15 eylülde ameliyat oldum, fotoğraf ekledim bakın bakalım ne düşüneceksiniz:)

canım resimlerine bakmak istiyorum arkadaşlık istegimi kabul edermisin.

İlk gün şiş olmuyor sanırım yani bende ögleydi ikinci gün bi baktım şişiyorum ücüncü gün göz altları siskinligne mor ve sarımsı renkte dahil oldu 5 6 gün sonra gecti sislik ama sarımsı bi renk aldı göz altı suan hala alcılı ama sislik falan yok alcı altını çok merak ediyorum ne hale geldim acep
Beni de eklermisin çok merak ettim Burundaş :) Gecmıs olsun bu arada inş istedigin gibi bi sonuc olur

tşk ederimm :) cnm sen ne zaman ameliyat oldun?

gercekten de first class bır doktormus cok başalı tatlı bır bayanmıssınız cok daha tatlı olmuşşunuz burnunuzla

canım burnunu hangi doktora yaptırdın ve ne kadara yaptırdın?? Gerçi hala göremedim burnunu,arkadaşlık teklifimi kabul eder etmez bakıcam :))

kızlar önden yeni bi foto ekledim albüme.. şişlikler biraz daha indi.. tamamen geçeceği zamanı sabırsızlıkla bekliorumm : )

baktım canım
sende sıslıklerden muzdarıpsen sanada hırudoıd kremı onerırım canım
baya ıse yarıyor sıslıklerde
bu arada cok guzel gorunuyor burnun nazar degmesın canım

Cok guzel cok, o sisliklere zaman gerekiyor hic canini sikma sen. Cok narin bir burun olmus tam yuzunle uyumlu ne kucuk nede buyuk yani tam orantili:) gule gule kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…