15 Eylül Nikahımız ve Büyükada ...

fotoğraflar çok güzel olmuş sizde çok yakışmışsınız tabi Allah mutlu mesut etsin canım. Ayrıca ayakkabının altına benim adımıda kocaman yazmışsın :1:

Daha önce nişan ve söz fotoğraflarınızı görmüştüm ve bayılmıştım. Düğün fotoğraflarını nasıl atladım bilmiyorum..Düğün fotoğraflarınız da çok eğlenceli ve değişik olmuş. Kişiliğiniz yansımış fotoğraflara :46:

Allah nazarlardan korusun, mutluluğunuz daim olsun inşallah :nazar:

Kızlar Yorum yapmadan geçmek yok heee :))

Kızlar buyrun mutlu günümüzden bir kaç kare :) Tarih : 15 Eylül

Elif ve Oğuz :KK52::KK52::KK52:

Fotoğrafçımız : İrfan Kızılkaya bize en mutlu günümüzde bu kadar renkli ve keyifli bi gün sundu herşey
mükemmeldi.

söz fotolarını görmüştüm çok şirin çıkmıştınız ve tamamına erdirmiş allahım.. tebrikler hayırlı olsun...:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyy harikaa mükemmel ya ben bayıldım sana ya maşallahh yaa :nazar::nazar::nazar:

O kadar sade o kadar zarifsin ki tam hayallerimdeki gibi herşeyin çok güzel gözüküyor maşallahh :nazar::nazar::16::16::16:

İnşallah bi ömür mutlu mesut sağlıkla aşkla yaşarsınız :16: hep böyle yüzünden güleücüklerin eksik olmaz :16:

Ve inşallah benimde böyle güzelliklerim olur:17: Rabbim inşallah bizede o mutlu günleri hayırlısıyla,sağlıkla yaşatmayı nasip eder :16:

Bende düğün fotograflarımı adalarda çektireyim barii çok beğendim yaaaa.Ama vapurda gelinlikle nasıl olur bilemedim :53:

Hayırlı,uğurlu olsun inşallah çok tatlısınız:16:
Ömür boyu mutluluklar diliyorum
Ben Adana'da yaşıyorum ama Büyükada'ya aşığım resmen
ve hep hayalimdir bir gün evlenirsem düğün fotoğrafları için olmasa da balayına Büyükada'ya gitmek ve orada gelinliğimle fotoğraf çektirmek:31:
Hayalimi gördüm sizin fotoğraflarınızda
Allah gönlünüze göre versin her şeyi dilerim:nazar:

Hayırlı,uğurlu olsun inşallah çok tatlısınız:16:
Ömür boyu mutluluklar diliyorum
Ben Adana'da yaşıyorum ama Büyükada'ya aşığım resmen
ve hep hayalimdir bir gün evlenirsem düğün fotoğrafları için olmasa da balayına Büyükada'ya gitmek ve orada gelinliğimle fotoğraf çektirmek:31:
Hayalimi gördüm sizin fotoğraflarınızda
Allah gönlünüze göre versin her şeyi dilerim:nazar:

İnşallah sizde hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz çok teşekkür ederim :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin cok guzel fotolariniz ayakkabilar harika

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X