15 gun once bebegimi kaybettim :(

İnsanlar gercekten kendilerini asiyor bu durumda onu anladim. Allah kimseye yasatmasin gercekten. Yorumlariniz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim.

İnsallah Allahim melegime bir kardes gonderir de onun esyalarini kullandikca iki evladimi ayni zamanda yasatirim. Ben de iyiliesicem insallah. Calismayi dusunuyorum bu sayede kafam belki daha cabuk dagilir. Ogretmenim ve cocuklarla ugrasirsam daha cabuk iyilesicegime inaniyorum.

Allah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin bende yuregim agzimda geziyorum her ezanda hep dua ediyorum Rabbim benden al bebegime ver diye gecen gun anneme sesimi yukselttim seninde cocugunu görücez dedi kahvaltı masasini alasagi ettim ki sizinki kat kat buyuk bi üzüntü umarim insanlar yasamadiklari acilar hakkinda sesini keser ve sizi rahat birakir bir an once toparlanin derim ben kendinize bi stres daha eklemeyin onlari dinleyerek. Allah yardımcınız olsun

Allah kimseye kaldiramayacagi yuku dert vermezmis ben buna inaniyorum. Bu da benim sinavim insallah atlaticam ben de. Allah hayirlisiyla evladina kavusmayi nasip eder insallah. Ama bence sen de kotuyu cagirma. Elbette duani eksik etme ama bunun korkusuyla hamileliginin tadini cikarmayi ihmal etme.

Bizim millet ne kadar cahil ya , cok sinirlendim

O senin evladin herkesten cok sen düsünürsün evladini , öyle insanlarin lafina bakipta üzme kendini. Ha gereksiz bisey dedilermi ver agizlarinin payini kapatsinlar cenelerini gerizekalilar..

Basin sagolsun canim.

Kımseyle gorusme canım bır sure aılen dısında. Hava degısıklıgıne ıhtıyacın var eger ımkanın varsa esınle bıryerlere gıdın.

La havle..insanlarin dilinin kemiği yok malesef.lafin nereye gittiğini insani ne kadar yaraladigini düsünemiyorlar senin adina cok ama cok üzüldm Rabbm sabirlar versin

Birak şu cahilleri. Senin acın sana yeter. Kulaklarini kapat.

Bende oglumu kaybettim. Karnimdayken kalbi durdu. Benim yasadigimi bi Allah bilir, bi de ben.

Benim cevremdekilerde zaten iki cocugun var uzulme dedi. İyi de kaybettigim bi candı. Cocuklarim var diye uzulmeyeyim mi ki depresyona girmistim ben. Hepsi manyak, biri degil ki

Ahhh bilmemmi o etrafi.ben de kayip yasadim doktor dogal olarak korunma süresi veriyor.yeni bebek kaybettigimi bilenler , tembellik yapma hemen yap bitane , doktor bilmez korunmaya gerek yok..falan filan..onlardan uzaklasamazsin malesef.Ben he he diyip geçiyorum.kaybın içinde Allah rahmet eylesin.olacak ile ölecege çare yok.nasipten ötesi de yok.yine olur Allahın izniyle.

Başınız sağolsun gerçekten anlamıyorum insanları çok düşüncesizler kitap okuyun bol bol hem kafanız dağılır hem de kitap okuduğunuzu gören soru sormaya cesaret edemez belki

cok cok gecmis olsun,basiniz sagolsun
hic olur mu oyle sey,siz bu durumdan nasil sorumlu olabilirsiniz,boyle aptal insanlari ciddiye bile almayin.
Rabbim acinizi dindirsin

Başınız saolsun Allah böyle insanları sizden uzak tutsun inşallah cahiller!

basın sagolsun
cok cahıl ınsanlar var malesef boyle sorular sormaları aslında kurtarılabılırmıs demelerı bın kufre bedel sankı sen bılerek yaptın gıbı resmen cahıl sacmalıkları
herkesın cocugu var kımse oyle buyuk buyuk konusmasın o etrafındakı cok bılenler
senı uzuyorsa gerekırse gorusme uzak dur bosver
kendı acını kendın yasa bıde onlarla ugrasmak zorunda kalma
oyle ınsanları hırpalayasım gelıyor ya

Öncelikle başın sağolsun canım..Allah'ın takdiri,alacak nefesi yokmuş ömrü rahminde o kadarmış ...cahil insanlar ne dese boş..illa konuşacak bir şey bulabilirler emin ol...sen onune bak..rabbim en uygun zamanda sana hayırlı bir evlat verir inşaallah.

Başınız sağolsun.
Allah sabır versin.
Milleti bu kadar dikkate almayın.
Onlar hep konuşur, boş konuşur.
Kulak tıkamayı bilmek lazım.

Cok tesekkur ederim. Blog yazmaya basladim. Yazdikca iyi geliyor. Psikologa vermeyi dusunmemistim. Belki durumu daha iyi anlatmama yardimci olabilir haklisin.
arkadaşım başın sağolsun.. bunlar bize hep sınav.. seni darlayan gerizekalılar da sınıfta kalan beyinsiz takımı..
kimse üzülür darılır diye düşünme.. bişey söylerlerse ver cevabını.. o an aklına ne geliyorsa.. sen üzüleceğine onlar üzülsün bırak.. çünkü hiçbir acı evlat acısından daha önemli değildir ister doğmamış olsun ister büyük..
bu cahiller takımı doğursaydın da bi ton şeyine karışacak yine seni üzeceklerdi çünkü bunlar insanların sıkıntılarından beslenen vampirler.. o sebeple kulaklarını tıka, iyileşmene bak.. rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına bir bebek verecektir emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…