15 eylülde ameliyat oldum, fotoğraf ekledim bakın bakalım ne düşüneceksiniz:)

bende şişlikler daha cok uzun kalıyor dıye dusunuyorum
yanı baska baslıkta arkadaslar
sıslıklerın yuzde baya gezdıgını yazmıslar

bende şişlikler daha cok uzun kalıyor dıye dusunuyorum
yanı baska baslıkta arkadaslar
sıslıklerın yuzde baya gezdıgını yazmıslar

cnm gözdeki şişler zamanla yanaklara filan dağılıor rahatsız edici görüntü azalıor, morluklar 2 hafta kaldı bende ve çok da göze çarpıordu, uzunca bi süre dışarı çıkmak istemedim..

harika ya maşallah üstelik 1 ay bile olmamış daha:)güle güle kullan canım küçücük burnuşun çoook yakışmış yüzüne opuyorumnanaktan

cnm ekledim seni.. benim de özellikle sabahları uyanınca burnum çok şiş gelior, sonra gün içinde azalıor.. senin az kalmış ama benim bi süre daha sabretmem gerekicek :)

normalde de zaten sabah kalkınca veya bazı dönemlerde, hormon değişimleriyle şişmeler olabilir, ameliyat olmamış burunlarda bile.
hele yeni ameliyat olmuş bir burunda o tip şişlikler olması çok normal.

Çok geçmiş olsun strawberry:) güzel sonuç hayırlı olsun..ben de 11 eylül de oldum, yakınmış tarihler.. sende de var bayağı şişlikler:) bu şişler de inince çok daha güzel olacak, yüzümüze oturacak iyice
Ben senin doktorunu çok seviyorum, Yusuf Bey çok çok şeker bi insana benziyor, Uzman TV'de videolarını izlemiştim. Nasıl tatlı, nasıl güzel konuşması var
Bu arada herkes sabah kalktığında şiş olduğunu söylüyor ama bende tam tersi oluyor sanki:s
sabah bi bakıyorum çekmiş gibi, gün içinde özellikle akşam yatana kadar (akşam dediğim sabah karşı yatıyorum genelde:) iyice şişiyor büyüyor, yorgunluktan belki de bilmiyorum.. ama sabahları daha çok seviyorum gözüme minik geliyo sonra alıyo başını gidiyo

cnm tşk ederim sana da geçmiş olsun :) evet doktorum cidden çok şeker, çok babacan biri:)
burnumu da çok sevdim valla.. tam istediim gibi bir burun oldu ve ben hiç karışmadım tamamen doktoruma bıraktım:)
cnm benim sabahları hep şiş, sabah ilk kalktıım anda burnumu sevmiorum
inşallah zamanla şişlerimiz de kaybolunca daha da güzelleşicez :))

ya bence önemli olan ameliyat sonrası ameliyat olmak bişe diil uyuyosun gidiyosun hele ilk 3 gün cok zor geciyo.

cnm evet kesinlikle ameliyat sonrası 3 gün gerçekten zor geçior.. özellikle 2. gün.. o gün şişlerim çok artmıştı, valla nerdeyse pişman olucaktım ama şimdi iyiki de olmuşum diorum ve isteyen herkes olmalı, burun yüzü inanılmaz deiştirior..
ameliyattan sonra baş ağrım çok fazla olmuştu benim, burnumla ilgili bir sorun yaşamadım açıkçası.. baş ağrısı da nezle olduunuzda başınız nasıl ağrırsa öyle bir ağrı..
beni asıl sinir eden şişliklerdi, gözlerim kapanıcak die baya korkmuştum..

Hazır sizi online bulmuşken sorayım-yeni üyeyim ve özelden msj yazamıyormuşum- Kime yaptırdınız?? Tunç Şafak'a nasıl ulaşabilirim bir de:) Bu aradaü baktım fotolara bence gaaayet güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…