• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylülde embriyo transferi olanlar

Canım kasıklarım ağrıyor arada gosuslerim sızlıyor ama sürekli yaşamıyorum bı geliyo belirtiler bı gidiyo bugun hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken bı kan testide yaptiricam transfer günü haricinde 6.gunum bugün
Ay çıkar mı acaba 6.gunden benim de 7.gunum aynı belirtiler bende de var arada yokluyor beni de

Çok şükür hem şaşkınım hem çok mutlu allahım sizede yaşatsın pozitif 295 değerim şuan🥲 bu süreçte pozitif olun bende çok umutsuzdum eşim hep pozitif düşün dedi onun sayesinde çok şükürrr inşallah sizde görün pozitifi hala şaşkınım🥲
Masallah canim tebrik ederim. Cok sevindim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. 🧿

Çok şükür hem şaşkınım hem çok mutlu allahım sizede yaşatsın pozitif 295 değerim şuan🥲 bu süreçte pozitif olun bende çok umutsuzdum eşim hep pozitif düşün dedi onun sayesinde çok şükürrr inşallah sizde görün pozitifi hala şaşkınım🥲
Merhaba hayırlı ıolsunn kaçıncı gündü embriyonuz tek mi çift miydi bir de :)

ayyy çok mutlu oldum allah hepimize bu güzel haberleri duymayı nasip etsin inşallah çok şükür çok şükür adına çok sevindiimm❤️❤️❤️

Ayyyy çok sevindimmm kaçıncı gündü sizin darısı bize

Back
X