- 28 Ağustos 2023
- 1.318
- 337
- 53
- Konu Sahibi ucanfiller
Teşekkürler pazartesi transfer olucam progestron değerim 40.78 cikti nasil bu 2. Transferim ilkinde boyle surec ilerlemediÇok teşekkür ederim. İnşallah canım dualarım sizinle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler pazartesi transfer olucam progestron değerim 40.78 cikti nasil bu 2. Transferim ilkinde boyle surec ilerlemediÇok teşekkür ederim. İnşallah canım dualarım sizinle![]()
Benim ilki öyleydi tutmadi. 2. Olucam pazartesi3. gün embriyosuydu![]()
Benim muayene dönemi her gün kan alınıp her gün değerlerime bakılıyordu. O sürecin koşturmacasıyla hiç hatırlamıyorum. Bana değeriniz iyi dediler hep. İlk transferinizde nasıldı anlayamadımTeşekkürler pazartesi transfer olucam progestron değerim 40.78 cikti nasil bu 2. Transferim ilkinde boyle surec ilerlemedi
İnşallah bu sefer güzel geçer sürecinizBenim ilki öyleydi tutmadi. 2. Olucam pazartesi
İnşallah teşekkürlerİnşallah bu sefer güzel geçer süreciniz![]()
5.gün embriyosu canım 2 tane tranfers olmuştumHayirli olsun cnm kacinci gün embriyosuydu
2 gune 2 katı veya enaz yüzde 60 deniliyor sizin verdiğiniz saat aralığı 24 saatte olsa fark etti mi? keşke 28 inde verseydiniz net anlasilirdi diye düşünüyorum üzülmeyin yarın yine verin kan 26 Eylül'deki sonucunuza göre 2 katı artarsa sağlıkla ilerler ins16 Eylül 5.gün embriyo transferi oldum 26 Eylül de 188 27 eylülde 209 çıktı beta kimyasal mı sağlıksız mı bu durumu yaşayan var mı düzelir mi lütfen bilgisi olsun cevap yazar mı lütfen![]()
Masallah ikizmi olucak bu arada 6. Gün 3bb nasil 5ab bide5.gün embriyosu canım 2 tane tranfers olmuştum
Yok canım ikiz değeri degil bence. kalitelete takılma canım benim 2BC-2CC diMasallah ikizmi olucak bu arada 6. Gün 3bb nasil 5ab bide
Tutmadi bunlaf degilmiYok canım ikiz değeri degil bence. kalitelete takılma canım benim 2BC-2CC di
En son 10.gun değerim 255 çıktı canım suanlik tuttu yarin tekrar kan tahlillim varTutmadi bunlaf degilmi
Yaaaaa maşallah bana umut oldunEn son 10.gun değerim 255 çıktı canım suanlik tuttu yarin tekrar kan tahlillim var![]()
Kalitesine takilma canım bende çok takilmistim çok uzulmustum yaş faktörü rahim bunlar çok önemliYaaaaa maşallah bana umut oldun
Sonucu bekliyorum hala15-16 Eylül transfer olanlar 2. Kanlarınızı verdiniz mi artışlarınız nasıl
Benim de 3. Gün tutmadı da araya ne kadar zaman koydular transfer için?Benim ilki öyleydi tutmadi. 2. Olucam pazartesi
İnşallah güzel sonuçlar alırsınSonucu bekliyorum hala![]()