- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 37
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
İnsallah Allahim melegime bir kardes gonderir de onun esyalarini kullandikca iki evladimi ayni zamanda yasatirim. Ben de iyiliesicem insallah. Calismayi dusunuyorum bu sayede kafam belki daha cabuk dagilir. Ogretmenim ve cocuklarla ugrasirsam daha cabuk iyilesicegime inaniyorum.yani bunu telkin olarak algılama ama ilk bebeğinse kaybettiğin sen de çevrende görmüşsündür ikincisi çok çabuk yola çıkıyor ,cidden seni sakinleştirmek için söylemiyorum bunun örnekleri çok fazla ,yürüyüş yürüyüş yürüyüş,ablam aptal saptal filmler izliyordu bilgisayarında ,komedi filmleri dışında filmleri yasaklamıştı doktor ,acısı çok büyüktü ama kabullenmişti ,bunu yaşadım ve yenmeliyim şeklinde hareket ediyordu,
bi de saçma gelecek belki ama bi totemi vardı,ne zaman çok darlansa bi anda pencereyi açıp yüzüne rüzgarı vurunca o rüzgarın dertlerini alıp götürdüğüne inanıyordu,işin komik kısmı oğlu da şu an ne zaman canı sıkılsa aynı pencereye koşup dışarıyı izliyor ... senin de rüzgarın seni bekliyor,alıp götürecek dertlerini,bi süre evde yokum de ,anneme geldim de,yalan söyle kendi başına kal misafir kabul etme ,bak nasıl iyileşip tekrar anne olmaya hazır hale geleceksin
Allah kimseye kaldiramayacagi yuku dert vermezmis ben buna inaniyorum. Bu da benim sinavim insallah atlaticam ben de. Allah hayirlisiyla evladina kavusmayi nasip eder insallah. Ama bence sen de kotuyu cagirma. Elbette duani eksik etme ama bunun korkusuyla hamileliginin tadini cikarmayi ihmal etme.Allah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin bende yuregim agzimda geziyorum her ezanda hep dua ediyorum Rabbim benden al bebegime ver diye gecen gun anneme sesimi yukselttim seninde cocugunu görücez dedi kahvaltı masasini alasagi ettim ki sizinki kat kat buyuk bi üzüntü umarim insanlar yasamadiklari acilar hakkinda sesini keser ve sizi rahat birakir bir an once toparlanin derim ben kendinize bi stres daha eklemeyin onlari dinleyerek. Allah yardımcınız olsun
Kımseyle gorusme canım bır sure aılen dısında. Hava degısıklıgıne ıhtıyacın var eger ımkanın varsa esınle bıryerlere gıdın.Merhaba kizlar. Ben 15 gun once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Kordon dolanmasindan dolayi kaybetmisiz. Eminim Allahin takdiri boylesi hayirliymis ama etrafimdaki insanlarin yorumlarindan biktim. Basta kayinvalidem ben daha hastanede dogum yapmayi beklerken butun akrabalarini aramis bebegimiz öldü diye daha benim zehirlenme durumum varken duymayan kalmamis. Simdi de sanki bebegimi ben bogmusum gibi yorumlardan sıkıldım. Kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum. Bunu yasayanlar varsa cevrenizden nasil uzaklastiniz?
Merhaba kizlar. Ben 15 gun once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Kordon dolanmasindan dolayi kaybetmisiz. Eminim Allahin takdiri boylesi hayirliymis ama etrafimdaki insanlarin yorumlarindan biktim. Basta kayinvalidem ben daha hastanede dogum yapmayi beklerken butun akrabalarini aramis bebegimiz öldü diye daha benim zehirlenme durumum varken duymayan kalmamis. Simdi de sanki bebegimi ben bogmusum gibi yorumlardan sıkıldım. Kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum. Bunu yasayanlar varsa cevrenizden
Canım bende ilk bebeğim i kaybettim Allah sabır versin cok zor ama dayanmalisin
Başınız sağolsun gerçekten anlamıyorum insanları çok düşüncesizler kitap okuyun bol bol hem kafanız dağılır hem de kitap okuduğunuzu gören soru sormaya cesaret edemez belkiMerhaba kizlar. Ben 15 gun once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Kordon dolanmasindan dolayi kaybetmisiz. Eminim Allahin takdiri boylesi hayirliymis ama etrafimdaki insanlarin yorumlarindan biktim. Basta kayinvalidem ben daha hastanede dogum yapmayi beklerken butun akrabalarini aramis bebegimiz öldü diye daha benim zehirlenme durumum varken duymayan kalmamis. Simdi de sanki bebegimi ben bogmusum gibi yorumlardan sıkıldım. Kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum. Bunu yasayanlar varsa cevrenizden nasil uzaklastiniz?
arkadaşım başın sağolsun.. bunlar bize hep sınav.. seni darlayan gerizekalılar da sınıfta kalan beyinsiz takımı..Cok tesekkur ederim. Blog yazmaya basladim. Yazdikca iyi geliyor. Psikologa vermeyi dusunmemistim. Belki durumu daha iyi anlatmama yardimci olabilir haklisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?