- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 60.119
- Puanlar
- 748
- Konu Sahibi cactussvibee
Çok hor kullandı çokDuvardan duvara?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hor kullandı çokDuvardan duvara?
vahşet göz yaşı,yardım çığlıklarıAnlatsana biraz
Ben eşime çok aşık olarak evlendimÖyle de bir kıymış ki , kendinin ne mal olduğunu bile bile kendinden 8 yaş küçük kadını kandırarak evlenmiş hala daha masal anlatıyor , yok yorgunum yok bilmem ne yazık valla.
Eee biz anladık yazdık onu zaten biliyoruz sonuç nedir?
Dertleşmek için açtıysanız konuyu sıkıntı yok, ama düzelir mi diye soruyorsanız düzelmez, düzelmek diye bir şey de yok aslında da adam bu bu kadar yani , 26 yaşındasınız daha 50 yıl daha koyun üstüne oturun düşünün.
Her şey cinsellik mi diyenler yığılmadan da söyleyeyim evet bu yaşlarda herşey cinsellik niye hormonlarıma karşı gelip adı sırf evlilik diye baltalıyalım yani.
Valla başka iyi özelliği falan olamaz böyle bir insanın , sonradan olur hastalık olur hepimiz insanız faniyiz her şey bizim için ama , kimse de kalkmayan şeyinin faturasını bu genç yaşta da bana kesmesin bir zahmet yani.
Şaka mı bu .hamile kalmak için en son birlikte olduk
Yıllae yıllr önce buna benzer bi konu açılmıştı sonunda adam gay çıkmıştıMerhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler
İspat lazim şekerim.arrik kolay değil öyle...davalar üzüyordu uzuyor.erkekler keşke ceketini alıp çıksa ama ayrılma aşamasında Kaş Nisan şirret oluyorlar.para kaciranida gördüm ,maaşini erkek kardeşinin üstüne yapanı da,mal i da kacirani gordumKıyamamak ?
Yani sevgili olsanız anlarım. Gerçekten boule erkekler var. Ama uzun yıllardır evlisiniz. Bu hakli bosanma sebebi kabul ediliyor bir bosanma davasinda. Bu durumu neden yaşatıyor ki size. Kafasına taktığı işle, ailesiyle alakalı bir şey var mı acaba .ama ne olursa olsun insan eşine, sevgilisine sarılarak onunla sevişerek rahatlar, hayat güzel hale gelir ya. Karari verecek olan sizsiniz. İsterseniz bir terapiste gidin birlikte.
Evet haklısınız. Adam olamayanlar bosanma aşamasında her türlü adiligi yapıyor. Allah yardimcimiz olsun ya ne diyeyim kadin olmak çok zor.İspat lazim şekerim.arrik kolay değil öyle...davalar üzüyordu uzuyor.erkekler keşke ceketini alıp çıksa ama ayrılma aşamasında Kaş Nisan şirret oluyorlar.para kaciranida gördüm ,maaşini erkek kardeşinin üstüne yapanı da,mal i da kacirani gordum
Bu tarz durumlarda nedense kadınlar çok doğurgan oluyor allahın hikmeti mi denir ne denir.kimin kocası gay'se ayda 1 defa ilişkiyle hamile kalıyor.Konudan bağımsız 2 sene de 1 ile iki çocuğu nasıl tutturdunuz![]()
Yıllar önceye gerek yok hergün açılıyor.Yıllae yıllr önce buna benzer bi konu açılmıştı sonunda adam gay çıkmıştı
Sizden etkilenmiyor ve arzulamıyor bunu da çeşitli manipülasyonlarla sizi ikna ederek 5 yılı geçirmiş. Yani ikna olmuşsunuz üstüne çocuk yapmışsınız.Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler
Merhaba , kısaca özetlemem gerekirse eşimle birlikte olmuyoruz ben 26 o 34 yasında libidosu çok düşük biri sürekli yorgun beş senedir evliyiz evliliğimizin basından beri bana kıyamadı o konularda bense sürekli onu arzulayan biriydim giyinir süslenir hazırlsnır onu güzel karşılardım cilevelişirdiiim artık bende uzaklaştım hamile kalmak için en son birlikte olduk hamileliğim riskli geçtiği için yaklaşmadı , bebeğim doğdu lohusalık vs. bu sefer bebeğin koşturmasından birlikte olmadık bebeğim dördüncü ayına girdiğinde artık özledim vs demeye basladı iki kere yakınlaştık ondada kendi rahatladı eliyle ve benim için teklifte dahi bulunmadı. Ev arkadaşı gibi hissediyorum ve bu beni aşırı öfkelendiriyor ona karşı bunları paylasabileceğim bir arkadaşım yok içimi dökmek istedim . Okuduysanız teşekkürler
Eskiden hepsi son paragrafın son cümlesinde bilmem kaç haftalık hamile çıkardı şimdi de hepsinin küçük çocuğu çıkıyorSiz 21 adam 29 yaşındayken yapılan bir evlilik. Bu tarz evlilikler genelde çok hareketli adamların ‘el değmemiş ilişki yaşamamış kız bulayım’ düşüncelerinden kaynaklanır. Ya da erkekler 20’lerin başındaki genç kadınları daha kolay manipüle edebileceklerini bilirler. Sizi de çok güzel manipüle etmiş. Daha gencecik yaşınızda bu adama çocuk da yaparak ekmeğine yağ sürüp kendinizi ona bağımlı Hale de getirmişsiniz. İnternt çağında kendinizi bile bile soktuğunuz durumlara üzülmüyorum artık. Aynısını geçenlerde başka bir konu sahibi açtı, sonra da hesabını kapattı. Her şeyi bile bile devam edip çocuk da yapıp sonra ne yapacağım diyorsunuz? Ne yapacağınıza keşke çocuk olmadan karar verebilseniz
Akıllarda tek soru "bunca adam bunca kadına neden kıyıyor?"
Benimle sevişmiyor çünkü bana kıyamıyor?? Ne?
Sorunu kendiniz bile kabul etmemişsiniz ki nasıl çözeceksiniz?