15 ekim'e kadar 40 kg (30 hafta)

herseygececek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
250
272
103
Merhabalar. Çok düzenli yazıp yazamayacağımdan emin değilim. O yüzden gruplara filan girmektense kendim bir kayıt altına almaya başlayayım dedim.

104 kg yum 1.70 boyum. 33 yaşındayım. İki hafta sonra ücretsiz izne ayrılıyorum. Dönene kadar 30 haftam var ve 64 kg ya düşmüş olmak istiyorum.

Bu mesajı tekrar tekrar düzenlerim. İlk hedefim bir ayda 10 kg vermek. Bu kiloda ve son alınan kg ların henüz yerleşmemiş olması nedeniyle mümkün olur diye umuyorum. Hadi bakalım..

başlangıç: 18 mart 104

18 nisan 99 kg (-5 kg)

Son düzenleme:
2 tane pirzola ve zero kola içtim.
üstteki kahvaltı girisini düzenleyemediğimi görüyorum. ilk mesajı cevapla diyerek yazdığım için sanırım. neyse bugün ki tüm yiyecek ve sporları bu mesajı düzenleyerek yazacağım.

Başarabilirsiniz eğer gerçekten isterseniz. Ben 17 kg verdim şu an 66 kgım. Daha da 11 kg vereceğim. İnstgramda 40 kilo nasıl gider diye Ece hanım var. O da 9 ayda 40 kg vermiş. Onu takip etmenizi öneririm. Değişimi süper.

İlk mesaj hariç mesajlar belli bi süre geçince düzenlenmiyormuş nihayet çözdüm:)

Dün telefona daldım akşam yemeğimi yazmamışım. İki kaşık yoğurt, 1 kutu light ton, bir kupa domates çorbası. Spor yok ama eşya paketlerken ter attım sayılır biraz bence eheh.

Bu sabah evde pek bişey yoktu. çıkarken bi çatal peynir, beş adet etiform yedim.

Dünden beri de ilk bir kilom gitmiş bulunmakta. Öğlen burada ekmek arası köfte alabilirim köftelerini yerim ekmeği köpeğe. Bi de ayran içerim. Belki ekmeğin içinden bi parça yerim size yalan söylemiyim şimdi. boş tribünlere sizleeerrr demek de erken diyet delirmesi emaresi kıskıs

Holley beeee okulda böyle bi şeyler buldum kurtuldum hazır köfteden hep bu fakültenin kantinine gelcem bundan sonra. Hemi de 12 tl. Bi sürü güzel şey vardı pattis kısır mantı ama ben bunları seçtim tabi. Kabak, tavuklu salata ve haydari. Ehehe sevindim ay

Eklentiler

• 15529841316722526628347778341628.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 54
Bir derdim var köşesine bakmayacağım sinirlenmeyeceğim diyetime bakıp çıkacağım

Huhh.. saçma sapan cinsiyetçi ataerkil şeylere tepki vermeden duramıyorum. Takip etmediğim halde bildirim gelmiş evli bir erkeğe aşık olmak diye. Bananeeeeeeeeee bakıp sövmeyeceğim aşırı kadınlık bilen tiplerin ezici ahlakçı şeylerine de öfff

Neyse buradan rahatlamış oldum. Tatlandırıcılı çayımı içiyorum... Akşam da köfte yerim ayranla. Biraz spor yapsam iyi ama dişçi sırasındayım ağrım olursa yatar o iş..

Sürekli menü değiştirdim he bugün. Şu an çorba yapıyorum. Bir de kabak yapıcam yoğurtla yerim. Hep buraya gelip yazasım geliyo inşalla atmazlar boşşş içerik diye:) acıkıyorum acıktıkça yazıyorum. Hem de sabırsızlanıyorum. Çünkü zayıflayacağımı biliyorum. Valla bak.

Bugün canım baya sıkkın.. dün sinirlenince bala yapıştım ceviz yedim bi sürü. O yüzden ancak 200 gr gitti. O da muhtemelen geç uyanınca daha az gözükmüştür. Neyse en azından eksi eksidir..

