- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
bende gecen yil 37 haftalik bebegimi kaybettm ve her kesin soyledigi laf batiyo tets anliyodum. o yuzden cok mecbur kalmadkca gorusme evde cok fazla da kalma annende kal bi sure hosuna gitmeyen kmseyle gorusmemeni tavsiye ederm ben oyle yapmistm ve cok sukur toparlandm ama zaman aliyo rabbm tekrarini yasatmasn hayirli saglikli evlatlar nasip etsn bize. o sana sefaatci olcak canm onlar bilincli olsa seni teselli ederler bosver dinleme bileMerhaba kizlar. Ben 15 gun once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Kordon dolanmasindan dolayi kaybetmisiz. Eminim Allahin takdiri boylesi hayirliymis ama etrafimdaki insanlarin yorumlarindan biktim. Basta kayinvalidem ben daha hastanede dogum yapmayi beklerken butun akrabalarini aramis bebegimiz öldü diye daha benim zehirlenme durumum varken duymayan kalmamis. Simdi de sanki bebegimi ben bogmusum gibi yorumlardan sıkıldım. Kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum. Bunu yasayanlar varsa cevrenizden nasil uzaklastiniz?
Merhaba kizlar. Ben 15 gun once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Kordon dolanmasindan dolayi kaybetmisiz. Eminim Allahin takdiri boylesi hayirliymis ama etrafimdaki insanlarin yorumlarindan biktim. Basta kayinvalidem ben daha hastanede dogum yapmayi beklerken butun akrabalarini aramis bebegimiz öldü diye daha benim zehirlenme durumum varken duymayan kalmamis. Simdi de sanki bebegimi ben bogmusum gibi yorumlardan sıkıldım. Kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum. Bunu yasayanlar varsa cevrenizden nasil uzaklastiniz?
Merhaba kizlar. Ben 15 gun once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Kordon dolanmasindan dolayi kaybetmisiz. Eminim Allahin takdiri boylesi hayirliymis ama etrafimdaki insanlarin yorumlarindan biktim. Basta kayinvalidem ben daha hastanede dogum yapmayi beklerken butun akrabalarini aramis bebegimiz öldü diye daha benim zehirlenme durumum varken duymayan kalmamis. Simdi de sanki bebegimi ben bogmusum gibi yorumlardan sıkıldım. Kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum. Bunu yasayanlar varsa cevrenizden nasil uzaklastiniz?
Sen de onu benim için kokulu kokulu op olur mu? İnşallah ben de onun için dua ediyorum. Allah kızıma kardeş gondersin onun yatağında onun eşyalarıyla iki evladımi da yetiştiririm. Desteğin için çok tesekkur ederim.Başın saolsun bende 6 haftalık bebeğimi düşük yapmıştım dr gittim muayene olcam bi heyecanlıyım ki sorma doktor pat diye söyledi bebek yok sen düşük yapmıssın bilmem ne falan o an içime sızı düştü hiç hamile görmek istemiyodum kıskanma değil ama benimki yaşasaydı şuan su kadar olcaktı falan diyodum şükür Rabbim aratmadı 9 ay sonra hamile kaldım ve oğlum şuan yanımda uyuyo 10 aylık ve sana miss kokulu öpücük yolladı teyzesi inş en kısa zamanda sende alacaksın kucağına dua edelim acın hafiflesin kaldı ki seninki doğuma çok az kalmış çok zor ama o çenesi düşük kv ve çevrendekilerle görüşme hastayım de kimseyle görüşemem de gelmesinler sağlıcakla kal bol bol dua et inş
Sen de son zamanlarda kaybetmiştir. Allah sabır versin ikimize de. Geçmeyecek eminim ama hafifler inşallah. Onlar konustukca içimden ya sabır diyorum ben de. Annem başka şehirde o yüzden de kendimi yalnız hissediyorum. Ama çok sukur eşim çok destek oluyor. Onla teselli ediyoruz işte birbirimizi.bende gecen yil 37 haftalik bebegimi kaybettm ve her kesin soyledigi laf batiyo tets anliyodum. o yuzden cok mecbur kalmadkca gorusme evde cok fazla da kalma annende kal bi sure hosuna gitmeyen kmseyle gorusmemeni tavsiye ederm ben oyle yapmistm ve cok sukur toparlandm ama zaman aliyo rabbm tekrarini yasatmasn hayirli saglikli evlatlar nasip etsn bize. o sana sefaatci olcak canm onlar bilincli olsa seni teselli ederler bosver dinleme bile
Kayinvalidem her zaman ilgiyi üzerinde tutmayı seven bir kadın. Aynı zamanda yüksek tansiyon hastası. Bu yüzden hep onla ilgilenilsin ister. Benim böyle bir durumun olunca herkes benimle ilgilendiği için boyle oldu. Allah da bana o anda peygamber sabri verdi sanırım kendi acimdan sabrettim. Suanki tek duam Allah bir daha bizi birbirimize muhtaç etmesin.kayinwalden nasil biri bilmiyorum ama sende deseydin daha iyi bi doktor ayarlasaydiniz da gitseydim derim ben olsam zaten bebegini kaybetmissin acin war bunumu dusunceksin
Çok güzel senaryo gerçekten o bağla herkesi bogabilirdim. O kadar kötü ki durum gittiğim dişinin sekreteri bile bana eee nasıl kurtaramadiniz canım bebeği falan dedi kafayı yiyecektim artıkE oha artık? Çüş demek geldi içimden cok afedersin. Öyle diyen insanları kordon bağıyla bogacaksın ya neysebosver tatlım sen onları, Allah'ın takdiri senin yapabileceğim hic bişey yok. Basın sağolsun
O çevrenin ağzına bakmaya kalksak gerçekten halimiz harap olacak sanırım. Benim eşim gemi kaptanı. Evlendikten 1 ay sonra gemiye gitmişti. Adam 6 ay gemide cevremdekiler beni her gorduklerinde bebek yok mu diye soruyorlardı. Kocam gemideyken kimden yapcaksam artık o çocuğu. Simdi de bu olay tuz biber oldu işte.Ahhh bilmemmi o etrafi.ben de kayip yasadim doktor dogal olarak korunma süresi veriyor.yeni bebek kaybettigimi bilenler , tembellik yapma hemen yap bitane , doktor bilmez korunmaya gerek yok..falan filan..onlardan uzaklasamazsin malesef.Ben he he diyip geçiyorum.kaybın içinde Allah rahmet eylesin.olacak ile ölecege çare yok.nasipten ötesi de yok.yine olur Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?