15 - 21 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları

tumblr_3c39be09a32bfaa1b32b4592a7cbd77a_28db3b7f_1280.jpg

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan)​

Pazartesi için biraz fiziksel aktivite planlamayı düşünün. Ya ağır bir antrenman ya da uzun bir yürüyüş ya da koşu. Ayrıntılarla boğulacaksınız ve tüm bu zihinsel hayal kırıklığı için bir çıkış, günün daha kolay geçmesini sağlayabilir. Salı ve Çarşamba günleri, önce diğer adamı koyun – ilerlemek istiyorsanız her zamanki rekabet gücünüzü (en azından bir kez) aşmanız gerekir. Perşembe gününden hafta sonunun başlangıcına kadar, biraz sessiz zaman ve derin düşünme bekleyin. Aklında çok şey var ve olayları çözmene yardımcı olmak için bilinçaltı bir dalga kabarıyor. Cumartesi ve Pazar günleri macera arayın!

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs)​

Arkadaşlarınız ve ışıltılı bir çekicilik ile çevrili olduğunuz için Pazartesi size eğlence ve flörtten başka bir şey getirmemelidir. Heyecan, muhtemelen daha sıradan bir çeşitlilik olmasına rağmen Salı ve Çarşamba günleri devam ediyor. Her zamanki iş veya ev rutininiz, hoş ve yeni bir şeyin tanıtılmasıyla yeniden düzenlenecek. Kendinizi şımartın, ancak aşırıya kaçmayın. Perşembe gününden hafta sonunun başlangıcına kadar, her zamanki sabrınızın test edilmesini bekleyin. Tutkularınızı harekete geçiren bir şey var ve beklemeyi bırakıp harekete geçmeniz gerekebilir. Cumartesi ve Pazar günleri risk alırken dikkatli olun. İşler göründüğü gibi değil.

İkizler Burcu (21 Mayıs-20 Haziran)​

Bu senin gibi değil! Genelde çok akıcı bir iletişimcisiniz, ancak Pazartesi günü kendinizi netleştirmek için fazladan çalışmanız gerekecek (özellikle aile üyeleri ve size yakın olan diğer kişilerle). Salı ve Çarşamba günü, gümüş diline geri döneceksin – ve diğerleri, yaşadığın tüm eğlenceye katılmak için sıraya girecek. Devam etmeye niyetiniz olmasa bile bir şeye başlamaktan korkmayın. Topu başkası alacak. Perşembe gününden hafta sonuna kadar, gizli bilgileri ortaya çıkarmak için zekanızı ve içgörünüzü kullanın. Cumartesi ve Pazar günleri, eski moda bir takım çalışmasıyla iyi vakit geçirmeyi garanti edebilirsiniz.

Yengeç Burcu (21 Haziran-22 Temmuz)​

Pazartesi günü ilgi odağını çalıyorsun. Başkalarının daha iyi niteliklerinizi fark etmediğini ve takdir etmediğini düşünmeyin ve onların size hatırlatmak için yanınıza akın ettiğini görünce şaşırmayın. Salı ve Çarşamba günleri, iç cephede sürtüşme yaşayabilirsiniz. Hala yeni projelerde ilerleyebilirsiniz, ancak karışık duyguları yatıştırmak için başkalarını dinlemeye çalışın (ve hatta onları planlarınıza dahil edin). Perşembe ve Cuma günleri, duygusal dünyanızın sona erdiğini hissedebilirsiniz. Yine de aşırı tepki vermeyin – sadece sessiz kalın ve bu aşamanın geçmesine izin verin. Bu hafta sonu kendin için bir şeyler yap ve özür dileme ihtiyacı hissetme.

Aslan Burcu (23 Temmuz-22 Ağustos)​

Haftaya başlarken, kendi açınızdan alışılmadık bir içe dönüklük bekleyin. Zaman ayırmak ve büyük resmi yeniden değerlendirmek için Pazartesi’yi kullanın. Şimdi uzun vadeli stratejiler ve planlar yapmak için harika bir zaman. Salı ve Çarşamba günleri, özgüveniniz ve karizmanız, herkesin sizinle aynı fikirde olmasını ve sadece sizinle birlikte olmasını sağlayacak! Planladığın eğlenceyi başkaları harekete geçirebilir. Perşembe gününden hafta sonuna kadar biraz daha dikkatli olmanız ve gizli motivasyonlar aramanız gerekecek. Paranoyaya gerek yok, ancak durumu daha iyi anlamak için kesinlikle dayanabilirsiniz. Bu hafta sonu, sesi açın! Ateşli duygular ve neredeyse inanılmaz bir macera bekleyin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)​

Daha iyi bir Pazartesi isteyemezdiniz. (Bunu ne sıklıkta söyleyebilirsin?) Hafta seninle süper organize, aşırı başarılı olanla başlar. Tüm bu programları, bütçeleri ve sinir bozucu küçük ayrıntıları şekillendirin ve hemen hemen her şeyi başarabileceksiniz (veya en azından iyi bir başlangıç yapabileceksiniz). Bu enerjiyi salı ve çarşamba gününe kadar dürtüsellik ve (sizin için) olağandışı spontane kararlarla takip edin. Perşembe gününden hafta sonuna kadar, aklınızın ve merakınızın canlanmasını bekleyin – şimdi kafa karıştırıcı düşünceler ve derin sohbetler için iyi bir zaman. Bu hafta sonu, sorumluluklarınızın bir kısmının elinizden gitmesine izin vermek anlamına gelse bile akışa devam etmeye çalışın.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)​

Pazartesi, iletişim için olağanüstü fırsatlar sunabilir. Hem arkadaşlar hem de müstakbel arkadaşlar, sadece insanlarla konuşarak çok şey öğrenebilir (ve çok eğlenebilirsiniz). Konuştuğunuz kadar dinlediğinizden emin olun. Salı ve Çarşamba günleri kesinlikle yanıyorsunuz — elbette mecazi anlamda. Tüm gözler üzerinizde ve insanlar sizin özgüveninize ve çekiciliğinize doyamıyor. İlginin tadını çıkarın ve romantizme açık olun. Perşembe gününden hafta sonuna kadar düşünceleriniz maddi şeylere kayabilir. Şimdi, eşyalarınızı yeniden değerlendirmenin, bütçe ve finansman birikimi almanın tam zamanı. Bu hafta sonu, keşfetmeyi bekliyoruz. Yeni zemini kaplayacak ve yeni fikirleri paylaşacaksınız.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım)​

Her şey Pazartesi günü ayrıntılarla ilgili. Pek çok etkinlik ve plan arasında gezinebilmeniz koşuluyla, harika bir gün geçireceksiniz (ve hatta bir veya iki ilginç sır bile öğrenebilirsiniz). Salı ve Çarşamba günleri arkadaşlarınızla takılmakla daha az ilgileneceksiniz, ancak bu olağandışı içe dönüklüğü iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Sizi rahatsız eden herhangi bir şey üzerinde gerçekten kafa yormak için biraz zaman harcayın ve çok ihtiyaç duyduğunuz bir çözümü bulabilirsiniz. Perşembe gününden başlayarak hafta sonuna kadar bir insan mıknatısı olacaksınız. Karizma ve güven yaydıkça, diğerleri sizi sihirli bir şekilde çekmiş gibi görünecek. Bu hafta sonu daha sonra, kendinizi unutun ve o ana dalın.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık)​

Kendinizi otorite figürleriyle kafa yorarken ve çok fazla ayrıntıyla hokkabazlık yaparken bulurken, Pazartesi bir mücadele olabilir. Derin bir nefes alın ve rahatlayın, çünkü haftanız çok daha iyi olacak. Salı ve Çarşamba günleri, yalnızca arkadaşlarınız tarafından değil, tanıştığınız herkes tarafından evrensel olarak sevileceksiniz. İsteklerinizin bilinmesine izin verin. Perşembe gününden hafta sonuna kadar ruh haliniz birkaç vites düşürerek daha rüya gibi bir duruma gelebilir. Hayal gücünüzü şımartın ve içe dönüklüğün tadını çıkarın. Bu hafta sonu, eski güzel sokulganlığa geri dönecek ve en çok büyük, kalabalık gruplarda eğleneceksiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)​

Pazartesi günü hırsınızı gerçekleştirin. Büyük planlar yapın ve cesur fikirler alın. Doğru hazırlık ile çok şey başarabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, yeni projelere başlamak ve yeni zorluklarla mücadele etmek için mükemmel günler. Şu anda usta bir iletişimci olmayabilirsiniz, ancak işleri kendi başınıza halletmek için bolca enerjiniz var. Perşembe gününden hafta sonuna kadar, kararları ve ayrıntıları ele almak için kolay bir zamanınız olacak. Olaylara karşı tarafsız, objektif yaklaşımınıza hayran olan arkadaşlar, ihtiyacınız olan her türlü yardımı size seve seve verecektir. Bu hafta sonu, ayrıntılara takılmayın. İmkansız gibi görüneni başarma konusunda sebat etme yeteneğinize güvenin.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat)​

Pazartesi günü çok dikkatli olun! Özellikle para veya işle ilgili her şeyde neyle (ve kiminle) uğraştığınızı bildiğinizden emin olmanız gerekir. Gerçekleri bulmak için yüzeyin altına bakın. Salı ve Çarşamba günleri yeni bir şey deneyin. Deneyim mükemmel bir öğretmendir ve bazı yeni etkinliklerden çok şey öğrenebilirsiniz. İşleri başlatmak için normalde yapmayacağınız biriyle bağlantı kurun. Perşembe gününden hafta sonuna kadar, yavaşladığınızı ve düşüncelere daldığınızı hissedebilirsiniz (özellikle kariyeriniz veya diğer büyük resim endişeleriniz hakkında). İçine kapanıklığa teslim olun ve biraz mahremiyet arayın. Bu hafta sonu, büyük gruplarda en eğlenceli olanı bulacaksınız.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)​

Önce tüm gerçeklere sahip olmak zorunda değilsin, değil mi? Pazartesi günü, tüm cevaplara sahip olmasanız bile harekete geçmekten korkmayın. Bu fırsatı kaçırmak istemezsiniz ve ayrıntıları daha sonra her zaman çözebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, bir ortaklıkta sorun arayın. Borçları ve geçmiş sorunları çözerek çatışmaları azaltabilirsiniz. Eskiyle çık, yeniyle gir! Perşembe gününden hafta sonuna kadar, özellikle büyük, yasal veya ticari konularda kendinizi savunmak için ekstra çaba göstermeniz gerekecek. Bu hafta sonu, kendi saçma sapan şansınıza güvenin.



Kaynak: yahoo
 
tumblr_0788646897af6ce6df5ec0bd2520eb01_cf6d048e_1280.jpg

Koç Burcu

Bu hafta 11. evinizde Jüpiter'in olumlu etkisini göreceksiniz. Bu hafta iç meseleler kolayca çözülecek. Mühendislik ve mimarlık alanındaysanız, bu hafta büyük kazançlar göreceksiniz. Finansal konularda diğer insanlara güvenmediğinizden emin olun.

İlişki cepheleriniz bu hafta harika görünüyor. Partnerinizle kendinizi iyi bir şekilde bağlayabileceksiniz. Bu zodyaktaki kızlar için doğru eşi bulmak söz konusu olduğunda dikkatli olmanız gerekebilir. Sağlığınız haftanın ilk yarısında biraz acı çekecek.


Boğa Burcu

Bir süredir kendinizi çok fazla eleştirinin altına sokmayı hedefliyorsunuz. Bu hafta sizin için dinlenme ve rahatlama haftası olacak. Dört gözle beklediğiniz harika şeyler sonunda geldi. Perşembeden cumartesiye hayatınızın bazı yönleri değişecek. Bu hafta içgüdüleriniz bazı gerçekleri ortaya çıkaracak ve bazı önemli kararlar vermeniz gerekecek. Rekabet temelinde, anlaşamadığınız ancak fikirlerine saygı duyduğunuz kişilerden yardım isteyeceksiniz. Listelemeniz gereken öncelikleri belirleyebileceksiniz ve işinize daha fazla odaklanmanız uzun vadede size fayda sağlayacaktır. Kazançlarınızı tahmin etmeye çok konsantre olursanız, biraz para kaybedersiniz.

Romantik cephelerde, duygusal patlamanız konusunda daha dikkatli olmanız gerekecek. Zaten evliyseniz, bu hafta birden fazla sorunla karşılaşmanız gerekebilir. Sağlığınız bu hafta iyi olacak. Bu hafta çocuklarınızdan fazladan almanız gerekebilir.

İkizler burcu

Bu hafta sizin için canlı deneyimlerle dolu olacak. Yeteneğin iyi kullanılacak. Dikkatli olmanız gereken konularda gardınızı düşüreceksiniz, bu yüzden dikkatli olun. Profesyonel hayatınız ile ilgili olarak, harcamalarınızı birçok kez yeniden düşünmeniz gerekecek. Haftanın ikinci yarısında fonlarınızı yanlış girişimlere tahsis etme hatasına düşersiniz. Bu hafta hafta sonları finansal piyasalardan kaçının. Gayrimenkul geliştirme sektöründe çalışanlar için bu hafta nispeten sakin geçecek.

Siz ve eşiniz bu hafta romantik ilişkinizi yönetmekte zorlanacaksınız. Kariyeriniz nedeniyle hafta boyunca ayrı kalacaksınız, ancak Cumartesi günü birbirinize katılmaktan mutlu olacaksınız. Sağlığınız açısından haftanın çeşitli gecelerinde yorgunluk yaşayabilirsiniz, ancak her hafta egzersiz programınıza bağlı kalmak faydalı sonuçlar verebilir.

Yengeç Burcu

Venüs ve Satürn burcunuzda olumlu bir hizada olacağı için ödüllendirileceksiniz. Otomobil ve inşaat alanlarında faaliyet gösterenler, teknolojik cephede zengin bir şekilde tazmin edilecek. Programın ekip üyeleri, işyerinde olumlu mesajı almak için bir haftanın çeyreğine katlanmak zorunda kalacaklar. Bu hafta ödenmemiş vergi ücretlerini geri ödemeye hak kazanacaksınız.

Bireysel bazda, eşinizin ailesinden veya akrabalarından gelen eleştirilerin bir sonucu olarak bazı zorluklar öngörebilirsiniz, ancak kendinize iyileşmek için zaman vermelisiniz ve doğru dönem gelecektir. Evli çiftler, yeniden bağlantı kurmak ve ilişkilerinin önemini geri kazanmak için zaman ayıracaklar. Tembelliğe yenik düşecek ve her zaman bitkin ve huysuz olacaksınız. Bu hafta sağlığınızı korumak için, bir sabah kardiyovasküler aktivite veya tempolu yürüyüş programına başlamaya çalışın. Kalbiniz ve ciğerleriniz bu hafta daha fazla güç talep edecek.

Aslan Burcu

Ufukta teşvikler ve değerlendirmeler ile bu hafta programınızda çok şey var. Bu, arkadaşlarınızla bir bağ kurmak için harika bir fırsat. Bu haftanın sonunda eğitimli bir yönetim danışmanıyla genişleme stratejinizi inceleyin ve genellikle onların tavsiyelerini uygulayın. Bu astrolojik işaret, Venüs'ten özel bir iyilik aldı. Hafta boyunca gayrimenkule yatırım yapmak müthiş bir konsept. Son birkaç hafta içinde ortaya koyduğunuz iş bu hafta ödül verecek.

Romantizm arenasında, partneriniz bu hafta kalbinize sadık kalacak. Durumla başa çıkmanıza yardımcı olacaklar. Soruna birbirinizin bakış açısından bakacaksınız. Sağlığınızla ilgili olarak, hafta ortasında migreniniz olacak, ancak geçecekler.

Başak Burcu

Bu hafta biraz daha sıkı çalışmanız gerekecek. Bakış açılarınız bu hafta önemli ölçüde değişecek. Edineceğiniz bilgi sayesinde kendinizi alt edebileceksiniz. İş yerinde performansınızda titiz davranacaksınız ve bu titiz yaklaşım sizi benzersiz kılacak. Doktorlar ve avukatlar iyi bir hafta geçirirken, bilim sektöründekiler ikinci yarıda zor zamanlar geçirecekler. Hafta boyunca finansal istikrarınız için endişelenmenize gerek kalmayacak.

İlişki cepheleriniz bu hafta daha iyi olacak. Venüs'ün olumlu etkisi bu hafta boyunca bereketlerini gönderecek. Bu hafta partnerinize bağlı kalacaksınız. Nişanlanmayı düşünüyorsanız, bunu planlamak için en uygun günler Cumartesi ve Pazar olacaktır. Sağlığınız iyi olacak ve endişelenecek bir şey yok.

Terazi Burcu

İş yerinde baskılanmak yerine kısıtlanmayacağınız için, bu hafta öncekilerden daha iyi görünecek. Bu hafta, kendiniz üzerinde derinlemesine düşünmenize ve kendiniz hakkında daha önce fark etmediğiniz dersleri keşfetmenize izin verecek. Ticari sahnede o kadar aktif olmayacaksınız, ancak koyduğunuz küçük seviyeli çalışmanın büyük bir etkisi olacak. İşleri bozmak söz konusu olduğunda, liderlik yeteneğiniz yardıma koşacaktır. Aileniz ve üniversite arkadaşlarınızla etkileşim kurmak için fazlasıyla fırsatınız olacak.

Romantik ilişkinize ilişkin olarak, siz ve eşiniz, sizi daha da yakınlaştıracak deneyimlere daldıracak ortak bir sıra dışı tutku bulmaya çalışacaksınız. Kusursuz bir uyum arıyorsanız, uygun partneri zorlukla keşfedeceksiniz. Kaderinize sonsuza kadar kazınacak biri henüz sizinle tanışmadığı için kendinize daha fazla alan bırakın. Kondisyonunuz açısından iyi olacaksınız. Bu hafta solunum problemlerinize daha iyi dikkat etmeyi başarırsanız, iyi olmalısınız.

Akrep Burcu

Bu hafta hatalarınız için özür dileyecek durumda olacaksınız. Becerilerinizi mükemmel bir avantaja dönüştürebileceksiniz. Ayrıca daha önce belirlediğiniz ama devam etmediğiniz bilinç hedeflerini takip etmek için daha fazla motive olacaksınız. Profesyonel sınırlarda, çok fazla gelir elde edeceksiniz. Müthiş bir fiyat alacak olsanız bile gayrimenkul satın almak için mükemmel bir zaman. Bu hafta hiç para kaybetmeyeceksiniz. Düzenli bir işiniz varsa, Çarşamba ekstraları ruh halinizi mahvedecek, ancak hafta sonu planlaması bunu telafi edecek. Bu hafta iş dünyasında Yay ve Koç burçlarından kaçının.

Aşk konularında, eşinizin beklenmedik bir şeyle sizi şaşırtmasını isteyebilirsiniz. Eşinizle geçirdiğiniz bu an, her biriniz tarafından uzun süre sevgiyle hatırlanacak. Venüs'ün sizin lehinize olduğu günümüzde, bekarların harika biriyle karşılaşma olasılığı daha yüksektir.

Yay Burcu

Bu hafta çok önemli olacak. Dürtüyle hareket eden biri yerine daha çok bir stratejist edinmeye başlayacaksınız. Yeni bir şeye başlamayı düşünüyorsanız, şimdi en iyi an değil, ama hazırlanmak için harika bir zaman. Mali cephede, bu hafta hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Ayrıca bu hafta son derece önemli bazı konularla ilgileneceksiniz ve cesaretiniz için övüleceksiniz. Hisse senedi sektörü bu hafta tahmin edilemez olacak, bu yüzden hafta boyunca dikkatli olun.

Aşk konusunda, bu hafta şanslı olacaksınız. Yedinci eviniz de bu hafta güçlü görünüyor. Aşk hayatınız bu hafta her şey hazır olacak. Sağlığınız iş yükünüz ile birlikte değişecektir. Hafta boyunca sağlıklı beslendiğinizden emin olun.

Oğlak Burcu

Bu hafta, insanlarla uyum sağlamakta zorlanacaksınız. Endişeli olacaksınız ve sonuç olarak bütünlüğünüz bozulacak. Pazar günü geldiğinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bu hafta işyerinde olası herhangi bir tehlikeyi göze almaya hazır olmayacaksınız, bu nedenle bunun yerine hızlı projelerle meşgul olmanız gerekecek. Sağlık sektöründe çalışıyorsanız, haftanın ikinci ve üçüncü günleri son derece yoğun olacaktır. Tüm bireylerin iyi bir amaç için gönüllü olmaları veya sosyal bir amaca maddi katkıda bulunmaları için ideal bir zamandır.

Sadece romantizm arenasında, bu hafta partnerinizle anlamlı vakit geçireceksiniz. Uygun bir zaman belirlemeye çalışıyorsanız, Pazartesi ve Salı bunun hakkında konuşmak için ideal günlerdir. Belirli günlerde sekizinci sektörünüz büyütülecek. Sağlığınız söz konusu olduğunda, hassas olduğunuz maddelerden kaçınmalısınız. Haftanın her günü rahatlamak için çaba gösterin.

