- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi Nemesis_260807
Saat 11 dortten yediye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğreniyoruz canim problem degil basaracagiz :)Saat 21:00 açgibiden çok tok a
4~8 biraz hatalı oldu ama misafirlikte sevdiğim yemek vardı olsun. Bügün yürüyüşümü hızlı yapmıştım.
aramıza hoşgeldin canim :)Yarin basliyorum hemen
Bu arada 94 kiloyum
Ama cok zorlanicami dusunuyorum.
Doydum demesini yaparim ama acikmayi beklemek cok zor benim icin
tebrik ederim canim.ben o kitabi okudum aynen bizim yontemden bahsediyor ve okudugum kitaplar arasinda en begendigim diyebilirim.4 basit kurali varMerhaba, oncelikle basarilar diliyorum.
Yonteminiz Paul McKenna'nin yontemine cok benziyor. Ben de onun kitabini tavsiye etmek istedim. "Sizi Zayiflatabilirim". Bu kitabi kac kez okudum bilmiyorum. Dugunumden once yaklasik 7 8 kilo verdim sayesinde cok az spor yaparak.
Bence oldukca basarili bir yontem. Tum hayata zorlanmadan uyarlanabilir.
neyin var canim onemli bir sey yoktur umarimKızlar bugün moralim biraz bozuk. Ne yapsam da kafamı dağıtsam acaba ??
canim yazarken numaranin kaca denk geldigini de yazar misin 4 (ac gibi) gibiSaat 11 dortten yediye
Sabah geleneksel nutella yedim biraz üstüne de nescafe içtim biraz daha iyi sayılırım..öğreniyoruz canim problem degil basaracagiz :)
aramıza hoşgeldin canim :)
acikmayi ogrenmek 3 gun sürüyormus.Inan bana cok zevkli bir yöntem bu ve acikinca yedigin yemegin tadi bambaska oluyor bir dene göreceksin ve kendiliginden gidecek kilolar ve diyetle degil dogal yolla
tebrik ederim canim.ben o kitabi okudum aynen bizim yontemden bahsediyor ve okudugum kitaplar arasinda en begendigim diyebilirim.4 basit kurali var
1.ACIKTIGINDA YE
2.DOYUNCA BIRAK
3.HER LOKMANIN BİLİNÇLI OLARAK TADINI ÇIKAR
4.CANININ ISTEDIGINI YE YEMEN GEREKTIGINI DÜŞÜNDÜĞÜN ŞEYI DEGIL
bircok diyet kitabina bin basar diyet diye diye insanlarin kafasinda yemeye ilgili artiriyolar sonra ver 5 kilo al 10 kilo yazik günah
neyin var canim onemli bir sey yoktur umarim
moral bozukluguna spor birebir guzel guzel yap sonra bir duş mis gibi cay kahve iyi gelir
canim yazarken numaranin kaca denk geldigini de yazar misin 4 (ac gibi) gibi
Sabah kaçta yedin canım?Dün 21 00
ac gibiden toka
cok düşünmemeye çalış canim güzel şeyler düşün :)Sabah geleneksel nutella yedim biraz üstüne de nescafe içtim biraz daha iyi sayılırım..
Dün akşam benim açımdan sıkıcı bir olay yaşadım, sabahta bir arkadaş çok canımı sıktı. Neyse bugün de geçecek
daha yemedim canim midem kötü birazSabah kaçta yedin canım?
Geçmiş olsun canım. Nane limon falan iç .cok düşünmemeye çalış canim güzel şeyler düşün :)
daha yemedim canim midem kötü biraz
teşekkür ederim canim iyi fikir :)Geçmiş olsun canım. Nane limon falan iç .
KesinlikleKızlar sizide listeye ekliyorum.
ben iyiyim canim midem düzeldi şükür.Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor. Ben iyiyim artık. Psikolojik dalgalanma bu kadar yeter..
Bayramda napıyosunuz?
Bu bayram kendimizi tutuyoruz..
Boş boş atıştırmıyoruz..
Bedenimizi dinliyoruz...
Yiyerek çatlamıyoruz, yemiyoruz düşman ÇATLATIYORUZZZ![]()
Çok sevindim canım çokk. İşte buu.Kendimi muhteşem hissediyorum kesinlikle ihtiyacim olan sey buymus onu anladim
Sabah yigenim aradi kahvaltiya borek getiriyorum diye..
Diyette olsaydim birsuru stres
Ustelik o kadar tadini aldim ki...arkadasin dedigi gibi her lokmami 21 kere cignedim daha once yedigimin yarisiyla doydum inanamadim
Midemle beynim ilk defa ayni anda huzurluydular
Kitabi da almayi dusunuyorum
yaa cok cok sevindim ilk günden supersin hepimiz fit olacagiz :)Kendimi muhteşem hissediyorum kesinlikle ihtiyacim olan sey buymus onu anladim
Sabah yigenim aradi kahvaltiya borek getiriyorum diye..
Diyette olsaydim birsuru stres
Ustelik o kadar tadini aldim ki...arkadasin dedigi gibi her lokmami 21 kere cignedim daha once yedigimin yarisiyla doydum inanamadim
Midemle beynim ilk defa ayni anda huzurluydular
Kitabi da almayi dusunuyorum
Kimse canımı sıkmama değmez evet. Bazen elde olmuyor işte üzülüyor insan..ben iyiyim canim midem düzeldi şükür.
gelecek güzel günlerin hayalini kuruyorum :)) simdiden incelme basladi gibi şükür :)
hep iyi ol canimm kimse güzel canını sikmaya degmez :)
bayramda evdeyim ben diğer günlerden farkli olmayacak tabi midemizin ne kadar alabileceğini unutup yemeklere dalmayacagiz catlayacak o düşmanlar :))
vee bi dahaki ve sonra tüm bayramlarda FİTİZ :))
kolay gelsin canimm görüşürüz :)Şuan kendimi temizliğe vermiş durumdayım. Kızımda uyumuşken işlerimi halledeyim. Görüşürüzz![]()