- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi _strawberry_
-
bende şişlikler daha cok uzun kalıyor dıye dusunuyorum
yanı baska baslıkta arkadaslar
sıslıklerın yuzde baya gezdıgını yazmıslar
cnm ekledim seni.. benim de özellikle sabahları uyanınca burnum çok şiş gelior, sonra gün içinde azalıor.. senin az kalmış ama benim bi süre daha sabretmem gerekicek :)
harika ya maşallah üstelik 1 ay bile olmamış daha:)güle güle kullan canım küçücük burnuşun çoook yakışmış yüzüne opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun strawberry:) güzel sonuçhayırlı olsun..ben de 11 eylül de oldum, yakınmış tarihler.. sende de var bayağı şişlikler:) bu şişler de inince çok daha güzel olacak, yüzümüze oturacak iyice
Ben senin doktorunu çok seviyorum, Yusuf Bey çok çok şeker bi insana benziyor, Uzman TV'de videolarını izlemiştim. Nasıl tatlı, nasıl güzel konuşması var
Bu arada herkes sabah kalktığında şiş olduğunu söylüyor ama bende tam tersi oluyor sanki:s
sabah bi bakıyorum çekmiş gibi, gün içinde özellikle akşam yatana kadar (akşam dediğim sabah karşı yatıyorum genelde:) iyice şişiyor büyüyor, yorgunluktan belki de bilmiyorum.. ama sabahları daha çok seviyorum gözüme minik geliyo sonra alıyo başını gidiyo
ya bence önemli olan ameliyat sonrası ameliyat olmak bişe diil uyuyosun gidiyosun hele ilk 3 gün cok zor geciyo.
Çok başarılı çok hoş
canım burnun senı cok degıstırmıs gercekten de
cok gusel olmus sımdıkı
gule gule kullan:)
Hazır sizi online bulmuşken sorayım-yeni üyeyim ve özelden msj yazamıyormuşum- Kime yaptırdınız?? Tunç Şafak'a nasıl ulaşabilirim bir de:) Bu aradaü baktım fotolara bence gaaayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?