15 Ekime kadar durmak yok ❄ (45 günlük ilk yarı)

Tabiki uygulayacağım :) Spor ile destek vermeyi planlıyorum . İş çıkışı bi parkurum var orada 2 veya 3 tur yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Bu sene isteme ve nişan , seneye ise kısmetse düğünüm olucak o yüzden sıkı bi takip gerektiyor:) Bugün bende başlıyorum ve 15 Ekim de umuyorum belli bir kilo vermek istiyorum:)

Tabiki uygulayacağım :) Spor ile destek vermeyi planlıyorum . İş çıkışı bi parkurum var orada 2 veya 3 tur yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Bu sene isteme ve nişan , seneye ise kısmetse düğünüm olucak o yüzden sıkı bi takip gerektiyor:) Bugün bende başlıyorum ve 15 Ekim de umuyorum belli bir kilo vermek istiyorum:)
Ooo ne güzel zarif bir gelin olacaksın desene;) Sporda varsa daha ne olsun:))
Bu sistemi hayat boyu uygularsak asla kilo problemi yaşamazmışız. Inşallah hepimiz öyle düşünüyoruz

Sabah10 4-7 ; 4.30 3-7
Yalniz ben ilk sofraya oturdugumda unutuyorum bir iki lokma yutuyorum sonra hemen aklima geliyo
Kesinlikle tamamen sunnete uygun
Hayatim cok kolaylasti hatta bosluk olustu

Ben iki aydir diyetteyim 102 kiloyu gormustum
Yanimda giderken kepekli tostumu tasimaktan evdekilere ayri kendime ayri yemek hazirlamaktan sikinti basmisti

Ya aslında dondurma ya da çikolata keyfim olur kahvaltıdan biraz geçince normalde çayını alıp kitab okurum ama suan bunu bile yapamıyorum aç değilim diye napcaz bilemedim =))
acikinca ye canim daha cok keyif alacaksin emin ol :)

Yani şöyle ki normalde çok acikmadan yediğim tatliyi şimdi yiyemiyorum onu ya öğün yapmam gerekiyor. Ya da az yiyip üstüne tatlı şeklinde.
aynen bu konu hakkinda kitap yazan yazar da öyle diyor ideal bedendeki insanlari gozlemleyin diyor onlar ne yesem diye telasa kapilmaz tatliyi ya öğün olarak yerler ya da yemekten sonra yiyeceklerse yemeyi az yiyio yer bırakır ustune tatliyi yerler.
yani sen dogru düşünuyosun merak etme :)

aramiza hosgeldin canim :)
senin harika bir motivasyonun varmis inan en mantikli yöntem bu.sana da mutluluklar dilerim ayrica .fit bir gelin olacaksin ne mutlu sana :)
hep beraber basaracagiz :)

Ooo ne güzel zarif bir gelin olacaksın desene:KK66: Sporda varsa daha ne olsun:))
Bu sistemi hayat boyu uygularsak asla kilo problemi yaşamazmışız. Inşallah hepimiz öyle düşünüyoruz
kesinlikle bu zaten doğal olan bir sey.biz diyetlerle vucudumuzun işleyişini bozuyoruz

aynen önümüze cikacak engelleri hemen hemen biliyoruz artik bir şey engel olacaksak bize bu kendimizden başkası olamaz.
zihnimiz bedenimiz ve ruhumuz bu işte beraber başarıyoruz :)
Benide araniza alırmısınız 162 boy 73 kilo. Benim sorunum açıkmadan yiyorum ve çok hızlı. Yavaş yemeye başlayınca içimi fenalıklar basiyo sıkılıyorum :) buna dur demek lazim. Açken mi yemek lazim çok ac ken mi. Hangisi daha etkili yani çok aç ken den tok gibi mi yoksa ac ken tok gibi mi

Back
X