• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aydır birlikte olmayan eş

🤷🏻‍♀️ doktora gitmeyi hiç kabul etmedi birşey yokmuş hayat geçim iş hayatı strestliymiş sadece çok yorgunmuş bütün konuşmalarda bir şekilde beni öyle olduğuna ikna etti
Klasik bu lafları hiç sekmez :) benim eşim 49 yaşın da yani cinsel istek konusun da bir sıkıntımız yok ama benim de yaşım olduğundan hamile kalamıyordum 2 senedir tedavi bilmem ne doktor eşinizin de gelmesi gerekiyor dediğin de benim birşeyim yok erkeğin 60 yaşında da çocuğu olur diyordu ama geçenler de öğrendik ki onda sorun varmış yani o doktora gidecek acıma sakın ayy yine sinirim tepeme çıktı

Klasik bu lafları hiç sekmez :) benim eşim 49 yaşın da yani cinsel istek konusun da bir sıkıntımız yok ama benim de yaşım olduğundan hamile kalamıyordum 2 senedir tedavi bilmem ne doktor eşinizin de gelmesi gerekiyor dediğin de benim birşeyim yok erkeğin 60 yaşında da çocuğu olur diyordu ama geçenler de öğrendik ki onda sorun varmış yani o doktora gidecek acıma sakın ayy yine sinirim tepeme çıktı
60 yaşında olacak çocuktan ne anlıcaz acaba, diyelim oldu kim sana 60 ında çocuk yapcak adam? Ölüyorum bunların özgüvenine ya.

60 yaşında olacak çocuktan ne anlıcaz acaba, diyelim oldu kim sana 60 ında çocuk yapcak adam? Ölüyorum bunların özgüvenine ya.
imkan var ama ihtimal yüksek değil yine de.onlarda da baya azalıyor ihtimal.sırf bizimki gibi tamamen imkansız değil diye 25 yaşındaki gibi olacak sanıyorlar.şansini denersin ama kaldırabilirsen 😄.Onu da düşünmüyorlar.

49 yaşında cinsel istekte sıkıntı yoksa maşllah.

Sizi ciddiye bile almıyorum küçücük insanları burada ağlatıyorsunuz yüzüne söyleyemeyeceğinizşeyleri tabi buradan kolay yazmak deşarj oluyorsunuz ben 15 sene önce de burada vardım şu an yeni üyeyim her konuya bakıyorum çokta güzel vakit geçiriyorum kızlarla özelde de çok iyiyiz sizin gibi zehirliler kendilerini sokuyor nasılsa
Bu durumun düzeleceğini düşünüyor musun gerçekten?

Bu durumun düzeleceğini düşünüyor musun gerçekten?
Bir aile terapisinden yardım alınabilir her şey denenir ben bilemem ben psikolog değilim ama neler neler düzeliyor insanlar neleri aşıyor her şey ayrıl boşan demekle olmuyor be bu kişileri tanımıyorum ilişki dinamiklerini bilmiyorum ama büyüklerimizin bir lafı var babam bana hep der ya hayır söyle ya da sus

imkan var ama ihtimal yüksek değil yine de.onlarda da baya azalıyor ihtimal.sırf bizimki gibi tamamen imkansız değil diye 25 yaşındaki gibi olacak sanıyorlar.şansini denersin ama kaldırabilirsen 😄.Onu da düşünmüyorlar.
işte gel de anlat şimdi iyi ama tabi gençlikte ki gibi değil şimdi oda takviye kullanıyor bakalım hayırlısı inşallah

Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler

Güncelleme : herkesin evliliği on numaraymış cinsel hayatıda öyle maşallah. Kadınlar ne kadar sert burada çok şaşkınım öncelikle yardımcı olmaya çalışan gerçekten içten yazan herkese çok teşekkür ederim . Buraya yazma sebebim iç dökmekti yardım istemedim akıl istemedim. Kadın çoğu zaman yine kadının düşmanıymış bir kez daha farkettim bu kadar sert ve bütün ilişkiyi başından beri bilmemelerine beni hiç tanımamalarına rağmen kaba olmaları beni üzdü. Çoğu mesaj ağlattı hatta sanırım buda benim kadın olamayışım çocuk kalışımdandır . Herkes aynı koşullarda şartlarda yetişmiyor aile ortamı bir olmuyor. Keşke bende daha serbest büyüyüp birşeyleri deneyimleyerek evlilik yapabilseydim de başıma bu gelmeseydi ve bazılarımızın gözü gerçekten seneler geçse de kapalı kalabiliyor buraya yazana kadar eşimin paravan evliliği yaptığı aklımın ucundan geçmedi yemin ederim siz hesap edin benim size göre salaklık derecemi. Biraz akıllı kurnaz olmak gerekiyor ama ne yazık ki sizin gibi herkes beyninin yüzde yüzünü kullanmıyor. Ben salaklığıma doymayayım . Ve size göre hata görünsede bebeğim bu dünyadaki en değerlim iyi ki gelmiş beni anne yapmış. Sağolun varolun canım kadınlar
Sadece 1 defa mı birlikte oldunuz

Sadece 1 defa mı birlikte oldunuz
Hayır bir defa değil canım ❤😬😬
Seni çok iyi anlıyorum ve sarılıyorum asla kendini suçlama cinsellik bu ya her kadının hakkı çok yanlış insanlara düşmüş mesajın bunun için üzgünüm şuan seninle kısmen aynı şeyleri yaşıyoruz ortada bir evlilik varsa senin de ihtiyaçların var görmezden gelinemez erkek dediğin kadını asla yarım bırakmaz öfkende mutsuzluğunda kesinlikle haklısın sonuna kadar ailenden bu durumu paylaşabileceğin biri varsa kesinlikle paylaşmalısın ve eşinden uzaklaşmalısın net sınırını koy ve ona
Uzun zamandır cinsellik konusunda yaşadığım eksiklikleri ve kırgınlıkları defalarca anlattım ama ciddiye alınmadım.
Görmezden gelinerek bir evlilik yürümüyor.
Dönmeden önce gerçekten anlaşılmak ve çözüm için somut bir adım görmek istiyorum minimalinde birşeyler söyle ve biraz uzaklaş önemsiyorsa bu durumu zaten çaba gösterecektir göstermiyorsa da çok üzgünüm daha 26 yaşındasın ya eminim ki harika güzel bir kadınsındır asla senlik değil bunu bil o çözecek eğer bu evliliği kurtarmak istiyorsa başka bir yolu yok çözüm derken de evlilik terapisi ürolog gitmek şartıyla tabiki. Bebeğini de kutluyorum sağlıkla huzurla büyüsün yalnız değilsin.🤍
teşekkür ederim uzun zaman sonra birinin beni anladığı ve yargılamadığını hissetmek o kadar iyi geldi ki. Umarım sizinde hayatınızda hep sizi destekleyip koşulsuz sevecek insanlarınız olsun. İyi ki varsınız ve iyi ki bana bu mesajı yazdınız sağolun ❤️

Back
X