• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Teşekkürler pazartesi transfer olucam progestron değerim 40.78 cikti nasil bu 2. Transferim ilkinde boyle surec ilerlemedi
Benim muayene dönemi her gün kan alınıp her gün değerlerime bakılıyordu. O sürecin koşturmacasıyla hiç hatırlamıyorum. Bana değeriniz iyi dediler hep. İlk transferinizde nasıldı anlayamadım

16 Eylül 5.gün embriyo transferi oldum 26 Eylül de 188 27 eylülde 209 çıktı beta kimyasal mı sağlıksız mı bu durumu yaşayan var mı düzelir mi lütfen bilgisi olsun cevap yazar mı lütfen 🥺😔

16 Eylül 5.gün embriyo transferi oldum 26 Eylül de 188 27 eylülde 209 çıktı beta kimyasal mı sağlıksız mı bu durumu yaşayan var mı düzelir mi lütfen bilgisi olsun cevap yazar mı lütfen 🥺😔
2 gune 2 katı veya enaz yüzde 60 deniliyor sizin verdiğiniz saat aralığı 24 saatte olsa fark etti mi? keşke 28 inde verseydiniz net anlasilirdi diye düşünüyorum üzülmeyin yarın yine verin kan 26 Eylül'deki sonucunuza göre 2 katı artarsa sağlıkla ilerler ins

26 Eylül 188 27 Eylül 209 bugün 29 Eylül 242 çıktı artış çok az doktorum ilaçlara devam çarşamba bi daha bakalım dedi . Bu durumu yaşayıp toparlayan düzelen var mı kızlar ben bu dayanamıyorum artık 😭😭😭

Back
X