- 1 Ocak 2022
- 4.675
- 17.350
- 158
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
En azından 3 haftada bir, hafta sonu seninle buluşabilir daha çok bahane gibi geldi bana seven insan sevdiğini görmek için elinden gelenin fazlasını yapar diye düşünüyorum şartları zorlaması lazım eğer gerçekten seviyorsa yinede sen bilirsinYeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
Böyle devam ederse uzaklaşacağim.
Yani çok fazla görüşüp yapışık gibi olmayı da hiç sevmem ama 15 günde fazla tabi. Birde buluşamasanız bile arayıp nasılsın demesi yatmadan iyi geceler demesi gerekir bence. Birde kesinlikle tahammül edemediğim bahane işi var yoğun ırt zırt herkesin işi birbirinden zor ve sıkıcı. Ama ne yapıyor ediyor sevdiklerimize zaman ayırmak için gerekirse uykusuz kalıyoruz. O yüzden fedakarlık edebilmeli her iki tarafta. Bu ilişki sizi çok yıpratır.Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
Ben buna katılmıyorum. Bazı insanlar bazıları için doğru değildir. Benim eski eşim bana pislikmişim gibi davranırdı boşanmaya yakın 2 sene. Beni uğruna terk ettiği 2. Karısının ağzının içine bakıyor.Bir kere evlenip boşandıysa biraz önyargılı olmakta fayda var çünkü bir kadın çocuğa rağmen boşandiysa gerçekten çekilmeyecek biri olabilir.
Tabii ki zaten hepsi öyledir gibi bir iddiam yok ama bu çift sonradan tanışmış anladığım kadarıyla biraz önyargılı olmakta fayda var ondan.İlişkinin en başları en heyecanlı zamanlardır. Aynı şehirde 15 günde bir görüşmesi normal değil. Demek ki hevesi yok.
Ben buna katılmıyorum. Bazı insanlar bazıları için doğru değildir. Benim eski eşim bana pislikmişim gibi davranırdı boşanmaya yakın 2 sene. Beni uğruna terk ettiği 2. Karısının ağzının içine bakıyor.
Normalde normal değil derdim ama adam yoğun çalışıyormuş. Boş zamanını da evladına ayırması kadar doğal bir şey yok. Bile bile bu yola baş koymuşsunuz beğenmiyorsanız ayrılabilirsiniz.Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
Haftaici hergün is cikisi- haftasonu aksamlari görültülü arama. Erkek arkadasim kizini görmeye giderse memlekete rahatsiz etmem 2-3 mesaja veya bi aramayla kisa görüsme yapariz bu konuda cok sey yapmam. Adami darlamayin diyecektim de demeyecegim iliskiniz yeni mi? Ne kadar süre oldu?Yeni bir ilişki, en son görüşmemizin üzerinden 15 gün geçti.Genelde mesajlaşıyoruz.Görüntülü konuşmada yok.O teklif etmiyor diye bende söylemiyorum.Laf arasında kaçabilirsem görüşelim dedi hafta içi.Oda 1,5 saat..İşten çıkış saati geç olduğu için görüsemiyoruz.Haftada bir gün izin günü o zaman da kızına zaman ayırıyor.Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, ilk haftalardan bunaltmakta istemiyoru.Görüşmeye çok hevesli gibi de olmak istemiyorum.Biraz ima ettim yüzünü unutacam nerdeyse iiyiki profil resmin var fln diye.Arada kendini hatırlat unutmayım dedim.Sıkıldım bu durumdan açıkcası kızlar.
Eğer haftada bir izni varsa o günü çocuğuna ayırmalı. Çocuğunun hakkı. Ama haftaiçi birden fazla akşam görüşerek eksiği kapatabilirler.En azından 3 haftada bir, hafta sonu seninle buluşabilir daha çok bahane gibi geldi bana seven insan sevdiğini görmek için elinden gelenin fazlasını yapar diye düşünüyorum şartları zorlaması lazım eğer gerçekten seviyorsa yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?