Seni çok iyi anlıyorum ve sarılıyorum asla kendini suçlama cinsellik bu ya her kadının hakkı çok yanlış insanlara düşmüş mesajın bunun için üzgünüm şuan seninle kısmen aynı şeyleri yaşıyoruz ortada bir evlilik varsa senin de ihtiyaçların var görmezden gelinemez erkek dediğin kadını asla yarım bırakmaz öfkende mutsuzluğunda kesinlikle haklısın sonuna kadar ailenden bu durumu paylaşabileceğin biri varsa kesinlikle paylaşmalısın ve eşinden uzaklaşmalısın net sınırını koy ve ona
Uzun zamandır cinsellik konusunda yaşadığım eksiklikleri ve kırgınlıkları defalarca anlattım ama ciddiye alınmadım.
Görmezden gelinerek bir evlilik yürümüyor.
Dönmeden önce gerçekten anlaşılmak ve çözüm için somut bir adım görmek istiyorum minimalinde birşeyler söyle ve biraz uzaklaş önemsiyorsa bu durumu zaten çaba gösterecektir göstermiyorsa da çok üzgünüm daha 26 yaşındasın ya eminim ki harika güzel bir kadınsındır asla senlik değil bunu bil o çözecek eğer bu evliliği kurtarmak istiyorsa başka bir yolu yok çözüm derken de evlilik terapisi ürolog gitmek şartıyla tabiki. Bebeğini de kutluyorum sağlıkla huzurla büyüsün yalnız değilsin.