Bi yumurta sarısı, yarım kk peynir yedim kahvaltıda. Öğlen ise yoğurt, dünden kalan kabak ve çorbadan yerim birer porsiyon. Akşama bakalım artık..

Geldim.. dün akşam karnım kazındı iki köfte kızarttım tost makinesinde yarım da ayva yedim. Son anda yiyince bugün anca 0.1 gitti. Yarın daha çok olacak ama inş.

Bugün de sabah bir yumurta sarısı(beyazını hiiç sevmiyorum) bi çatal peynir.

Öğlen dört köfte.

Çeyrek ayva minikti boyu.

Şimdi de karnıbahar haşlayıp az yağda çevirsem mi napsam, üzerine sarımsaklı yoğurt baharat. yine yanına da iki köfte. Etsiz dayanılmıyor yav.

Taşınma telaşındayım spor filan yok. Az bir kilo gitsin bakalım ona da başlayacağım.

Laylaaayyyylaaaaay zayıflayacağımmm

Hulennn noluyo 100 gr gitti gene alla alla baya aç geziyom ama. Neyse bakalım tuvalete gidemedim diye olabilir.

Sabah iki kk peynir 1 domates 6 zeytin

Öğlen bir tavuk şiş, biraz yeşillik, bir ayran

Akşamı hiç bilmiyorum valla. Şu taşınma işi bitsin de asılıcam iyice spora suya yeşilçaya.

Delircem gene veremedim töbe esttt.

Balık çorba ıspanak yumurta filan yedim az az. Bol protein almış oldum. Yarım saat de yürüdüm. Yarın da veremezsem full aç kalıp bakacam artık bu ne ya. Neyse yatayım.

İyi bari bugün verdim kilo az da olsa. 102.2 oldum. Sabah sucuklu yumurta peynir arada yeşil elma. Akşam balık salata. Taşınma işlerine devam fazla yazamıcam..

Evettt bir hafta doldu ve sabah toplamda 2.7 kg vermiş oldum. Ben 3.5 filan bekliyordum doğrusu ama pek de anlamadığım sebeplerle iki gün kg veremedim ya da 100 gr filan verdim. Neyse diyette bir haftayı doldurmak iyiye alamettir diyelim.

Dün fazla(1) kg vermemin nedeni de ara öğünsüz yemem ve uzun aralarla yemem oldu sanırım. Bu kısa süreli açlıklara devam edeceğim. Candida mantarı filan araştırıyorum biraz detoks gibi yapalım. Dün daha önce deneyip nefret ettiğim için bi daha ağzıma sürmediğm kefir aldım. Bu sefer güzel geldi neredeyse. Lahana turşusu aldım elma sirkesi. Probiyotiklere abanacağım. Antibiyotik kullandım bu hafta stres filan derken çat diye egzama çıktı şakaklarımda korktum doğrusu. Diyetime böyle şeyler katacağım. Salataya da üşenmeyeceğim.

Kabak salata çorba hazır köfte bi kaç tane lahana turşusu yoğurt gibi şeyler var bugün menüde.

İkinci haftaya iyi başlıyorum herkese de kolay gelsinnn

Okuldayım menü gene harika. Dün de 800 gitti. Yiyeyim de yazarım eheh

Eklentiler

• 15535925977114834267774840120186.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 43
Bugün vermemişim aynıyım nedense. Neyse devam.

Sabah bir yumurta biraz peynir öğlen de bu tabak. Bakla ıspanak ve tavuklu salata. Baya sebze protein hepsi yenmiş oldu akşam geçiştirmeye çalışırım. 6 nisanda ark.ın düğünü var ne kadar versem kar. Herkese kolay gelsin. Bi de şu: hiç bir yiyecek zayıflamaktan daha güzel değil asla. Minicik de olsa pantolonum az sıkıyor hissediyorum. İyileşmek gibi bir duygu bu. Bugün daha iyiym dediğiniz bir günde olmak gibi. Yorgun kırık hala hasta ama dünden iyisinizdir. Obezler için gün gün zayıflamak böyle bir şey..

Eklentiler

• IMG_20190327_110322.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…