• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aydır birlikte olmayan eş

Benim eş 46 ben de 36 yaşındayım.benimki de ,2 senede 1 defa cinsellik yaşadık. Kuruttun beni dedim.dogal olarak gözümüzden düşüyor kendimizi kötü hissediyoruz sevisme alanı artık savaşma alanına dönüyor.neden sevismiyorsun dediğimde kavga mı istiyorsun diyor.saka gibi.2 evlat var evlatlarına hayran bana düşman.

Konudan bağımsız 2 sene de 1 ile iki çocuğu nasıl tutturdunuz😅

Senin mevzun başka Lotus bu konuyla alakası yok senin durumunun.

Yaş mevzuunda da kendi yaşıtı bir kadını bu saçmalıklarla kolay kolay kandıramazdı bu kadar süre , yaştan dolayı kuşu ötmüyor değildi demek istediğim.
E neden ötmüyor

Aynen öyle, ben artık tedavi medavi yazmıyorum, yok çünkü bir tedavisi, belki hormon mormon ittir kaktır bir iki sene daha en fazla sonrası kapanış.

Madem elinle oynaşıcan, bana da bir faydan yok ne yapıyoruz ki aynı yatağın içinde yani figüran gibi, mastürbasyon bağımlısı değil de ya erken boşalma ya kontrol edememe gibi sanki, vajinal yoldan kadına yaklaşmaması bu sebepten, iki saniye sonra fısss çünkü.
Evet erken boşalma ,
Eşinizin cinselliğe bakış açısında sıkıntı var zaten veya çok güzel bir bahane uydurmuş kendince. Hangi erkek eşiyle birlikte olmamak için “kıyamıyorum” yalanını sıkar? Cevap: Arzulamayan erkek.
Mastürbasyon yapana kadar neden sizinle ilişkiye girmiyor. Sert kalma süresi çok kısa olduğundan olabilir mi?
erken boşalma problemi var saniye sürüyor
Eşinizin cinselliğe bakış açısında sıkıntı var zaten veya çok güzel bir bahane uydurmuş kendince. Hangi erkek eşiyle birlikte olmamak için “kıyamıyorum” yalanını sıkar? Cevap: Arzulamayan erkek.
Mastürbasyon yapana kadar neden sizinle ilişkiye girmiyor. Sert kalma süresi çok kısa olduğundan olabilir mi?

Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler
Benim herif hiç acımadı bana hep kıydı 😔

Benim eş 46 ben de 36 yaşındayım.benimki de ,2 senede 1 defa cinsellik yaşadık. Kuruttun beni dedim.dogal olarak gözümüzden düşüyor kendimizi kötü hissediyoruz sevisme alanı artık savaşma alanına dönüyor.neden sevismiyorsun dediğimde kavga mı istiyorsun diyor.saka gibi.2 evlat var evlatlarına hayran bana düşman.
50 yaşında adam yani

Evet erken boşalma ,

erken boşalma problemi var saniye sürüyor
Eee biz anladık yazdık onu zaten biliyoruz sonuç nedir?

Dertleşmek için açtıysanız konuyu sıkıntı yok, ama düzelir mi diye soruyorsanız düzelmez, düzelmek diye bir şey de yok aslında da adam bu bu kadar yani , 26 yaşındasınız daha 50 yıl daha koyun üstüne oturun düşünün.

Her şey cinsellik mi diyenler yığılmadan da söyleyeyim evet bu yaşlarda herşey cinsellik niye hormonlarıma karşı gelip adı sırf evlilik diye baltalıyalım yani.

Valla başka iyi özelliği falan olamaz böyle bir insanın , sonradan olur hastalık olur hepimiz insanız faniyiz her şey bizim için ama , kimse de kalkmayan şeyinin faturasını bu genç yaşta da bana kesmesin bir zahmet yani.

Eee biz anladık yazdık onu zaten biliyoruz sonuç nedir?

Dertleşmek için açtıysanız konuyu sıkıntı yok, ama düzelir mi diye soruyorsanız düzelmez, düzelmek diye bir şey de yok aslında da adam bu bu kadar yani , 26 yaşındasınız daha 50 yıl daha koyun üstüne oturun düşünün.

Her şey cinsellik mi diyenler yığılmadan da söyleyeyim evet bu yaşlarda herşey cinsellik niye hormonlarıma karşı gelip adı sırf evlilik diye baltalıyalım yani.

Valla başka iyi özelliği falan olamaz böyle bir insanın , sonradan olur hastalık olur hepimiz insanız faniyiz her şey bizim için ama , kimse de kalkmayan şeyinin faturasını bu genç yaşta da bana kesmesin bir zahmet yani.
Ayrılsa ne yapcak sanki,hemen başkasına mi koşacak,ki bu zamanda erkek mi kaldı öyle kolay değil o isler

Back
X