İlk yıldönümümüzde kayınvalidemler bizde kalacak, ben bencil miyim?

Yeni evlilikte ayda bir zorlama cinsellik diye bişey olmaz. Hele erkeğin prensesler gibi büzülmesi, ıyy nasıl içiniz aldı da seviştiniz bunla? Gençlik bir kere geliyor başa, kendinizi kurtarın. Aile evinden ayrıldım kendimi kötü hissediyorum ne ya ahshsh sanki bekaretini vercek tipe bak.
Çok komik ama düzeleceğini düşündüm, hastalıkla beraber süreler 2-3 aylara çıktı…

Çok komik ama düzeleceğini düşündüm, hastalıkla beraber süreler 2-3 aylara çıktı…
Düzelmek için anasının hastalığından evvel de attığı bir adım yok ki. Neresi düzelcek bunun, şeyini alıp doktora siz mi götüreceksiniz?

Düzelmek için anasının hastalığından evvel de attığı bir adım yok ki. Neresi düzelcek bunun, şeyini alıp doktora siz mi götüreceksiniz?
Haklısınız, bana karşı cinsel ilgisi evlenmeden önce çok fazla şekilde vardı. Buna madonna sendromu deniyormuş. Performansında sorun yok, psikolojik bir sorunu var ben de o yüzden çözülür belki diye düşünmüştüm

Haklısınız, bana karşı cinsel ilgisi evlenmeden önce çok fazla şekilde vardı. Buna madonna sendromu deniyormuş. Performansında sorun yok, psikolojik bir sorunu var ben de o yüzden çözülür belki diye düşünmüştüm
Ailemden ayrıldım diye yüzü açılmamış kızlar gibi büzülen adamda ne Madonna sendromu ya?

Cinsellik var mıydı ki evlenmeden önce? Yoksa sağda solda sıkıştırma falan mi diyorsunuz?

Kusura bakmayın ama sizi bu konuda haklı göremedim. Kayınvalidenizin sağlık durumundan dolayı sizde 10 gün kalması sorun olmamalı bence. yıldönümü dediğiniz şeyi bir kaç gün sonra kutlarsınız. Eğer kanser bu kadar hızlı ilerlediyse Allah korusun vefat etme oranı da yüksek. Size ne yapmış olursa olsun maalesef bazen eşinize verdiğiniz değerden dolayı saygı göstermek zorundayız(aslında zorunda değiliz sadece eşimiz üzülmesin istiyorsak görmezden gelmek daha iyi olur bazı şeyleri) bence sakin kalın ,tedavisi bittikten sonra yani 10 gün sonra çok güzel kutlama yaparsınız. belki annesi bu durumdayken eşiniz yıldönümü kutlamak istemeyecek ,sonuçta bu kişi sizin anneniz de olabilirdi . o zaman siz kutlamak ister miydiniz? Siz zor zamanlarında eşinizin ve aiesinin yanında olursanız ilerde eşiniz bunları görüp yapamadıklarınızı telafi etmek için elinden geleni yapacaktır.

Yani başından beri cinsellik yoksa, üstüne de baska rahatsız olduğunuz seyler de varken bence de uzatmadan boşanın gitsin. Aramda cinsellik bile olmayan adamın sevmediğim annesi için uğraşamazdım ben olsam. Şu aşamada evlilik yıl dönümü de en son derdim bile olmazdı. Kadın size ne kötülük etti bilemem ama benim icin hastalık kötülüğü ve geçmişi silen bir şey değil.
+1
Ölüm veya hastalık yapılan kötülükleri silecek bir şey değil. Sırf ölü diye Hitler'e rahmet okuyalım oldu olacak. :KK53: Böyle düşünüyorum diye beni de katı bulanlar var.
Ben konu sahibinin yerinde olsam bakmam. Cinsellik yok bir şey yok, boşanma düşünülüyor. Şu durumda tez elden boşanırdım ben olsam. Beklemek ancak zarar getirir.

+1
Ölüm veya hastalık yapılan kötülükleri silecek bir şey değil. Sırf ölü diye Hitler'e rahmet okuyalım oldu olacak. :KK53: Böyle düşünüyorum diye beni de katı bulanlar var.
Ben konu sahibinin yerinde olsam bakmam. Cinsellik yok bir şey yok, boşanma düşünülüyor. Şu durumda tez elden boşanırdım ben olsam. Beklemek ancak zarar getirir.
Zaten boşanma kesin bu konuda, cinsellik yokmuş. Benim açımdan sadece zaman ve emek kaybı sevmediğim birine bakmak. Hiç de vicdan falan yapamam ya bana ne gitsin oglu baksın. Derdi hastalıkta ilgiyse ona göre davransin insanlar.

