İlk yıldönümümüzde kayınvalidemler bizde kalacak, ben bencil miyim?

Nadir denk gelir ama adam haklı geldi bana. Kendimi onun yerine koydum allah korusun annem böyleyse evlilik yıl dönümü falan düşünemezdim. Eşimin 10 gün yaşayacağı rahatsızlığı da. Netice de hastalık bu. Hayatın içinde bunlar da var.

K.validemi sevmem, keyfi olsa ozel gunumuzde bize gelmesini asla kabul etmezdim. Ama kanser hastasi bir kadini kocamdan once ben davet ederdim acikcasi. Kadinin ne kadar omru kaldi bilinmez, ustelik inanilmaz zor bir surec. Vicdanli olan herkes bence aynisini dusunur. Bosanma sebebiniz ne bilemiyorum ama bu bir sorun olmamali.

Ben sizi haksız buluyorum. Beyne sıçramış bir hastalıkta sürecin nasıl ilerleyeceğini hepimiz biliyoruz. Annesinin yanında olmak istemesi o kadar normal ki..
Hem siz boşanmak istiyormuşsunuz. Boşanacak insan yıldönümü kutlar mı?

Kayınvalidesini görünce istemsiz öğüren biri olarak Allah korusun sizin yerinizde olsam,
her ne kadar rahatsız ve mutsuz da olsam idare ederdim bir süre, hastalık ve özellikle kanser hassas bir konu çünkü.

Asıl mesele yıldönümünü kutlayamamak değil asıl mesele kv yi sevmemek ve yaptıklarını unutamamak bu yüzden tepki gösteriyorsunuz. Sizi de anlayabiliyorum bu konuda ancak metastaz yaptıysa muhtemelen durum ciddir çok açık konuşmak istemiyorum annemi bu illet hastalıktan kaybettim. Eşiniz şu an çok hassastır eğer eşinizi seviyorsanız durumu idare etmelisiniz bence size sormadığı, söylemediği için de kendinizi değersiz hissetmiş olabilirsiniz. Grip, nezle vs olsa size gelmek istese haklı olabilirdiniz ama bu konu maalesef çok hassas. Aranızda cinsellik de yokmuş bu da etkiliyor bence eşinizin bahanesini anlamsız buldum sanki ailesini kaybetmiş gibi reddediyormuş sizi cinsellikte böyle bahane olmaz.

Son düzenleme:
Evet cok bencilsiniz. Ciddi hastalik soz konusu, sizin derdiniz yildonumu. Ve cok eminim ki kv bana cok kotuluk etti dediginiz seyler eften puften seyler. Sizden oyle bir enerji aldim. Allah kv'nize sifa size de merhamet versin.

Back
X