Kova Burcu

Bu hafta, kendinize oldukça bağlı hissedeceksiniz. Bu hafta gündeminize iyi hakim olacaksınız. Profesyonel hayatınız açısından, haftanın ilk yarısında gelirinize dikkat etmelisiniz. Parmak uçlarınızı çeşitli alanlara sokarsanız kontrolü kaybedersiniz. Reklamcılık alanında çalışıyorsanız, Jüpiter'in elverişli bir konumdan geçişi nedeniyle haftanın ikinci yarısı daha avantajlı olacaktır. Öğrenciyseniz, sınıfta işlerin gidişatından hoşlanmayabilirsiniz ama sakinliğinizi kaybetmeyin.

Entelektüel bir bağlantıda, haftanın sonu, ailenize nişanınızı anlatmak için ideal bir zaman olabilir. Ailen bir süre düğününü düşünecek ama hazırlanacaklar. Kendinize çok fazla stres yüklemek yerine harikalarına odaklanma fırsatı verin. Bir karı koca geçmişleri hakkında düşünecek ve bir olay romantizmlerini yeniden alevlendirecek.

Balık Burcu

Psikolojik durumunuz bu hafta daha fazla inceleme ve yardım talep edecek. Yorucu bir spor veya tutarlı bir yürüyüş rejimi deneyin. Uzun mil seyahat etmeniz gerekiyorsa, bunu bir refakatçi ile yapmaya çalışın. Kurumsal bir arenada ani kararlar almak kolaydır. Aceleci kararlar vermekten kaçının ve nihai bir karar vermeden önce her şeyi iki kez kontrol edin. Endişeliyseniz en büyük kararları veremezsiniz, bu yüzden sakin olun. Bir şeylerin ters gitme olasılığı var, bu yüzden endişelenme.

Aşk hayatınız bu hafta küçük bir aksilik yaşayacak. Partneriniz birçok şeyi yanlış anlayacak ve bu da kavgalara yol açacaktır. Bu, Venüs'ün burcunuzdaki olumsuz geçişinden kaynaklanacaktır. Stres yapmayın, işler beklediğinizden daha hızlı bir şekilde yerleşecek.


Kaynak: makrokedi
 

haftalık (4).png

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Biraz dürtüsel olabilirsin, Koç . Bunu biliyoruz ve bunun için sizi seviyoruz. Hayatınızın başka yerlerinde dolaşmaya devam edebilir ve başınız belaya girebilir, ancak mali durumunuzu daha ciddiye almaya başlamanın tam zamanı. Bu Cuma günkü Boğa Ay tutulması, değerler ve finans bölgenize giriyor. Bu astronomik olayın güçlü doğası göz önüne alındığında, bu finansal tavsiye biraz daha az tavsiye ve daha fazla emir verebilir. Savunmacı doğanızı yumuşatın ve bir kez olsun dinleyin! Cüzdanınız size daha sonra teşekkür edecek.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu​


Boğa, senin için büyük bir hafta olmaya hazırlanıyor! Romantizm sektörünüzde oturan tüm enerji, sonunda burcunuzda Cuma günkü dolunay ay tutulmasında bir parça bulacak. İşleri daha da ilginç hale getirmek için, bu dolunay görünüş sektörünüzde harika bir etki yaratıyor. Estetik bir revizyon düşünüyor musunuz? Şimdi bu düşünceleri eyleme geçirmek için en iyi zaman olmasa da, bunu yeni bir şeyin başlangıcı olarak düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Duygusallık genellikle İkizler yolu değildir . Siz uçarı bir grupsunuz ve daha ağır duyguların sizi üzmesine izin vermemeyi tercih ediyorsunuz ve bu anlaşılabilir bir durum. Ancak Cuma günkü Boğa Ay tutulması bu konuda fazla seçenek bırakmayabilir. Bu dolunay bilinçsiz bölgenize iniyor, bu nedenle her zamanki gürültülü benliğinizden daha fazla ayrılmış hissediyor olabilirsiniz. Dolunayın dalgalarına karşı boş yere savaşmak yerine, bu zamanı yansıtmak ve kendinizi zor duygulara daldırmak için ayırın. Bir süredir sizi rahatsız eden bir şeyin anahtarını bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Tatlı Yengeç , özellikle de Boğa ay tutulması ağınızı ve arkadaşlık sektörünüzü etkiliyor. Dost kara günde belli olur. Dolunay Boğa burcundayken arkadaşlıklarınızın biraz daha ilgilenmeye ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Bunu yaparken, bu ilişkilere iyi bir göz atmak için zaman ayırın ve hangisinin – eğer varsa – biraz daha fazla ilgiye ihtiyacı olduğuna karar verin. Biraz çaba uzun bir yol kat eder.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Bu Cuma günkü Boğa Ay tutulması kariyer cephesinde senin için büyük şeyler hazırlıyor olabilir, Aslan. Bu promosyonu alacağınız hafta bu mu olacak? Ya da belki de aradığın zam? Havada böylesine güçlü bir enerji varken, büyük bir şey olmak zorunda! Ancak Cuma gününü kutlarken, Pazartesi günkü güneş-Jüpiter karesine kurban gitmemeye dikkat edin. Evdeki ve romantik cephelerdeki durumlar biraz abartılı görünebilir.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu​

O güzel zihninde neler oluyor Başak ? Son birkaç haftanın Akrep enerjisi, iletişiminize ve düşünce süreçlerinize çok fazla vurgu yaptı. Bununla birlikte, Cuma günkü Boğa burcundaki ay tutulması, tüm gevezeliklerden bir rahatlama sağlayarak seyahat ve hatta eğitim gibi daha geniş uğraşlara odaklanmanıza olanak tanır. Bu dolunay sizi bir seyahate çıkma, ders alma veya okuldaysanız anadalınızı değiştirme fikriyle oynarken bulabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Son birkaç hafta içinde, ellerin, cüzdan üzerine sıkıca yerleştirilmiş Terazi. Umarım servetinizi inşa etme fırsatlarından yararlanmışsınızdır çünkü Pazartesi günkü güneş-Jüpiter karesi planlarınızı biraz zorlar. Son birkaç hafta içinde para akışı olmuş olabilir, ancak bu hafta kuyu kuruyor gibi görünebilir, bu yüzden biraz daha fazla finansal yönetim uyguladığınızdan emin olun.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Akrep, bu hafta duygular yüksek olabilir. Hem güneş hem de burcunuzdaki Mars, bu hafta sırasıyla ailenizdeki dış gezegenlerle ve romantizm sektörleriyle rahatsız edici bağlantılar kuruyor. Bu nedenle, yakın ilişkileriniz alanında birdenbire bazı sarsıntılar bekleyebilirsiniz. Sabır bir Akrep erdemi olmayabilir ama sevdiklerinize karşı biraz sabırlı olmaya çalışın. Önümüzdeki hafta, bu anlaşmazlıklar sadece bir hatıra olacak.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Genelde iyi hisleri korurken, bu hafta yüzeye çıkmaya çalışan rahatsız edici duygular görebilirsin, Yay . Akrep enerjisi doğada dönüşümseldir ve bu burçtaki birden fazla gezegen bilinçsiz sektörünüzde dolaşıyor, bazı içsel çalışmalara ilham veriyor. Akrep güneşi Jüpiter’i ve Akrep Mars’ı Uranüs ile karşı karşıya getirirken, bu içsel gürleme, değerleriniz ve rutinleriniz söz konusu olduğunda sert bir şekilde başını kaldırabilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Bildiklerinin değil, kimi tanıdığın olduğunu herkesten çok sen biliyorsun, Oğlak . Son birkaç haftadır, muhtemelen ortalıkta dolaşıp güçlü müttefikler edindiniz, ancak bu hafta bu ağ oluşturma treninde bir yavaşlama olabilir. Özellikle Pazartesi, Akrep’te Jüpiter’i Kova’da kareleyen güneş ile ağınız ve değerleriniz arasında bir çatışma görüyor. Yaptığınız bu bağlantılar kişisel inançlarınızla uyumlu mu? Değilse, şimdi biraz itlaf zamanı olabilir.-

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Verimlilik treni bu hafta biraz yavaşlıyor Kova. Pazartesi günü, Akrep’teki güneş Jüpiter’i burcunuzda karelerken, iş söz konusu olduğunda pekmezin içinden geçiyormuş gibi hissetmeye başlayabilirsiniz. Kariyeriniz ve bilinçsiz sektörleriniz aracılığıyla güneş-Plüton altmışlığı ile eşleştiğinizde, bu hafta sizin için birkaç şey kolayca gelecek, bu yüzden kollarınızı sıvamaya ve işe koyulmaya hazırlanın!

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu​

Akrep mevsimi, hayata geniş fikirli bir yaklaşım getirdiğinizi gördü, Balık . Belki bir veya iki seyahate çıktınız. Ya da akıllara durgunluk veren birkaç kitap okuyun. Her iki durumda da, muhtemelen yeni ufuklar keşfetmiş ve maceralara atılmışsınızdır. Bu, elbette, Akrep burcundaki gezegenlerin zenginliği ile devam edecek, ancak Cuma günkü Boğa burcundaki ay tutulması, iletişiminizi yansıtmak için biraz dünyaya geri dönmenizi istiyor. Bu hafta, güçlü tutulma enerjisiyle, birkaç kelime daha iyiye doğru değişebilir!
 

haftalık (4).jpg

Koç burç yorumları: Bu hafta gündeminiz kendinize nasıl değer katacağınız yönünde ilerleyecektir. Venüs ve burcunuzdaki Chiron’un 15 Kasım’daki kare açısı, sizi birtakım manipülasyonlar konusunda uyarıyor. Üzerinizdeki yükü atabilmek adına harcamalar yapmaktan, insanlarla özellikle önemli kadın figürlerle tartışmaya girmekten kaçınmalısınız.

Kıskanılma ya da önüne taş konulması konusunda bazı girişimler duyabilirsiniz. Sabırlı olmanız, olayları daha iyi analiz etmenizi sağlayacağı için ilişkileriniz konusunda iyileştirici fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Siz her zamanki gibi sadece işinizi yapın. Bu hafta gerçekleşecek tutulma size hem aşk hem parasal koşullarda önemli bir tükenmişliği bitirip yeni bir kapı açıyor. Korkularınızı silip atın. Yeniden muhteşem bir döneme başlıyorsunuz. Tüm çalışmalarınızda, ilişkilerinizde en önemli kriter güvence ihtiyacınızın karşılanması olabilir.

Koç burçlarının gündemlerinde para olacak. Dolunay’la birlikte finansal durumlarını düzeltmek için harekete geçecekler. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergileyecekler. Hayatlarındaki finansal dengesizliklerin hayatlarının büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini ve bunu düzeltebileceklerini görecekler. Bu dönemde gerek kendi gerekse çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.




Boğa burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması hayatınızın yeni resmini gözler önüne serecek. Gösterdiğiniz direncin son bulması sizi huzursuz hissettirebilir. Üzülebilir, yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren hususlarda özenli ve kontrollü olmanız gerekebilir. Sizi zorladığını, hayatınızı ve ilişkilerinizi çıkmaza sürüklediğini düşündüğünüz her şeyin aslında size bir kapı açtığını fark ediyorsunuz. Doğru kararlar aldığınızı zaman size gösteriyor. İlişkileriniz konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. Yolunuza kimlerle devam edeceğinden emin oluyorsunuz.

Burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay, siz Boğa burçları için önemli fırsatlar anlamına geliyor. Kendinizi çok daha güçlü ve motive hissedeceksiniz. Adeta son aylarda kaybettiğinizi düşündüğünüz güçlerinizi geri kazanacaksınız. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edeceksiniz. Bu yüzden bu dönemde değişime meydan okumak yerine benimsemek yapacakları en mantıklı şey olacaktır.

Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Spor veya diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.




İkizler burç yorumları: Kendinize yüklenmenize neden olan her şeyi geride bırakmaya hazırsınız. Bazı insanların gerçek yüzüyle, bazı olayların aslıyla tanışabilirsiniz. Üstü örtülü konuların açığa çıkmasıyla kime ne kadar güvendiğiniz hususunu gözden geçiriyorsunuz. Sağlığınızı tehdit eden konular varsa veya belli bir rahatsızlığınız söz konusu ise, artık iyileşme ve şifalanma da mümkün olacaktır. Hayatınıza devam edeceksiniz ama yolunuz da, yoldaşınız da değişecek. Buna izin vermek, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

İkizler burçları bu Dolunay’la birlikte biraz dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu hatırlayacaklar. Ancak bu mesajı geri çevirmemeleri ihtiyaçları olan zamanı kendilerine ayırarak dinlenmeliler. Şu sıralar fazla sorumluluk alıp kendilerini yıpratıyorlar ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek.

Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.




Yengeç burç yorumları: 15 Kasım haftasına Ay’ın Koç burcundaki hareketiyle başlamak, sizi aksiyon almak konusunda zorlayabilir. Bir takım yönetici figürlerinden manipülasyon ya da restleşmelere gitme kararı içine girebilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ya da size yakışmayacağını düşündüğünüz bir konumda hissedebilirsiniz. Aceleci olmak hem fiziksel hem de duygusal açıdan zedelenmesine neden olabilir. Sakin ve makul kalın. Böylece üstleriniz ve sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle aranızdaki sorunları kolaylıkla çözebilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması, size olduğunuz ve olmak istediğiniz yeri tüm netliğiyle gösterecektir. Her şeyi gördükten ve ne yaşadığınızdan emin olduktan sonra, kararlarınızın sorgulamasını da daha mantıklı bir şekilde yapabilirsiniz. Maddi konularda neler yapmanız gerektiğini düşünürken bazı kalıpların dışına çıkıyorsunuz. Mevcut imkanları korumak ve geliştirmek adına verimli bir dönemdesiniz. Bu dönemde yapacağınız ödeme ve harcamalara biraz daha özen göstermek, olası bir problemin önüne geçebilir.

Yengeç burçları bu Dolunay döneminde onları seven insanlar tarafından sarıp sarmalanmak isteyecekler. Eğer gerçekten duygusal anlamda desteğe ihtiyaç duyarlarsa geçmişte kalmış ancak onlar için her zaman özel kalan insanları aramak, onlarla buluşmak Yengeç burçlarına iyi hissettirebilir. Sizin veya çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.




Aslan burç yorumları: Özellikle çalışma koşullarınızı etkileyecek önemli bir karar verebilirsiniz. Size uygun olan şartları bulun ve ona göre fedakarlıklarınızı belirleyin. Kendinizi kariyerin söz konusu olduğunda reddettiğiniz değişimlerin ortasında bulabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulmasıyla, ne yapacağınız tam anlamıyla netleşmiş olacaktır. Otoriter kişilerle aranızdaki ilişkilerin boyutu, güvendiğiniz insanlar değişebilir. Kritik konuşmalar yapabilir, artık farklı bir şey istediğinizi nüfuzlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu tutulma ile özellikle son 2 yıldır sizi yoran iş ortamı sorunlarına veda ediyorsunuz.

Ay tutulması ve Dolunayın etkisiyle sizler için kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönemin başladığını söyleyebiliriz. Bu dönemde iş hayatınıza önem vermeli ve daha soğuk kanlı olmaya çalışmalısınız. Mesleğinizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aslan burçlarını son dönemdeki aşırı yoğunluk adeta tüketmiş olabilir. Ancak kendilerini bu kadar yıpratmamak için bir denge kurmak zorundalar. Özellikle bu günlerde işle ilgili yaptıkları ya da yapamadıkları her şey onları derinden etkiliyor. Ancak Aslan burçları bu dönemi atlatabilmek için her şeyin bir gecede değişemeyeceğini kabullenmeliler. Bu yüzden hedeflerini belirlemeli ve her şeyin bir anda değişmesini beklememeliler.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.




Başak burç yorumları: Bu hafta finansal olarak beklentilerinizi karşılayacak yeni ve güzel fırsatlar ortaya çıkabilir. Yeni şeylere cesaret ediyor, kurallarınızı yeniden belirliyorsunuz. Hayatta nasıl değer bulacağınızı, kendinizi mutlu edeceğinizi düşünebilirsiniz. Yalnız bir Başak burcuysanız, ilgi odağı olacağınız için bu yalnızlığa son vermek isteyebilirsiniz. Aklınıza yatan birini, kalbinize almak cazip gelebilir.

19 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması, hayata bakış açınızı belirleyecek önemli kararlar aldırabilir. Hayatınız boyunca yapmadığınız ya da yapamayacağınız işlere eğilebilirsiniz. Artık bir süreci tamamlıyorsunuz, çünkü buna yatkın olduğunuza ikna oluyorsunuz. Önsezileriniz bu konuda yol gösterici olacaktır. Parasal ve duygusal anlamda sizi üzen ve yoran her şeyin ödülünü almaya başlayabilirsiniz. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin karşılığını almaya başlamak, ilerlemenizi de kolaylaştırıyor. Bu tutulma hayatınızda bir yelpazede sizleri etkiliyor. Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Dolunay tepede ışığını tüm gücüyle yansıtırken Başak burçları da kökleriyle güçlü bir bağ hissedecekler. Özlerine dönüp son zamanlarda olan bitenin muhasebesini yapacaklar. Bu iç hesaplaşma onları rahatlatırken diğer yandan ailelerin yanında olarak aidiyet duygusunu arayacaklar. Diğer yandan rahatlamak için meditasyon yapabilir, evlerinde terapi gibi gelecek şeyler yapmak isteyebilirler.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.






Terazi burç yorumları: Yeni haftaya ilişkilerinizle ilgili hareketli ve hararetli gündemlerle başlıyor olacaksınız. Ortaklarınız varsa aranızda gerilim yaşanmaması için dürtüsel davranmamalısınız. Dikkatli olmalısınız. Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması ile önemli kazanımlarınız olabilir ancak bunu sabrınız, ağır başlılığınızla elde edebileceksiniz. Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hem de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek isterim.

Terazi burçları için yatırım dönemi diyebiliriz. Bu durum aniden hayatınıza giriş yapabilir. Tutulma sonrası ilginç bir alım-satım olayı ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta itibariyle vereceğiniz kararlar, hayatınızdaki bazı cümlelere nokta olabilir. Bitişler yerine yeni başlayacak cümlelere odaklanmalısınız. Ne ile karşılaşıyorsanız bunun bir hayrının olduğunu hatırladığınızda, sizi bekleyen sürprizleri de daha iyi görebilirsiniz. Korkunun, endişenin sizi sıkıştırmasına izin vermemelisiniz. Bu işten kendinizi kazanacaksınız.

Terazi burçları bu Dolunay’da banka hesaplarında ve parayla ilgili konularda bir karışıklık olup olmadığını kontrol etmeliler. Özellikle geciken maaş ya da ödemeler konusunda dikkatli olmalılar. Diğer yandan Terazi burçlarının başka bir ayı daha finansal olarak karışık geçirecek güçleri yok. Bu konuda kontrolü ele almalı ve kendilerine eni bir finansal düzen yaratmalılar.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, ya da mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.




Akrep burç yorumları: Bu hafta sıkıştığınız köşelerden çıkmak için girişimleriniz olabilir. Artık özgürleşiyorsunuz, ilişkileriniz iyileşiyor. Sabırlı olun ve hiçbir şeyden umudunuzu kesmeyin. Hayatınıza yeni tecrübeler, yeni ortaklıklar ve ilişkiler dahil olacaktır. Bazı insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu iletişim, bir sonun habercisi olabilir. Son derken, sadece var olan bir ilişkiyi bitirmek aklınıza gelmemeli. Bir dargınlığı ya da zorluğu sonlandırmak da mümkün olabilir. Özgüveniniz yükselmişken, her şey lehinize dönüyorken bunu iyiye dönüştürmeye gayret etmelisiniz.

Dolunay ışığı altında hem Güneş hem de Merkür’ün etkisiyle ilişkilerinde çok daha gerçekçi bir tavır takınan Akrep burçları, her zamanki gibi aşk odaklı olacaklar. Aklarından çıkmayan sevgileri ve ilişkilerini daha iyi hale getirmek için gösterdikleri çaba Dolunay’la birlikte daha fazla öne çıkacak.

Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.




Yay burç yorumları: Nasıl para kazanacağınıza, hayatınızın standartlarını nasıl yükseleceğine dair çalışmalarınız olabilir. Koşullarını iyileştirmeye yardımcı olacak imkanlar ve insanlar karşınıza çıkabilir. Disiplinli olmak isterken kendinizi bunların dışında olmadığınızdan emin olun. Bazı fırsatların tekrarı olmayabilir. Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz. Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız. Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hem de çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Ay Tutulması ve Dolunay, hayatınızın akışına yeni bir yön vermenizi sağlayacak. Kendinizi bunun için çok hazır ve istekli hissedebilirsiniz. Çalışan bir Yay burcu iseniz, iş hayatınızı etkileyen unsurları tüm gerçekliğiyle görebilirsiniz. Bu da size nasıl yol almanız gerektiği konusunda kesin bilgiler verecektir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak gelişmelerde sakinliğinizi korumalısınız. Beklenmedik gelişmeler bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilir, ortamınızı değiştirebilir. Her halükarda sorumluluklarınızın değişeceğini söylemek mümkün ama sizin hem sağlığınızı hem de günlük akışını düşünerek karar almanız gerekiyor. Yeniden başlıyorsunuz.

Yay burçları stresin yaşamlarını ne kadar olumsuz ve derinden etkilediğini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden bu süreçte günlük streslerden olabildiğince kaçınmalılar. Ne olursa olsun sakin olmaya çalışmak en azından gün içinde yaşadıkları küçük streslerden kaçınmalarını sağlayabilir. Bu dengeyi daha önce sağlayıp uzun süre çok daha sakin biri olabilmişlerdi. Yine yapabileceklerini biliyorlar, sadece Dolunay’ın enerjisine ihtiyaçları var.