Zaten boşanma kesin bu konuda, cinsellik yokmuş. Benim açımdan sadece zaman ve emek kaybı sevmediğim birine bakmak. Hiç de vicdan falan yapamam ya bana ne gitsin oglu baksın. Derdi hastalıkta ilgiyse ona göre davransin insanlar.
Ben de böyle düşünüyorum. Arada koca hatırı var desen, e o da yok. Çok sevdiğin saydığın biri olur bakarsın. Böyle bir şey de yok. Sokaktan herhangi birine bakmakla eşdeğer bir şey benim gözümde.

Ben de böyle düşünüyorum. Arada koca hatırı var desen, e o da yok. Çok sevdiğin saydığın biri olur bakarsın. Böyle bir şey de yok. Sokaktan herhangi birine bakmakla eşdeğer bir şey benim gözümde.
Ben açıkçası ağır hasta biri varken üstüne gitmem. Ama bu demek değil ki alsın evine baksın. Çünkü dediğin gibi kimse kimsenin anasına onun kadar yanmaz. Kocanın koca olduğu yerde geçmiş unutulur destek olunur. Konu sahibinin yapacağı en iyi şey kendini geri çekmek şu anda. Bu iş de yavaş yavaş bitmeli.

Ben açıkçası ağır hasta biri varken üstüne gitmem. Ama bu demek değil ki alsın evine baksın. Çünkü dediğin gibi kimse kimsenin anasına onun kadar yanmaz. Kocanın koca olduğu yerde geçmiş unutulur destek olunur. Konu sahibinin yapacağı en iyi şey kendini geri çekmek şu anda. Bu iş de yavaş yavaş bitmeli.
Kayınvalide eve gelince gelin bakar. Yani erkeklerin çoğu karısına baktırır, adı da kendi baktı olur. Bu böyle yani.
O yüzden hızlı bir şekilde aksiyon almalı bence.

Kayınvalide eve gelince gelin bakar. Yani erkeklerin çoğu karısına baktırır, adı da kendi baktı olur. Bu böyle yani.
O yüzden hızlı bir şekilde aksiyon almalı bence.
İstemediğini söylesin, hasta bakamayacak kadar hassasım benim size hayrım olmaz zararım olur desin konu sahibi de gitsin bi süreliğine, şimdi patırtı çıkaracak zaman değil. En azından şu bi hafta on günlük tedavi sürecinde toz olsun, sonra konular açılır.

İstemediğini söylesin, hasta bakamayacak kadar hassasım benim size hayrım olmaz zararım olur desin konu sahibi de gitsin bi süreliğine, şimdi patırtı çıkaracak zaman değil. En azından şu bi hafta on günlük tedavi sürecinde toz olsun, sonra konular açılır.
Artık orası konu sahibine kalmış.
Ama ne olursa olsun kayınvalideye bakmadı diye laf olacaktır, orası kesin. Hatta boşanmayı bile bundan dolayı ortaya attı diyeceklerdir. Kimse kendine bakmaz, ben ne yaptım demez tabi.
Ha ben olsam hepsine kulağımı tıkar devam ederdim.

Artık orası konu sahibine kalmış.
Ama ne olursa olsun kayınvalideye bakmadı diye laf olacaktır, orası kesin. Hatta boşanmayı bile bundan dolayı ortaya attı diyeceklerdir. Kimse kendine bakmaz, ben ne yaptım demez tabi.
Ha ben olsam hepsine kulağımı tıkar devam ederdim.
Ya sakin bir yol izlesin de kim neye inanmak isterse inansın ondan sonra. En azından millet görür neyin ne olduğunu. Şimdi çatışsa millet de aynı düşünecek. Çok mu üstüne gidildi, adamı çeksin kenara, senin nazla niyazla ayda bir yatağa girdiğini anlatmamı istemezsin di mi desin. 😀

