Saç Uzatma Yöntemleri 15 günde 10 cm uzatan saç formülü

sac 15 günde 10 cm uzamaz!! abartiyorlar inanmayin.. belki biraz hizlandiriyordur ama asla iki haftada 10 cm uzamaz, nasil inaniyorsunuz bu tür abartilara yaa ? 1 ayda 20 cm yapar buu!!! böyle bir mucize yok vitaminler kapsuller bile yapamiyor bunu :34:

aynen yaa masal dünyasında yaşıyorlar resmen..! .s

o kadar değildir ama uzattığı doğrudur bence.çünkü havuçlu bir tarif vardı bir sitede.sonucu görünce zaten yapacaksınız diyordu.bu kadar iddialıydı.bir de sarmısak gibi bişey eklenince......ama hiç deneyen olmamış galiba bu tarifi.bakardık kaç santim uzuyor kaç günde??

havuç yerine badem yağı ekleyin belki o zaman gerçekten 3-4 cm uzar 15 günde :D peki denemiş birisi fotoğraf koyabilirmi?yada konu sahibi nerelerde?

Bunu değilde kuaförden saç uzatma yöntemi başlıkl ıtarifi uyguluyorum . Dün başladım işe yarayacak gibi . Fakat B vitamin ampülünün agır kokusu hala burnumda gitmedi :P

Havuclu su ile ilgili cesitli sitelerde pek cok paylasim olmus fakat net bir sonuc yok...

Saclarimi iki haftadir sadece yag bakimlariyla dinlendirip bir de her yikamadan sonra muhtesem argan yagnii surdum sonuc saclarim kendini toparladi ve uzamasi hizlandi.

Pazartesi itibariyle kurlere tekrar baslamayi dusunuyorum ama turp suyu yerine havuclu suyu denemek istiyorum.
Havucun diger vitaminlerin yani sira bol A vitamini icerdigini ve kansizliga iyi geldigini pek cogumuz biliyoruz.

Haftada bir yada iki kez uygulayip yag bakimlarima aynen devam etmeyi dusunuyorum.
Ekstradan fazla bir uzama farkedersem (diplerden) sizlerle burada paylasirim.

İnsanlar neden bu kadar çabuk kanar daha demin bir konu 1.5 ayda 10 cm uzar diyor ona nasıl tepki gösterdim bu hele 15 günde 10 cm şaka gibi. Birde insanlar buna inanıyor vücuttaki bütün kılların işlevi kafaya gidiyor herhalde 10 cm için. :45:

Son düzenleme:
okadar uzasa kesin bnm saçlarım uzardı sarımsak havuçta neymiş milyon tane yağ, sebze, meyve, bal, mayonez,karanfil 1.5 ayda 4 cm uzayan saçlarım var en fazla.

Bu şekilde bişi olsa herkes saçını ayaklarına kadar uzatır bence denedinde aradaki farki görebilme miz icin foto Paylaş bence

selam kizlar size onemli bir duyoru !eyer saçlariniz dokuluyorsa ve kiriksa bu formol hiç bir işe yaramaz :KK16::KK39:

bu saç uzatmayla ilgili herşeyi araştırdım kuaförüme sordum işe yaramaz dedi zaten sağlıklı bir saç ayda 2-3 cmden fazla uzamaz diyo adam eğitimini almış vardır bi bildiği :D

Back
X