22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.




Oğlak burç yorumları: 15 Kasım’da Venüs / Chiron karesinin kesinleşmesi, daha önce aldığınız yaraları size yeniden hatırlatabilir. Sınırlarınıza birini dahil etmek fikri sizi endişelendirebilir. Bu durumun geçici bir etki olduğunu unutmamalısınız. Evliliğinizde sizi yıpratan konular varsa bunları ilk defa konuşmak isteyebilirsiniz. Ne siz eski sizsiniz, ne de o yaralar eskisi gibi kanıyor. Kendinize zaman tanıyın, kalbinize bir şans verin. Hayatın mutlu yanları sizi bulduğunda onu görmezden gelmemeyi seçin, bu sizi her şeyden daha fazla iyileştirecektir. Harekete geçerek ve düşüncelerinizin peşine düşerek pozitife çevirebilirsiniz. Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Fikirleriniz ve vereceğiniz kararlarla ilgili sınanma ve zorlanma ihtimalini hesaba katarak oldukça dikkatli hareket etmelisiniz. Özellikle maddi yatırımlar söz konusuysa yaşam standartlarınızı bozmayacak düzeyde yatırım yapmanız gerekiyor. Her ne yapacaksanız, bunun sağlam değerler üzerine olmasına özen göstermelisiniz. Atılımlarınız aileniz, çocuklarınız, sizi mutlu eden herkes ve her şeyi güvence tutacak nitelikte olmalıdır. Geçmişte yaşadıklarınızdan ders çıkarabilir, gökyüzünün desteğini bu şekilde büyütebilirsiniz. Ciddi anlamda ne döktüyseniz onu toplayacağınız bir dönemdesiniz.

Oğlak burçları için Dolunay dönemi çok daha romantik geçecek diyebiliriz. Bu Dolunay’ı keyifli geçirmek isteyen Oğlak burçları hayatlarında özel biri varsa onunla vakit geçirmeli. Çoğu Dolunay’da güçlü ve motive hisseden Oğlak burçları bu Dolunay’da çok daha hassas olabilirler. Bu yüzden sevdiklerinin yanında olmak, güvende hissetmek onlara iyi gelecektir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.




Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay döneminde kendinizi biraz geri çekip kendi köşenizde, konfor alanınızda rahatlamak, dinlenmek isteyeceksiniz. Merkür ve Satürn’ün kare açısı, Ayın Kova burcunda bulunması duygusal açıdan bir türbülans etkisi oluşturabilir. İstemediğiniz sözcükler kullanmanız gerekebilir. Sabırlı olun. Her şeyi olduğu gibi bu hissi de yavaş yavaş içinizden atacaksınız. Bugünlerde bir sorun yaşarsanız, Kasım sonunda toparlama imkanına kavuşabilirsiniz. Bu düşünce sizi rahatlatmalı, nasılsa toparlanacak diye bile bile bir olumsuzluk yaratmaya itmemelidir.

Zincirleri olan biri değilsiniz ama isteklerinizi gerçekleştirmenize engel olan bir şeyler olduğunu düşünüyordunuz. Sınavda bilmediğiniz yerden bir soru gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Ailenizin desteği, onlardan öğrenecekleriniz konusunda kendinizi kısıtlamamalısınız. Gayrimenkulleriniz, yaşam alanlarınızla ilgili önemli değişiklikler, alım satım gibi işlemler gündeme gelebilir. İşinizi de etkileyecek bir alan değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Hayat hikayeniz her neyse… Belki boşanıyorsunuz belki ülkeden ya da bir şehirden ayrılıyorsunuz. Belki de kaybettiğiniz sağlığınızı yeniden kazanmaya çalışıyorsunuz.

Kova burçlarının sürekli ilerlemelerini sağlayan ve bastıran yanları bazen yorucu olabilir. Zihinsel ve ruhsal olarak çok yorgun bir dönem sizleri bekliyor. Ailevi sorunların ve konuların gündeminizde olacağı bir dönem sizler için başlıyor. Bu dönemde aile bireyleriniz ve akrabalarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Bu sorunlar hayatınızın birçok alanında sizi olumsuz etkileyebilir. Özellikle iş ve kariyer konusunda büyük baskı altında olan Kova burçları kendilerine bir gün ayırıp dinlenmeliler. Eğer mental olarak bir problemleri varsa destek almalarında fayda var. Sorumluluklardan kaçmak doğru bir yol değildir ancak bazen onları kenara bırakıp dinlenmek gerekir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.




Balık burç yorumları: Yeni haftaya hızlı ve yorucu bir etkiyle başlıyorsunuz. Kendinizi bir şeyler yapmak için isteksiz ve halsiz hissedebilirsiniz. Düşünceli ve dalgın oluşunuz motivasyonunuzu düşürmemeli. Eğer isterseniz, kendiniz için bir şeyler yapmak için ayağa kalktığınızda hayatın sizi alkışladığını duyabilirsiniz. Günlük hayatınızın, kazançlarınızın akışını zorlaştırmamalısınız.

19 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması ticari anlamdaki durumunuz ve burada yapmanız gerekenleri size hatırlatıyor. Bir şeyler yaptıysanız, bunun nasıl şekillendiğini net bir şekilde göreceksiniz. Kararlarınızı sorgularken aynı zamanda birlikte yol aldığınız kişileri de değerlendirebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri hayatınıza dahil ederken sağlam, akılcı ve konforlu planlar yapmanız gerekebilir. Emin olmak hem işlerinizi hem de ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır.

Dolunay döneminde Balık burçlarının etrafında onları içine çeken dramatik bazı durumlar var. Tek istedikleri köşelerine çekilip kaybettikleri dengelerini tekrar bulabilmek. Bunun için telefonlarını kapatıp dünyayla bağlantılarını kestikleri birkaç saat ilaç gibi gelebilir. Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.




İndigo Dergisi
 

Geri dönüşü olmayan kadersel olaylar yaşanabilir!​

haftalık (2).png


KOÇ BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek bu tutulma ile güvende olma mantığıyla hareket etme zamanında olacaksınız. Kariyer hayatınızdaki rotanız daha çok maddi güvenlik üzerinden belirlenebilir. Bir süredir kariyeriniz için verdiğiniz emeğin takdirini somut bir şekilde görebilir, maddi bir kazanç elde edebilirsiniz. İstediğinizi elde etme hırsı artarken, sizin için önemli olan bir konuda istediğinize ulaşabilirsiniz. Hafta içerisindeki enerjiler, maddi konularda son dakika kararlarının alınabileceği, son dakikada planların değişebileceğine işaret ediyor. İlişkilerde ise tutkular ve arzular, güven ve para paylaşımlarıyla ilgili krizlere ve gerilimlere dikkat etmelisiniz. Kendinize güvenmenizi gerektiren, cesaret isteyen bir aksiyonla karşı karşıya kalabilirsiniz. İnsanların kendi meselelerini aşırı sahiplenerek abartılı fedakarlıklara girmeyin. Kendi alanınızı ve kendi paranızı, kendi değerinizi koruyun.

BOĞA BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek bu tutulma ile dış görüntünüzle ilgilenebilir, görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, estetik müdahalelerle ilgili yardımlar alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili bir süredir düşündüğünüz, tarttığınız konuda nihai kararı verebilir ve bir gündemi kapatabilirsiniz. İlişkiler ve etrafınızdaki insanlarla ilgili bazı şeyleri geri bırakma, bazı şeylerden vazgeçme zamanı olabilir. İlişkilerdeki mevcut denge ve alıştığınız düzen tam tersi olabilir. Bu enerji bazı birlikteliklere mesafeleşme getirebilir, yalnız içinse yeni ve hızlı gelişen, net enerjiler içinde bir ilişki konusunu ortaya çıkarabilir. Hayata, ilişkilere dair korkular geliştirmemeniz, mevcut korkularınızı serbest bırakmanız oldukça önemli. Özellikle kaybetme korkusu, akışın sizi bu durumla yüzleştirmesine açık enerjiler getirebilir. Bu hafta aklınıza koyduğunuzu yapmaya odaklanacak, gereken yerde şartları zorlamaktan çekinmeyeceksiniz. Öfke kontrol sorunlarına dikkat, anlık öfkeyle hareket etmeyin.

İKİZLER BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek bu tutulma ile yurtdışı ve yabancılarla ilgili gündemler öne çıkacaktır. Uzak mesafelerdeki kişilerle iş birliği içine girebilir, döviz yatırımları yapabilir, uzun vadeli yatırımlarınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Bu dönemde akılsızca riskler almaktan kaçınmalı ve iç huzursuzluklarına kapılarak fevri davranmamalısınız. Rutininizin dışına çıkacağınız, çalışma temponuzda ve yaşam alışkanlıklarınızda farklılıkların gündeme geleceği, temposu yoğun ve oldukça sürprizli bir haftadasınız. Bir anda şartlarınızı değiştiren bir durumla karşılaşabileceğiniz gibi siz de bir anda yeni bir tavır ve aksiyon içine girebilirsiniz. Spor, beslenme düzeninde değişiklikler, sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetler gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkat edin. Kadersel deneyimlerin arttığı bu haftada, sizi geliştirecek deneyimler içinde olabilirsiniz. İlahi adalet, kazanılmış haklar ve ödüller de bazılarınız için gündeme gelebilir.

YENGEÇ BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile iş hayatınızda ek kazançlar sağlamakla ilgilenebilir, alternatif iş ve projelere dahil olabilir, teklifler alabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla işler yapabilirsiniz. Ekip ve grup çalışmalarında yeteneklerinizle öne çıkabilir, iş birliği içine girdiğinizde daha sağlam kazançlar elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde önemli değişikliklerin olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz gruplar, ekipler değişime uğrayabilir. Bir ortamdan artık uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde kadersel deneyimler içerisinde olabilirsiniz. Hem aşk hem arkadaşlık ilişkilerinde güven oldukça önemli ve belirleyici olacaktır. Samimiyeti arayabilir, güvendiğiniz insanlarla olmak isteyebilirsiniz. Değersizlik algısında olmanız, sizi ve ilişkilerinizi aşağı çekebilir. Öz değerinizi yükseltmeye çalışın. Kısa ve keyfi yolculuklar gündeme gelebilir.

ASLAN BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile kariyeriniz adına bir süredir emek verdiğiniz işin sonucunu görebilir, bir terfi alabilirsiniz. Yöneticilik, yöneticilerden teklifler, kontrol ve hakimiyet öne çıkabilir. Tutulma zamanlarında ektiklerimizin sonucunu gördüğümüz için bu dönemde haklılığınızın sonucunu alabilir, kendi yaşam yolunuz için attığınız doğru ve yanlış adımların sonuçlarını görebilirsiniz. Süregelen davalar sonuçlanabilir. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda ise daha hırslı, kendinden emin bir tavır gösterebilir, yasal haklarınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Özellikle haftanın ikinci yarısında tahammülsüzlük, fevrilik ve öfke kontrol sorunlarına karşı dikkatli ve kontrollü olmalısınız. İçinizde tuttuklarınızı birden dile getirmek, belirsizlikleri birden kesip atmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda daha hırslı olabilir, maddi bir büyüme ve gelişme sağlayabilmek için kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

BAŞAK BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile eğitim hayatınızda bir süreç tamamlanabilir. Aktif bir kurs ve eğitim gündemi içinde olabilirsiniz. Dönemsel bir yolculuk planı yapabilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Basın, yayıncılık, medya ve ticaretle ilgili iş fırsatları yakalayabilir, bu alanda çalışıyorsanız bir yükselme kaydedebilirsiniz. Bu hafta sürpriz haberler alabilir, planlamadığınız işlerin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bir süredir hissettiğiniz, sezdiğiniz veya konuşulmayan durumlar birden ortaya çıkabilir, yüzleşmeler yaşanabilir. Süregelen ilişkileri geleceğiyle değerlendirebilir, buna göre karar alabilirsiniz. Geleceğini parlak gördüğünüz ilişkilere yönelecek, önünü göremediğiniz durumlarda ise sınır çizeceksiniz. Bu hafta düşüncelerinizin ve sözlerinizin bir enerji alanı yaratacağını unutmayın. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili arızalar, bakımlar ve yenilemeler gündeme gelebilir. Günlük hayatınız daha hızlı ve yüksek bir tempoda geçebilir.

TERAZİ BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile dışardan gelen paralarla ilgili şanslarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı iş girişimleri, mal paylaşımlarıyla ilgili gündemlerde sonuçlanmalar, vergiler ve yasal ödemelerle ilgili bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Harcamalarınız bu hafta artış gösterebilir, gereksiz harcamalara kayabilirsiniz. İstekleriniz ve hedeflerinizle ilgili kendinizi disipline etmeniz, istikrar içinde olmanız gereken bir haftadasınız. İlişkilerde doğru sınırlar içinde olmak, sınırlarınızı belirlemekle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta içinde kısa bir yolculuk planı gündeminizde olabilir. Kritik kararlar almanız, bir seçim yapmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Daha akılcı düşünmeye, planlı ilerlemeye ve dış koşulları iyi gözlemleyerek aksiyona geçmeye çalışın. Düşünmeden hareket etmek veya anlık dürtülerin peşinden giderek ilerlemek bazı kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

AKREP BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile bir süredir var olan taşınma gündemleriniz tamamlanma ve sonuçlanmaya gidebilir. Bazı Akrepler içinse planda olmayan bir taşınma gündemi bu hafta ortaya çıkabilir. İş ve ilişkiler kaynaklı taşınmalara açık süreçler içindesiniz. Birliktelikleriniz, ortaklıklarınız bir tamanlanma noktasına gelecek ve varması gereken noktaya gelecektir. Kadersel ve karmik süreçler karşınıza geliyor. İlişkilerinizde tamam veya devam durumları içinde kalabilirsiniz. Özellikle bir süredir halı altına süpürülen sorunlar, sessiz gerilimler hafta içerisinde ortaya çıkacak, yüzleşmeler yaşanacak ve nihai kararlar alınacaktır. Yaşayacağınız deneyimlerin kalıcı olabileceği zamanlardasınız. Bu yüzden sorunları kökten çözebilir veya ilişkiyi geri dönmemek üzere bitirebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı insanların kendi yaşamlarında bir kriz, şaşırtıcı bir durum ortaya çıkabilir ve yardım ve destek sunabilirsiniz.

YAY BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile iş hayatınız ve yaşamınızdaki mevcut sorumluluklarınızla ilgili bir süreç tamamlanmaya gidebilir. Bir eğitimin sonuna gelebilir, sınav ve mülakatlarınızın sonuçlarını alabilir ve iş hayatında başka bir yola doğru gidebilirsiniz. Bir başlangıç ve yeni bir yol için eski bir sürecin bitmesi gerekiyor. Bugünlerde ilerlemenize engel olan durumlara sınır çizebilir, sizi atalete sokan durumları kesip atabilirsiniz. Beslenme düzeninize dikkat etmek faydalı olabilir. Zira bugünlerde iştahınız açılabilir, kilo alımına daha yatkın olabilirsiniz. Hafta ortasında yolculuk ve seyahat gündemleri ortaya çıkabilir. Zihnen daha yoğun ve stresli bir hafta içinde olabilirsiniz. Aklınıza takılan durumların peşinden gitmeye daha açık olabilirsiniz. Kendinizi riske edecek durumların içine girmeyin, riskli yatırımlardan uzak kalmaya çalışın. Finansal güvenliği koruma zamanı.

OĞLAK BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile aşk hayatınızda etkilerini uzun vadeli süreçlerde görebileceğiniz deneyimler içerisinde olabilirsiniz. Uzun vadeli ilişkiler nihai bir noktaya varabilir, ilişkiyi bir adım ilerisine taşıyabilirsiniz. Flörtler, daha somut bir ilişki durumuna geçebilir. Bugünlerde tanışacağınız kişilerle uzun vadeli, sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Hem aşk hem arkadaşlık ilişkilerinde fedakarlık, samimiyet, güven öne çıkan ve süreci belirleyebilen başlıklar olacaktır. Aşk ve arkadaşlık arasında kalmış ilişkilerde ise ani bir netleşme yaşanabilir. Finansal konularda alım-satım gündemleriyle meşgul olabilirsiniz. Bir süredir istediğiniz satın alımları gerçekleştirebilir, taşınmaz mallarla ilgili satış planlarınızı tamamlayabilirsiniz. Aile içinde finansal paylaşımlar da bugünlerde gündeme gelebilir. Krediler ve bankacılık işlemlerinde ise daha kontrollü, temkinli ve çekimser olmalısınız. Riskli yatırımlara girmek için destekleyici bir hafta olmayabilir.

KOVA BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek olan bu tutulma ile hayatınız için uzun vadeli süreçlerde önemli etkileri getirecek deneyimlerle karşılaşacaksınız. İş veya özel hayatınızda artık bir süreç kapanıyor, bir yolun sonuna geliyorsunuz. Maddi-manevi güçlenme zamanının başladığı bu dönemde, kendinizi güvende hissetme ihtiyacında olacağınız için finansal konularda başarılı adımlar içinde olabilirsiniz. Maddi konulara ve finansal güvenliğe göre hareket edebilir, aynı zamanda ilişkilerinizde de güvene ve netliğe daha çok önem verebilirsiniz. Bu sebeple hayatınızda belirsiz ve gel gitli olan durumlarla ilgili cesaret gerektiren bir karar alabilirsiniz. Aile ilişkileri, ebeveynlerle ve yöneticilerle ilişkilerde dikkatli olma zamanı. Şartları zorlamayın ve gerilimi tetiklemeyin. Sonrasında pişman olacağınız adımlar atmamaya özen gösterme zamanı. Bu hafta dış görüntünüzle daha fazla ilgilenebilir ve tarzınızı değiştirebilirsiniz. Bağışıklığınızı güçlendirmek da önemli olacaktır.

BALIK BURCU YORUMU​

Bu hafta Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Cuma günü gerçekleşecek bu tutulma ile kısa süreli eğitimlere veya kısa süreli yolculuklara odaklanabilirsiniz. Kardeşlerle daha önce yaşanmış sorunlar tatlıya bağlanabilir. Hayata, ilişkilere daha çok akılcı bakabilir ve ne verdiğinizi, ne aldığınızı gözden geçirebilirsiniz. Süregelen partnerlik ilişkinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Söz, nişan organizasyonları olabilir. Sallantıda olan evliliğinizde ise dava açmak, davanızın ilerleyişiyle ilgili yeni kararlar ortaya çıkabilir. Bu hafta yoğun bir gündem ve tempo içinde olacaksınız. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizde manipülasyonlar ortaya çıkabilir. Karşınızdakileri etki altında bırakabilir veya etrafınızdaki insanlardan, insanların deneyimlerinden etkilenebilirsiniz. Ön yargılarınızı yıkacak bir durum ve deneyim karşınıza gelebilir. Zihinsel blokajlarınızı kaldırmaya odaklanma, kendi sınırlarınızı aşma zamanı.


