıyor. Sıkıştığınız köşelerden çıkmak için girişimleriniz olabilir. Artık özgürleşiyorsunuz, ilişkileriniz iyileşiyor. Burcunuzda ilerleyen Güneş ile Jüpiter’in kare açısı, kendiniz ve aileniz arasındaki bazı sorunlara ışık tutabilir. Koşullara uyum sağlamayı öğrenmeli, aile ve yaşam alanlarınızla ilgili konularda üzerinize düşen sorumlulukları almalısınız.



Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Güneş’in yönetici gezegeniniz Jüpiter ile kare açısı yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat çekiyor. Öğrendiğiniz bazı bilgiler ışığında önemli kararlar alabilir, işbirliklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sosyal mecralardaki paylaşımlarınız ve söylemleriniz konusunda özenli davranırsanız, iyi etkileşimler yakalayabilirsiniz. Acınızın ya da yaşadığınız sorunun, hayatınızın fırsatının önüne geçmesine müsaade etmeyin.



Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 15 Kasım’da Venüs Chiron karesinin kesinleşmesi, daha önce aldığınız yaralara dikkat çekiyor. Sınırlarınıza birini dahil etmek fikri sizi endişelendirse de bunun geçici bir etki olduğunu unutmamalısınız. Evliliğinizde sizi yıpratan konular varsa bunları muhtemelen ilk kez masaya yatırıyorsunuz. Çünkü artık ne siz eski sizsiniz, ne de o yaralar eskisi gibi kanıyor. Artık bunun farkındasınız ve kendinize zaman tanıyor, kalbinize bir şans veriyorsunuz. Hayatın mutlu yanları sizi bulduğunda onu görmezden gelmeyin, bu sizi her şeyden daha fazla iyileştirecektir.



Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Güneş’in burcunuzda ilerleyen Jüpiter ile kare açısı çalışma ortamınızda ve toplum içinde kendini farklı bir şekilde ifade etmenize, göstermenize neden olabilir. Elinize geçen fırsatların, size tanınan imkanların en verimli şekilde kullanmak için tepkilerinizi kontrol altında tutmalısınız. Bu hafta üzerinize düşen en önemli göreviniz, sorumluluğunuz olaylara olan yaklaşımlarınızda fazla eleştirel olmamaya ve üst perdeden konuşmamaya dikkat etmektir. İşinizi büyütecek, sizi geliştirecek gelişmeler için çalışın.



Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 15 Kasım’da Ay’ın Koç burcuna geçmesi sizi hareketli, bu hareket yüzünden de yorgun hissettirebilir. Düşünceli ve dalgın halinizin motivasyonunuzu etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Bu enerjiyi kendi içinizde bir mücadele vererek dönüştürmeyi deneyin. Günlük hayatınızın, kazançlarınızın akışını zorlaştırmamalısınız.


Aygül Aydın
 
X