Kayınvalidem kanser hastası, evlerimiz 15 dk yürüme mesafesinde ama 3. katta oturuyor ve asansörü yok. Bizim ev direkt giriş kat, merdivensiz. Tedavi sürecinde bir kez daha gelip kalmıştı. Şimdi de 10 gün boyunca bizde kalacak, her gün ışına gideceği için. Tek sebebi merdiven çıkmakta zorlanmaları (kayınpederim zorlanıyor daha çok).
Kayınvalidemin sağlığında bana karşı çok kötülüğü, haksızlığı oldu. Bırakın evime gelmesini, hasta olmasa yüzünü bile görmek istemiyorum. Ve onlar geldiğinde asla rahat edemiyorum. Yine de güleryüz gösteriyorum, elimden geleni de yapıyorum.
Evimizde yatabileceği tek yer salon ve salonda o yattığı, sürekli uyuduğu için salon kullanılamaz hale geliyor. Ne televizyon, ne oturma alanı vs hiçbir şey kalmıyor. Bir de ben normalde şort - atlet dolaşıyorum aşırı sıcak olduğu için, onlar varken bunu bile yapamayacağım kadar hayatım sınırlanacak. Tüm bunları geçtim, geldikleri gün bizim ilk evlilik yıldönümümüz. Eşimin bile bile bana sormadan, son gün geleceklerini söylemesi beni çok üzdü. Evlilik zaten benim için bitmeye yaklaşıyor, annesinin rahatsızlığı olmasa boşanmayı dile getirecektim, onu bu durumda yalnız bırakmak istemedim. Ama ben onu düşünüp yanında oldukça gördüğüm muamele bu. Evet evlilik konusunda bitirmeye yakınım ama adam 9 yıldır hayatımda ve ona karşı içimde sevgi var, hala belkiler var, ilk yıldönümümüzde “sen de bu süreçte çok ihmal edildin, çok yalnız kaldın, bize de değişiklik olur dışarı çıkalım” diyeceğine bana böyle bir sürpriz yaptı.
Not olarak hastalığın başından beri (4 aydır) her akşam iş çıkışı annesine gitti ve 10-11 gibi geldi eve, ben kocamı günde sadece 3 saat gördüm, ki hastalığın başında annesi gayet iyiydi, hasta olduğuna biz bile inanamadık. Bir de bir hafta önce hastalığın çok ilerlediği haberini aldı eşim (beyne metastaz yapmış) ve çok üzgün.
Yani bu durumlar içerisinde yıldönümü diyerek, benim rahatım ne olacak diyerek bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama kendimi çok yalnız, mutsuz ve normalden çok uzak bir ruh hali içerisinde hissediyorum.

Ve soranlar olacaktır, eşimin el üzerinde tutulan bir abisi var, onun eşi hiçbir şey yapmıyor, ne isteseler yapamam deyip çıkıyor işin içinden…
Kaynananın eski kötü halini bir kenara bırakıyorum ,şu an zor bir durumda.Kocanız evlat olarak elinden geleni yapmak istiyor.Kendinizi onun yerine koyun anneniz bu durumda olsa beyne metastaz atsa,yaşayacak az ömrü kaldığını bilseniz yıldönümü kutlamak aklınıza gelir mi?? Doğrusu yanlışı yok bu işin annesi ölüyor ,yanında durur ya da boşanırsınız ,sizin tercihinizde de doğru yanlış tartışacak bir durum yok bu da sizin hayatınız.Ama hem ayrılmayı düşünüp hem yıldönümü kutlamıyor diye tavır almak saçma bir karar verin.

Kanser ne demek, beyne sıçramış ne demek çok bildiğiniz şeyler değil galiba. haaa eğer biliyor da yine böyle konuşuyorsanız daha kötü. biraz silkelenip kendinize mi gelseniz acaba. kayınvalideyle kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama çok ciddi bir hastalığı var şu noktada. insan düşmanına bile (ki ne yaptığına bağlı değişebilir ama bu ne yaptığı meselesi sevdiğiniz birini öldürmek vs gibidir bence) bu noktada biraz merhamet eder. boşanmak istiyorsanız boşanın ama annesi şu durudayken adama ama evlilik yıldönümü derseniz ciddi tepki alırsınız bence.

+1

Kanserden basit bir mide rahatsızlığı ya da kadın ben aldırmış falan gibi söz ediyor.

Evlilik yıldönümü kutlaması+boşanma fikri.İyi karar ver boşanmak istiyorsan kutlanacak bir durum ve hatrı olan bir adamda yok ortada.İkisinide(koca+kv) istemiyorsan o süreçte annen filan yakınsa aranız iyiyse git orada kal,sonrada dön evine ve ne yapman gerektiğine karar ver.

Back
X