15 gun once bebegimi kaybettim :(

Boyle iyi hikâyeleri duyunca mutlu oluyorum. Allah evladına sağlık sıhhat versin inşallah. Zor bir dönem geçecek diye umuyorum ben de.

Ahh cok buyuk gecmis olsun..Cok zor bir durum olsa gerek, ben 5-6 haftalikken dusuk yaptım.Uzun sure etkisinden kurtulamadim.Allah size ferahlik versin..
Sanirim baska sehirde yasayan kardesiniz,yada yanina gidebileceginiz birisi varsa bi sure uzaklasin.

Çok güzel senaryo gerçekten o bağla herkesi bogabilirdim. O kadar kötü ki durum gittiğim dişinin sekreteri bile bana eee nasıl kurtaramadiniz canım bebeği falan dedi kafayı yiyecektim artık
Okumuş cahillerde var işte. Cok üstüne gelirlerse, anne karnında sendemi kordona dolandın, ondanmı bu oksijensizlik de o anlar. Sinir oluyorum böyle cahil cahil,bilip bilmeden konuşanlara.sen üzülme, hatta su ara kimseyle görüsme senin acın sana yeter

İnsanların bu yorumlarını anlayamıyorum.
Allah akıl fikir versin.
Bu arada başınız sağolsun.
Bir süre görüşmeyin kimseyle.

çok çok geçmiş olsun inş..
dilerim Rabbim sabrını bol verir size..
kulak tıkayacaksınız ya da çatır çatır psikolojim bozuk anneyim ben. sizden daha çok üzüldüğümü tahmin edemiyorsanız bilin deyin yani..

ve bunun en güzel ilacı vakti geldiğinde yeni bir evlat.. sizin acılarınızı unutturmaz evet ama teselliniz olur..

Ahh be güzelim inan çok üzüldüm Rabbim sabrını artırsın bende evladımı kaybettim.Senin acın zaten sana yeterken birde böyle insanlarla uğraşman Allahım dayanma gücü versin.Ben o zor dönemlerde kimseyle telefonla dahi görüşmedim gelenlerle de kısa ve net baktım farklı yöne gidiyor konu direkt müsade isteyip yanlarından ayrıldım.Dilin kemiği yok insanlar bazen teselli edeceğiz derken batırıyorlar o yüzden baktın rahatsız oluyorsun ya lavaboya yada balkona kaç ki bir nebze kafan dağılsın.

Kardeşimde bu yüzden ölmüş benim 1992'de. Annem karnımdaydı hareket ediyodu diyo hala ama doktorlar doğduğunda ölüydü demişler. Stajer ebeler girmiş doğuma bebeği boğmuşlar o zamanda kimse ilgilenmemiş. Sen aylarca taşı karnında sancısını çek doğur ama her şey boşa kim isterki böyle bişey olsun. Bakma milletin ağzına onlara da gün doğdu konuşacaklar ya. Meleğin seni ahirette karşılayacak...

Rabbim başka acılar göstermesin son olsun inşallah... bence insanların yorumlarına rağmen yaşamaya devam etmeyi öğrenmeliyiz ... hayatımızın en zor zamanlarında bizi basit yorumlarıyla üzen o insanlara o değeri vermemeliyiz... boşvermeyi prensip yapıp onları Allah a sevketmeliyiz... kendimizi o insanlar için üzmek yerine o insanlarla ve o insanlara rağmen olumlu düşünmeye sevk etmeliyiz...

derler ya "bir cinnet herşeyi çözer"
sana ilk yorum yapana duygularını saklamadan bunun en çok seni üzdüğünü, en çok senin yüreğinin acıdığını anlat...
çok üzüldüm, allah sabır versin.

insanlar kendi düşünebilmeli aslında uyarmaya gerek olmamalı bu konularda, ama sizin çevreniz böyle değilmiş demek ki.

Sizin yerinizde olsam, konu açıldığı gibi ben konuşmak istemiyorum deyip çevremdekileri sustururum. Tabi siz yokken konuşmaya devam edeceklerdir,ama ona yapılabilecek bir şey yok. Uyarmazsanız devam edecektir.

Gerizekalilar..kurtariliyomusda niye kurtarmamisim..bilerek deseydin..basin sagolsun canim lutfen bu acili gunlerinde uzak dur bu tarz insanlardan..zaten bi muddet sonra gundemleri degisir onlarin..

Kendini neden uzuyorsun ki, tersle geç.
Hangi kadin bebegine zarar gelmesini ister ki.
Valla telefonu da kapiyi da açma.
Hicbir sey icin zorunlulugun yok.
Zaten basimiza gelenlere biz belki sabrederiz ama etrafimizdakiler olaylari buyutuyor, sabrimizi çaliyor.
Salla hepsini.

