- 17 Ağustos 2016
- 394
- 466
- 18
- 37
- Konu Sahibi Nemesis_260807
Bugün 15 eylül.. Tartı günümüze 30gün kaldı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen son 1 ay elimizden gelenin en iyisini yapiyoruzz :))Bugün 15 eylül.. Tartı günümüze 30gün kaldı![]()
cok motive ediyor beni bu kadin yaa kesinlikle devamlilik pes etmemek en önemlisi.
Saat 18:00 açgibiden toka 4~~7Saat 14:00 açtan tok gibiye 3~~6
aynen son 1 ay elimizden gelenin en iyisini yapiyoruzz :))
cok motive ediyor beni bu kadin yaa kesinlikle devamlilik pes etmemek en önemlisi.
Merhaba arkadaşım. Tabiki sende gel aramıza.Kızlaaarrr 1 ay kalmış ama beni de alır mısınız?bide kurallar var mı ?anlatabilir misiniz ...teşekkür ederim
canim acikirsam yerim ama genelde acikmaya firsat olmuyor su iciyorum yesilcay içiyorum.
maşallah iyi dayanmissin canim :)8:30
Açgibi ->tok
15:00
Aç->tok
acikarak yiyip doyunca bıraktığın sürece mutlaka olacak :)Bayramda yazamadım malum yoğunluk:) bakalım 1 ay sonra bi hareketler olucak mı heyecanla bekliyorum:) bugünden itibaren yoğun bir tempo ile spor programına başlıyorum:)
Evet canım işlerle uğraştım. Dışarıdaydım ancak yiyebildim.maşallah iyi dayanmissin canim :)
Sabah acıkmayı bekleme işini beceremiyorum henüz.maşallah iyi dayanmissin canim :)
sabah hic acikmayacakmisim gibi geliyor yiyorum ben de :)Sabah acıkmayı bekleme işini beceremiyorum henüz.![]()
Sen geç uyanıyosun canikomsabah hic acikmayacakmisim gibi geliyor yiyorum ben de :)
gec kalksam da erken kalksam da sabah cok aclik hissedemiyorum yiyorum ben de :)Sen geç uyanıyosun canikomBen 7:30da uyanıyorum
![]()