15 ekim evlilik yıl dönümümüz bakalım hatırlayacakmı?

GencAnne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
90
0
86
Hatay
merhaba arkadaş lar 15 ekim evlilik yıl dönümümüz olumunekankayizsmilehatırlayacakmı bakalım hoş hatırlayacağını sanmıyorum:delphin: ama dur bakalım hadi hayırlısı:nazar:

Ben açıkçası hatırlayacağını pek sanmıyorum. Sen bunu düşündüğüne göre hatırlamayacak.

Böyle düşünmenize sebebiyet verecek bir tecrübeniz var galiba.eyvahedigeldismile

Bence umutlanma yani hayal kırıklığına uğrama diye, hatırlarsa senin için süpriz olsun ... (:

her sene 1 ay önceden söylüyorum.boshayallersmilehatırlasın diye ama hep unutuyor.akannehir benimde canım çok sıkılıyor ya :delphin: ben böyle şeylere çok düşkünüm eşimde tam tersine hiç sevmez :umursamaz:olumunekankayizsmileböyle şeyleri inşallah hatırlar bu sefer?

Eeee adam özel günleri sevmiyormuş işte!
Zorlamanın anlamı var mı?
Sizin istemediğiniz bişiy için zorlanmak hoşunuza gider miydi?
Varsın hatırlamasın ama aile huzurunuz hiç bozulmasın inşallah!

Eeee adam özel günleri sevmiyormuş işte!
Zorlamanın anlamı var mı?
Sizin istemediğiniz bişiy için zorlanmak hoşunuza gider miydi?
Varsın hatırlamasın ama aile huzurunuz hiç bozulmasın inşallah!

vallahi ben sizi hiç anlamıyorum :sm_confused:galiba siz biraz erkek ruhlusunuz:uhm: nolur canım senede 1 gün hatırlasa :teselli:bu değeri hak etmiyomuyuz. biz kadınlarturkbayragi

vallahi ben sizi hiç anlamıyorum :sm_confused:galiba siz biraz erkek ruhlusunuz:uhm: nolur canım senede 1 gün hatırlasa :teselli:bu değeri hak etmiyomuyuz. biz kadınlarturkbayragi

Ruhum erkek mi kadın mı bilemicem...
Ruhumun cinsiyetine hiç bakmadım..
Ancak huzura bakarım ben...
Adam beni sevip sayıyorsa,beraber mutluysak varsın özel günümüzü de unutuversin!
Huzurum varsa gerisi boş!

Ruhum erkek mi kadın mı bilemicem...
Ruhumun cinsiyetine hiç bakmadım..
Ancak huzura bakarım ben...
Adam beni sevip sayıyorsa,beraber mutluysak varsın özel günümüzü de unutuversin!
Huzurum varsa gerisi boş!

Böyle düşündüğünüz için allahın gönlünüze göre verceğini düşünüyorum
bunu yapabildikten sonra kolay kolay huzur kaçmaz zaten :)))
doğru güzel mantık ama wala bende yapamazdım heralde :))

Böyle düşündüğünüz için allahın gönlünüze göre verceğini düşünüyorum
bunu yapabildikten sonra kolay kolay huzur kaçmaz zaten :)))
doğru güzel mantık ama wala bende yapamazdım heralde :))

Amin inşallah!
Dilerim herkesin gönlüne göre olur...
Yaşanmışlıklara bağlı biraz da bunlar...
Herkes mutlu olsun inşallah!

evet bugün evlilik yıl dönümüm ve eşim hatırladı ve ben çok mutlu oldum. ve bana hediyede almış canım ya

fantazi gecelik almış:kedi:

hihoyyyt ay Allahım yaa bu erkeklerin beyni niye hep aynı yerdee yaa, hediye alırken bile böle hediyeler alırlar, bilinçaltlarında bile bu var yani, benim sevgilim de yılbaşında bana hediye almaya çıktı dışardan aradı bide sölüyo böle böle bişi buldum diye sakın alma kabul etmem dedim deli mi ne :1: ama tabi eş alabilir yani bunda bişi yok siz hatırlatmadanmı hatırladı demekki öğreniyor yavaş yavaş bayanssulusmile

Back
X