Mynet
 
haftalık (3).png


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Maddi konularda adım atma zamanı finans kaynaklarını değerlendirecek ödemelere ve harcamalara bakacaksınız. Estetik kozmetik ve kendinize para harcayacağınız bir zaman dilimi. Hesabınızı iyi yapın ve borç altına girmeyin Para kazandığınız kaynakları da sorgulayabilirsiniz. Aile yuva konuları kariyeriniz ve buradan gelen gelirleriniz de ön planda. Kısa seyahatler söz konusu olabilir. Kardeşler kuzenler yakın akrabalarınız konusunda bazı durumlar karşınıza gelebilir. Aşk cinsellik çocuklar yani üretme alanında dair her noktada sizin gündeminiz olabilir. Hobi olarak başladığınız bir iş mesleğiniz haline gelebilir. Kısa seyahatler planlasak ta yasaklar var gidemiyoruz evde vakit geçirme zamanı .Arabanız ile ilgili birtakım işler yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Spor, iyi beslenmek ve dış görünüşünüzde değişimlerin vakti diyebiliriz. Kendinize zaman ayırın. Maddi kazanımlarınız konusunda ise yeni haberler alabilir ve kaynaklar konusunda araştırma yapabilirsiniz. İç dünyanızdaki özgürlük arzunuzdan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Yoğun hisler altındasınız ve bunu doğru yönetebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız Düşündüklerinizin dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi daha net ifade etmeye çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum kafanızın karışmasına neden olabilir. Geçmişte yaşadığınız tüm sorunları ve sıkıntıları da masaya yatırmak isteyeceksiniz. Dengeleri tamamen lehinize çevireceğiniz zamanlar geliyor. Kontrolü elden bırakmayın.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

İş ortamı günlük rutinleriniz ve iş ortamında bazı değişimler yaşanabilir. Bu hafta maddi durum ortaklı işler ve içinden çıkamadığınız bir takım parasal konular gündeminiz olabilir. Sabırlı olmanızda ve adımlarınızı dikkatli atmanızda fayda var. Sosyal statü toplum önünüzdeki duruşunuz önemli olacak. Sağlık konusunda özellikle dikkat etmenizi iletmek isterim. Çok çalışıyor ve kendinizi çok ihmal ediyor olabilirsiniz. Kendinizi iki farklı duygu içerisinde kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi zorlayan her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm yollarına yönelmelisiniz. İstediklerinize ulaşmakta aklınıza koyduğunuzu yaparsınız ancak yine de tedbiri elden bırakmamaya çalışın önünüzü görün. Yeni farkındalıklar arkanızdan çevrilen işler var ise görecek ve daha temkinli davranacaksınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Arkadaşlık ilişkileri güzel görünümlerde. Kariyer alanında güzel gelişmeler yapabilirsiniz. Kadersel anlamda beklediğiniz bir takım değişim dönüşme ve finansal durumların düzelme zamanları diyebiliriz. Bu dönemde kendiniz ile güzel zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi harekete geçirmek için adımlar atacaksınız ve kendinizde olan bilgileri paylaşmak isteyeceksiniz. İnisiyatif alabilir ve geleceğe dönük kararlar vermek adına adımlar atacaksınız. İkili ilişkilerde geçmişten kalan bir bitiş söz konusu. Canınızı sıkan sizi üzen bir aşk var ise artık son nokta konulacak. Ortaklı işlerde alacak verecek dengesini bozmadan hareket etmenizde fayda var. Eğitim konularında ise uzun zamandır bekleyen ve bir türlü adım atmadığınız bir eğitime başlangıç yapacaksınız. İlişki konusunda gizli kalan ve açığa çıkarmadığınız bir aşk var ise dikkatli olmanızda fayda var diyebiliriz. Mevcut ilişki var ise şifalandırma zamanı.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Bu dönem sizi istediğiniz maddi duruma ulaşmanız açısından sağanak yağmur gibi parasal fırsatlar sizi sarıyor olacak, gözlerinizi açık tutun. Maddi anlamda güzel kazanımlarınız olacak. Şu anda tam birikim yapma zamanı. Kariyerinizde ve toplum önü statünüzde güzel değişimler olabilir. Aile fertleri arasında size ihtiyaç duyan birileri olabilir. Birbirinize zaman ayırın. Sağlığınızda ihmal ettikleriniz var ise lütfen kendinize ruhunuza ve bedeninize iyi bakın. Giderse tekrar geri gelmeyecek tek şey sağlığınız unutmayın. Spor yapın ve yediklerinize dikkat edin. Sürekli olarak etrafınızdaki insanlarda, olaylarda hata aramaktan vazgeçmelisiniz bu dönemde arkadaşlarınıza dikkat etmeli ve iletişimizi bozmamalısınız. Yüksek öğrenim eğitim hayatı ticaret ve hukuksal davalarınız olabilir ve onlara zaman ayırabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Çalışma hayatında sürekli olarak yenilikler olmakta ve para dünyası günden güne değişmekte. İş kariyer maddi kazanımlar veya yüksek bir öğrenim başlatma içerisinde olabilir ve bu konular hakkında adımlar atabilirsiniz. Kendinizi sorgulayacağınız ve doğru kararlar vereceğiniz zamanlar. Özel yaşamınızın dengede durmasını da sağlamalısınız. Herkesin her zaman yaşayabileceği ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinize biraz daha dikkat ederseniz kolayca atlatacaksınız. Kişisel bakımınızı ihmal etmeyi unutmayın bu durum şu anda yaşama ihtimaliniz olan küçük sağlık problemlerine neden oluyor olabilir. Bu dönem içerisinde size yapamazsın diyenler artabilir. Bu aslında doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Direndiğiniz içerisinden çıkmak istediğiniz durum her ne ise tam olarak doğru noktadasınız. Çevrenizdeki insanların sizin değişikliğinizi kabullenmek istememesi içerisinde bulundukları alanın onlar için çok konforlu olması dolayısı ile olabilir. siz hangi durumun içerisinde iseniz orada yürümeye devam edin.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Bu hafta disiplinli, iş bitirici, tazminat, nafaka gibi konular ve bunları çözümleyeceğiniz bir hafta. Ortaklı işler, eşten veya ortaktan gelen paraların yönetimi veya beklediğiniz bir paranın gelmesi olası. Kendinizi hiçbir konuda zorlamamaya çalışmalısınız. Üzerinizdeki baskının bir hayli artış gösterme ihtimali var. İçinde bulunduğunuz durum değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Tercihlerinizin her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir zorluk da yaşanmayacak. Huzurlu ve mutlu hissetmek için biraz daha beklemede kalmalısınız. İş ve kariyer hayatınızda mesleki anlamda daha kontrollü ve bilinçlisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşıklık gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Etkin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Bu dönem sizin için kişisel gelişimin önem kazandığı bir süreç. Kariyerinizi kendinizi geliştirmeye yönlendirmelisiniz algılarınız çok açık ve sizi arzu ettiğiniz maddi olanaklara kavuşturmak için ufkunuzu genişletme zamanı. Profesyonel anlamda kişisel gelişim konusuna eğilmeye gayret edin. Aileniz içerisinde büyüklerinizden biri sizin için olumlu düşüncelere sahip olabilir. Bu kişi ne kadar katı ve olumsuz görünse de aslında sizin iyiliğinizi düşünüyor olma olasılığı çok yüksek. Onun dediklerini dikkatle dinleyin açık açık söyleyemediği bazı şeyler var. Küçük sorunları ihmalle büyük hale getirmemelisiniz. Bugüne kadar göz ardı ettiğiniz, gerekli özeni göstermediğiniz küçük sağlık problemleri bu dönemde biraz canınızı sıkabilir. Hemen önlem almanızı öneriyoruz. Bu sağlık problemleri yakın gelecekte canınızı çok sıkabilir. Sürekli olarak etrafınızdaki insanlarda, olaylarda hata aramaktan vazgeçmelisiniz bu dönemde bu tutumunuz çok yakın zamanda hayatın gelişi ile sizin bir hatanızda cezalandırma şeklinde size olumsuz şekilde dönebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

İkili ilişkiler, keyif, mutluluk, huzur, hobiler yani hayattan zevk aldığımız tüm noktalar tetiklenmeye başladı. Kendi kararlarınızı alma ve çözme zamanı. Bazen hakkınızın yendiği yeteneklerinizin görülmediğini düşünebilirsiniz. Dikkatli olun ve gözlemde kalın. Yönetimsel süreçler üstleriniz ile ilişkiler konusunda bazı sıkıntılar olabilir. Kariyer anlamında biraz sıkıntılı süreçlerden geçiyor olabilirsiniz. Network alanınızı genişletin çünkü bu konularda destekleneceksiniz. Rutin işleriniz birlikte çalışma yaptığınız insanlar ile iletişiminiz de yüksek olacağı bir hafta denilebilir. Aşk ve ikili ilişkiler konusunda ise iletişim diliniz daha yumuşak olabilir ve aşk konusunda mutlu olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Anlaşma sözleşme gibi durumlar var ise destekleniyorsunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Aile konuları gündeminize gelebilir. Ev almak yer değiştirmek veya yeni bir olayı başlatma enerjisi hissedebilirsiniz. Bu hafta evli olanlar çocukları ile vakit geçirmek isteyebilir veya eğlenceli bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Evinizde dekorasyon işlemleri var ise bunlar ile zamanlar geçirebilirsiniz. Bu aralar çok ciddi kararlar almayın. Aşk ve ilişkilerde birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun varsa çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Dengeleri zorlamaktan kaçınmanız gerekmekte. Herşey her zaman sizin istediğiniz gibi gitmez unutmayın. Hata yapmadığınız sürece mutluluğa ulaşabileceksiniz. Günlük rutinleriniz çalışma hayatınız ve var ise evcil hayvanlarınıza dikkat edin. Kendiniz dışında gelişen birtakım olaylar var ise gözlemde kalın. Birtakım işlerde resmiyet var ise bu konularda gündeminiz olabilir. Akışta kalın ve ortak karar almaya özen gösterin. Aile açısından Olumlu gelişmeler var değerlendirin.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Çalışma hayatında sürekli olarak yenilikler olmakta ve para dünyası günden güne değişmekte. İş kariyer maddi kazanımlar veya bir öğrenim başlatma içerisinde olabilir ve bu konular hakkında adımlar atabilirsiniz. Kardeş kuzen yakın akraba ilişkileri ve kendiniz ile ilgili bir takım gündemler söz konusu olabilir. Kendinizi sorgulayacağınız ve doğru kararlar vereceğiniz zamanlar. Özel yaşamınızın dengede durmasını da sağlamalısınız. Herkesin her zaman yaşayabileceği ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinize biraz daha dikkat ederseniz kolayca atlatacaksınız. Aile kariyer toplumsal statü arkadaşlarınız ve bunlara dair gündemleriniz söz konusu Kendinize güvendiğiniz sürece siz her şeyi başarırsınız. İkili ilişkilerde kendinizi biraz geriye çekmek isteyebilir ve yalnızlığa ihtiyaç duyabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Maddi anlamda güzel ve ayrıca dikkatli olmanız gereken bir dönem sizi bekliyor. Ev ve aile ilişkilerinde biraz daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Dengeler karmaşıklık gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kontrol duygunuz da ağır basmaya başlıyor. Tadınızı kaçırabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermenin yollarını aramalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz takdirde herhangi bir zorluk da yaşanmayacak. Huzurlu ve mutlu hissetmek için biraz daha beklemede kalmalısınız. İş ve kariyer hayatınızda mesleki anlamda daha kontrollü ve bilinçlisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşıklık gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Etkin adımlar atabileceğiniz dönemlerden geçiyorsunuz.

Uzman Astrolog Barış Özkırış - Güneş
 

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Haftaya hayata karşı bakış açınızı değiştirerek başlıyorsunuz. Kendinizi yeniden yaratacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Boğa burcunda gerçekleşen Ay Tutulması hayatınızda maddi ve manevi anlamda yeni bir dönüşüm ve değişimi size müjdelemekte. Var olan maddi problemlerinizi kökünden değiştirecek kaderi olaylar yaşamanız olası. Bu hafta Pazartesi ve Salı kariyerinize odaklı olup problemlerinizi çözme yolunda ilerleyeceksiniz. Çarşamba günü finansal anlamda radikal kararlar vermeniz olası. Yeni iş fırsatlarını değerlendirmeyi seçmeniz söz konusu. Perşembe günü nispeten kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yalnız özellikle sabah saatlerinde agresyona açık bir zaman dilimi söz konusu. Trafikte, evde, iş yerinde daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Cuma günü Tutulma para hanenizde gerçekleşecek. Dolayısıyla finansal anlamda bir takım daralma ve problemlerle karşılaşmanız olası. Bu da ilerleyen süreçte yeni kararlar almanıza aracı olacak. Cumartesi günü kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Üstlerinizle var olan toplantılarınızda güzel bir akışla başarılı bir şekilde toplantıyı tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşup onlara destek olabilirsiniz. Pazar günü zihinsel olarak gergin olmanız muhtemel. Hayal kırıklıkları özellikle sabah saatlerinde daha etkin olacaktır.Bu bağlamda mental anlamda ana odaklanarak ve ileriye yönelik planlar projeler yapmak olumlu anlamda enerjinizi yükseltecek. Aynı zamanda enerjinizi dinlenerek, sevdiğiniz konularla ilgilenerek yükseltmenizi öneririm. Ardından Ay 18.52’den sonra boşluğa geçiyor. Sonrasında meditasyon, tefekkür ve dua etmek size iyi gelecek, enerjinizi yükseltecek.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Sizin için oldukça zorlu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bunun sebebi Ay Tutulmasının kendi burcunuzda gerçekleşmesi ve yönetici gezegeninizin gökyüzünde almış olduğu sert etkiler. Özellikle haftanın ortasına kadar etkili olacak bu etkileri Tutulma ile birlikte zirveye tırmanacak. Hayatınızda neyi dönüştürmekte zorlanıyorsanız Çarşamba günü Güneş’in Plüton’la olumlu etkileşiminden faydalanın. Çarşamba 00:01’de gökyüzünden önce Yüce Yaradan’dan sonra onun görevlisi olan gökyüzünden dönüşüm için destek isteyin. Perşembe günü yaratıcılıkla ilgili çalışmalar için ideal. Sonrasında Cuma günü Tutulma kendi burcunuzda gerçekleşecek, kaderi değişimlere hazırlanın. Hafta sonu kendinize vakit ayırma ve geleceğinizle ilgili maddi anlamda kararlar alma zamanı.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Haftaya Tutulmanın etkileri ile başlıyorsunuz. Arkanızdan çevrilen işleri fark edip yeni kararlar almanız olası. Haftaya sosyalleşeceğiniz grup arkadaşlarınızdan haberler alarak başlıyorsunuz. Çarşamba günü Güneş’in Plüton ile olumlu etkileşimi neyi dönüştürmek istiyorsanız size destek sağlıyor. Perşembe mental anlamda daha rahat edeceksiniz, işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda Cuma günü Tutulmayı yaşıyorsunuz. Cumartesi sabahtan öğleye kadar iş görüşmeleri ve otorite figürleri ile iletişim açısından olumlu. Pazar ise zihnen ve bedenen dinlenme zamanı.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç,

Bol sürprizli bir Tutulma haftası yaşamaya hazırlanın. Hayallerinizin sürpriz şekilde gerçekleştiğini göreceksiniz.Pazartesi ve Salı günü kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşarken Çarşamba günü dönüştürmek istediğiniz ne varsa hepsini zihninizden geçirme zamanı. Perşembe günü yaratıcılıkla ilgili işlerle daha rahat bir şekilde ilgilenirseniz olumlu sonuçlar alma ihtimaliniz yüksek. Cuma günü Boğa burcundaki Tutulma arkadaşlar, sosyal çevreniz ve grup çalışmaları ile ilgili konularda noktalama ve bitiş sergilemekte. Cumartesi günü sabah saatlerinde çalışıyorsanız çalışma ortamında verim alacağınız toplantılar yapmanız söz konusu. Üstlerinizin gözüne girebilirsiniz. Pazar günü tamamen izole olup dinlenme zamanı. Ardından Ay boşluğa 18:52 de geçiyor. Yarım kalan işlerinize odaklanarak bitirmeniz için uygun zamanlar.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Tutulma haftasında özellikle zorlanacak olan burçlardan bir tanesi de sizsiniz. Bu hafta Pazartesi gününden itibaren yurtdışı konuları, sosyal medya ve uzak akrabalarınızdan aldığınız haberler yüzünden gergin olmanız olası. Çarşamba günü Mars’ın Uranüs karşıtlığı kariyerle ilgili problemler, aile büyükleri ve miras ile ilgili sorunlar yeni sonuçları da beraberinde getirebilir. Tartışmalar olası. Sonrasında Cuma günü sabah saatlerinde ikili ilişkilerde mutlu olacağınız bir süreç. Boğa burcunda gerçekleşecek olan Tutulma kariyer evinizde gerçekleşiyor. Bu da size yeni bir dönemin bitip eski sayfaların kapandığını müjdeliyor.Sizin için zor olacaktır. Ancak değişim ve dönüşüm tekamülünüz için hayrınıza. Hafta sonu sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla geçirdiğiniz keyifli zamanlar olacak.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Sürprizli bir haftaya giriyorsunuz. Ay Tutulmasının etkisini olumlu anlamda yaşayabilirsiniz. Haritanızın niteliğine göre bu hafta Pazartesi günü ikili ilişkilerinizde ve iletişimde olduğunuz müşterilerinizle ilgili bir takım problemlerle karşılaşmanız olası. Pazartesi ve Salı günü ikili ilişkilerinize dikkat! Yanlış anlaşılmalara açık, riskli bir gün. Çarşamba günü zorlandığınız konuları rahatlıkla aştığınız enerjiler gökyüzünden akmakta, değerlendirin. Boğa burcunda gerçekleşecek Tutulmanın etkisiyle yurtdışı, yüksek eğitim, sosyal medya konularında sürpriz neticeler almanız söz konusu. Hafta sonuna doğru kariyerinize odak olacaksınız.2022 ile ilgili proje ve hedef planlaması yapacağınız dönemler. Aynı zamanda yönetici gezegeninizin olumlu açılarıyla bu süreci daha rahat planlayacaksınız.

astroterapi


Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

Bu hafta Tutulma haftasındayız. Sizi de oldukça önemli bir şekilde etkileyecek bu süreç. Pazartesi ve Salı ikili ilişkiler açısından oldukça gergin. Mümkünse hem ticari ilişkilerinizde hem de özel ilişkilerinizde izlemede kalmanızı tavsiye ederim. Çarşamba günü gerçekleşecek olan Güneş Plüton olumlu etkileşimi zorlandığınız konularda size destek verecek. Perşembe günü gerçekleşecek Mars’ın Uranüs karşıtlığı ani tartışmalara, ödemelerle ilgili bir takım problemlere sebep olabilir. Bu açıdan sakin kalmanız sorunları çözmemize destek olacaktır. Cuma günü gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Ay Tutulması ödemeler alanınızda gerçekleşiyor. Finansal anlamda sürpriz bir şekilde desteklenebilir ya da ortak gelirlerde ciddi bir azalma söz konusu olabilir. Her iki şekilde de bütçenizi kontrol etmeniz ve ona göre hareket etmenizde fayda var. Hafta sonu yüksek eğitim ve digital platformlarla ilgilenmeniz olası.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

15-21 Kasım Tutulma haftasında önemli değişim ve dönüşümlere tanık oluyorsunuz. Çünkü Tutulma sizin ikili ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor.Dolayısıyla bu Tutulmada haritanızın niteliğine göre değişim ve dönüşümler yaşayacaksınız. Kısaca hayatınızda yeni bir sayfayı açacak olan tamamlamalar ya da bitişler söz konusu. Özellikle Pazartesi günü ikili ilişkilerinize dikkat! İş arkadaşlarınızla iletişiminizde ve özel ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık iki gün geçireceksiniz. Çarşamba günü Güneş’in Plüton’la olumlu üçgeni size sabah saatlerinde işlerinizde zorlandığınız konularda çözümler sunacak.

Sonrasında Mars Uranüs karşıtlığı gerçekleşecek. Bu da sizin açınızdan tartışmalara açık olduğunuzu gösteriyor. Özellikle ikili ilişkiler ve işbirliklerinizde bu sert açıları deneyimlemeniz olası. Çarşamba günü nispeten daha olumlu bir gün. İlham gerektiren işlerde daha aktif olup başkalarına da destek olacağınız bir gün. Bugünü doğru değerlendirirseniz ilerleyen günlerde gökyüzünden destek size gelecektir. Cuma günü Venüs günündeyiz. Uranüs’ün olumlu üçgeni ikili ilişkilerinizi sürpriz bir şekilde canlandıracaktır. Ardından Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile yeni bir sayfa hayatınıza açılacaktır. Mümkünse hafta sonu kendinizi dinleyerek maddi, manevi gelecek planlarınızı detaylı düşünün. Bu şekilde 2022’ye daha güzel bir şekilde başlayacaksınız.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Tutulma haftasına giriş yapıyoruz ve bu tutulma sizin sağlık alanınızı, çalışma alanlarını etkileyecek. Aynı zamanda evcil hayvanlarınızın da sağlığını etkileyebilir. Sıhhatinize özen göstermelisiniz. Haftanın ilk iki günü ikili ilişkilerde problemlerle karşılaşmanız olası. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Bununla birlikte varsa çocuklarınızla ilgili sorunlarla karşılaşmanız da muhtemel. Çarşamba günü finansal konularda zorlandığınız konuları çözebileceğiniz zaman dilimleri. Size ek gelir sağlayacak yeni fırsatlar, iş kapıları deneyimlemeniz söz konusu. Perşembe günü yaratıcılık ve başkalarına destek olmakla ilgili güzel bir süreç. Aynı zamanda meditasyon ve tefekkür ile Tutulma enerjilerini bloke ederek kendinizi iyi hissetmeye odak olabileceğiniz bir zaman. Değerlendirmenizi tavsiye ederim. Cuma günü gerçekleşecek olan Tutulma enerjilerine karşın izole olup beslenme ve yaşama şeklinize özen gösterin. Bu şekilde bu süreci daha kolay atlatırsınız. Hafta sonu sevdiklerinize vakit ayıracaksınız. Keyifli ve dinlenmiş şekilde yeni haftaya başlayacaksınız.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

15-21 Kasım haftasında Tutulma etkisi gündeminizde. Özellikle aşk hayatınızı etkileyen bir süreç deneyimleyeceksiniz. Aşk hayatı, çocuklar , varsa hobileriniz ve yatırım konularında değişim, dönüşüm zamanı. Bir dönem kapanıp diğerinin açılması olası. Kalbiniz boşsa yeni bir aşk kapınızı çalabilir ya da ayrılık gündeme gelebilir. Pazartesi ve Salı günü ikili ilişkilerinize dikkat edin. Venüs’ün etkisiyle demoralize olmaya açık olacaksınız. Çarşamba günü Güneş’İn Plüton ile olan olumlu etkileşimi kariyer alanınızda zorlandığınız, dönüşüm istediğiniz konuları ön plana çıkaracak. Bu süreçte en iyi versiyonunuza nasıl ulaşacağınızı düşünüp bu yönde çalışmalar sağlamanızı öneririm.

