- Konu Sahibi _strawberry_
-
kızlar mrb.. uzun zamandır forumu takip ediorum.. yıllardır burun estetiği yaptırmak istemiştim ama korkum hep galip geliordu.. en sonunda 15 eylül tarihinde dr. yusuf can bey'e ameliyat oldum.. bi kaç fotoğraf ekledim.. bakmak istiyenler arkadaşlık daveti gönderebilirler:)
bu arada burun ameliyatı hiç de öyle korkulucak bişey deilmiş onu öğrendim.. olmak istiyenler hiç beklemesinler hemen olsunlar dior ve burdan doktoruma ve bana destek olan herkese tşk ediorum :)
canım resimlerine bakmak istiyorum arkadaşlık istegimi kabul edermisin.
İlk gün şiş olmuyor sanırım yani bende ögleydi ikinci gün bi baktım şişiyorumücüncü gün göz altları siskinligne mor ve sarımsı renkte dahil oldu 5 6 gün sonra gecti sislik ama sarımsı bi renk aldı göz altı suan hala alcılı ama sislik falan yok alcı altını çok merak ediyorum ne hale geldim acep
Beni de eklermisin çok merak ettim Burundaş :) Gecmıs olsun bu arada inş istedigin gibi bi sonuc olur
bende beğendimmgüle güle kullan canımmm
Valla Çok Begendim Yusuf Beyin Eline Saglık.Abimde Ona Ameliyat Olacak İnş Onunkide İyi Olur.
henüz ameliyat olalı bir ay bile olmadıından burnum önden hala çok şiş görünüor, şişler azalınca önden de fotoğraf eklicem inş :)
canım gecmıs olsun cok kıbar güzel bı burun olmus gulegule kullan yenı burnusunu....:))
baktım canım
sende sıslıklerden muzdarıpsen sanada hırudoıd kremı onerırım canım
baya ıse yarıyor sıslıklerde
bu arada cok guzel gorunuyor burnun nazar degmesın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?