15 gün adet gecikmesi ve tarlusal

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Kuzular selamın aleyküm iyi akşamlar ben Aralık 10 da adet oldum o günden bugüne ne gelen var ne giden normalde asla bu kadar gecikmem bir kere idrar testi yaptım silik çıktı iki kere kan verdim negatif doktora gittim bana tarlusal verdi iki gündür kullanıyorum bi umut acaba hamile miyim diye düşünüyorum bazı belirtiler de var aranızda ilaç kullanıp adet görmeyen var mo lütfen beni aydınlatır mısınız

Ben de ayni durumdayim. Ben de 20 aralikta olmustum. Bat 21 ocakti. 22 ocakta kan verdim ve sonuc negatif cikti. Hatta ilginc bir sekilde 0.00 cikti. Yine olmadim. Dun aksam idrar testi yaptim, negatif. Bu sabah yine yaptiim ve negatif cikti. Ben de tarlusal ictim artik hamile olmadigima ikna olup. Fakat doktor ablama ilac ictigimi soyleyince bana cok kizdi. Simdi cok korkuyorum ya hamileysem ve bebege bir sey olursa antibiyotik de aliyorum. Cok moralim bozuk me yapacagim ben boyle.. benim de adetim hic bu kadar gecikmedi 34 yasindayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…