Ardından Mars’ın Uranüs ile karşıtlığı beklenmedik tartışmaları, maddi anlamda olumsuz gelişmeleri beraberinde getiriyor. Perşembe günü nispeten daha sakin olacaksınız. Kendi iç sesinizi dinleyip başkalarına da destek olarak ilerlerseniz sizlerin de gökyüzünden destek görmesi olası. Cuma günü sürprizlere gebe bir Tutulma yaşayacaksınız. Doğum haritanızın niteliğine bağlı olarak bu etkiler sonucunda üzülebilir ya da sevinebilirsiniz. Hafta sonunu bedenen ve zihnen dinlenmenizi tavsiye ederim. Yeni haftaya başlarken daha zinde olmanızı sağlayacaktır.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

15-21 Kasım haftası Tutulma haftası. Bu da sizin için özellikle ailevi konular, miras, gayrimenkul alım-satım konuları tetikleyecek. Bu konularda sınava tabi tutulup zorlanacağınız bir süreç var. Fakat her ne olursa olsun sizin hayrınıza olan bir süreç olacak. Bu süreç sonunda sevinen yine siz olacaksınız. Gerçekleşecek ani kayıplar, hastalıklar, ev alım-satım ile ilgili problemlere ise şimdiden hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim. Pazartesi ve Salı günü iş hayatınızda iletişimde olduğunuz kişilerle, kardeş ve yakın arkadaşlarla ilişkilerinize dikkat edip özen gösterin.

Çarşamba günü olumlu bir gün. Özellikle Güneş’in Plüton ile olumlu etkileşimiyle zorlandığınız konuları rahatlıkla çözebileceğiniz enerjiler hakim, değerlendirin derim. Ardından Perşembe güü gerçekleşecek olan Merkür Neptün üçgeni size daha rahat bir akış getirecek. Mental anlamda hem kendinize hem başkalarına destek vereceksiniz kolaylıkla. Cuma günü gerçekleşecek olan tutulma 4.evinizde gerçekleşiyor. Dolayısıyla ev, aile, gayrimenkul konuları ön planda olacak. Hafta sonunu sevdiklerinizle, çocuklarınızla, dostlarınızla geçirebilirsiniz. Keyifli bir zaman sizi beklemekte. Unutmayın ki sular bulanmadan durulmaz. İyi günler sizin için yakında.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Sürprizli, beklenmedik olayların olduğu bir Tutulma haftasına başlıyorsunuz. Parasal konularda zorluklarla karşılaşmanız olası hafta başında. Dolayısıyla bu dönemde daha temkinli ilerlekte fayda var sizin için. Boğa burcundaki Tutulmanın etkisi 3.evinizde gerçekleşecek. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili sürpriz gelişmeler deneyimleyeceksiniz. Eğitim, iletişim, sosyal medya konularında aksaklıklar yaşamanız olası. Daha rahat ama aynı zamanda dikkatli davranmanızı tavsiye ediyorum. Hafta sonu destek size ailenizden gelecek. Aile büyüklerinden ve eşinizden alacağınız destek ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Pazartesi günü iletişim ve para konularına dikkat etmelisiniz. Çarşamba günü Güneş’in Plüton ile olumlu etkileşimi zorlandığınız konuları kolaylaştıracak etkilere sahip. Perşembe günü Merkür ve Neptün’ün üçgeni sizin sezgisel olarak ilahi destekten yardım alacağınızı ifade etmekte. Mümkünse Cuma günü daha çok izlemeden kalıp ani gerçekleşecek sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sürprizli yeni bir hafta sizleri bekliyor.



Arzum Koyuncu
 
Haftaya Koç burcu ile başlıyoruz ve İkizler burcuyla bitiriyoruz. Haftaya genel olarak baktığımızda Tutulma başrolde. Boğa burcunda Tutulma gerçekleşirken yönetici gezegeni Venüs’ün olumsuz transitleri bu haftaya damga vuruyor. Çarşamba günü Mars Uranüs karşıtlığı beklenmedik kaza, tartışma, patlama, yangın, deprem gibi konuları global olarak getirebilir. Güneş’in Plüton’la olumlu etkileşimi Çarşamba 00:01’de gerçekleşiyor. Eğer ayaktaysanız kolaylıkla dönüşmeyi ve tekamül yolculuğunda ilerlemeyi seçin.

Haftanın en olumlu günü Pazartesi sabah saatleri öğleye kadar. Salı öğleden sonra 17.00’a kadar olan süreci de değerlendirebilirsiniz. Çarşamba sabah saatleri de olumlu. Zihinsel olarak yaratıcılık, araştırma konuları için Perşembe gününü kullanabilirsiniz. Cuma günü Boğa burcunda Tutulma gerçekleşecek. Doğum haritalarınızda Boğa burcu neresiyse orada değişim ve dönüşümü yaşayacaksınız.

Cumartesi günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Hafta sonu eğer çalışıyorsanız gayet olumlu. Üstleriniz ile anlaşmanıza, görüşme ve toplantılarınızın iyi bir şekilde geçmesine aracı. Ay’ın Venüs, Satürn ve Şiron ile olumlu etkileşimleri söz konusu. Pazar günü mental anlamda gergin ve karamsar geçebilir. Mümkünse sabah saatlerinde meditasyon ve tefekkür çalışmaları yapmanız size iyi gelecektir. Ay boşluğa 18:52’de geçiş yapıyor. 18:52 sonrası zihnen ve bedenen kendinizi toparlama, yenilenme zamanları.


Arzum Koyuncu
 
Pazartesi gününe biraz tökezleyerek, biraz şikayet ederek başlasak da akşama doğru özgüveninimiz gittikçe artıyor olacak. (Hatta gereğinden biraz fazla bile artabilir.) Sabah saatlerinde bazı işler rast gitmiyormuş ya da istekleriniz anlaşılmıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi, “En çok ne isterken utanıyorum?” sorusunun cevabını arayarak verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. O konu her ne ise kaynağını bulmalısınız.

Salı günü, bir önceki güne nazaran daha olumlu etkiler var. Akşama doğru yeni adımlar atacak cesareti hissedebilirsiniz. Yerinizde duramayabilir, ertelediğiniz işleri bitirmeye çalışabilirsiniz. Çarşamba günü Ay, Boğa burcundayken Mars-Uranüs karşıtlığı yaşanacak. Fazla harcamalar ya da fazla sahiplenmeden kaynaklı alttan alta biriken problemlerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Çarşamba günü, içinizde şimdiye kadar tuttuğunuz duyguları dışa vurmaya yarayacak alternatif aktivitelerle uğraşabilirsiniz. Örneğin ev boyama, tadilat, tamirat, spor vb. Perşembe günü Merkür ile Neptün’ün güzel bir açısı var. Hayalinizdekileri dile dökmek, hatta içinizden dilek dilemek, dua ve meditasyon gibi içsel çalışmalar için çok şahane bir gün.

Cuma günü ise ne zamandır beklediğimiz Boğa burcundaki Ay tutulması gerçekleşecek. Bu ay tutulması, hayatınızın iplerini elinize almanız için sizi içsel olarak hazırlayacak bir tutulma. O yüzden kimine zor gelebilir fakat güzel olacak. Cumartesi günü sevdiğiniz insanlarla, yanında istediğiniz gibi hareket edebileceğiniz yakınlarınızla sakin bir şekilde geçirmek için ideal. Son olarak Pazar günü, bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Size iyi gelmeyen düşünce kalıplarınızı, önyargılarınızı ve peşin hükümlerinizi fark edip dönüştürmek için güzel bir gün.



Damla Güleç
 
tumblr_bfe188185e2db260aa2664faca40a6e4_a1ed48ca_1280.jpg

Koç burcu​

Bu hafta hedeflerinizde ilerlemek, genişlemek, adımlar atmak isteyebilir fakat finansal alanda bazı denkleştirmeler yapmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Mevcut şartlarınızı gerçekçi olarak ele alarak ilerlemenizde fayda var. Borç, kredi gibi desteklerden faydalanabilirsiniz. Bunlar yaşanırken harcamalarınızı kısmak yerine tam tersi harcama niyetine girme ihtimaliniz var. Bu süreyi gereksiz para çıkışlarından sıyrılarak değerlendirmekte fayda var. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Sahip oldukların ile ilişkin, kendin ile ilişkin nasıl bir kişi olduğunu belirliyor. Mutsuz olduğun taraflarından fedakarlık edip ayrılmanın, onları dönüştürmenin zamanı geldi.

Boğa burcu​

Özel hayatınızdaki bazı durumlardan memnun olduğunuz gibi, bazı durumlardan da şikayetçi olabilirsiniz. Bu durum geleceğe bakışınızı biraz bulandırıyor olabilir. Ani bir aşk, ani başlangıçlar ya da aniden ilişkinin seyrini değiştirme isteği gelebilir. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. İlişkiler içindeki rolünüzü sizi mutlu edecek şekilde evirmenin zamanı geldi. Kendiniz üzerinde çalışmalısınız. Alma-verme dengesini tutturduğunuzdan emin olun.

İkizler burcu​

İş hayatınız ile ilgili hedefleriniz ve idealleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir, bazı olumsuzlukları giderme gayreti gösterebilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza ekstra özen gösterin. Kendinizi hasta hissettiğiniz zamanlar aslında iş anlamında kendinize fazla yüklendiğiniz zamanlar olacaktır. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Farkında bile olmadığınız maddi endişeler ortaya çıkabilir. Aslında bunun da kaynağı size yeterince değer verilmediğini düşünmeniz. Bakış açınızı değiştirdiğinizde endişeler büyük ölçüde azalacaktır.

Yengeç burcu​

Bu hafta, keyfi harcamaların dozunu biraz daha artırma eğiliminde olacaksınız; dikkat etmekte fayda var. Bireysel çabalarınız ya da aşk hayatınızdaki bazı gerilimler sizi sosyal çevrenize yöneltebilir. Yeni çevre, yeni arkadaşlıklar söz konusu olabilir. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Gelecek planlarınızı ciddi bir şekilde ele almanızın zamanı geldi. Hem maddi, hem manevi olarak sizi doyuracak bir gelecek inşaa etmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Aslan burcu​

Hayatınızdaki kişi ile ailelerin de içinde olduğu bazı inatlaşmalar yaşanabilir. Yetiştirilme şeklindeki farklılıklar ortaya çıkabilir. Bu durum sizi gelecek planlarındaki değişikliğe itebilir. Bununla beraber kariyerinizin yönünü ani olarak değiştirebilirsiniz. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Kendinizi hangi statüde, ne yaparken hayal ettiğinizi tekrar hatırlayıp, bu hayali somuta indirgemek için adım atmanın zamanı geldi.

Başak burcu​

Çalışma hayatınızdaki kişiler -özellikle astlarınız- ile ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler yaşanabilir. Fikirlerinizi ortaya atarken daha mesafeli ve objektif olmakta fayda var. Bununla birlikte ani gelişecek seyahatler ya da eğitimler söz konusu olabilir. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Hayatınızın anlamını sorgulamak ve manevi olarak tatmin olabilmek için neler yapabileceğinizi araştırmak için güzel bir fırsat var önünüzde.

Terazi burcu​

Yeteneklerinizi keyif alarak gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilir hatta bunlardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta kendinize güveniniz tam olacaktır. Burada şansınıza çokça güvenip yapılması gerekenleri atlamamakta fayda var. Aksi taktirde özellikle maddi anlamda zorlanabilirsiniz. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Finansal durumunuzu değerlendirirken aynı zamanda kendinizdeki bazı eksiklikleri ve pürüzlü yönleri de törpülemeye çalışabilirsiniz. Dönüşmek için güzel bir zaman.

Akrep burcu​

Bu hafta, kendinize yatırım yapmak için çok güzel fırsatlarınız olacak. Bu hafta itibari ile gerçekten yapmak istediklerinizi düşünerek kendinizi ve potansiyelinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu arada kendiniz ile uğraşırken özel hayatınızdaki kişinin de hayatınızda rolünü gözden geçirebilir, yalnızsanız yeni biri ile tanışabilirsiniz. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Bu tutulma, ikili ilişkiler ve ortaklık ilişkinizi etkileyecek durumda. Hayatınıza ne kadar hakimsiniz, diğerlerinin ne kadar etkisindesiniz fark etmenin zamanı geldi.

Yay burcu​

Ne zamandır içinizde belirlen düşünceler, korkular, endişeler ya da projeler anlatılmaya hazır. Ortaya çıkmayı bekliyorlar. Yakın çevrenizden başlayarak bu konular hakkında konuşabilirsiniz. Aksi taktirde kendinizi hasta hissedebilir, psikolojik olarak sarsılabilirsiniz. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Çalışma hayatınız ve günlük rutinlerinizde bazı konfor alanları yaratmanın zamanı geldi. Değişkenliği seven yapınız zaman zaman da konaklamak için bir liman arıyor.

Oğlak burcu​

Bu hafta, popülerliğinizi ve çevrenizi kullanarak maddi anlamda ferahlayabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Tazminat gibi hak edilmiş bir para gelebilir. Bu parayı keyif aldığınız alanları keşfetmek ya da gerçekleştirmek üzere kullanabilirsiniz fakat aşırı harcama yapmamaya özen gösterin. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Oldukça verimli bir dönemdesiniz. Projeler üretmeye, hareket etmeye, sanat, spor ve hobilerle uğraşmaya başlayın ya da hali hazırda yapıyorsanız mutlaka devam edin.

Kova burcu​

Şansınızın sizi tembelleştirmesine izin vermeyin. Geleceğiniz ya da hedefleriniz için çalışmaya devam etmelisiniz. Bu ara bolca fırsat var önünüzde. Ani taşınmalar, yer değişiklikleri söz konusu olabilir. Kariyerinizi şekillendirmek için güzel bir dönem. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Aile kurmak, evde aileniz ile vakit geçirmek, sıcak bir yuva içinde olduğunuzu bilmek ve bunu yaşamak önemli olacaktır.

Balık burcu​

Hayatınızı anlamlı kılmak bu hafta çok daha önemli olacaktır. Bu yönde iç sesinizi dinlemek, kendinizle baş başa kalıp düşünmek çok daha verimli kararlar almanızı sağlayacaktır. Yeni bir eğitim, yurtdışı seyahatleri ya da taşınma söz konusu olabilir. Haftanın en önemli olayı ise Boğa burcundaki Ay Tutulması. Kendinizi güvende ve huzurlu hissedebilmek için yakın çevreniz ile vakit geçirmek, mutlu olabileceğiniz bir yerde yaşamak çok daha önem kazanacak.


Damla Güleç
 
s.jpg

Koç Burcu: Haftanıza kendinizi önemseyerek, beklentilerinizi gerçekleştirerek giriş yapacaksınız. Bu hafta sizin için önemli. Parasal düzeninizde ve işlerinizde dikkatli olmanız gerekebilir, enerjiniz yüksek çalışacak bu da gereksiz risk almaya yatkın olacağınızı gösteriyor. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulmasıyla parasal konularda sahip olduklarınızı yaşayacağınız hızlı olaylarla sorgulayabilirsiniz. Elinize ani bir para geçebilir veya çıkabilir. Maddi konularda hırslı davranabilirsiniz. Ortaklaşa başladığınız bir işin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu dönem ve sonrasında işlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Bir sıkıntı yaşarsanız gerekçelerini ve hatalarınızı iyi çözümleyin.

Boğa Burcu: Haftanız isteksiz ve geri planda durmak isteyeceğiniz enerjilerle başlıyor. Bu hafta işlerinizde abartıdan kaçınmalısınız. Çarşamba günü tehlikeli durumlar sizi ilişkilerinizden vurabilir. Karşı tarafın enerjisi yüksek çalışacak, bu dönem ilişkinizde ani kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa çatışmalardan uzak durun. Cuma günü devreye giren parçalı Ay tutulması, özel hayatınızda ve kişisel hedeflerinizde, sağlığınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerle başlayabilirsiniz. Maddi konularda bu aralar güzel enerjiler devrede. Çarşamba günü şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Kazalara sebebiyet verecek oluşumlara karşı gözünüz açık olsun. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız gerginlikler yüksek olabilir. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulmasında bir işin gizli-saklı bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Serinkanlılığınızı korumanız önemli olacak. Beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Yine annenizin kardeş ve akrabalarının hayatında hızlı olaylar oluşabilir. Bu hafta tutamayacağınız sözlerden kaçının.

Yengeç Burcu: Haftanıza hızlı enerjilerle, hareketli bir şekilde başlıyorsunuz. Maddi konularda abartılı harcamalardan kaçının. Çarşamba günü enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın. Tehlikeli ortamlardan uzak durun ve sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki gerilimleri iyi kontrol edin. Cuma günü devreye giren parçalı Ay tutulmasıyla birlikte arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Ya da ortaya çıkacak bir organizasyon, özel hayatınızda dengesizliğe neden olabilir. Ani çevre değişimlerine açık olacağınız gibi arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerle, fikirleriniz, vizyonunuz değişebilir.

Aslan Burcu: Haftanıza dış ortamlardan alacağınız haberlerle giriş yapacaksınız. Aile hayatınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Bu hafta özel hayatınızda sevdiğinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İşin içinde aileler de olabilir. Ev, aile ve kariyer arasındaki zorlanmalar karşınıza gelecek. Yine eşinizin işiyle ilgili bir konuda zorlandığını görebilirsiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Başak Burcu: Bu hafta halledilmesi gereken parasal konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin. Çarşamba günü enerjiniz yüksek çalışabilir. Önemli işleri halletmek için uygun olacak ama sizi zorlayan enerjiler varsa dikkatli adımlar atmaya çalışın. Tepkileriniz yüksek olabilir, adrenalini seveceksiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması, yakın çevrenizle uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi iyi korumanız gerektiğine dikkat çekiyor. Ortaya çıkacak ani bir seyahat, eğitim konusu işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insanlardan yardım alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bu dönem kendi bildiğinizi okumayın.

Terazi Burcu: Bu hafta ilişkilerinizde karşı tarafın özgür ve aceleci tavırları karşısında kafanıza estiği gibi davranmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda çekişmeler oluşabilir. Bu dönem hızlı gelişmelerden kaynaklı olarak harcamalarınız artabilir. Tehlikeli para oyunlarından, yatırımlardan uzak durmalısınız. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Veya ortaya çıkan bir borç sizi sıkabilir. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Eviniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Haftanıza gündelik koşturmalarınızla başlıyorsunuz ama bu hafta başı beyin ve sinir sisteminizi sağlam tutmanız gerekebilir. Çarşamba günü özel ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğinizle aranızdaki bağlar kopma noktasına gelebilir. Müdananız olmayacak ve kafa tutmayı seveceksiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulmasında sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya birtakım olaylar oluşabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, karşı tarafı anlamak kolay olmayabilir. Yine sevdiğiniz insanın hayatındaki hızlı duygusal konular bu tutulmada karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz insanın gezileri veya seyahati varsa onu desteklemelisiniz. 6 ay boyunca taşınma gündeminizde olacak.

Yay Burcu: Bu hafta size keyif veren olaylar, spor, hobileriniz önemli olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız programlarda değişiklikler oluşabilir. Çarşamba günü sağlığınıza ve iş hayatınıza dikkat edin. Enerji kontrolünü sağlayamamaktan kaynaklı olarak kazalara ve riskli adımlara karşı dikkatli olun. Spor yapıyorsanız bugünlerde tehlikeli hareketlerden kaçınmalısınız. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması iş ve sağlık alanlarınızda hızlı olayları tetikleyebilir. Hormonal dengesizlikler, şeker, insülin direnci, tiroit ve boğaz ve boyun bölgesi dikkat etmeniz gereken alanlarınız olacak. Yine iş alanlarınızda değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi maddi yönden destekleyebilir.

Oğlak Burcu: Haftanız aile hayatınız ve ev ortamlarınızda yapılması gereken acil işlerinizle başlıyor. Bu hafta para konularında ekstra açılmayın. Çarşamba günü sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla, sevdiğiniz insan karşı karşıya gelebilir. Bu dönem enerjiniz yüksek olacağı için kendinizi tehlikeli yerler ve ortamlar içinde bulabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması aşk evinizi hareketlendirecek. Bu tarih sonrasında aşk karşınıza gelebilir. Çocuk isteyenler için bu tutulma çocuk konularını hızlandırıyor. Yine çocuğunuz varsa onun hayatında hızlı gelişmeler oluşabilir. Sanatsal işler, eğitim alanlarınız aktive olacak. Fazla hırslı ve baskıcı olmadığınız müddetçe güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu hafta iletişim işlerinizde hızlı, çabuk ve yaratıcı davranacaksınız. Yakın çevrenizle beraber planlarınız devreye girebilir. İş hayatınızda keyfiniz yerinde olurken coşkulu ve iyimser tavırlarla tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Çarşamba günü işlerinizdeki yoğun koşturmalar ve mücadeleler aile hayatınızda gergin ve patlamaya hazır duygu halinizi tetikleyebilir. Anne ve babanızın hayatındaki sorunlarla uğraşırken siz onlardan daha sinirli olabilirsiniz. Cuma günü oluşan parçalı Ay tutulması eviniz, aileniz ve yuvanızla ilgili alanları öne çıkartacak. Ev değiştirme, yuva kurma, aile hayatınız için ani kararlar alma hızlanabilir. Ailenize gereken desteği vereceksiniz.

