15 gun once bebegimi kaybettim :(

Başın saolsun bende 6 haftalık bebeğimi düşük yapmıştım dr gittim muayene olcam bi heyecanlıyım ki sorma doktor pat diye söyledi bebek yok sen düşük yapmıssın bilmem ne falan o an içime sızı düştü hiç hamile görmek istemiyodum kıskanma değil ama benimki yaşasaydı şuan su kadar olcaktı falan diyodum şükür Rabbim aratmadı 9 ay sonra hamile kaldım ve oğlum şuan yanımda uyuyo 10 aylık ve sana miss kokulu öpücük yolladı teyzesi inş en kısa zamanda sende alacaksın kucağına dua edelim acın hafiflesin kaldı ki seninki doğuma çok az kalmış çok zor ama o çenesi düşük kv ve çevrendekilerle görüşme hastayım de kimseyle görüşemem de gelmesinler sağlıcakla kal bol bol dua et inş

E oha artık? Çüş demek geldi içimden cok afedersin. Öyle diyen insanları kordon bağıyla bogacaksın ya neyse bosver tatlım sen onları, Allah'ın takdiri senin yapabileceğim hic bişey yok. Basın sağolsun

Canım bu konuyu konuşmak istemiyorum diyip kestir at hiç konuşma. En yakının kim ise onunla paylaş sadece duygularını. Sen bir kaç kişiyi susturursan kimse sormaya cesaret edemez daha.

Böyle olaylarda boş boğaz tafası sarar insanın etrafını. Rabbim sabır versin canım. Sende tutma sıkma kendini hadsiz lik yapana bildir haddini. Bırak sen üzüleceğine derdine dert ekleyeceğine onlar üzülsün. Nerde ne konuşacağını bilmeyen yayvan ağazlılar.

kayinwalden nasil biri bilmiyorum ama sende deseydin daha iyi bi doktor ayarlasaydiniz da gitseydim derim ben olsam zaten bebegini kaybetmissin acin war bunumu dusunceksin

Başınız sağolsun çok ğzüldüm gerçekten. Allah güç versin sabır versin. Bence size laf söyleyenleri uyarın zaten acınız var bir de bilip bilmeden ağzına geleni söyleyen insanlar canınızı sıkmasın. Aslında o ortamdan uzaklaşabileceğiniz başka bir yere gitseniz size de iyi gelebilir akrabanıx olur arkadaşınız olur ya da Hiç tanıdık olmayan bir yere amaç uzaklaşmak. iki üç gün bile yeter. Bazen mekan değişikliğinin iyileştirici etkisi olabiliyor

Basın sağolsun senin hiç bi suçun yok hayırlısı boyleymis zaten senin acin var başkalarının düşünceleri seni uzmesin izin verme

Ben yaşamış bir kişi olarak şunu diyeyim keşke bir süre herkesten uzak kalabileceğiniz bir yerini olsa oraya gitseniz. Eşim beni Almanya da babam vardı oraya göndermişti 20 gün kaldım çok çok iyi geldi. Eger uzaklasacak bir yeriniz yoksa bile esinize anlatin psikolojinizin nasil bozuldugunu etkilenip atlatmaniza izin vermediklerini soyleyin belki o yardimci olur. Cunku bu surecte insani en iyi eşi iyileştiriyor esiniz sizin yara bandınız olacaktır. Yine hamile kalacaksınız ve Bebeğinizi kucağıniza alacaksınız Allah'ın izniyle şimdi kısmeti yokmuş Bebeğinizin alacak nefesi yokmuş bu dünyada bir bildiği vardır mevlanin. Hakkımızda hayırlısıni dileyelim. Çok geçmiş olsun.

bende gecen yil 37 haftalik bebegimi kaybettm ve her kesin soyledigi laf batiyo tets anliyodum. o yuzden cok mecbur kalmadkca gorusme evde cok fazla da kalma annende kal bi sure hosuna gitmeyen kmseyle gorusmemeni tavsiye ederm ben oyle yapmistm ve cok sukur toparlandm ama zaman aliyo rabbm tekrarini yasatmasn hayirli saglikli evlatlar nasip etsn bize. o sana sefaatci olcak canm onlar bilincli olsa seni teselli ederler bosver dinleme bile

Elin ağzı torba değil ki büzesin diye dememişler boşuna atalarımız. Allah sabır versin canım. Yine olur inşallah sağlıkla mutlulukla alırsınız kucağınıza. Bugünlerde geçerde izi kalır işte. Öyle sorular sorduklarında konuyu değiştir duymazdan gel ısrar ederlerse de konuşmak istemiyorum anlayın dersin. Geçmiş olsun bu arada.