Sana da oncelikle gecmis olsun diyor ve sabir diliyorum. Sabrini cahillere kullanma, degmezler...

Canım öncelikle başın sağolsun. Çok ama çok zor bi durum maalesef kü seni çok iyi anlıyorum. 4 ay önce 40 haftalıkken bebeğimi kaybettim üstelik hiç sebepsiz. Ne kordon ne su hüç bişey yoktu. Sebepsiz bebek ölümü dendi ve ben mahvoldum. Toparlanaya çalışıyorum kendimi. İlk 2 ay kendimde değildim resmen. Ama allah verdi allah aldı maalesef yapıcak bişeyimiz yok kendimide çok suçladım keşke seEryan ılsaydım önceden dedim 40 a kadar beklemeseydim ama hiçbişeyi yoktu ki yavrumun. Birdenbire kalbi durdu. İnsanlar çok cahil inan. Şükür bana bişi diyen olmadı ama eminimki arkandan neler demişlerdir. Kimse kimseyi anlamaz anca evladını yitiren anne seni anlar kimseden medet umma. Herkes unuttu bike yavrumu sen kendine bakıcaksın. Sana senden başkası fayda etmez. Eşinde iyi biriyse o destek verir bi de o da baba sonuçta. Kaderimizide melek annesi olmak varmış. Umarım onlara layık anneler olup cennette yavrularımıza ebediyen kavuşuruz canım

Bende agustosta erken dogumla kaybettim.ikizlerimi hala daha agliyorum,iyi degilim,dua ediyorum krizlere giriyorum tekrar toparlaniyorum ama bitmiyor isde acim dun gibi taptaze..
Ve 5 yillik ozlem sonunda olmuslardi 4 gozle beklenen bebektiler olu bedenlerini dogurup kucagima aldim yuzleri gizumun onunden gitmiyor..
Bir daha hamile kalmayi rabbim nasip edermi bilemiyorum yasim 29,bende kv ye dusman oldum,dogum yaptikdan sonra yanimda gorumcenin cocugunu bagira bagira sevmeler opmeler benim icim kan agliyorken nasil bunu yapabiliyorlar bu kadarmi vijdandiz olur insan dusundukce kinleniyorum..

Basin sagolsun ,allah sabir versin ve allah karsina İNSAN cikarsin..bunlar belli ki insanliktan nasiplenmeyen yaratiklar..

Ama kimseye kulak asma,sen sana iyi gelenlerle vakit gecir ve tez zamanda toparlan insallah

Geçmiş olsun canım. Zor bi şey yasamissin allah şifa versin. Malesef sana cok soru soran olacak. Okadar meraklı insanlar varki hep soracaklar. Cevap vermemen bu konu beni üzüyor demen senin için daha iyi.

Basiniz sagolsun.. Dr kontrolde beni cok korkutmisdu.. Dolanmis mi falan dedi doplere yolladi. Cok sukur olmamis ama sozi cok iyi anliyorum.. Allah sabir versin..

Bebegini kaybeden herkesin basi saolsun. Allah sabirlar versin insallah. Kordon dolanmasinin dogumdan once anne karninda olume sebebiyet verebilecegini hic dusunmemistim, doktorlar bi sorun teskil etmedigini soyluyorlar hep. Benimde su anda karnimdaki bebegin boynunda 2 tur kordonu var, ustelik normal dogumu denemek istiyor doktorum. Gozum cok korktu simdi, kusuruma bakmayin... Eger onerebileceginiz bisey varsa dinlemek daha dogrusu okumak isterim... Tekrar allahtan sabir diliyorum...

Oncelikle Allah sag salim evladina kavusmayi nasip etsin insallah. Ben dopplere gittim ozel hastaneye ozel klinige ve devlet hastanesine gittim bu surecte. Bebegimi kaybetmeden 1 hafta once ultrasonla muayene etti doktor ve bana hicbiri kordon dolanmasi ihtimalinden bile bahsetmediler. Ama bu anlik bi durum olabiliyormus. Ben bebegimin hic hareketi olmadigini farkederek acile gittim. O sekilde ogrendik kaybettimizi. Doktorun sadece soyledigi bi cok sebep olabilir ama dogdugunda kordon boynuna dolanmis sekildeydi. Buyuk ihtimalle bu yuzden dedi. Bunu engellemenin ne yazik ki hic yolu yok. Ama benim bildigim dogum aninda kordon skma ihtimali oldugu icin sezaryanla almak daha guvenli. Senin yerinde olsam bi doktora daha giderdim. Cunku Allah diger aciyi yasatmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…