Balık Burcu: Haftanız halletmeniz gereken parasal işlerinizle başlıyor. Maddi konularda hızlı, aceleci olabilir, eğitim işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Çarşamba günü bulunacağınız çevrelerde sizin dışınızda gelişen olaylardan kaynaklı olarak gergin ve sinirli olmanız mümkün. Araba kullanırken dikkatli olun. Kardeş ve akrabalarınızın ilişkilerinde zorlanmalar oluşabilir. Cuma günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması gündeminizi epeyce kurcalayacak. Eğitim, iletişim, tanıtım, satış, sosyal medya, ulaşım alanlarınızda hızlı duygusal kararlar alabilirsiniz. Yakın çevre konularınız hızlanırken, sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekle önemli işlere kalkışabilirsiniz.



Hande Kazanova
 
BURÇLARA GÖRE HAFTALIK YORUM VE AY TUTULMASI HANGİ KONULARDA ETKİLİ OLACAK

tumblr_2eb745864849a8cfce49cc9f1d2d8f7e_273d8f38_1280.jpg


KOÇ: Bu Ay tutulması sizlerin para kaynakları alanınızda yer alacağı için maddi konularda hem kazançlarınızı artırmak hem de birikimlerinizi iyi değerlendirmek konusunda daha dikkatli olmaya karar verebilirsiniz. Ay yüceldiği bu burçta maddi alanda akılcı olmayı getirecektir. Karşısında burcunuzun yönetici gezegeni Mars Merkür ve Güneş yer alacağı için ticari atılımlar yapmak, paranızı iyi idare etmek bakımından size farkındalık kazandıracak. İlişkilerde değer duygunuzu sorgulayacağınız ve ilişkilerin fiziksel boyutunu, ruhen ve bedenen size ne kattığı veya neyin eksik kaldığı mutlu olup olmadığınızı konusunu düşünebilirsiniz. Varacağınız çıkarımlar sizi somut ama biraz ani kararlara taşıyabilir. Bu hafta başında itibaren yer alacak Mars Uranüs karşıtlığı da üzerine tüy dikecek Ay da burcunuzda geçiş yapacağı için gerçekten köprüleri atabileceğiniz tabureye tekmeyi atıp ya Allah çekip gidebileceğiniz bir süreçtesiniz. Ay tutulması ayrıca Medusa yıldızı ile yakın etkileşimde olacak. Baş boyun ve sindirim sisteminize dikkat etmekte fayda olacaktır.


BOĞA: Sevgili Boğalar Bu Ay tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Ocak ayından itibaren,18 ay boyunca tutulma aksları burcunuza geçiş yapacağı için değişim ve dönüşüm yaşayacağınız hayatınıza yenilikler katacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Fiziksel anlamda kendinizi değiştirmek, ruh ve beden bütünlüğünüze daha fazla önem vermek ve ilişkilerde sağlam temeller atmak ve köklenmek için fırsatınız olacak. Hayatınızda size güven korunma ve konfor duygusu yaratmayan konular ayıklanacak. 19 Kasım’da yer alacak olan Ay tutulması sizi hayattan daha fazla keyif almak mutlu olmak ve duygusal anlamda ve maddi konularda güvende hissetmek ihtiyacı ile dolduracak. Düzeni korumak ve ait olduğunuz konfor alanından çıkmamak için çaba sarf edeceksiniz. Ay tutulmaları sembolizm olarak yuva aile duygusal bağlar ve güvende hissetmek konularını ifade ettiği için siz de bu tutulma döneminde bu konularda daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle de hayat planlarınızda değişiklikler yapmak üzere radikal kararlar alabilirsiniz. Boğa için değişimi karşılamak oldukça zordur güvenlik ağından çıkmak ve risk almak hiç istemediğiniz için bu tutulma dönemi size güç gelebilir. Değişimleriniz olacaksa bunu sakin mantıklı ve sizin için daha iyi olacağı kafası ile karşılarsanız stres yaşamaktan kaçınmış olursunuz. İlişkiler alanında da sevdiğiniz kişi ile hem bedenen daha mutlu hem de daha köklü bir ilişki kurmak için bu tutulmaları değerlendiriniz. Bağlanmak ve kök salmak bu tutulmanın genel teması bu olacaktır.




İKİZLER: Bu tutulma döneminde ruh ve beden sağlığınızı çalışma ve günlük işlerinizi nasıl yaptığınızı ve sizi bu konularda zorlayan ve geride tutan sebepleri görmeye başlayabilirsiniz. Her şeyden evvel nasıl çalıştığınız ve ne yaparak mutlu olduğunuzu keşfetmek zamanındasınız. Duygusal ilişkilerde ve çalışma hayatınızda kurduğunuz bağlarda nasıl kök salıyorsunuz veya güven buluyorsunuz, çalışma sisteminiz ve düzeniniz nedir, bu temaları değişime uğratabileceğiniz kararlar alabileceğiniz 18 aylık bir döneme giriş yapmaktasınız. Sezgisel ve spritiüel yanınızı açığa çıkarabilecek, bilinçaltınızın dehlizlerini keşfetmeye çıkacağınız ve sizi kökten mutlu eden şeyin aslında ne olacağını göreceksiniz. İş ve çalışma ortamında stratejik çıkarını kollayan ve rekabet hırsı ile davranan kişilerle karşılaşmak sizi yorabilir ama sizde sakin ve ketum kalarak hesaplarınızı iyi yaparak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Sağlığınıza bakın ve güven alanlarınızı iş yaşamında kurun ve bunu yaparken maddi koşullarınızı iyi ele almayı ihmal etmeyin. Bu haftaya hakim olacak Mars ve Uranüs arasındaki karşıtlık sebebiyle iş ve çalışma ortamınızda ani ortaya çıkabilecek krizleri iyi yönetmeye çalışınız.




YENGEÇ: Bu tutulma döneminde arkadaşlarınızla kurduğunuz duygusal bağları mercek altına alabilecek bir tutulma enerjisi açığa çıkıyor. Arkadaşlarla veya sosyal çevrenizde kurduğunuz ilişkilerde güven bulma konusu bu tutulmalarla önemli olacak. Bir yandan da yaratıcı yanınız aktif olacak ve yapacağınız gelecek planlarında değişimi arzu ettiğiniz maddi veya manevi konular yer alabilir. Çocuklarınızın geleceği ve yeteneklerini iyi kullanması ve onların iyiliği sağlığı aklınızda olacak. Gönlünüze hitap edebilecek bir aşk yaşamak bu aşkı yaşarken mutluluğu yakalayabileceğiniz güven ve kalıcılık bulacağınız biri ile birlikte olma arzunuz tetiklenebilir. Var olan ilişkiniz içinde kurduğunuz bağı güçlendirmek ve endişelerinizi gidermek üzere kararlar alabilir varsa sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Bireysel olarak yapacağınız girişimler ve topluluklar arasında yapacağınız faaliyetler arasında bir denge kurmak gerekebilir. Hobilerinizi ve yeteneklerinizi destekleyecek projeler içinde olabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle sevdiklerinizle kurduğunuz ilişkilerde mantıklı sakin ve stratejik davranmak ani ve dürtüsel tepkiler vermemek avantajınıza olacaktır.




ASLAN: Bu tutulma döneminde iş ve kariyer konuları sizler için ön plana çıkıyor. Mesleki hedeflerinize odaklanacağınız ve mesleğinizle ilgili sizi neyin tam anlamıyla mutlu ve güvende hissettireceği konusunda açılımlar yaşayabileceğiniz 18 aylık bir sürece başlamaktasınız. Bir yandan da ailenizle ve evinizle daha fazla ilgilenmek ebeveynlerinizin iyiliği sağlığı ile meşgul olmak konusunda sorumluluk üsteleneceksiniz. Ev almak satmak kalıcı bir yatırım yapmak ve geleceğinize güvenle bakmak üzere kararlar alabilirsiniz. Evinizi yenilemek evdeki konfor alanlarınızı yeniden düzenlemek üzere girişim yapabilirsiniz. İş kurmak evden çalışmak ve size ekstra gelir getirecek bir işe el atmanız da olası. Bu süreçte yuva kurmak için adımlar atılacaktır. Aile olmak, bireysel yaşam alanınızı kurmak, çocuk sahibi olmak veya hayatınızın en önemli parçaları olarak kabul ettiğiniz ne varsa bu konularda duygusal olarak güvende olma, konfor alanlarını düzenleme ve özel hayatına önem vermek için hem farkındalıklar hem de açılımlar yaşayacaksınız. Anneler veya annelik etmek öne çıkacak. Özellikle bu hafta aile ve kariyer aksında Mars Uranüs karşıtlığı olacağı içi işte ve evde sakin kalmak risk almamak sivri kesici çarpıcı delici vb ne alet varsa dikkatli kullanmak gerekir.




BAŞAK: Bu tutulma döneminde uzaklarla kurduğunuz bağlar, şehir dışı işler, akademik çalışmalar, resmi ve hukuki işler, basın yayın sosyal medya veya baskılı işler alanında yer alacak. Bu ay tutulması, hayatın sizin için değerini ve taşıdığı anlamını yeniden keşfettirecek, hem duygusal hem zihinsel anlamda sizi mutlu edecek keyif verecek konuların ne olduğuna dair bir düşünme ve derlenme toparlanma sürecine sokuyor. İnançlar felsefeler hak hukuk etik ve ahlaki prensiplerle ilgili konularda daha hassas ve dikkatli olacağınızı söyleyebiliriz. Bu dönemde hukuki veya resmi devlet kapısıyla vb işleriniz varsa daha sağlam ve somut adımlarla ilerleyebilirsiniz. Yurt dışına gitmek bir akademik çalışmaya girmek veya bitirmek gibi şanslarınız olabilir. Taşınmak yer değiştirmek yeni bir çevreye veya ortama girmek için istek duyabilirsiniz. Kardeşler ve yakın akrabalar ile ilişkiler ön plana çıkacaktır onlara dair krizleri çözmek ve hep birlikte bir güven ortamı oluşturmak için çaba sarf edebilirsiniz. Kurslar eğitsel işler zihinsel atılımlar satış pazarlama ve doğadan gelen doğal olan her şey ilginizi daha fazla çekmeye başlayabilir. Bu hafta yer alacak Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle yollarda ve trafikte bir nebze daha dikkatli yolculuk etmekte fayda var. Kesici ve delici aletlerden uzak durunuz.




TERAZİ:


Bu tutulmada ve önümüzdeki 18 aylık dönemde bütçe, harcamalar, krediler borçlar vergi sigorta tazminat veya miras işleri alanında açılımlar yaşayabilirsiniz. Aileyle para paylaşımınızı, ticari girişimleri, iş ortaklıklarından gelen parayı sembolize eden bu alan sizleri bütçenizi dengelemek alacak verecek listenizi çıkarmak ve akılcı bir mali profil çıkarmak için istekli kılacak. Para konularında kendinizi güvende hissetmek ve geleceğe sağlam bir yatırım yapmak adına somut düşüneceksiniz. Metafizik konular, ruh ve beden sağlığı , terapilerle ilgili konular önem kazanabilir. ilişkilerde bedensel mutlulukları artırmak ve varsa yakın ilişkilerde yer alan krizlerinizin kök sebeplerine inebileceğiniz bir süreç olacaktır. Gelecek dönemde iş kurmak ortaklık yapmak ve ticari atılımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bunun yaparken banka kredisi, aileden veya bir ortaktan destek almak söz konusu olabilir. Bazı Teraziler de bu dönemi borçlarını kapatmak ve maddi durumlarını düze çıkarmak için kullanabilirler. Bu hafta yer alacak Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle ani beklenmedik harcamalar çıkabilir alışveriş ve keyiflere ve yapılması gereken ödemelere dair para çıkışı artabilir.




AKREP: Bu tutulmadan başlayarak 18 ay boyunca ilişkiler ve yaşam hedeflerinizi ve dış görünümünüzü sembolize eden alanda yer alacak bu tutulmalar sizlerin hayata ve ilişkilere bakış açısını gözle görülür bir biçimde değiştirebilir. 19 Kasım’daki bu ilk Ay tutulması Boğa burcunda ve evlilik özel hayat ve iş ortaklıkları alanında gerçekleşiyor. Bu süreçte evlilik alanında kendinizi ne kadar mutlu ve güvende hissettiğinizi sorgulayabilirsiniz. Evli olmayan ancak uzun süreli bir ilişki içinde olanlarınız varsa evlenmek yuva kurmak planları içinde olabilir. Bu dönemde asıl mesele duygusal olarak kendinizi ilişkide ne kadar sağlam köklü mutlu ve tatmin bulmuş olduğunuzu düşünmektir. Önümüzdeki 18 ay içinde evlenmek yuva kurmak için adım atacak birçok Akrep te olacaktır. Bu hafta gerçekleşecek Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle ilişkilerde ani ve beklenmedik stresli durumlar çıkabilir. Sakin ve kontrollü kalmak birçok stresi önler. Sağlığınıza da ekstra özen göstermek ve baş, boşaltım ve üreme organları bölgesini korumak akıllıca olacaktır.






YAY: Bu tutulma sizlerin günlük yaşam sağlık ve çalışma alanınızda gerçekleşecek ve 18 ay boyunca da bu tutulma aksında gerçekleşecek tutulmalar sayesinde sağlık konularında kendinize özen göstermeyi hedef alacaksınız. Çalışma alanınızda sahip olduğunuz güven ve konfor duygusunu düşüneceğiniz, işin maddi ve manevi yönünü ele alacağınız ve bu konularda farkındalık yaşayabileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu dönemde iş aramak iş bulmak işe başlamak için girişimde bulunacak birçok yükselen Yay da olacaktır. İş ortamında kurduğunuz ilişkileri ve duygusal bağları sorgulayacağınız ve size kimin neyin güven verip vermediğini fark edeceğiniz etkiler ortaya çıkabilir. İş alanında çalışmanızın karşılığını maddi manevi anlamda almak isteyeceksiniz. Ruh ve beden bütünlüğünüzü göz önüne alacağınız günlük yaşam ve çalışma ortamı kalitenizi yükseltmek için çaba sarf edeceğiniz günlerde olacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle sağlığınıza bağırsak boşaltım ve sindirim konusunda özenli olmak akıllıca olabilir. Kısacası beslenme konusunda önem vermelidir.




OĞLAK: Bu tutulma sizlerin aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda yer alıyor. Önümüzde yer alacak 18 aylık dönemde aşk ve flört hayatınızla ilgili somut ve akılcı kararlar alabileceğinizi görüyoruz. Aşk ve ilişkilerde ne kadar mutlusunuz nasıl daha mutlu olabilirsiniz, var olan ilişkiniz sizi güvende hissettiriyor mu birlikte geleceğe dair kök salabileceğiniz planlar yapabiliyor musunuz bunları sorgulayabilirsiniz. Bu tutulma bildiğiniz gibi aslında çok güçlü bir dolunay ve bu hafta ayrıca bu alanda mars ile Uranüs arasında bir karşıtlık yer alacağı için açıkçası flört ve aşk konuları bir miktar gerilim içerebilir. Bu dışarı yansımasa bile içten gergin ve her an arıza çıkarmaya hazırmış gibi hissedebilirsiniz. En iyisi sakin ve kontrollü kalmak ve içten içe derin bir farkındalık yakalayarak sizi mutlu eden etmeyen şeylerin sağlamasını yapabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar hobiler ve bu çalışmalardan elde edebileceğiniz kazanımlarla ilgili kararlar alacaksınız. Kısacası sevgili Oğlaklar bu dönemde mutlu olmak için elinizden geleni yapmaya ve sizi mutsuz eden ne varsa stratejik bir biçimde eleme çıkarma işlemi yapmaya başlayacaksınız.




KOVA: Bu tutulma sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda yer alacak ve önümüzdeki 18 ay boyunca da bu alana etki edecek tutulmalar gerçekleşecek. Evinizde konfor bulmak ve ailenizle güvenle geleceğe bakabilmek için ne yapmanız gerektiğini ve yaşam alanınızı nasıl düzenlemeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu süreçte evlenecek yuva kuracak birçok yükselen Kova da olacaktır. Ev almak satmak arsa veya taşınmaz mülke yatırım yapmak evden taşınmak veya kiralamak gibi işleri olan Kovalar bu ay tutulması ile birlikte kararlarını somutlaştırabilirler. Ebeveynlik sorumluluğunu iyi yerine getirmek ve ebeveynlerinizin iyiliği ve sağlığı ile ilgilenmek söz konusu olabilir. İş kurmak ve evden işlerini götürmek isteyen bir çok Kova olacaktır. Bu hafta gerçekleşecek Mars Uranüs arasındaki karşıt açı sebebiyle evde aile içinde ve özel hayatınızdaki yakın kişilerle kurduğunuz ilişkilerde özenli sakin ve kontrollü ilerlemekte fayda var böylelikle ani ortaya çıkabilecek gerginliklerden uzak durmuş olursunuz.




BALIK: Bu tutulma sizlerin iletişim ve zihinsel faaliyetler alanınızda yer alacak ve 18 ay boyunca sürecek bu tutulmaların etkilerini bu alanda karşılamaya devam edeceksiniz. Eğitimler kurslar satış pazarlama web siteleri ve internet işleri ile meşgul olabilirsiniz, yeni beceriler ve yetenekler geliştirerek kendinize yeni kazanç alanları açabilirsiniz. Kardeşler yakın akrabalar okul arkadaşları ve komşularla kuracağınız bağlar bu süreçte sizlere güven verecek. Yakın çevre ilişkilerinize güven anlayış ve somut köklü bir iletişim katmak önceliğiniz olacak. Bazılarınız kurduğu yakın bağlarda sağlam ve net bir iletişim kurmanın önemini fark edecekler. Taşınmak mahalle veya şehir değiştirmek isteyen Balıklar da olabilir. Araba değiştirmek satın almak veya satmak, bilgisayar, cep telefonu ve işinizi kolaylaştıracak alet ve edavat alışverişi yapmak veya tamir işlerine el atmak gerekebilir. Bu hafta yer alacak Mars Uranüs karşıtlığı sebebiyle yollarda trafikte yolculularda bir nebze dikkatli olmakta fayda olacaktır. Ani hareketlerden kaçınmak dili kontrol etmek ve sonradan pişman olacak şeyler söylememek için özenli bir iletişim içinde bulunmak avantajınıza olabilir.




Naz Bayatlı
 
tumblr_3f3f10da1e907daa2d93849f589f7d8e_0fa505ff_640.jpg

Koç Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Mucizelere hazır mısın diyen bir hafta sevgili Koç..
Öncelikle bu hafta itibari ile yakın geçmiş 2014 – 2016,
uzun geçmişten 2003’ten bu yana getirdiğin olumsuz inanç kalıplarını, olumsuz bilinçaltı kayıtlarını, soyağacından, atalarından, geçmiş yaşam deneyimlerinden getirdiğin tüm tüm olumsuz etkileri, blokajları aşmak adına gökyüzü sana 2.5 yıllık bir kapı açıyor. Astroloj, Spiritüel, Psikoloji, Çakra Dengeleme çalışmaları, danışmanlıkları alarak hayatına yepyeni sayfalar açabilir, kendin için mucizelere kapılar aralayabilirsin. Son derece önemli bir başlangıcın eşiğindensin, bu süreci mutlaka değerlendirmelisin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına son derece değişime açık bir döneme giriyorsun, bilgine. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili uzun zamandır üzerine çalıştığın meselelerle ilgili önemli aşamalar kat edebilirsin. İş değiştirebilir, sektörel değişimler yapabilir, önemli işbirliklerine imza atabilirsin. Finansal anlamda önemli başlangıçlar, borçların tahsilleri, alacaklarının sürpriz geri dönüşleri, bereketli iş başlangıçları gündeme gelebilir. Kendini daha net ifade edebileceğin iş sahalarına çekilebilir, kendini ifade edebileceğin alanlardan teklifler alabilirsin.
Bekar bir Koç isen, bu dönem fazlası ile dönüşeceksin. Hayattan, bir partnerden beklentilerin değişebilir. İdealize edindiğin tip, model, kalıp değişebilir, yeni normlar, formlar edinebilir, başka özelliklerden hoşlandığını fark edebilirsin. Yeni iletişimlere açık olabilir, ciddi bir ilişki beklentisine girebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapabilir, yüzleşmeler yaşayabilir, sevgi, saygı temelli bir ilişki içerisinde isen karşılıklarını alabilirsin. Ancak verim alamadığın, kendinden verdiğin ve karşılığında vefa göremediğin bir evlilik, ilişki söz konusu ise bitirme yollarına gidebilirsin. Çocukları olan bir Koç isen, fazlası ile sevgi gösterebilir, duygularını çok yüksek yaşayabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına önü-arkası, başı-sonu maddiyat olacak bir hafta. Ailevi ilişkilerin adına bilhassa finansal meseleleri konuşacağınız, geleceğe yönelik kaygılarınızın öne çıkacağı, aile üyeleri ile finansal meseleler üzerine uzun uzun konuşmalar, planlar yapabilirsiniz. Dostluk, yakın ilişkiler adına yine önceliklerinin değişeceği, hayata farklı pencereler açacağın bir süreç olacak.