Başın sağolsun canım Allah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin herşey olacağına varır böyle olmasının da elbet bir sebebi vardır kimseye aldırma kulaklarını tıka kötü insanları üzüntünle sevindirme

Allahım sabır versin. Dilerim yine anne olursun. Senin hiç bir suçun yok sen şu an kendine odaklan. Ruhen de bedenen de iyileş

Merhaba oncelikle rabbim sabır versin insallah en kısa zamanda acin hafifler benim arkadasımda 38co haftasinda bebegin kordon bagı kopmüs oglen kontrole gidip geldikten sonra hareketlerini hoc hissetmeyince doktora gitmis ve bebegin oldugun ogrendi cok agladı bebek cocuk gordumce aklıma geliiyordu dedi uzun sure ailesinin yanına gidip kafasını toparladı ve sonrasında tekrar hamile kaldı ve bebegi dogdu suan 8 aylk insallah sizde kısa zamanda aşarsınız

Sen de onu benim için kokulu kokulu op olur mu? İnşallah ben de onun için dua ediyorum. Allah kızıma kardeş gondersin onun yatağında onun eşyalarıyla iki evladımi da yetiştiririm. Desteğin için çok tesekkur ederim.

Sen de son zamanlarda kaybetmiştir. Allah sabır versin ikimize de. Geçmeyecek eminim ama hafifler inşallah. Onlar konustukca içimden ya sabır diyorum ben de. Annem başka şehirde o yüzden de kendimi yalnız hissediyorum. Ama çok sukur eşim çok destek oluyor. Onla teselli ediyoruz işte birbirimizi.

kayinwalden nasil biri bilmiyorum ama sende deseydin daha iyi bi doktor ayarlasaydiniz da gitseydim derim ben olsam zaten bebegini kaybetmissin acin war bunumu dusunceksin
Kayinvalidem her zaman ilgiyi üzerinde tutmayı seven bir kadın. Aynı zamanda yüksek tansiyon hastası. Bu yüzden hep onla ilgilenilsin ister. Benim böyle bir durumun olunca herkes benimle ilgilendiği için boyle oldu. Allah da bana o anda peygamber sabri verdi sanırım kendi acimdan sabrettim. Suanki tek duam Allah bir daha bizi birbirimize muhtaç etmesin.

Çok güzel senaryo gerçekten o bağla herkesi bogabilirdim. O kadar kötü ki durum gittiğim dişinin sekreteri bile bana eee nasıl kurtaramadiniz canım bebeği falan dedi kafayı yiyecektim artık

O çevrenin ağzına bakmaya kalksak gerçekten halimiz harap olacak sanırım. Benim eşim gemi kaptanı. Evlendikten 1 ay sonra gemiye gitmişti. Adam 6 ay gemide cevremdekiler beni her gorduklerinde bebek yok mu diye soruyorlardı. Kocam gemideyken kimden yapcaksam artık o çocuğu. Simdi de bu olay tuz biber oldu işte.

başın saolsun. tabiki senin hatan değil, allahın takdiri. kayınvaliden kayınvalideliğini konuşturmuş... yada bilemiyorum o anki acısından belkide saçmalamıştır.. sen kafana takma.

benim bebeğimde kordon dolanmasından ötürü erken doğmak zorunda kaldı. kordona dolandığını anladığımızda doktor istersen hemen alalım istersen hastaneye yatış yap gözetimde tutalım dedi. doğru hareketle kordondan kurtulabilirmiş. 8 gün boyunca hergün nst'ye girdim ve sonunda "kordon dahada dolanmış" dediler.. zaten hareketlerini de hissetmiyordum. o an ki korkumu ben bilirim. hemen acil sezaryene girdim. çok şükür ki herşey yolundaydı.... ama işte her zaman güzel şeyler olmuyor. senin içinde böylesi hayırlıymış.. yaradan bir kapıyı kapar ötekini aralar.. evlat acısı çok büyüktür eminim, ama kendini toparlamaya çalış.. yaşın daha genç... birgün gelecek evladını sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…