15. Günde Darbe :(

Dilrubaaaa

Web Tasarım Aşk'tır ! ♥
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
669
240
83
Kızlar ya size bir şey soracağım. Ameliyatımın 15. gününde burnuma biraz şiddetli bir darbe aldım. Ve burnum çok şişti. Doktor kontrol etti ama dedi ki darbeler 1 ay sonra kendini belli ediyor. Şuanda kesin bir şey söyleyemem. Ama darbeden ötürü şişkinlik normal dedi. Yinede çok kafam karışık ve moralim bozuk :( 1 ay nasıl bekleyeceğim. Sizce bir şey olmuş mudur :KK43:

Darbeyi alalı 3 gün oldu ama hala şiş burnum ilk gün ki gibi... off :( Lütfen cevap verin kızlar çok üzgünüm..

Kızlar ya size bir şey soracağım. Ameliyatımın 15. gününde burnuma biraz şiddetli bir darbe aldım. Ve burnum çok şişti. Doktor kontrol etti ama dedi ki darbeler 1 ay sonra kendini belli ediyor. Şuanda kesin bir şey söyleyemem. Ama darbeden ötürü şişkinlik normal dedi.
Yinede çok kafam karışık ve moralim bozuk :KK43: 1 ay nasıl bekleyeceğim. Sizce bir şey olmuş mudur :KK43:

Darbeyi alalı 3 gün oldu ama hala şiş burnum ilk gün ki gibi... off :KK43: Lütfen cevap verin kızlar çok üzgünüm..

Cnm neden bir ay sonra ki merak etme gecer bnm.kizimda yalnisla topuguyla vurdu alci vardi ama cnm acidi bir haftalik daha ama sorun cikmadi zannetmiyorm sanada bire olmaz

Kızlar ya size bir şey soracağım. Ameliyatımın 15. gününde burnuma biraz şiddetli bir darbe aldım. Ve burnum çok şişti. Doktor kontrol etti ama dedi ki darbeler 1 ay sonra kendini belli ediyor. Şuanda kesin bir şey söyleyemem. Ama darbeden ötürü şişkinlik normal dedi. Yinede çok kafam karışık ve moralim bozuk :KK43: 1 ay nasıl bekleyeceğim. Sizce bir şey olmuş mudur :KK43:

Darbeyi alalı 3 gün oldu ama hala şiş burnum ilk gün ki gibi... off :KK43: Lütfen cevap verin kızlar çok üzgünüm..
inşallah bir şey yoktur canım iyi düşün iyi olsun morelini bozma hemen doktorun zaten normal dediyse bir sorun yoktur çok geçmiş olsun:110:inşallah hiç bişey olmamıştır:nazar:

Cnm neden bir ay sonra ki merak etme gecer bnm.kizimda yalnisla topuguyla vurdu alci vardi ama cnm acidi bir haftalik daha ama sorun cikmadi zannetmiyorm sanada bire olmaz

İnşallah ya.. Bilmiyorum ki. Şuan burnum şiş ya o yüzden belli olmaz dedi sanırım. İnince anlaşılır anlamında dedi sanırım..

Canım sol tarafım çok şiş. Ve sanki orada çıkıntı gibi kemik geliyor elime.. sağa göre daha çıkık gözüme doğru :KK43:
Tatlim darbe alinca kanadimi ?merak etme bisey olmamistir o kemik gibi bahsettigin cikinti sislik uzme kendini .emin ol bisey olsaydi hemen anlaşılırdi.arkadasimin basina gelmisti doktora gittiginde demisti doktor genelde kanama olunca sorun oluyor kanamayinca korkma ki oda bir hafta dehset sis burunla gezmisti.

üzülme hiçbişik olmaz Allah'ın izniyle.
ben sanki normalde çok yaparmışım gibi kaç kere kapılara çarptım bir bilsen, dünyam başıma yıkıldı ama hiçbir sorun olmadı.
o şişlikler de büyük ihtimal ameliyat sonrası komplikasyonlardan, yani hassas olduğu için hemen şişiveriyor, her şey geçecek hiç merak etme sen.

Tatlim darbe alinca kanadimi ?merak etme bisey olmamistir o kemik gibi bahsettigin cikinti sislik uzme kendini .emin ol bisey olsaydi hemen anlaşılırdi.arkadasimin basina gelmisti doktora gittiginde demisti doktor genelde kanama olunca sorun oluyor kanamayinca korkma ki oda bir hafta dehset sis burunla gezmisti.

Yok canım kanamam hiç olmadı.. İnşallah birşey olmamıştırr yaa. Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız :(

üzülme hiçbişik olmaz Allah'ın izniyle.
ben sanki normalde çok yaparmışım gibi kaç kere kapılara çarptım bir bilsen, dünyam başıma yıkıldı ama hiçbir sorun olmadı.
o şişlikler de büyük ihtimal ameliyat sonrası komplikasyonlardan, yani hassas olduğu için hemen şişiveriyor, her şey geçecek hiç merak etme sen.

İnşallah canım yaaa. çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun :( Normalde hiç olmaz dikkat ediyoruz ya hep bir şey oluyor :(

Back
X