Boğa Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Hayati alanlara dokunacak bir hafta sevgili Boğa..
Bu hafta özburcunda meydana gelecek olan Ay Tutulması ile birlikte geleceğe yönelik 2.5 yıllık bir sürece adım atıyorsun. Dış görünüşünden, imajına, stilinden, toplum önündeki duruşuna, duygu ve düşüncelerinde dönüşüme kadar son derece önemli değişimler yaşayacağın bir sürece giriyorsun. Duygusal anlamda seni yoran meseleleri geride bırakacağın bu dönemde, düşünsel anlamda tazeleneceksin.
Ruh, zihin, beden dengesi yakalamak adına Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alacaksın ve bu şifa dönemi 2.5. yıl boyunca devam edecek ve sen bir Anka Kuşu gibi küllerinden doğacaksın. Bu dönemi ihmal etme, değerlendir olur mut?
Bekar bir Boğa isen, sana şimdiden söyleyeyim bu 2.5 buçuk yıllık süreçte çok önemli bir ilişki, evlilik söz konusu olacak. Aşka bakışın yeniden şekillenirken tutkuyu önemseyecek olsan da asıl meselen sevgi, vefa, empati, sağduyu olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile karşılıklı özveriye fazlası ile önem vereceksin. Eşinin, partnerinin duygu ve düşüncelerini yakından takip edip, hassasiyetlerini fazlası ile dikkate alacaksın. Hayatın keşmekeşinden eşinin, partnerinin varlığı ile kurtulmak, arınmak isteyeceksin diyebilirim. Ancak tükenmiş, bitmiş bir evlilik, ilişki içerisinde isen bu hafta çok radikal adımlar atabilir, elini taşın altına koyabilir ve hayata cesaretle yeni bir kapı aralayabilirsin. Çocukları olan bir Boğa isen, fazlası ile eğitim, bilgi, kültür odaklı olabilir, çocuklarının gelişimlerini fazlası ile yakından takip edeceksin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hassasiyetleri olan bu dönem alınganlıklara meyilli olabilirsin, dikkat. Duygu ve düşüncelerini yönetmeli, agresyondan kaçınmalı, tepkilerinde mutlaka ölçülü olmalısın. Aile üyelerinin bilhassa ebeveynlerinin sağlık sorunları gündeme gelebilir, krizlerden kaçınmalı ve bu süreci akıl ışığında yönetmelisin. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerin adına vefa arayacağın bir süreç olacak. Boş konuşan, üst perdeden konuşan ve içinin dolu olmadığını düşündüğün ilişkileri bitirebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına çok çok özel, çok çok önemli bir dönem başlıyor. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemelere gidebilirsin. Yeni başlangıçlara, girişimlere yönelebilirsin. Ortaklıklara, işbirliklerine açık olacağın bir dönem olacak. Enerjisi tükenmiş bir projeyi noktalayabilir, yarım kalmış ve sürekli karşına çıkan projeleri, işbirlikleri tamamlayabilir, uzun zamandır emek verdiğin ve ümitli olduğun projeleri gündeme alabilir, popülerlik, ün, şöhret yakalayabilirsin.





İkizler Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Dönüştürecek, şifalı, mistik bir hafta sevgili İkizler..
Ruh, zihin, beden dengeni, enerjini korumak adına
fazlası ile özen göstereceğin, kendine eğileceğin, bu yönde araştırmalar yapacağın bir dönem başlıyor. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlık, Çakra Dengeleme çalışmalarına yöneleceğin, profesyonel destekler alacağın bir süreç olacak. Bireysel anlamda ise meditatif çalışmalara yöneleceksin, yoga, doğa yürüyüşleri, egzersiz, diyet yapabilirsin. Sağlığın senin için önemli olacak üstelik her anlamda.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile aranızdaki duygusallığı fazlası ile önemseyebilirsin. Aranızdaki duyguların sahici olduğuna, gerçekçi olduğuna takılabilirsin. Erdemleri, insani değerleri karşılıklı ne kadar taşıdığınıza ve bu konularda ne kadar anlaştığınıza önem verebilirsin. Eşin, partnerin ile her şeyi konuşmak, karşışıklı şeffaflık isteyebilirsin. Duygusal, ruhsal tatmine önem vereceğin bu hafta son derece hassas olabilirsin. Çocukları olan bir İkizler isen hakeza yine bu yönde çocuklarınla bağ kurmak isteyebilirsin.
Bekar bir İkizler isen, duygusal anlamda seni tamamlayacak bir bireye ihtiyaç duyabilirsin. Ruhsal bir birliktelik yakalamak, karşılıklı ahenk yakalamak, yaşamın ritmini hissetmek isteyebilir, seni tamamlayacak biri ile hayata anlam katmak isteyebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile iletişime açık bu dönemde dostlarının, aile üyelerinin hayatlarına dair beklenmedik gelişmeler öne çıkabilir. Fazlası ile aksiyona açık bu hafta gündemi takip etmekte güçlük çekebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına yoğun akacak bu hafta, yurtdışı, şehir dışı bağlantılar, uluslararası ilişkiler, ticari anlaşmalar, eğitimler, online çalışmalar gündeme gelebilir.






Yengeç Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Gelecek odaklı bir hafta sevgili Yengeç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına
odaklanacağın, geleceğe yönelik planlar yapacağın bir 2.5 yıllık süreç başlıyor. Son derece titiz, detaycı, hassas hareket edebilir, her detayı inceleyerek ilerleyebilirsin. Süregelen işbirliklerin, projelerin yeni bir boyuta geçebilir. Yeni işbilikleri başlayabilir. Kendi işini kurmak için adımlar atabilir, bürokratik işlemlere başvurabilir, devlet, resmi daire işlemlerine yönelebilirsin. Finansal anlamda düzenlemeler, kredi yapılanmaları gündeme gelirken, eskiye dönük borçlarını kapatma yoluna gidebilirsin. Hukuksal anlamda önemli gelişmelere açık bir dönem.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece hassas akacak bu hafta, mutlaka sevdiklerini incitmemeye özen göstermelisin. Tepkilerin yüksek olabilir, fazlası ile üst perdeden ifade edebilirsin kendini. Aile üyelerinin tavır ve söylemlerini baskıcı bulabilir, manipülatif etkileri püskürtmek adına evden ayrılmak isteyebilir, değişime açık olabilir, bireysel alanlarını koruyabilirsin. Yakın ilişkiler, dostluk adına kadın kıskançlıkları öne çıkabilir, sen de kıskanabilirsin, bu durum ruhsal olarak aşağı çekilmene neden olabilir, dikkat.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile ortak hareket etmek senin için önemli olacak. Ancak farkında olmadan fazlası ile kontrolcü tutumlar sergileyebilirsin. Lütfen bu dönem sakin ve sağduyulu ilerlemeye özen göster, olur mu? Eşini, partnerini farkında olmadan çok ciddi bir şekilde kısıtlayabilirsin bu durum krizlere neden olabilir. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocukların ile iletişimde çekişmeler gündeme gelebilir. Sağduyu isteyen bir hafta.
Bekar bir Yengeç isen, duygusal anlamda karmaşık bir hafta, aceleden kaçınmakta fayda var. Emin olmadığın bir hukukun içine girmektense sakin ve ihtiyatlı ilerlemeyi tercih etmelisin.






Aslan Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Değişimi tetikleyen bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın
ile ilgili çok çok önemli değişimleri başlatacak bir sürece giriyorsun ve bu süreç 2.5 yılda tamamlanacak. Tanınırlık, ün, istikrar, toplum önünde saygınlık kazanabilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli adımlar atabilir, girişimlerde bulunabilir, akından geçenleri hayata geçirmek adına riskler alabilirsin. Finansal anlamda beklentilerine kaşrılık verecek bir döneme giriyorsun.
Günlük rutinlerin, yerleşik düzenin ile ilgili önemli değişimleri başatacak bu süreçte ev değiştirebilir, taşınabilir, şehir dışına, yurtdışına gidebilirsin. Evinle ilgili dekoratif değişimler yapabilirsin. Günlük rutinlerine hareket kazandırabilir, spor, diyet başlangıçları yapabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yüzleştiren bir hafta olacak. Fazlası ile sorgulayıcı tutumlarla karşılaşabilir kendini kısıtlanmış hissedebilirsin. Manipülasyonu püskürtmek adına bir nevi baş kaldırabilirsin. Dostlarının iğneleyici sözleri, tavır ve tutumları seni fazlası ile yorabilir. Öte yandan dostluk ilişkilerine güven duymakta güçlük çekebilirsin. Yeni arkadaşlıklara mesafeli olabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile hiç bir şekilde ayrı kalmak istemeyebilir, fazlası ile tutkulu, duygusal yaklaşımlar sergileyebilirsin. Eşin, partnerin ile ortak hareket etmek, ortak kararlar almak, uyum yakalamak önceliğin olabilir. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim hayatı ile yakından ilgilenebilirsin. Eşinin, partnerinin ailevi ilişkileri senin için son derece önemli olabilir. Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarının ruhsal, zihinsel, fiziksel gelişimleri ile yakından ilgilenebilirsin.
Bekar bir Aslan isen, sürprizlere hazır olmalısın.. Zira beklenmedik başlangıçlar, karşılaşmalar gündeme gelebilir.









Başak Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Yenilikleri başlatacak, hızlı bir hafta sevgili Başak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili
önemli değişimleri tetikleyecek bir sürece giriyorsun, bu başlangıcın sonunda 2.5 yıl sonunda istediğin noktaya gelmiş olabilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimleri tetikleyecek bir Tutulma meydana gelecek 19 Kasım 2021’de.. Seni kariyer, eğitim, finans hayatından, toplum önündeki duruşun gibi alanlardan etkileyecek bu Tutulma süreci yukarıda da belirttiğim gibi 2.5 yıllık süreçte tamamlanacak. Süregelen işbirliklerin, ortaklıkların, anlaşmaların ile ilgili uyumsuzluk, anlaşmazlıklar varsa bitirebilir, riskler alabilirsin. Yeni bir iş arayışında isen yeni bir iş bulabilir, yeteneklerini ifade etmek istiyorsan kendini ifade edebileceğin bir sektöre girme şansı bulabilirsin. Öte yandan online çalışmalar, eğitimler, ihracat, ithalat işleri gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin ile ilgili gerçekleri gündeme getirecek, yüzleştirecek bir hafta olacak. Agresyondan kaçınmalı, tepkilerinde ölçülü olmalısın. Ailevi ilişkilerine karşı fazlası ile meraklı, fazlası ile tepkili olabilirsin. Bazı krizleri kendin tetikleyebilrisin, dikkat. Yine ev değişimi, ofis değişimi, yerleşik düzen değişimleri gündeme gelebilir. Öte yandan kardeşlerinin hayatlarına dair önemli gelişmeler gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile fikir ayrılıkları gündeme gelecek olsa da günün sonunda uzlaşmanın bir yolunu bulacaksınız. Risklere açık oluşun, yüksek cesaretin eşini, partnerini endişelere sevk edebilir, dikkat. Kendini doğru ifade ettiğinden emin olmalı, duygu ve düşüncelerini sağduyu ile, anlaşılır bir üslupla dile getirmeyi tercih etmelisin.
Bekar bir Başak isen, özel hayatına etki edecek bir hafta olacak diyebilirim. Yeni başlangıçlara fazlası ile meraklı, hevesli, ilgili olacaksın. Sosyal ilişkilerin hareketlenirken seyahatlere açık olacaksın. Uzaklara gitmek, uzaklardaki insanlarla iletişimler kurmak adına hevesli olacaksın. Uzaklardan biri ile ciddi anlamda etkilendiğin bir ilişkiye adım atabilirsin.







Terazi Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Dönüşüme açık bir hafta sevgili Terazi..
Ruhi zihin, beden sağlığını
fazlası ile önemseyeceğin bir dönem başlıyor. Kronik, akut sağlık sorunlarınla yakından ilgilenecek, fazlası ile özenli olacaksın. Öte yandan estetiğe fazlası ile açık olacağın bir dönem olacak. Ruhsal, zihinsel anlamda arınmak, dönüşmek, iyileşmek adına son derece şifalı bir sürece girdin, farkında olmalısın. Astroloji, Psikoloji Danışmanlıkları, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilir, geçmişin küllerinden arınarak geleceğe güvenle bakmak isteyebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerini son derece önemseyeceğin bir dönem olacak. Aile üyeleri ile aranızdaki mesafeleri aşmak adına fazlası ile yapıcı bir ruh haline bürünebilirsin. Annen, baban, kardeşlerin ile son derece yakından ilgilenebilirsin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına paylaşıma açık, fazlası ile iletişim halinde olacağınız, karşılıklı fikir alışverişlerini tetikleyen bir dönem olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyumun artması yüzünü güldürecek. Eşinin, partnerinin gücünü, desteğini yanında hissedeceğin bir dönem. Eviniz, düzeniniz, geleceğiniz önemli olacak. Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarının artan enerjisi seni fazlası ile yorabilir ancak unutmamalısın senin desteğine ihtiyacı olan ve seni rol model benimsemiş bu küçük yavrulara destek olman önemli.
Bekar bir Terazi isen, sosyal ortam hareketlenirken yeni arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Yeni bir ilişki, şanslı bir ilişki karşına çıkabilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alacağın bir sürece giriyorsun, değerlendirmelisin. Mevcut işinde terfi alabilir, zam alabilir, memnun değil isen iş değiştirebilir, istediğin standartlarda bir işe adım atabilirsin. İşbirlikleri kurmak adına, online çalışmalar, işbirlikleri adına şanslı bir dönem olacak.








Akrep Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Bambaşka bir düzeni başlatacak bir hafta sevgili Akrep..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına
fazlası ile hareketli bir döneme giriyorsun, hazır mısın? Aile üyelerinin sana olan ilgisi, alakası, sempatik yaklaşımları ruhsal olarak yükselmene yardımcı olacak. Öte yandan sen de sevgini açıkça dile getirmekten çekinmeyeceksin. Duygusal anlamda tatmin edici paylaşımlara, iletişimlere açık bir dönem başlıyor. Ruhsal anlamda tatmin olmaya, doyum yaşamaya önem verecek, içi dolu ilişkilere yöneleceksin. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerin adına destekler göreceğin, sosyal yaşamının hareketleneceği bir dönem olacak. Etkinlikler, organizasyonlar, buluşmalar ön plana çıkacak.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, bu hafta öz burcunun tam karşısında meydana gelecek Ay Tutulması ile birlikte sevgi, saygı, şefkat temelli bir ilişkin, evliliğin var ise mevcut pürüzleri aşacağın, eşin, partnerin ile aranızdaki mesafelerin kalakacağı, karşılıklı uyumun artacağı bir döneme giriyorsun. Ancak menfaat, çıkar, sağlıksız, gerçeklerden kaçındığın, yüzleşmek istemediğin bir ilişki, evlilik söz konusu ise bu hafta itibari ile bitime doğru gittiğini fark edebilir, son derece önemli bir yol ayrımı yaşayabilirsin. Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarına karşı fazlası ile abartılı, kontrolcü yaklaşabilir, çocukların ile zaman geçirmekten fazlası ile keyif alabilirsin.
Bekar bir akrep isen, şöyle söyleyeyim bu hafta itibari ile 2.5 yıl içerisinde çok değerli bir ilişki kazanabilir, evlenebilirsin. Duygusal anlamda dönüşüm yaşadığın günlerden geçerken bu yönde Astroloji, Psikoloji Danışmanlıkları, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilir, kendinde eksik gördüğün noktaları iyileştirmek adına adımlar atabilir, birnevi geleceğe yatırım yaabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili aslında destekleneceğin, pozitif bir dönem olacak. Finansal anlamda yeni gelir kaynakları edinebilir, ileri gitmek adına şanslar bulabilirsin. Ancak çirkin rekabete maruz kalabilir, rakiplerinin etik dışı tutumları ile karşı karşıya kalabilirsin bu bağlamda güvenlik tedbirlerini arttırmalısın mutlaka. Şehir dışı, yurtdışı bağlantılar, online eğitimler, işbirlikleri, projeler gündeme gelebilir.







Yay Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Özen isteyen, karşına çıkan fırsatları değerlendirmen gereken bir hafta sevgili Yay..
Kariyer, eğitim finans hayatın
ile ilgili önemli yol ayrımları, önemli değişimler, önemli kararlar gündeme gelebilir. Bulunduğun firmadan, kurumdan ayrılmak isteyebilir yahut bölüm değiştirmek isteyebilirsin. Süregelen projelerin, işbirliklerin ile ilgili negatife odaklanabilir, olumsuz detayları çok fazla gözünde büyütebilirsin. İş arayışında olan bir Yay isen, bu dönem yeni bir başlangıç gündeme gelebilir, yeni alanlara, denenmemişi denemeye meraklı olabilirsin. Sorumluluk alanların ile ilgili düzen isteyen bu dönemde mutlaka toparlayıcı olmalı, pratik tutumlar sergilemeli ve miskinlikten kaçınmalısın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına karşılıklı anlayış bekleyen bu hafta son derece hassas olabilirsin. Alınganlıklarını bir kenara bırakmalı, kendini doğru ifade ettiğinden emin olmalısın. Kardeşlerin, kuzenlerin ile ilgili güven duymakta güçlük çekebilir, mesafeler koyabilirsin. Öte yandan yalnızlığa fazlası ile meyilli olabilir, inzivaya çekilebilirsin. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme alanlarına ilgi duyabilir, bu alanlarda Danışmanlık yahut eğitimler alabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile aranızdkai uyumu fazlası ile önemseyebilirsin. Sevgi temelli paylaşımlara son derece özen gösterebilir, ihtiyaç duyabilirsin. Eşinin, partnerinin ailevi, sosyal ilişkilerine takılabilir, gerkesiz yere kederlenebilirsin. bazı şeyleri irdelemekten kaçınmalı, kendini doldurmaktan uzak durmalı ve mutlaka akışa bırakmalısın. Çocukları olan bir Yay isen, çocukların ile zaman geçirmek sana fazlası ile iyi gelecektir, değerlendirmelisin. Çocuklarınla zaman geçirmeli, onlarla eğlenceli aktivitelere yönelmelisin.
Bekar bir Yay isen, yeni bir ilişki kurmak istiyor olsan da fazlası ile mesafeli olabilir, miskinlik yapabilirsin. Sosyal medya hesaplarından yeni arkadaşlık istekleri alabilir, yeni iletişimler kurma şansı bulabilirsin ancak güven duymakta güçlük çekebilirsin.







Oğlak Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Aşık, duygusal anlamda yüceltecek bir hafta sevgili Oğlak..
Özel hayatına vurgu yapacak bir sürece adım atıyorsun, hazır mısın?
Bu hafta önücüsü, lideri olduğun toprak gurubunun sabit üyesi Boğa burcunda meydana gelecek olan Ay Tutulmasının yükselen konumunda sen varsın.. Hayatını çok çok yakından ilgilendiren, özel hayatına çok ciddi vurgu yapacak bir süreç olacak.
Bekar bir Oğlak isen, bu hafta itibari ile 2.5 yıl içerisinde evlenebilirsin, bilgine. Yine hayatına çok çok değer, çok çok farkındalık kazandıracak bir ilişki hayatına dahil olabilir. Bu dönem karşına çıkan insanlara dikkat etmeli, mutlaka iletişime açık olmalı, duygusal, ruhsal anlamda dolu, düşünsel anlamda nitelikli insanlarla bir araya gelme şansı bulabilir, ciddi, tatmin edici, güzel, uyumlu bir birlikteliğe adım atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşinin, partnerinin desteğini, güvenini yanında hissedeceğin bir dönem olacak. Eşin, partnerin ile karşılıklı denge yakalayacağınız, geleceğe pozitif, sağlıklı adımlar atacağınız bir dönem olacak. Yine eşin, partnerin ile geleceğe yönelik adımlar atacağınız bu dönemde ev değişim, dekoratif değişimler, düzenlemeler gündeme gelebilir. Sen de, eşin, partnerinde konfora çok fazla önem verebilir, yaşam alanınıza konfor, yenilik, renk katmak adına girşimlerde bulunabilir, alışverişler yapabilirsiniz. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocukların için alışverişler yapabilir, onlara fazlası ile ilgili, özenli yaklaşabilir sanki biraz şımartabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına değer göreceğin, desteklerini yanında hissedeceğin, takdir göreceğin bir döneme giriyorsun. Sevdiklerin sana fazlası ile ilgili, fazlası ile yapıcı, iyimser, destekçi yaklaşabilir. Anan, baban, kardeşlerin ile zaman geçirmenin tadını çıkarabilir, samimi iletişimler, paylaşımlar tercih edebilir, ruhsal doyum yaşayabilirsin. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına popülaritenin artacağı, ilgi göreceğin bir döneme giriyorsun.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece düzenleyici, toparlayıcı, destekler göreceğin, aradığın fırsatların karşına çıkacağı bir döneme giriyorsun. Süregelen, uzun zamandır emek verdiğin projelerle ilgili sonuçlar alacağın, emek verdiğin, uğraş verdiğin alanlarla ilgili geri dönüşler alacağın bir süreç olacak. Online çalışmalar yapabilir, eğitimler alabilir, yurtdışı, şehir dışı bağlantılar kurabilirsin. Bulunduğun sekörde öne çıkma şansları bulabilirsin. Varolan yatırımlarını değerlendirebilir, yeni yatırımlar yapabilirsin. Finansal anlamda şanslı bir döneme giriyorsun asla miskinliğe kapılma, enerjini düşürmek ve geleceğe odaklanmaktan vazgeçme.









Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu​

15- 21 Kasım 2021
Duygularının dile geleceği bir hafta sevgili Kova..
Duygusal anlamda dönüştüren
, fazlası ile destekleyen bir döneme giriyorsun sevgili Kova. Senin gibi sabit nitelikli bir burç olan Boğa burcunda bir Ay Tutulması meydana gelecek. Yine geleneksel yöneticin Satürn’ün öz çocuğu Oğlak burcunun yüklen konumunu yönettiği bir Tutulma olduğu için hayatına büyük dokunuşmalar yapacak etkilere sahip ve bu etkiler 2.5 yıl sürecek diyebilirim. Kendini özgürce ifade etmek, içsellikle yaklaşmak, düşüncelerini sakinleştirmek isteyeceğin bir dönem olacak. Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda arınmak isteyebilir Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları olabilir, meditatif çalışmalar yapabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile daha sık bir araya gelmek, eşini, partnerini daha çok dinlemek isteyebilir, anlamak adına efor sarf edebilirsin. Eşinin, partnerinin hassasiyetlerine önem verebilir, eşinin, partnerinin senden beklentilerine fazlası ile önem verebilir, önceliklerini bu yönde geliştirebilirsin. Yine eşinin, partnerinin sana kaşrı fazlası ile uyumlu, dostane, sempatik yaklaşımlar sergileyeceği bu dönemde, hobileriniz, aktiviteler, karşılıklı birbirinizi motive edecek tutumlar öne çıkabilir. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarına karşı eğitici yaklaşabilir, kültürel gelişimlerine önem verebilirsin.
Be kar bir Kova isen, aşk adına destekleyen enerjilere sahip bu hafta, sosyal ilişkilerin yeniden şekillenebilir. Eski, yeni dostlukların ile ilgili son derece yoğun, hızlı akacak bu hafta etkinlikler, aktiviteler, sanatsal faaliyetler ilgini çekebilir. Yine bu alanlarda uğraş veren insanlara çekilebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına samimiyeti, içtenliği pekiştirecek bir hafta olacak. Aile üyelerin ile uyum yakalamak adına içten adımlar atabilirsin. Ebeveynlerinin sağlık sorunları ile yakından ilgilenebilir, yaşam alanlarına renk katmak adına hediyeler alabilir, değişimler yapabilirsin. Kardeşlerinin eğitim, iş hayatları ile ilgili değişimler yakından takip edebilir, yoğun iletişim kurabilirsiniz. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerin adına ise sık sık bir araya geleceğiniz, ev buluşmaları yapacağınız bir hafta.









Balık Burcu Haftalık Yorum​

15 – 21 Kasım 2021
Dönüştüren, yenilikçi bir hafta sevgili Balık..
Öncelikle ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda fazlası ile
şifalı, yenilikli, farkındalığı yüksek bir dönem olacak. Son derece meraklı, araştırmacı, girişimci bir ruha sahip olabilirsin. Kendine yenilikler katmak, farkındalıklar kazanmak, stilin, imajın ile ilgili yenilikler yapmak, keşfetmek, öğrenmek, sosyalleşmek için her koşulu, fırsatı, şansı değerlendireceğin bir dönem başlayabilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine yönelebilir, sevdiklerin ile zaman geçirmekten keyif alabilir, fazlası ile iletişime açık olabilir, sevdiklerinle samimi iletişimler kurabilirsin. Annen, baban, kardeşlerin ile zaman geçirmenin, karşılıklı geçmişi anmanın, bugün bulunduğunuz konumların ve buralara nasıl geldiğinizin çıkarımlarını yapabilir, karşılıklı uzun uzun sohbetler yapabilirsiniz. Yine sevdiklerinin ilgisini yakından hissetmek isteyebilir biraz abartabilirsin, dikkat. Öte yandan sosyal ilişkilerin hareketlenirken uzaklardan gelenler, seyahatler, buluşmalar, etkinlikler gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile zaman geçirmek sana fazlası ile iyi gelebilir. Eşinin, partnerinin tekliflerine karşı fazlası ile heyecan duyabilirsin. Eşin, partnerin ile kısa, uzun tatil planları yapabilir, eşini, partnerini bu yönde motive edebilirsin. Yine yeni lezzetler denemeye meraklı olabilir, renkli sofralar kurabilirsin. Eşinin, partnerinin ailesini, yakın arkadaşlarını evinizde ağırlamak, sık sık bir araya bulunmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Balık isen, çocukların ile planlar yapabilir, tatillere çıkabilir, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz.
Bekar bir Balık isen, aşk adına fazlası ile şanslı, hızlı, yoğun bir dönem. Aşk adına biraz şıp sevdi, biraz romantik, biraz tutkulu bir dönem. Aynı anda birden fazla insan ilgi odağına girebilir yine seninle ilgilenen insanlar kafa karışıklığı yaşamana neden olabilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı bir dönem. Yaratıcılık gerektiren bir işe sahip isen ilham perilerinin gücünü yanında hissedeceksin. Yeni işbirlikleri, yeni bağlantılar kurabilirsin. Yeteneklerini sergileyebileceğin şanslar, fırsatlar yakalayabilirsin. Finansal anlamda şanslı bir dönem olacak. Ancak harcamaya, abartmaya da fazlası ile meyilli olabilirsin, dikkat.






-Astrolog Seda Turan
 
hh (1).jpg

Koç burcu​

Pazartesi ve salı Koç burcunda olan Ay odağınıza özel hayatınızı, evinizi ve ailenizi yerleştirebilir. Normale kıyasla daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. İlişki problemlerinizi konuşmak duygularınızın daha farkında olduğunuz için faydalı olabilir. İç huzur ve dengeniz yeni insanlarla tanışmak ve kaynaşabilmek için ihtiyacınız olabilecek özgüveni sağlayabilir. Çarşambadan pazara kişisel özgürlüğünüzün ve sosyal çevrenizin keyfini çıkarabilirsiniz. Yaşayacağınız ilham anlarını yaratıcılığınızı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Boğa burcu​

Pazartesiden perşembeye artan çekiciliğiniz sizi ilgi odağına koyabilir. İletişimizin kibar fakat bir o kadar güçlü olması çevrenizi etkilemenizi, onlardan isteyeceklerinizi yerine getirmelerini sağlayabilir. Sözlü olmayan bir seviyede de iyi iletişim kurabildiğinizi gözlemleyebilirsiniz. Cumadan pazara Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması duygusal tarafınızı daha baskın konuma getirebilir. Anılarınız, ebeveynlik güdüleriniz, koruma ve kollama içgüdüleriniz hayatınızı etkileyebilir.

İkizler burcu​

Pazartesiden cumaya kendinizi daha hassas, sezgisel, yaratıcı hissedebilir, hayal gücünüzün genişlediğini deneyimleyebilirsiniz. Düşünceleriniz ve iletişimiz daha spiritüel konulara dönebilir. Meditasyon gibi Mindfulness pratikleri sayesinde önemli öğretiler kazanabilirsiniz. Hafta sonu daha derinden duygular hissedebilir, çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Aile bağlarınızın kuvvetlendiğini, görünmez iplerin sizi evinize daha yakınlaştırdığını düşünebilirsiniz.

Yengeç burcu​

Pazartesiden cumaya hayatınızda değişiklikler yapmak hızlı ve sorunsuz geçebilir. Zorlu bir görevi üstlenmek veya ertelediğiniz işleri yapmak için ekstra motivasyon, yaratıcılık ve aksiyona geçme güdüsünden faydalanabilirsiniz. İlk hamleyi yapabilmenizi sağlayacak cesarete sahip olabilirsiniz. Hafta sonunda bir konuda daha derin bilgi almanızı sağlayan entellektüel yetileriz güçlenebilir. Fikir ve teorileri daha anlamlı şekilde kavrayabilirsiniz. Öğrenmek aynı zamanda öğretmek için iyi bir zaman olabilir.

Aslan burcu​

Pazartesiden çarşambaya olan sürecin dayanıklılık ve tutku getirmesi; gücünüzün ve özgüveninizin artmasını sağlayabilir. Güçlü duruşunuz ve karizmanız sayesinde insanlar kendilerini size doğru çekilmiş bulabilir. Güçlü insanlar ile oluşturacağınız işbirlikleri, hem siz hem de onlar için faydalı olabilir. Çekiciliğiniz ve güçlü özgüveniniz, aşk hayatınızı da olumlu etkileyebilir. Perşembeden pazara sevecenliğiniz ile heyecan verici yeni bir romantizm yaşayabilirsiniz. Eğer partneriniz varsa rutinlerden dışarı çıkmak ve yenilikler peşinde koşmak ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir. Tüm bunların yanı sıra finansal açıdan şanslı bir haber alabilirsiniz.

Başak burcu​

Pazartesiden cumaya, kişisel güç ve otoritenizi arttırmaya yönelik fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin artması, hayatınızı düzeltmenize de yardımcı olabilir. Hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek için daha istekli olabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli kişilerden veya şirketlerden yardım isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi daha duyarlı, romantik, şefkatli, hayal gücü yüksek ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Başka kişilerin duygularına karşı hassas yapınız, ilişki konularında içgüdülerinize güvenmenizi sağlayabilir. İdeallerinize yakışır bir dostluk geliştirebilir veya derin bir bağ kuracağınız yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz. Meditasyon yapmak veya spiritüelliğinizi güçlendirmek size iyi gelebilir.

Terazi burcu​

Pazartesiden cumaya hayatınızı renklendirecek olumlu değişim ve heyecanlar ile karşılaşabilirsiniz. Yeni maceralar, iş ve ilişki arayışında olabilirsiniz. Arzularınızı ve tutkularınızı takip edip içgüdüleriniz ile hareket etmek için ideal bir zaman olabilir. İçgüdüleriniz ile hayatınızda şaşırtıcı yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar yoğun düşünceler içinde bulunabilir ve bu doğrultuda konuşmalar yapabilirsiniz. Sezgilerinizin ve zekanızın birleşmesi, güçlü bir ortaklık oluşturarak sizi oldukça etkileyici kılabilir. İkna gücünüzün artması ile çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz. Sınavlarınız ve çalışmalarınız için de uygun bir zaman dilimi olabilir.

Akrep burcu​

Pazartesiden çarşambaya olan süreçte çekiciliğinizin artması, insanlar üzerinde çok fazla etkiye sahip olmanızı sağlayabilir. Büyük başarılar elde etmek için bu gücünüzü kullanabilirsiniz. Ortaya etkileyici işler koymak için içinizdeki derin arzularınız ile beslenen azim ve kararlılığınızdan yararlanabilirsiniz. Sahip olduğunuz aşırı eğilimleri, daha yapıcı bir kararlılık oluşturmak için kullanabilirsiniz. Perşembeden pazara yeni deneyimler denemek için dürtüleriniz canlanabilir. Hayatınıza girecek olan yeni biri farklılığı, teşvik ediciliği ve açık fikirliliği ile öne çıkabilir. Kendinizden farklı kültürlerdeki insanlara çekim hissedebilirsiniz.

Yay burcu

Haftanın ilk beş günü, içinizde güçlü bir bağımsızlık arzusu hissedebilirsiniz. Engellere takılmadan kendi yolunuzda ilerlemek isteyeceğiniz bu süreçte, tutkulu olduğunuz şeyler için savaşabilir veya yeni projelere adım atabilirsiniz. Risk almaya ve deneysel yöntemler denemeye isteklisiniz. Hafta sonu ise artan ikna gücünüz sayesinde çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Güçlü iletişim becerileriniz sayesinde sorunlu olan ilişkilerdeki pürüzleri giderebilirsiniz.

Oğlak burcu

Hafta içi, sosyal ilişkilerinizi, aşk hayatınızı ve yaratıcılığınızı güçlendirmek için ideal bir zaman olabilir. Daha açık fikirli ve yenilikçi bir bakış açısı ile hedeflerinize engellere takılmadan ulaşabilirsiniz. İçinizde hissedeceğiniz bu güç, yeni arkadaşlar edinmenizi veya üstlerinizle ertelediğiniz önemli konuşmaları yapmanızı sağlayabilir. Cumartesi ve pazar ise artan keskin zekânız sayesinde satış işlerinde, münazaralarda, pazarlıklarda veya ev ve araba gibi büyük satın alımlarda uygun anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu süreç, karmik bir dostluğun veya başarılı bir ortaklığın başlangıcını da yapmanızı sağlayabilir.

Kova burcu

Haftanın ilk iki günü, kendinizi oldukça umutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. Bu size iyi şans ve başarı getirebilir, ancak unutmayın abartılı öz güven kayıplara yol açabilir. Bu sebeple hedeflerinize doğru ılımlı ve disiplinli bir şekilde ilerlemeye önem göstermelisiniz. Çarşambadan pazara ise sosyal ve aşk hayatınızda eğlence ve heyecana doyabilirsiniz. Bu süreçte, size yeni perspektifler kazandıracak insanlarla tanışabilir, yeni dostluklar edinebilirsiniz. Flört için ideal olan bu zamanı, mevcut ilişkiniz varsa bağlarınızı güçlendirmek ve yeni insanlar tanımak için değerlendirmelisiniz.

Balık burcu

Pazartesiden cumaya, hedeflerinize ulaşmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Diğer insanlar üzerindeki etkinizin farkındalığı ve etkili girişimleriniz sayesinde başarılarınızdan gurur duyulabilirsiniz. Bu, güçlü ve etkili konumlardaki insanlarla iyi ilişkiler geliştirmenize de neden olabilir. Hafta sonu ise artan duygusal duyarlılığınız, diğer insanlarla daha kolay duygusal bağlar kurmanıza olanak tanıyabilir. Aile üyelerinizle geçmişi yad edebilir, açıklığınız ve anlayışınız sayesinde dostluklarınızı pekiştirebilirsiniz.



livetobloom
 
50bc348fb525f9be832ad7af28476d017dada0e3.jpg



KOÇ
Bu hafta kendinizle ilgili kararlar alabilir , daha enerjik ve girişimci bir ruh hali ile haftaya başlayabilirsiniz sevgili Koçlar. Boğa Dolunay ‘ı 2.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu parasal konularda azimli bir şekilde çalışarak maddi kazançlar sağlamayı anlatıyor. Öncesinde aksilikler, sıkıntılar yaşasanız da parasal konularda rakiplerinize karşı başarı sağlayabilirsiniz. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılarınız varsa maddi anlamda kazanç elde etmeniz söz konusu olabilir, olumsuz açılar varsa tam tersi maddi kazanç elde etmede zorlanma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

BOĞA
Bu hafta kendinizle kalmak, içsel olarak ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz, sevgili Boğalar .Boğa Dolunay’ı 1.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizdeki kızgınlık ve öfke özellikle de ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa toplum önünde tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi toplum önünde zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

İKİZLER
Sevgili İkizler haftaya hareketli başlıyorsunuz, sosyal gruplar, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Boğa Dolunay’ı 12.evinizde gerçekleşecek, geçmişiniz, hatıralarınız, kalıplarınız, inançlarınız bu süreçte ortaya çıkabilir ve sizi geride tutan şeylerin farkına varabilirsiniz. İçinizdeki derinliklerden kaynaklanan sorunlar ortaya çıkabilir, bunlarla yüzleşebilirsiniz. Bu zamanda rüyalarınız çok canlı olabilir. Birtakım elinizde olmayan koşullar yüzünden yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde gizli veya özel bir konu açığa çıkabilir veya bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir ya da yaptığınız bir iş projesi doruğa ulaşabilir

YENGEÇ
Bu hafta kariyer konuları ile harekete geçeceğiniz bir süreçte olacaksınız sevgili Yengeçler, bazılarınız da sözlenme, nişanlanma, evlilik kararı alabilir, Boğa Dolunay’ı 11.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizdeki kızgınlık ve öfke özellikle de arkadaşlarımızla ve sosyal çevremizdeki ve iş alanımızdaki ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa toplum önünde özellikle de sosyal alanınızda tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi topum önünde zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

ASLAN
Sevgili Aslanlar haftaya hayat amaçlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçeceğiniz bir enerji ile başlıyorsunuz, seyahatler, medya, internet ile ilgili işler , yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Boğa Dolunay’ı ile kariyer hayatınızda ve statünüzü etkileyen durumlarda aksilikler yaşamanıza sebep olabilir. Bazılarınız bu dönemde bir iş projesine veya kariyerine son verebilir. Daha kişisel bir düzeyde, yaşam yolunuzu ve kariyer yönünüzü çevreleyen gerçek hisleriniz ortaya çıkabilir. Bu Dolunay sizi hayatınızda yapmanız gerekenler konusunda aydınlatabilir. 10. Ev anneyi de anlattığından ve Algol sabit yıldızı Ay ile kavuşumda olduğundan daha önce fark etmediğiniz annenizle ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Aynı zamanda iş yerinizde kazalara veya sakarlıklara maruz kalabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda vardı

BAŞAK
Haftaya bütçe ayarlamaları, vergi, sigorta işleri ya da ameliyatlarla ilgili konular, miras konuları veya okült konularla ilgilenme gündemlerinizle başlıyorsunuz sevgili Başaklar. Boğa Dolunay’ı 9.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçimizde kızgınlık ve öfke özellikle de çevrenizdeki kişilerle ve yabancılarla veya eşinizin akrabaları ile ilgili olarak görünür hale gelebilir. Seyahatler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir, kazalara açık bir süreçte olabilirsiniz.

TERAZİ
Sevgili Teraziler bu hafta gündeminizde her türlü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve davalarla ilgili konular gündeminizde olabilir, bazılarınızın taşınma konuları gündeme gelebilir, bu konularla ilgili inisiyatif alma , harekete geçme söz konusu olabilir. Boğa Dolunay’ı 8.evinizde gerçekleşiyor, bütçe ayarlaması yapmak gerekebilir. Borçlarınızın bir kısmını finansal veya başka bir şekilde tahsil etmek için uygun bir zamandır. Ortaklıklardan gelen kazançlarla ilgili konularda, vergi, sigorta, kredi ile ilgili konularda daha önce fark etmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir, Algol sabit yıldızı ile kavuşumda olan Dolunay tüm bahsettiğimiz konularda gözü karalık verebilir, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazılarınız ameliyat olabilirler. Bazılarınız psikolojik rahatsızlıklar çekebilirsiniz.

AKREP
Sevgili Akrepler bu hafta günlük rutin işler , çalışma hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda hareketli olacağınız bu konularla ilgili harekete geçmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Boğa Dolunay’ı 7.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçimizde kızgınlık ve öfke özellikle de yakın ilişkilerinizle, eşinizle, ortaklarınızla ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa eşinizle, ortaklarınızla aranızda beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi her türlü yakın ilişkilerinizde , davalarda , taşınma ile ilgili konularda zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

YAY
Sevgili Yaylar haftaya ; aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, yaratıcılık gerektiren çalışmalar ve hobilerinizle ilgili konularda harekete geçeceğiniz, girişimlerde bulunacağınız bir gündemle giriyorsunuz. Boğa burcundaki Dolunay 6.evinizde gerçekleşiyor, bu Dolunay tamamen vermek ve almakla ilgilidir. Çalışma hayatınız , günlük rutin işleriniz ve sağlıkla ilgili konularda daha önce fark etmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir, Algol sabit yıldızı ile kavuşumda olan Dolunay tüm bahsettiğimiz konularda gözü karalık verebilir, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bazılarınız ameliyat olabilirler. Bazılarınız psikolojik rahatsızlıklar çekebilirsiniz.

OĞLAK
Bu hafta gündeminiz, ev, aile ,kariyer ve ebeveynlerinizle olacak sevgili Oğlaklar bu konularla ilgili harekete geçeceğiniz , girişimlerde bulunacağınız bir süreçte olacaksınız. Boğa Dolunay’ı 5.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizde kızgınlık ve öfke, özellikle de arkadaşlarınızla, çocuklarınızla ve partnerinizle ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa yaratıcı yönleriniz ve yetenekleriniz sayesinde toplum önünde özellikle de sosyal alanınızda tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir ancak olumsuz açılar varsa tam tersi topum önünde zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir.

KOVA
Sevgili Kovalar haftaya yakın çevre ile ilgili ilişkiler, eğitim, kısa seyahatler konuları, kardeşler ve kuzenler akrabalar ile ilgili gündemi ile başlayacaksınız. Boğa Dolunay’ı 4.evinizde gerçekleşiyor, bu Dolunay tamamen vermek ve almakla ilgilidir. Ailevi konularda ,ev ve yuvaya ait konularda ,ebeveynlerinizle ilgili konularda daha önce fark etmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir, Algol sabit yıldızı ile kavuşumda olan Dolunay tüm bahsettiğimiz konularda gözü karalık verebilir, bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

BALIK
Sevgili Balıklar haftaya parasal konularla ilgili konularda harekete geçmek ,inisiyatif almak ile başlıyor olacaksınız. Boğa Dolunay’ı 3.evinizde gerçekleşecek bu dolunayın Algol sabit yıldızı ile kavuşumu ile duygusal yoğunluğunuz son derece artacaktır. İçinizde kızgınlık ve öfke, özellikle de yakınlarınızla, çocukluk arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ilişkilerinizle ilgili olarak görünür hale gelebilir. Doğum haritalarınızda dolunay derecesine olumlu açılar varsa yaratıcı yönleriniz ve yetenekleriniz, yazarak kendinizi anlatma sayesinde özellikle de toplum önünde, sosyal medyada tanınma, beğenilme ve takdir getirebilir. Ancak olumsuz açılar varsa tam tersi topum önünde, sosyal medyada zorlanma ve şiddete maruz kalma gibi sizi zor da bırakacak durumlar söz konusu olabilir. Hepimiz için iyi bir hafta olsun sevgiler.






Astrolog Yasemin Özbek
Teşekkürler 🙏
 
X